Thuis ProductenZelfsmerend Duidelijk Lager

POM kartelt de Zelfsmerende Duidelijke Dragende van het Polymeerlagers van het Bronsmetaal Grootte van de de Duimdouane

Certificaat
China JIAXING VIIPLUS INTERNATIONAL TRADING CO.,LTD certificaten
China JIAXING VIIPLUS INTERNATIONAL TRADING CO.,LTD certificaten
Klantenoverzichten
Ons bedrijf voert het brons gleitlager van viiplus China in, zorgt ervoor het viiplus professionele team de inklaring altijd vlot is. Zij verstrekken een nauwkeurige classificatie van de bronsring, behandelen al administratie, hebben wij de zelfsmerende bronsringen ontvangen. Zij kijken goed uitgevoerd en de hoogte - kwaliteit.

—— David van Canada

Wij voeren het brons gleitlager van China aan in onder incoterm FOB- Shanghai, soms door de Lucht. viiplus is een zeer goede brons gleitlager leverancier, zijn zij zeer professioneel en geduldig, nadat wij de nieuwe orde informeren, zullen zij fabrikant gleitlager op tijd bronzen en zullen ons het programma geven, en dan moeten wij enkel de bronsdelen ontvangen

—— Valerie van Californië

De struiken met staal steun, ptfe is weg goede kwaliteit, niet daling.

—— Daisy van Duitsland

„De klepringen perfectioneren, dankuwel voor uw superieure klantenservice!

—— Beverly van Florida

Ik ben online Chatten Nu

POM kartelt de Zelfsmerende Duidelijke Dragende van het Polymeerlagers van het Bronsmetaal Grootte van de de Duimdouane

POM kartelt de Zelfsmerende Duidelijke Dragende van het Polymeerlagers van het Bronsmetaal Grootte van de de Duimdouane
POM Indents Self Lubricating Plain Bearing Bronze Metal Polymer Bearings Inch Custom Size
POM kartelt de Zelfsmerende Duidelijke Dragende van het Polymeerlagers van het Bronsmetaal Grootte van de de Duimdouane POM kartelt de Zelfsmerende Duidelijke Dragende van het Polymeerlagers van het Bronsmetaal Grootte van de de Duimdouane POM kartelt de Zelfsmerende Duidelijke Dragende van het Polymeerlagers van het Bronsmetaal Grootte van de de Duimdouane POM kartelt de Zelfsmerende Duidelijke Dragende van het Polymeerlagers van het Bronsmetaal Grootte van de de Duimdouane

Grote Afbeelding :  POM kartelt de Zelfsmerende Duidelijke Dragende van het Polymeerlagers van het Bronsmetaal Grootte van de de Duimdouane

Productdetails:
Plaats van herkomst: Chinese leverancier
Merknaam: viiplus
Certificering: DIN 1494, ISO 3547
Modelnummer: Meatl-polymeer Lagers
Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:
Min. bestelaantal: Overeen te komen
Prijs: Competitively Priced vs DU DX, Provides Lubricating Bush
Verpakking Details: HOUTEN DE PALLET HOUTEN COMPUTER-AIDED SOFTWARE ENGINEERING VAN HET DE UITVOERkarton
Levertijd: 4 - 20 WERKDAGEN
Betalingscondities: T/T, Western Union
Levering vermogen: Van een flens voorzien Bronsringen, de Wasmachines van de Bronsduw, Zelfsmerende Bronsringen

POM kartelt de Zelfsmerende Duidelijke Dragende van het Polymeerlagers van het Bronsmetaal Grootte van de de Duimdouane

beschrijving
Materiaal: Staal +Bronze+POM Type: Koker
Eigenschap: zelfsmering, goede anti-abrasion en ladingscapaciteit Grootte: Klantgericht
Hoog licht:

self lubricating bearing

,

sintered self lubricating bushes

Zelfsmerend Duidelijk Lager

Viiplus China vervaardigde kokerringen met lagen van zelfsmerend materiaal die of geen smering of smering slechts bij aanvankelijke installatie vereisen. Onze verplichting aan het milieu breidt zich niet alleen tot ons loodvrij droog dragend materiaal, maar tot onze solvent-free productieprocessen uit. Wij zijn een professionele leverancier van zelfsmerende lagers in China.

 

Productinleiding


-2 de zelfsmerende Duidelijke de smerings loodvrije lagers van de Lager Zelfsmerende Duidelijke Dragende grens, de goederen met - 2 met dezelfde structuur en het gebruik van prestaties, en heeft functie van milieubescherming, op de voorwaarde van grens kan de smering gebruik lange tijd zijn zonder het bijtanken, heeft slijtage-zichverzettende laag tegen oppervlakte de kuil van de olieopslag. De producten worden wijd gebruikt in metallurgische machines, mijnmachines, waterconservancymachine, auto, bouwmachines, landbouwmachines, staal het rollen de industrie, voedselmachines, farmaceutische machines, tabaksmachines, enz.

 

smerende lagers

 

-2YSelf het smeren van Duidelijke BearingTechnical-gegevens

 

Prestatie-indicators gegevens
Maximumlading (P) Statische lading 250N/mm ²
Dynamische lading 150N/mm ²
De hoogste lijnsnelheid (V) Vetsmering 2.5m/s
Hoge PV waarde Vetsmering 3.6N/mm ² ・ m/s
Coëfficiënt van wrijving (μ) Vetsmering 0.05~0.25
Het gebruik van temperatuur
-40℃~+130℃
Coëfficiënt van warmtegeleidingsvermogen 4W/m ・ K
Coëfficiënt van thermische uitbreiding 12×10-6/K

 

 

Metallographic beeld


Nota: de reeks producten kan verschillende substraatmaterialen volgens verschillende arbeidsvoorwaarde, zoals ook kiezen: bronsgrondplaat, roestvrij staalsubstraat, evenals „loodvrije“ producten. HXOB - 20 y behoren tot milieubescherming loodvrije producten, is de kleur oranje, oranje, blauw.

 

zelfsmerende lagers

 

Toepassingsgebied

POM smeerde het dragen: zure polymethylaldehyde met hoge slijtageweerstand. Het is noodzakelijk om met de kuil van de olieopslag te assembleren wanneer de lageroppervlakte regelmatig wordt geschikt
Met vet, vooral geschikt voor hoge lading onder met lage snelheid van omwenteling, kan de schommelingsbeweging en vaak onder negatieve lading, openend en sluitend en minder naar voren gebogen aan het vormen van vloeibare smeringsdelen, op de voorwaarde van grenssmering, lange tijd zonder het bijtanken en onderhoud gebruiken, en tijdens gas kan aan meer worden gebruikt verlengt de levensduur van lager, momenteel van toepassing op de metallurgische machines, mijnmachines, hydraulische machines, autodelen, bouwmachines, landbouwmachines, enz.
Olievrij zelfsmerend lager: dit product is een mengsel van staalplaat, gesinterd sferisch bronspoeder in de midden gerolde laag, ptfe en lood in de oppervlaktelaag. Het heeft de kenmerken van lage wrijvingcoëfficiënt, slijtage-zichverzet tegen en corrosiebestendige, olievrije zelfsmering en lange levensduur, die kosten drukken, lawaai kunnen verminderen, het plakken en het glijden verhinderen. Het wordt wijd gebruikt in glijdende delen van allerlei machines, zoals drukpers, textielmachine, hydraulische vrachtwagen, tabaksmachine, medische machines, geschiktheidsapparaten, micro-motor, auto, motorfiets, enz.
De metaalbasis legde vast lichaam zelf-gesmeerd lager in: het is een nieuw gesmeerd lager met zowel de kenmerken van metaallager als zelf-gesmeerd lager. Het wordt geladen door de metaalmatrijs en door de speciale formulering van vast lichaam gesmeerd materiaal gesmeerd. Het heeft de kenmerken van hoge lagercapaciteit, effectweerstand, weerstand op hoge temperatuur en sterke zelfsmeringscapaciteit. Traditionele oliehoudend: wegens zijn oliehoudende voordelen van met geringe geluidssterkte en zelfsmering, de nieuwe favoriet van het lager van de computercpu ventilator is geworden, en de marktvraag is groot. Bovendien met de toenemende vraag voor lawaai
de koker van de saldoschacht, de buigtang van de rempedaalassemblage, aan de ringen van de koningsspeld en de de plaatkraag van de vrachtwagenstaart, vrachtwagen, kraan, voertuigkraan, bosmachines, verpakkende machines, bouwmachines, hydraulische motor, landbouwmachines, mijnmachines, metallurgische machines, hydraulische machines, auto, staal het rollen de industrieën, etc.the-toepassing van oliehoudend in huishoudapparaten wordt gedraaid dat breidt zich uit.

De basisvereisten om materialen te dragen hangen grotendeels van de het werk prestaties van het lager af. De selectie van geschikte materialen voor rollende lagers zal een grote invloed op hun de dienstprestaties en leven hebben. In het algemeen, zijn de belangrijkste mislukkingswijzen van rollend lager moeheidsafsplintering onder de actie van afwisselende spanning en verlies van het dragen van precisie toe te schrijven aan wrijving en slijtage. Bovendien zijn er barsten, inkeping, corrosie en andere oorzaken van abnormale schade aan het lager. Daarom zouden de rollende lagers hoge weerstand tegen plastic misvorming, minder wrijving en slijtage, goede omwentelingsnauwkeurigheid, goede dimensionale nauwkeurigheid en stabiliteit moeten hebben, en snakken het leven van de contactmoeheid. En velen van deze eigenschappen worden bepaald door materialen en thermische behandelingsprocédés.

 
pom het glijden het dragen
 
 

 

Chemische eigenschappen


-2 Ysurface-weerstand van de polymeer hangen de chemische corrosie, zodat zijn corrosieweerstand hoofdzakelijk van de staalrug af van plateren en verschijning. De staalrug van tin of koper geplateerde oppervlakte, kan atmosferische corrosie effectief verhinderen; Als u in het corrosieve middel werkt, kan de staalrug worden gegalvaniseerd, enz.

 

Slijtage-zichverzettende tegen prestaties

 

Op de voorwaarde van de slijtagekenmerken van de vetsmering van het diagram hieronder: het „het tarief van de rodageslijtage is klein; Door lijn zichtbaar in dit beeld, toen het assembleren van het olieverbruik van Turkije in zekere mate, geleidelijk aan steeg het slijtagetarief, zoals aangetoond in gestippelde lijn 1; Als alvorens de stijging van het slijtagetarief opnieuw vordert, zijn slijtagetarief stabiel bleef; Wanneer het bijtanken van interval van tijd, kan de levensduur van het materiaal zeer worden uitgebreid. Het is tijd om op interval te komen afhangt van de cumulatieve hoeveelheid slijtage en scheur. Vetsmering: wanneer de milieutemperatuur onder 80 ℃ is, wordt het geadviseerd om de basisvet van de lithiumzeep te gebruiken; De milieutemperatuur is hogere than80 ℃, wordt het geadviseerd om siliconevet te gebruiken; Geadviseerd niet met EP-additieven van oliën.

 

Zelfsmerend lager

 

De belangrijkste factoren die de levensduur beïnvloeden


1) de invloed van PV valuePV waarde moet het slijtageleven van bepalen - 1 efficiënte index. Indien nodig moet de levensduur, PV waarde worden verminderd.
2) de hogere invloed van omringende temperatureThe de temperatuur, - 2 y de kortere levensduur.
3) het dubbele effectsDual staal van de GEBRUIKSlegering of de harde chromium geplateerde schacht, Ra van de oppervlakteruwheid - 0.4-0.63 waaier, - de dragende levensduur van 2 y kan beduidend worden verbeterd. Naast norm tonen de producten in de catalogus, kunt u niet genormaliseerde producten volgens de eis of de orde van de klant ook verstrekken.

 

Contactgegevens
JIAXING VIIPLUS INTERNATIONAL TRADING CO.,LTD

Contactpersoon: una

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)