• JIAXING VIIPLUS INTERNATIONAL TRADING CO.,LTD
  David van Canada
  Ons bedrijf voert het brons gleitlager van viiplus China in, zorgt ervoor het viiplus professionele team de inklaring altijd vlot is. Zij verstrekken een nauwkeurige classificatie van de bronsring, behandelen al administratie, hebben wij de zelfsmerende bronsringen ontvangen. Zij kijken goed uitgevoerd en de hoogte - kwaliteit.
 • JIAXING VIIPLUS INTERNATIONAL TRADING CO.,LTD
  Valerie van Californië
  Wij voeren het brons gleitlager van China aan in onder incoterm FOB- Shanghai, soms door de Lucht. viiplus is een zeer goede brons gleitlager leverancier, zijn zij zeer professioneel en geduldig, nadat wij de nieuwe orde informeren, zullen zij fabrikant gleitlager op tijd bronzen en zullen ons het programma geven, en dan moeten wij enkel de bronsdelen ontvangen
 • Daisy van Duitsland
  De beste oppervlakte eindigt voor Kokerlager, strakkere concentriciteit, en de materiële uniformiteit van bronsringen. De goede leverancier van standaardduim en metrische kokerlagers en ringen van China.
Contactpersoon : Tiffany
Telefoonnummer : +86 18258386757
WhatsApp : +8618258386757

Roestvrij staalring, PTFE-Stof het Glijden Laag

Plaats van herkomst gleitlagerbuchsen China
Merknaam VIIPLUS
Certificering ISO 9001
Modelnummer GLIDLAGER
Min. bestelaantal Overeen te komen
Prijs Negotiable
Verpakking Details HOUTEN DE PALLET HOUTEN COMPUTER-AIDED SOFTWARE ENGINEERING VAN HET DE UITVOERkarton
Levertijd 7-15 het werkdagen
Betalingscondities T/T
Levering vermogen de ringen van de bronskoker, China, fabrikanten, leveranciers, fabriek, in het groot, Metaal Zelfsme
Productdetails
Materiaal Roestvrij staalring Type Struiken
Ring Metrische Grootte GLIDLAGER 110X115X60MM Afmeting Aangepaste Afmetingsringen
Krijg een Beter Citaat tiffany@viiplus.com Krijg een Beter Citaat tiffany@viiplus.com
Krijg een Beter Citaat tiffany@viiplus.com Zelfsmerende Dragende Ringsfabrikant https://www.viiplus.com/
Hoog Licht Het Bronsring van spleetoilless, Anti het Bronsring van Moeheidsoilless, het Bronsring van Onderhoud
Hoog licht

Ring van het de Laagroestvrije staal van PTFE de Glijdende

,

GLIDLAGER roestvrij staalring

,

PTFE-Stoffenbrons Gleitlager

Laat een bericht achter
Productomschrijving

Roestvrij staalring, PTFE-Stof het Glijden Laag

De STANDAARD de GROOTTE Speciale grootte en materialen zijn op verzoek beschikbaar

Is het dragende materiaal van de roestvrij staalring een zelfsmerende, van hars doordrongen hybride doek met PTFE-vezels op de slijtageoppervlakte, in entrepot op roestvrij staal 316 of Inconel 625 met speciale kleefstof op hoge temperatuur. Het is ontwikkeld voor gebruik als lage wrijvingvoering voor de lagers van de klepstam, in het bijzonder in toepassingen op hoge temperatuur zoals stoom en proceschemische producten.

 

Mild Steel Lubricant DU Bush

 

Het zelfsmerende lagers ringen is beschikbaar in een waaier van vormen en grootte
de lagers zijn lage zelfsmerende wrijving, en hebben hoge lastmogelijkheden. Zij worden samengesteld uit een geweven PTFE-laag in entrepot op een metaalsteun. De metaal steun wordt verkozen geschikt om voor de toepassing te zijn en van vloeistaal, zink geplateerd vloeistaal, roestvrij staal, Inconel, messing of brons gewoonlijk gekozen.

Worden de toepassingen Zelfsmerende lagers gebruikt om beweging tussen het koppelen oppervlakten in vele verschillende industrieën toe te staan,

bijvoorbeeld Kleppen: De zelfsmerende lagers worden gebruikt in allerlei kleppen en voor taplagers en stamgidsen typisch gebruikt. Waterkrachtinstallaties: De zelfsmerende lagers zijn ideaal gezien geschikt voor de vinassemblage van de turbinegids en hun actuators aanpassend de hoge oppervlaktedruk in kwestie. Landbouwmachines: In de hoofdbout van de landbouwbedrijftractor, tuimelschakelaarschacht, en haperingassemblage. Kraan en heftoestel: Kraan en hijstoestel de fabrikanten gebruiken de capaciteit van Zelfsmerende lagers om zeer hoge ladingen in de spillen van de boomvoet te behandelen, en voorzien en binden punten in de assemblage van de masttegenhanger die van een scharnier vast voor vetsmering ontoegankelijk zijn. De zelfsmerende lagers zijn volledig zelfsmerend en stellen normaal droog in werking, echter, zij kunnen ook worden gebruikt waar de smerende of andere vloeistoffen aanwezig zijn. In droge verrichting, worden de Zelfsmerende lagers geadviseerd waar de lage oppervlaktesnelheden met hoge ladingen worden gecombineerd (zie Technisch Handboek).

 

 

Eigenschappen en Voordelen

geweven PTFE-laaglagers: Zijn zelfsmerend en werken zonder externe smering. ? Zijn vrij van stok-misstap, die gemakkelijke beweging en verrichting geven. ? Zijn samengesteld van aard en hebben niet de koude stroomtendensen van stevige en gevulde PTFE-harsen. ? Heb het hoge slijtageweerstand geven met lange levensuur. ? Kan bij temperaturen voorbij de waaier van de meeste smeermiddelen -50C aan +150C werken. ? Zijn corrosiebestendig zo kan met agressieve vloeistoffen zoals zeewater, benzine, zuren, detergent oplossingen, hydraulische oliën, ammoniumhydroxyde, oliën worden gebruikt. ? Zijn sterk en kan ladingen tot 420 N/mm2 voor roestvrij staal en Inconel dragen. ? Heb goede dimensionale stabiliteit en de capaciteit dat aan dichte tolerantie moet worden gevormd.

 

Wanneer in entrepot op staal. De materialen behouden de capaciteit om voor een groot deel een hoge ladingscapaciteit te vormen en te hebben.
Het is samengesteld uit polytetrafluoroethylene samenstelling, blanking kopernetwerk, en staalrug. De materiële structuur heeft de dragende kenmerken van polytetrafluoroethylene de band van de samenstellingsbasis en de vormende capaciteit van ponsen sneed metaalnetwerk.
Ring en speld de schacht kan met een interferentiepasvorm worden gebruikt om een muurdikte van 1 mm of dikker lager te veroorzaken, en tegelijkertijd interferentiepasvorm in de huisvesting te bereiken. Diverse methodes kunnen worden gebruikt om het staalgeval tegen corrosie te beschermen.
 
Beschikbaarheid
De standaardptfe-verpakking wordt gemaakt van het smeren van grafiet, en andere vullers kunnen zonodig worden toegevoegd. De ringsstijl kan pakkingstype, recht kokertype, flenstype, en diepe type tekening zijn.
 
Bouw

 

het geweven PTFE-laaglager is een correctheids zelfsmerend dragend materiaal van geweven die PTFE-vezels op een stijve steun worden toegepast. Om de best mogelijke band tussen de PTFE-vezels en het steunende materiaal te verzekeren, wordt een secundaire gemakkelijker bondable vezel verweven met de PTFE-vezels zodat aan de kant van het lager van de stof hoofdzakelijk voorgesteld is.

 

 

de geweven PTFE-laaglagers hebben de capaciteit om zich tegen de koude stroom van PTFE onder uiterst hoge ladingen te verzetten omdat de monofilament vezels een treksterkte ongeveer 15 keer groter dan rechte PTFE-harsen hebben. De koude stroom wordt ook geminimaliseerd door de efficiënte vangst van de vezelbundels door de harsen plakkend met hoge weerstand.

 

geweven PTFE-laaglagers: De metaal steun wordt verkozen geschikt om voor de toepassing te zijn en van vloeistaal, zink geplateerd vloeistaal, roestvrij staal, Inconel, messing of brons gewoonlijk gekozen.

 


De PTFE-stof wordt ingebed in kunstmatige hars en op het steunlichaam veilig ingebed. Het materiaal zal zich niet uitbreiden en is chemisch bestand tegen de meeste media. Het is vooral geschikt voor oscillerende motie, maar kan ook voor rotatie of lineaire motie worden gebruikt.
 
De roestvrij staalring, PTFE-Stof het Glijden Laag kan zware ladingen steunen en hitte goed verdrijven. Het staallichaam staat gemakkelijke en veilige installatie zelfs bij hoge temperaturen of in licht-metaalhuisvesting toe. Zij hebben goede het glijden kenmerken en een lage coëfficiënt van wrijving.

De onderhoud-vrije struiken van de de stoffenkoker van Hoge Prestaties Duidelijke Lagers

 

De typische problemen die het gebruik van geweven PTFE-laag veroorzaken ringt lagers.

 
 1. De smeermiddelfilms kunnen worden gehandhaafd niet.

 2. De smeermiddelen zijn onaanvaardbaar of ongewenst wegens verontreiniging.

   
 3. De Nonlubricatingsvloeistoffen zijn moeilijk om van het lagergebied uit te sluiten.

 4. De hoge statische effectladingen worden ontmoet.

 5. De wrijvingscorrosie komt met conventionele lagers voor.

   
 6. De vrijheid van stok-misstap is een wenselijke eigenschap.

 7. Het oscilleren of het glijden de bewegingen zijn geïmpliceerd.

   
 8. De voorwaarden van hoge lading met vrij lage snelheden worden ontmoet.

   
 9. De corrosieve substanties zijn aanwezig.

   
 10. De ongebruikelijke temperatuurvoorwaarden heersen.

   
 11. De vervormingsproblemen leiden tot verkeerde opstelling.

   
 12. De vermindering van onderhoudskosten is belangrijk.

Roestvrij staal met gelijmd in PTFE-stof op de het glijden onderhoud-Vrije laag,

Technische Details

roestvrije steei met gelijmde ptfe stof op de laag

 • Specifieke ladingscapaciteit static≤420 [N/mm2]
 • Specifieke ladingscapaciteit dynamic≤180 [N/mm2]
 • Het glijden speed≤0,16 [m/s]
 • Wrijving value0,03 [µ] aan 0,07 [µ]
 • Temperatuur spanning-50 [°C] aan +150 [°C] (binnenkort tot +180)

 

Materiaal

 

 • Steun materieel Roestvrij staal
 • De glijdende Stof van de laagptfe Vezel
 • Het standaardroestvrije staal SS304, maar andere legeringen zijn ook beschikbaar afhankelijk van de toepassing

 

Tolerantiedetails

 

 • Huisvesting ØH7
 • Ring binnen-Ø na mountingH8
 • Schachttolerantie afhankelijk van de toepassing

 

Schachtmateriaal

 
Van gehard staal, eindigen chroom geplateerde materialen 45-50 HRC, oppervlakte <0>  
 Roestvrij staalring, PTFE-Stof het Glijden Laag
 

Eigenschappen

 
De roestvrij staalring, PTFE-Stof het Glijden Laag heeft zeer goede het glijden capaciteiten met een lage wrijvingwaarde. Geen stok-misstap effect en geen vochtigheidsuitbreiding. zeer goede slijtageweerstand.
 

De droge duidelijke lagers die uit een roestvrij staal bestaan steunen lichaam en een onderhoud-vrije het glijden laag

 
– Het steunlichaam staat voor eenvoudige behandeling en veilige installatie toe.
– De PTFE-stof wordt ingebed in kunstmatige hars en op het steunlichaam veilig ingebed. Het zelfklevende plakken is bestand tegen vochtigheid en zal zich niet uitbreiden.
– De ladingsgrens voor Roestvrij staalring, wordt PTFE-Stof het Glijden Laag bepaald door de sterkte van het steunlichaam en door de het glijden laag
 

Geschikt voor een grote verscheidenheid die van toepassingen, omvatten:


Plastic injectiemachines: het lagersteun van de ellebooghefboom
Kranen: articulerende wapen en cilinderlagersteun
Laders: boom en de steun van het cilinderlager
Bedrijfsvoertuigen: hydraulisch platformlager
Textiel en drukmachines: transportbandlager
Personenauto's: transmissielijn, asopschorting
Vorkheftruck: het lagersteun van de liftmast
Treinverkeertechnologie: het koppelen het dragen
Dammen: steunen voor radiale poorten en kleppoorten
Mijnbouwmateriaal: opschortings dragende regeling, reizend mechanismelager, spilringen
Milieutechniek: het lager van het uitbreidingswapen, het lager van de spoorrol.
 

 

 

 

Steunmateriaal

Roestvrij staal

Het glijden laag PTFE-vezelsstof
Specifieke statische ladingscapaciteit ≤ 350 [N/mm2]
Specifieke dynamische ladingscapaciteit ≤ 180 [N/mm2]
Het glijden snelheid < 0="">
Wrijvingwaarde *** 0,03 [µ] aan 0,20 [µ]
Temperatuurspanning – 50 [°C] aan + 250 [°C]
Max. PV-Waarde 1.8 [N/mm ² x m/s]
Huisvesting Ø H7
Ring binnen-Ø na het opzetten H9
Schachttolerantie F7 aan h8

 
■Zijn onderhoud-vrij voor het leven
(het smeermiddel kan de levensduur verminderen)
■Kan in plaats van staal, brons, en plastic lagers worden gebruikt
(kan zwaardere ladingen steunen dan conventionele duidelijke lagers)
■Geschikt voor het ontwerpruimte van lagersteunen w/limited
■Kan hoge afwisselende ladingen en draaiende motie steunen
■Vooral geschikt voor lagersteunen met beperkte ontwerpruimte
■Zijn geschikt voor lineaire motie
Heb een zeer lage coëfficiënt van wrijving
Heb goede bevochtigingskenmerken
■Gemakkelijk te installeren: de lagers worden gedrukt in de huisvesting droegen en vereisen geen verdere asplaats
 

Toepassingsvoorbeeld

 
De laders met spilleiding, ook als gearticuleerde laders wordt bekend, zijn stevige off-road vervoervoertuigen die vaak in ruwe milieu's dat worden gebruikt. Het leidingsprincipe maakt hen zeer maneuverable, en zij kunnen nauwkeurige bewegingen in een zeer kleine ruimte maken. Een emmer wordt gebruikt om materiaal te vervoeren. De beweegbare emmer wordt aangesloten aan de gidsaaneenschakeling en de lifthydraulica met behulp van wapens. De gidsaaneenschakeling en de leidingsaaneenschakeling worden gekoppeld aan de vooras. De leidingsaaneenschakeling brengt de motie van het stuurwiel aan de vooras over. Dit laat de voorwielen toe om met betrekking tot de achteras worden gedraaid of worden gericht. De emmerverbindingen en de leidingsverbindingen moeten regelmatig werken, en hun onbeperkte behendigheid moet worden gewaarborgd zelfs nadat de lader niet voor lange perioden is gebruikt. De lagers staan draaiend slechts toe motie en zijn onderworpen aan zeer hoge schokladingen. De lagersteunen moeten gemakkelijk en onderhoud-vrij te installeren zijn.