China brons gleitlager fabrikant

SAE - 797 de Bimetaalring van het Bronsstaal CuPb10Sn10 voor Pompenvertinning

Productdetails:
Plaats van herkomst: Bimetaal Dragende Fabrikanten
Merknaam: bimetal SAE-797 SAE 48 SAE-799 bushings
Certificering: Bimetal Bush Material CuPb10Sn10、CuPb6Sn6Zn3 CuPb24Sn4...
Modelnummer: De Bimetaal Loodvrije Duidelijke Lagers van JF800 JF720 JF700
Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:
Min. bestelaantal: 800 Stuk/Stukken (Min. Orde)
Prijs: $0.20 - $2.00 / Pieces ,Negotiable
Verpakking Details: de uitvoer & de invoer de bimetaalnorm van het ringen Internationale karton
Levertijd: Vervaardigings Bimetaalring in Voorraad, die binnen Dagen wordt geleverd.
Betalingscondities: TT VOORAF Western Union
Levering vermogen: Douane Bimetaalring 800000 Stukken per Maand
Contact nu

Gedetailleerde informatie

Meterial: Bimetaal, brons, staal Kenmerk: Laag-onderhoud en onderhoud-vrije duidelijke lagers
Grootte: standaard beschikbare grootte Kwaliteit: Hoog OEM - kwaliteitsringen
Type: struiken, kraagstruiken, wasmachines, stroken of speciale ontwerpen Lager: BIMETAALlagersringen
Ringssteekproef: Beschikbaar Toepassing: GasWarmtepompen die, Landbouwmachine ringen

Productomschrijving

Bimetaal dragend profiel

Bimetaal Hoge Ringen Concurrerende Prijs, - is Kwaliteitsnorm SAE-797 bimetaalring gebaseerd en gesinterd op staal met CuPb10Sn10 of CuSn6Zn6Pb3 als voeringslaag. Het sterkste type van bimetaalringen en applicated wijd op zo vele gebieden. Dit type heeft de beste prestaties binnen de waaier van legering Cu-Pb constructured ring. Thereforce het heeft een brede toepassing en is meestal geschikt voor waar middensnelheid en hoog effect enz. is.

 

De bimetaal dragende specialist met het ontwerpgrootte van de douane materiële vervaardiging
VIIPLUS is test zijn enorme ervaring en technische bekwaamheid in de productie van en de marketing van bimetaallagersringen en aandrijvingseenheden geweest. Voordeel van deskundigen die naar de perfecte het glijden dragende oplossing voor u streven, ontworpen voor uw speciale toepassingen.

 

Het verpakte samengestelde het glijden dragen, koper-Geplateerd of tin-geplateerd staal/brons, DIN 1494/ISO 3547, onderhoud-Vrij, met smeringszakken of groefontwerp

 

CuPb10Sn10 is een hoger loodgehalte die het een beter voordeel voor hogere rotatiesnelheden geven. Ook, heeft de bimetaal het glijden laag smeringszakken die ook geschikt voor oliesmering en zo het toestaan van dit ringsmateriaal om bij veel hogere rotatiesnelheden te lopen zijn.

 

Metaal Zelfsmerende onderhoud-Vrije Lagers, Van een flens voorzien de pompen Bimetaalring van het ringentoestel & Zelfsmerend Lager 

Specificaties voor Bimetaalbronslegeringen:
Materieel Type Specificatie van Bronslegering Hardheid van HB van de Bronslegering Toelaatbare Maximum Dynamische Lading Max. Temperatuur °C
Bi-metaal-800 CuPb10Sn10 of CuSn6Zn6Pb3 70~100 65 260
Bi-metaal-720 CuPb24Sn4 45~70 38 200
Bi-metaal-700 CuPb30 30~45 25 170
Bi-metaal-20 AlSn20Cu 30~40 30 150
Bi-metaal-930 CuSn6.5P0.1 60-90 65 200

 

Brons/Staalring
 

VIIPLUS het zelfsmerende Lager wordt gebruikt op een verscheidenheid van roterend materiaal, met inbegrip van pompen ringend, compressoren ringend, mixers ringend, stoomturbines de ringende en andere ring van het specialiteitmateriaal. Zij hebben toepassing in de olie en gas, farmaceutische, chemische verwerking, mineraal en ertsverwerking, en algemene industries.whose de mechanische sterkte hoog is, kan onder gesmeerde voorwaarden en hoge snelheids/hoog-ladingsverrichting worden gebruikt. Het kan van een verscheidenheid van verschillende materialen, afhankelijk van de toepassing, de gebruiksvoorwaarden en de smering worden gemaakt.

Het bimetaalvermogen van de ringslading kan door oliegaten, groeven, enz., afhankelijk van smeringsvoorwaarden worden verbeterd. In sommige gevallen, kan een droog lager ook in de gesmeerde omstandigheden worden gebruikt.

Is het zelfsmerende lager van de toestelpomp die een kerndeel van de toestelpomp, op beide kanten van de pomp van het uraniumtoestel, zijn steun wordt geïnstalleerd en de antifrictierol, zijn groottenauwkeurigheid en slijtageweerstand zijn direct verwant met de volumetrische efficiency en de levensduur van de toestelpomp.

 

Van de de schachtkoker van de toestelpomp van het staalstruiken de delen van de het bronsring worden verstrekt door ons bedrijf, en het gebruik van automatische druk en de assemblage en de zeer belangrijke technologie van de grootte automatische opsporing, kunnen het probleem van druk en de accumulatie van de assemblagetolerantie, de daling van de productnauwkeurigheid effectief oplossen, die ervoor te zorgen dat 100% producten kwalificeerde aan klanten worden verstrekt.

De dragende Gard wendt statische en dynamische het verzegelen technologieën aan om toegang van verontreinigende stoffen te verhinderen in de lagerhuisvesting en oliebehoud te verzekeren, zelfs wanneer het materiaal is gesloten.

Toestelpomp oiles het dragen & ringen

Hoe te om de ringen van de toestelpomp te kiezen | de schachtkoker ringt olievrij smeringslager

VIIPLUS het bedrijf die technische struiken, in diverse sectoren zoals staalstruiken verstrekken, bronst struiken, grafietbronsringen, roestvrij staallagers voor Water, Afvalwater, Industrieel en Olie & Gasvelden in oplossingen. Levert kwaliteitsproducten met de eminente dienst worden gecombineerd die. Wij zijn geëngageerd aan het nieuwe kracht geven van onze binnenlands en internationaal vennootschap-met een hartstocht voor kwaliteit en het herstellen van klantentoewijding“ Uw Krachtige Medewerker, verlenen wij de Goede Diensten

 

Individuele glijdende lagers & bimetaallagers volgens klantenvereisten

Van de Kleppenringen van versnellingsbakringen de Zelfsmerende lagers voor Machtstransmissie, Datatransportbesturing die wij en de marktpoort, de Bal, de Stop, de Controle, en De vleugelkleppenringen en hun respectieve controles en actuators hebben geleverd. Deze kleppenstruiken worden gebruikt hoofdzakelijk in het water, afvalwater, en industriële markets.we verstrekken een brede waaier van Kleppenstruiken in verschillende heel wat sectoren die in voorraad voor directe aankoop zijn.
 

Ons Assortiment:         De bimetaallagers worden toegepast op mechanische bouw
• Vleugelkleppenstruiken
• De struiken van poortkleppen
• De struiken van bolkleppen
• De struiken van controlekleppen
• Kogelkleppenstruiken
• De struiken van stopkleppen
• Plastic Kleppenstruiken
• De struiken van veiligheidskleppen
• De struiken van diafragmakleppen
• De struiken van Brandbestrijdingskleppen
 

 

 

 

Hoe te om de struiken van de de schachtkoker van de toestelpomp te kiezen?

VIIPLUS de hoofd van de de pompenschacht van het productietoestel van de de kokerring glijdende lagers. De toestelpompen in verrichting in het geval van ongebruikelijk lawaai, zouden het tribunes onmiddellijk moeten controleren.

De de kokerringen van de toestelpomp het selectieprincipe is de geen hoge vraag, voor de gelegenheid, maar door ervaring, om van de kokerringen van de toestelpomp niet te vervangen de geschikte selectie. Als de eerste verrichting van de toestelpomp, of nutteloos op lange termijn na gebruik, bij voorkeur in kleine lading of zonder commissie omstandigheden die Één uur in werking stellen.
Aan het begin van verrichting, aan toestelpomp binnen shell met vloeistof dat, voor veiligheidslancering worden moet geleverd die wordt gevuld.
van de pompringen van het viiplustoestel beïnvloeden de Olievrije dragende het onderhouds -onderhoud-freeThekwaliteit en het vermogen van de ring van de toestelpomp de kenmerken direct van de machines van de toestelpomp.

De pompring uit de sluitingen die van traditioneel ontwerp, de ringen van de toestelpomp in het ontwerp, de productie en het gebruik maken in een nieuw gebied. Door de pompringen van het viiplustoestel te gebruiken, kunnen de productieefficiency en de productkwaliteit worden verbeterd en de productiekost kan in de verwerking en het herstellen worden verminderd.


Kenmerk

Dit lager is het soort Flensstruik met de staal steun gesinterd met bronspoeder door het wrijvinglassen. De oppervlakte kan met diverse soorten oliegroeven worden opgenomen, zakken om verschillende noodzaak te ontmoeten van het diverse smeren
voorwaarden. 
Typische toepassing

Dit product wordt wijd toegepast in diverse automobiele motoren, voertuighassis, motorfietskoppelingen, die plaat van toestelpompen en andere hijstoestelmachines wrijven.

 

 

De Ring van de toestelpomp Productie
De bimetaal dragende profielen worden gebruikt in mechanische structuren

VIIPLUS specialiseert zich in de vervaardiging van Pompring, hydraulische ring, zelfsmerende lagers.

Toestelpompen één van de gemeenschappelijkste types van pompen voor hydraulische vloeibare machtstoepassingen.

Een toestelpomp gebruikt het inschakelen van toestellen aan pompvloeistof door verplaatsing.

 

• Hydraulische pomp

• Vinpomp

 

De Ringswaaier van de toestelpomp

De Toepassingen van hydraulische Pompringen

De Pompring van China, de Leveranciers van de de Pompring van China en Fabrikanten

De Ring van de vinpomp

Hydraulische ringen & Kleppenringen

Fabrikanten van de ringen van Superieure Kwaliteits Hydraulische Pompen

Technische Gegevens

Dynamische ladingsgrens

60N/mm ²

Statische Lading

120N/mm ²

wrijvingscoëfficiënt

0.08~0.2

PV grens

2.8N/mm ² *m/s

Maximum Snelheid

>2m/s

Temp.limit

-40°C~+250°C

 

 • Vorkliften

 • Palletvrachtwagens

 • Kranen

 • Graafwerktuigen

Technische Daten

 • Het verpakte samengestelde het glijden dragen

 • Koper-geplateerd of tin-geplateerd staal/brons

 • Laag-onderhoud

 • Met smeringszakken

Eigenschappen

 • Voor hoge ladingscapaciteit en oscillerende beweging, evenals voor ruwe verrichting en temperatuurlading. Long-run smering wegens smeermiddelopslag.

Materialen

 • Koper-geplateerd/tin-geplateerde steun materialSteel

 • Het glijden layerCuPb10Sn10

Tolerantiedetails

 • Huisvesting ØH7

 • Ring binnen-Ø na mountingH9

 • Schacht tolerancef7 aan h8

Onderhoud

 • is laag-onderhoud het samengestelde het glijden dragen, maar de primaire smering is noodzakelijk. Olie of vet de smering is mogelijk. wegens stevig smeermiddel wordt de opslag, smeringsontruiming verminderd tot een minimum! TITEL: De speciale afmetingen zijn beschikbaar op requestGet in aanraking-industriële Catalogusolie & ringt het Gas Catalogus! U kunt onze „Onderzoeksvorm“ gebruiken in aanraking met ons te krijgen. Één van ons verkoopteam zal u onmiddellijk contacteren.

 SAE - 797 de Bimetaalring van het Bronsstaal CuPb10Sn10 voor Pompenvertinning
 

 

Neem contact op met ons

Ga Uw Bericht in

Je zou deze kunnen zijn