China brons gleitlager fabrikant

Olie die in Gegoten Bronslagers & Spiraalvormige Kokerringen door Grootte wordt gegroeft

Productdetails:
Plaats van herkomst: Ringsfabrikant
Merknaam: Bronze Groove Bearings
Certificering: Bushing Standards ASTM Casting Copper Alloy
Modelnummer: Gedraaide het bronsring van het kokerlager Vast lichaam
Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:
Min. bestelaantal: PARTNER-AAN-ORDE DOUANEringen
Prijs: Sliding Bronze Bearing Dimensions Tolerance,Stock Price
Verpakking Details: Standaard de uitvoerverpakking, of als eis van de klant
Levertijd: 7-15 het werkdagen
Betalingscondities: T / T,
Levering vermogen: STANDAARDtolerantieringen
Contact nu

Gedetailleerde informatie

Ringsmateriaal: Gietende het Koperlegering van ASTM, Standaardteeltmateriaal, de LEGERING van het BRONSmetaal Vormen & vormen: Cilindrische lagers, flenslagers
CharacteristicByoverzees of lucht: Geschikt voor hoge ladingen Toepassing: De bosmachines, de delen van de pomphuisvesting, de cilinderlagers, het verschepen & container de de
Eigenschap: Gemakkelijk te assembleren, onderhoud-vrij Klantengrootte: bronslagers met smeringsgroeven.
Ringstype: Stevige bronsring Andere Materiële Lagers: De ring van het mangaanbrons, de ringen van het aluminiumbrons, de ringen van het tinbrons

Productomschrijving

Bronslager en Ring

Gemeenschappelijke Gegoten (niet-eigendoms) Lagers - Productvormen - Groottewaaier


 

Catalogus, Online Verkoop, die aan orde van China wordt gemaakt. De standaardgrootte en de douanedimensies, verzoeken om een Onlince-Catalogus.

VIIPLUS biedt een het groeien portefeuille van gebouwde bronslagers en de ringenproducten van het groefbrons en de diensten aan om de industrieën betrouwbaar het bewegen te houden zich efficiënt en.

U hebt toegang hier tot de recentste downloads. Klik op de zelfsmerende bronsring voor agricultural.pdf-catalogussymbool om het dossier te tonen, en het zelfsmerende de catalogusdossier van ringslagers te downloaden.

 

Olie die in Gegoten Bronslagers & Spiraalvormige Kokerringen door Grootte wordt gegroeft

 

Types van de lagers van de smeermiddelgroef.

 

Er zijn verschillende vormen en meetkunde van groeven die volgens het type van smeermiddel en beweging zouden moeten worden gebruikt.

 

 

As
Perifeer
Spiraalvormig
Ovaal
Dubbel ovaal
Cijfer van acht
Anderhalf cijfer van acht
Dubbel cijfer van acht
Duplexcijfer van acht

 

*Grooves kan aan één of beide kanten worden gesloten of openen.

 

 


De olie die in Gegoten Bronslagers & Spiraalvormige Kokerringen wordt gegroeft die in de Douane van China worden gemaakt bewerkte de Diensten machinaal: Het voldoen aan van Al Uw Behoeften


Wij de Ring van het Productiebrons. Van het gebruiken van grafiet aangezien een smeermiddel in douane delen machinaal bewerkte aan het groeven om nieuw te creëren of een bestaand deel te verbeteren, brengen onze douane machinaal bewerkte diensten uw visie aan het leven. Draaiend/Boring/Groevend/Onder ogen ziend/verstrekt het Malen/Borend/Malend/Deburring.Our die de dienst machinaal bewerken toegevoegde waarde aan een volledige waaier van staalkwaliteitoplossingen, van staalmateriaal aan half afgewerkte of gebeëindigde componenten. Onze workshop die mogelijkheden machinaal bewerken omvat CNC het draaien, het malen, het malen, het boren, hoge snelheid die, oppervlaktebehandeling etc. machinaal bewerken.


Wij bieden een Waaier van de Materialen van de Bronsring aan?


VIIPLUS biedt een verscheidenheid van verschillende bronslegeringen in combinatie met bekwaamheid en een hoog niveau van dienstverlening aan. De verschillende factoren bepalen de keus van legering. Het werkende milieu, load-bearing capaciteit en de kosten zijn enkel enkelen. Afmeting de grootste inventaris van het dragen van oplossingen voor bronslegeringen die aan uw behoeften worden aangepast. De geschikte levering is één van onze prioritaire doelstellingen binnen het bedrijf. Word nu een qoute.


Groef Bronsringen die aan Orde van China worden gemaakt


Wij specialiseren ons in de zelfsmering van het bladmetaal lager en productie, het stempelen ringen, industriële componenten, het bronslager van matrijzenafgietsels, plastic lagerringen en producten van douane de glijdende lagers. Het grafiet als smeermiddel in douane bewerkte delen zoals ringen en bearings.grooved-type brons machinaal online ringend: Enige Lijn/Figuur Acht/Rechte Één

En Één Cirkel/Dubbele Lijn/de Cirkelgroef/groeft rechtstreeks/RECHTS. En Spiraalvormige Dubbele Figuur Acht van LINKS.

 

 Olie die in Gegoten Bronslagers & Spiraalvormige Kokerringen door Grootte wordt gegroeft

 

Dragende identiteitskaart
(mm)
R (groef)
(mm)
r (afkanting)
(mm)
H (diepte van
groef)
(mm)
Aantal van
groeven
30 of minder 1.5 1.5 1.2 1 tot 2
30 tot 50 1.6 1.6 1.3 1 tot 3
50 tot 80 1.7 1.7 1.4 1 tot 4
80 tot 120 1.8 1.8 1.5 1 tot 5
120 tot 180 1.9 1.9 1.6 1 tot 6
180 tot 250 5.0 5.0 6.0 5
250 tot 315 6.0 5.1 6.1 6
315 tot 400 7.0 5.2 6.2 7
400 tot 500 8.0 5.3 6.3 8
 


Productiedoel

 

VIIPLUS de eigenschappen van de het tentoongestelde voorwerpslijtage van bronsringen tot vier keer groter dan OEM ringen toe te schrijven aan het gebruik van betere materialen. Dit hogere niveau van kwaliteit wordt vereist voor bronsringen om schachten, zowel in prestaties als levensduur van delen aan te passen. De grotere smering is ook aanwezig op bronsringen om te verzekeren u een oplossing die specifiek aan uw behoeften wordt gemaakt krijgt. Of u een rechte ring of vet-gewijzigde van een flens voorzien ring wilt, zullen de materiële grootte en bronsstruiken beschikbaar in VIIPLUS-arsenaal verzekeren u krijgt wat u nodig hebt.
VIIPLUS de industrieën heeft hoogte - de ringen van het kwaliteitsbrons voor groeven over de hele wereld geleverd. Met kwaliteit en precisie, kunt u onze legering en bronsringen met dezelfde hardnekkigheid en de techniekkenmerken ook vinden die u zou verwachten. Met een uitzonderlijke pasvorm en een duurzaamheid op de glijdende struiken, denk om ongekende uren op uw machine te krijgen.
 

 

 

Groefte de vast lichaam Gedraaide Bronsring, zwaar-Onderhoud, DIN 1850/Iso 4379/Zwaar Onderhoud het Gegoten Dragen met Smeringsgroeven

 

 


                                 Olie die in Gegoten Bronslagers & Spiraalvormige Kokerringen door Grootte wordt gegroeft        Olie die in Gegoten Bronslagers & Spiraalvormige Kokerringen door Grootte wordt gegroeftOlie die in Gegoten Bronslagers & Spiraalvormige Kokerringen door Grootte wordt gegroeft

 

De Materialen van bronsringen

 


Standaardteeltmateriaalcusn12.additional Legeringen: CuSn7ZnPb (RG7), CuSn10, CuSn12, CuPb10Sn, CuPb15Sn, CuAl10Ni, CuSn10Zn (RG10), CuZn25Al5, CuSn5ZnPb (RG 5)

 

Bronsringen het productieproces

Olie die in Gegoten Bronslagers & Spiraalvormige Kokerringen door Grootte wordt gegroeft

 

Grondstoffenproductie

 

 


Wij zijn fabrikanten en verdelers van Gegoten bronsringen, staalstruiken, de lagers van het douanebrons, de ringsdelen van de vormindustrie en diverse C86300, C95400, C93200-Brons Grafietringen.

 


Speciale productie Gegoten Bronsringen


De gegoten de Tekeningsdelen van de Bronsring en de speciale grootte kunnen geproduceerd op orde. 
De de gegoten Vormen & vormen van de Bronsring
Dragende vormen beschikbaar in standaardafmetingen
 

Cilindrische Struiken
De dragende vormen maakten aan orde: de cilindrische struiken met niet genormaliseerde afmetingen, van een flens voorzien struiken, glijdende platen, pasten dragende ontwerpen aan. Ook wordt vervaardigd in andere legeringen. Tevreden om ons voor een citaat of meer informatie te contacteren.
 

Waaier van Toepassing
 

Ringen Duidelijke Lagers en Kokerlagers: Mijnbouwmateriaal, kraan de verwerkende, mariene en zeeindustrie, hydraulische cilinders, bouwmateriaal, voertuig productie

 

Olie die in Gegoten Bronslagers & Spiraalvormige Kokerringen door Grootte wordt gegroeft


Kenmerken van Gegoten Bronsringen


– Geschikt voor hoge ladingen
– Veelvoudige gebieden van ons (universeel lager)
– Met lange levensuur
– Brede temperatuurwaaier


De Details van de ringstolerantie


Huisvesting ØBased op de eis van de klant
De ring binnen-Ø na mountingBased op de eis van de klant
De schacht toleranceBased op de eis van de klant
 

Zelfsmeringslagers


De gegoten Bronsringen is bedoeld om voor het optimale leven worden gesmeerd. Al gemeenschappelijk vetten en/of het oliënblik worden gebruikt.
 

Bushingsmounting adviseert
 

Het huisvesten: Afkanting min. 1,5 mm x 15-45°, voor gemakkelijke ringsgroepering
Schacht: Afkanting 5 mm x 15°, voor gemakkelijke toevoeging van de schacht
Begin Uw Project met een Toepassingsingenieur

 

 

Kies uw beste vervoer voor uw zelfsmerende lagersverzending?

 

1.Ship de zelfsmerende lagers door Overzees

2.Ship de zelfsmerende lagers door de Vracht van de Luchtlucht van China

3. Het huis-aan-huis Verschepen van China

4.Courier verschepend van China

 

 

Olie die in Gegoten Bronslagers & Spiraalvormige Kokerringen door Grootte wordt gegroeft

 

met Proeforde of Dringende levering

De belangrijkste luchtvaartlijnen dat zich in koerier het verschepen van China specialiseert omvatten DHL, Fedex, TNT, EMS en UPS.

Druk het verschepen uit

Uw zelfsmerende de lagersdelen zullen van de bronsring sneller door koerier het verschepen aankomen te gebruiken dan het zou genomen hebben als u andere opties had gekozen.

Krijg Beter Citaat

 

Kies een Betrouwbare leverancier van het bronslagers van China zelfsmerende voor uw goederen

TITEL: De speciale afmetingen en de keizergrootte zijn op verzoek beschikbaar.
* Voor hogere vereisten – b.v. hogere temperatuurwaaiers – de verschillende materialen zijn beschikbaar in deze categorie.
** De vermelde waarden in de materiële eigenschappen zijn geldig voor optimale exploitatievoorwaarden. Door de voorwaarden van toepassing te veranderen, b.v. kon een verhoging van de de het glijden snelheid of spanning, deze waarden verschuiven.
Ringen, Gesmeerde Lagers, Samengestelde Lagers, Metaallagers, Compressorlagers, metaal-Polymeer, Gloeidraadwond, Duidelijke Lagers, Flenslagers, Polymeerlagers, Flensringen, Pomplagers, Van een flens voorzien Struiken, Duwplaten, Industriële Lagers
Hete Markeringen:  Paste de vast lichaam Gedraaide ring van de Bronsring, China, leveranciers, fabrikanten, fabriek, groothandel, ringen aan
 

 
 

Neem contact op met ons

Ga Uw Bericht in

Je zou deze kunnen zijn