China brons gleitlager fabrikant
Contacteer ons

Contact Persoon : Tiffany

Telefoonnummer : +86 18258386757

WhatsApp : +8618258386757

Free call

Duidelijke lagers - smeringsgaten, groeven en zakken - afmetingen, types, benoeming en hun toepassing op het dragen van struiken.

February 15, 2019

Laatste bedrijfsnieuws over Duidelijke lagers - smeringsgaten, groeven en zakken - afmetingen, types, benoeming en hun toepassing op het dragen van struiken.

Duidelijke lagers - smeringsgaten, groeven en zakken - afmetingen, types, benoeming en hun toepassing op het dragen van struiken.

Hoe Brons dat draagt Grafietgrafiet dat realiseert de zelfsmering?

 

Stevig de Stopgrafiet Gegoten Brons dat van het Brons Metaal Zelfsmerend Verbindingsstuk Stevige Bronsplaat C86300 draagt | Vsb-50P

 

 

VIIPLUS VAN van het de LEVERINGS Cilindrische mangaan van CHINA het bronsstruiken, tinbrons van een flens voorzien struiken, de struiken van het aluminiumbrons, duwwasmachines, slijtageplaat.

FunctionaI in afwezigheid van GRAFIET de RINGEN Rechte Ringen van het oiIbrons het wordt blik gebruikt in omstandigheden waar oli?end en invettend moeilijk of onmogelijk is en zij voeren uitstekende Iubrication zelfs in Ioad-omstandigheden uit met lage snelheid en hoge.
Aangezien Iinear-expansibility van stevige Iubricant groter is dan metaalmatrijs, wanneer de beweging van stevige smeermiddellagers (GLIJDENDE DRAGENDE het BRONS GRAFIETringen van VIIPLUS) begint, wordt Iubricant op de delen in schuring overgebracht die zo de zelfsmering realiseert.

Kostenefficiency

 


Het traditionele mechanische ontwerpen vereist frequent het oli?en onderhoud; de controle van de oliemaat zal worden uitgevoerd om te verzekeren de passage die van olie apparaten levert duidelijk is. Aangezien het periodieke oli?en kan veroorzaken verontreiniging aan de machines zelf als welI in verband met de omringende omgeving, resulterend in een verhoging van de onderhoudskosten, kan de totstandbrenging van zelfsmering niet alleen het milieu schoon maken maar drukt zeer de Iubricating-kosten zoals

 

 

VIND EEN PRODUCT

Gebouwde Zelfsmerende lagersoplossingen

 

Ontwerphulp | Materiële Selectie | Componentenmeetkunde

 

 

 

CONTACT DE V.S.

 

Lagers en Componments

 

laatste bedrijfsnieuws over Duidelijke lagers - smeringsgaten, groeven en zakken - afmetingen, types, benoeming en hun toepassing op het dragen van struiken.  0 +86-0573-84499350

www.viiplus.com tiffany@viiplus.com www.bronzegleitlager.com

 
Neem contact op met ons

Ga Uw Bericht in