China brons gleitlager fabrikant

Ononderbroken Gegoten de Voorraadgrootte van Bronssae 660 C932 Koker Gegroefte Ringen

Productdetails:
Plaats van herkomst: De Fabrikant van China
Merknaam: Brand Cast Bronze Plain Sleeve Bearing
Certificering: Bushing Standards Met: 83-7-7-3, ASTM B505, CDA 932, SAE 660
Modelnummer: Gegoten lagertype van de Bronskoker
Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:
Min. bestelaantal: 2000 Stuk/Stukken (Min. Orde)
Prijs: Negotiable
Verpakking Details: De producten die door plastic zak worden ingepakt, elke zak bevatten de Maximum, ingepakte Kartons m
Levertijd: Binnen 20-25days na ordebevestiging.
Betalingscondities: T / T, L / C
Levering vermogen: Gegoten Brons Aangepaste Lagers Productie
Contact nu

Gedetailleerde informatie

Materiële specificatie:: SAE 660 (C932) Dragend Materiaal:: Gegoten Brons C93200 (SAE 660)
De ringen typen:: Duidelijke Koker, groef, flens, duwwasmachine kenmerk: hard, sterk en bestand tegen slijtage.
Fabrikantencatalogus:: Beschikbare Online, Lagers - Ringen - Wasmachines - Lage Ladingstoepassingen Droeg diameter: duimgrootte, metrische grootteringen
Buitendiameter:: Aangepaste Afmetingen Lengte over alles:: mm, de Speciale tolerantie of de machinaal be*werken-aan-drukdelen zijn beschikbaar

Productomschrijving

De gegoten Lagers van de Bronskoker, de de Bronsring & Lagers, de Speciale tolerantie of de machinaal be*werken-aan-drukdelen zijn availableChina Online Grootte | Bekijk Onze Catalog.Bronze-Kokerlagers: Betrouwbare de Ringsfabrikant van de Bronskoker in China C932 of SAE 660) de gegoten lagers van de bronskoker. De toepassingen omvatten bronslagers en bronsringen.

In Voorraad, Geen Minimumorde. Orde online nu. ISO Verklaarde Zaken. Weergevencatalogus. De Ringen van het kwaliteitsbrons. Verzoek om een Citaat. Het glijden de Ervaring van Lagersoplossingen. Hoogtepunten: Aanbiedend het Lager van het Kwaliteitsbrons, Beschikbare Praatjesteun.

 

De ONONDERBROKEN GEGOTEN die BRONSringen AAN ORDEc93200 (SAE 660) worden GEMAAKT Dragend Brons heeft uitstekende ladingscapaciteit en antifrictiekwaliteiten die tot het een aangewezen legering voor een grote verscheidenheid van toepassingen zoals werktuigmachines, het materiaal van de machtstransmissie, elektrische motoren, automobielmateriaal, tractoren, kranen, hijstoestellen, liften en vele types van bijkomend en speciaal materiaal maken. C93200 heeft het dragende brons goed machinaal bewerkend kenmerken, verzet zich tegen vele chemische producten en voor ladingstoepassingen met gemiddelde snelheid, middelgrote over het algemeen geadviseerd. Is met ononderbroken gegoten specificatie ASTM B 505 in overeenstemming.

 

Zelfsmeringsc93200 Dragend Brons

C93200 (SAE 660) het Glijdende Dragende Bronsmateriaal wordt als de norm beschouwd die Cilindrische struiken, duwwasmachines, strook en niet genormaliseerde delen dragen aangezien de cliënten tekeningsenz. materiaal voor lichte plichtstoepassingen leverden.

Terwijl het gemakkelijk machinaal wordt bewerkt, is de bronslegering hard, sterk en bestand tegen slijtage.

 

VIIPLUS verstrek niet-gestandaardiseerde producten: Cilindrische struiken, van een flens voorzien struiken, duwwasmachines, vlak strookmateriaal, de helftlager, slijtageplaat.

 

De materiële C93200-van de het koperkoker van het tinbrons mechanische eigenschappen en het GEBRUIK
Met het glijden wrijvingweerstand met hoge weerstand, goede, uitstekende scherpe prestaties en goede lassenprestaties, in de atmosfeer, heeft het zoet water goede corrosieweerstand. Hoofdzakelijk gebruikt in productieluchtvaart, Delen die de piek van wrijving in auto en andere industriesectoren, zoals de ring van de cilinderzuigeras, lager en ringsvoeringen, secundaire koppelstangring, schijf en wasmachine, enz. dragen.

RINGEN VOOR TOOL/DIE, HET PLASTIC VORM BEWERKEN, OP ZWAAR WERK BEREKEND MATERIAAL, INDUSTRIËLE MACHINES, OIL/GAS, RUIMTEVAART
MARINE/DEFENSE.

„Volledige waaieroplossingen van de gegoten producten van de de ringentechnologie van de bronskoker“

Productencategorieën

Ringen van het zelfsmerings de grafiet van een flens voorzien oilite brons

Inleiding

De zelfsmering staat dit type van het glijden het dragen toe om in de hydrodynamische omstandigheden te werken,

het resulteren in een zeer lage wrijvingcoëfficiënt.

Kenmerken
Betrouwbaarheid.

De constante olieaanwezigheid elimineert het risico van beslaglegging, en staat het lager toe om tijdens duizenden uren zonder slijtage te werken.

Economie: Onderhoud-vrij, geen behoefte aan smeermiddelen & Ontwerp.

De zelfsmering staat toe glijdend het dragen onder te werken, hydrodynamische voorwaarden, resulterend in een zeer lage wrijvingcoëfficiënt.

 

Neem contact op met ons

Ga Uw Bericht in

Je zou deze kunnen zijn