• JIAXING VIIPLUS INTERNATIONAL TRADING CO.,LTD
  David van Canada
  Ons bedrijf voert het brons gleitlager van viiplus China in, zorgt ervoor het viiplus professionele team de inklaring altijd vlot is. Zij verstrekken een nauwkeurige classificatie van de bronsring, behandelen al administratie, hebben wij de zelfsmerende bronsringen ontvangen. Zij kijken goed uitgevoerd en de hoogte - kwaliteit.
 • JIAXING VIIPLUS INTERNATIONAL TRADING CO.,LTD
  Valerie van Californië
  Wij voeren het brons gleitlager van China aan in onder incoterm FOB- Shanghai, soms door de Lucht. viiplus is een zeer goede brons gleitlager leverancier, zijn zij zeer professioneel en geduldig, nadat wij de nieuwe orde informeren, zullen zij fabrikant gleitlager op tijd bronzen en zullen ons het programma geven, en dan moeten wij enkel de bronsdelen ontvangen
 • Daisy van Duitsland
  De beste oppervlakte eindigt voor Kokerlager, strakkere concentriciteit, en de materiële uniformiteit van bronsringen. De goede leverancier van standaardduim en metrische kokerlagers en ringen van China.
Contactpersoon : Tiffany
Telefoonnummer : +86 18258386757
WhatsApp : +8618258386757

Van een flens voorzien Tin Bronze Bushings CuSn8 | Metrische Grootte

Plaats van herkomst gleitlagerbuchsen China
Merknaam https://viiplus.com
Certificering DIN 1494, ISO 3547,CuSn8P (DIN 17662)
Modelnummer Verpakt brons die dragend glijden, met Geslagen perforaties, laag-Onderhoud DIN 1494/ISO 3547, de pr
Min. bestelaantal Standaardgrootte die Geen Minimumordehoeveelheid ringen
Prijs Bushings High Quality Price Ratio B2B
Verpakking Details DE STANDAARDuitvoer PACKING.CARTONS/HET COMPUTER-AIDED SOFTWARE ENGINEERING VAN PALLETS/WOODEN
Levertijd 2-3 weken
Betalingscondities TT op voorhand
Levering vermogen de ringen van de bronskoker, China, fabrikanten, leveranciers, fabriek, in het groot, Metaal Zelfsme
Productdetails
Meterial Het brons CuSn8, CuSn6.5, C932, CW452K, CW453K van het fosfoortin Type Het geperforeerde bronslager, Cilindrische ring, verpakte Struiken, Van een flens voorzien Lager, Du
Interne Oppervlakte Bronslagers van CuSn8 met Diamond Lubrication Indents, met Vetreservoirs dat worden gemaakt Lagersgrootte Metrische Grootte, Cilindrische Struiken met Niet genormaliseerde Afmetingen, het Aangepaste Dragen
Tollerances Het huisvesten - Ø ring-Binnen - Ø na het opzetten van Schachttolerantie H7 H9 f7 of h8, Afkantingen Toepassing Landbouw, de Bouw en Techniek Machines, Enz.
Het standaardafmetingen Ringen Bronsring FB090 FB092 90F 92F WB802, WB800, WB702, WB700, B92 i B90 Kenmerken Dragend die materiaal van stevige bronsstrook wordt gemaakt met paragrafen voor smering
Krijg een Beter Citaat tiffany@viiplus.com Zelfsmerende Dragende Ringsfabrikant https://www.viiplus.com/
Hoog Licht Het Bronsring van spleetoilless, Anti het Bronsring van Moeheidsoilless, het Bronsring van Onderhoud
Hoog licht

grafietbronsring

,

grafiet gestopte bronsringen

,

Van een flens voorzien Tin Bronze Bushings

Laat een bericht achter
Productomschrijving

Waaier van de van olie doordrongen ringen van het flensbrons voor onderhoud-vrije industriële operaties. De standaardlagers van de Reeksduim Van een flens voorzien Koker van bronzegleitlager.com. FB090 & FB092

Dit lager Gespleten type wordt van het bronsring geperforeerde brons wijd etc. gebruikt in landbouwmachines, bouwmachines, mijnbouwmachines.

De flens F092 ID100 OD105 F120 L50.pd van de bronsring…

Aanbiedingsverscheidenheid van het Dragen van Technologie Wereldwijd, Professionele. Lage Prijs. Orde nu!

Één van meest erkende ontwerp van China het aan de leveranciers van de leveringsoplossing in het koninkrijk van de bronsringen en de zelfsmerende dragende levering.

Laag-onderhoud, Metrische Van een flens voorzien Bronsring - Gewickelt Bronzelager

de ring van het flensbrons

Het Lager van de bronsflens (5/8“ identiteitskaart x 3/4“ OD x 1“ Flens x 3/4“ Lengte)

 

De dragende prijs van de bronsstruik: Selecteer producten van uitstekende kwaliteit van de Rings de Dragende Prijs in de beste prijs van een verklaarde Chinese leverancier

 

Dragende Struiken in het gunstigste geval Prijs in China.

verpakte ring

FB092 verpakte het Gespleten de Ring van het Kokerbrons Dragen met Oliegaten

 

Standaardreeks Van een flens voorzien Kokerlagers

 

Brons & Verpakte Staalstruiken. Viiplus biedt een uitgebreide en concurrerend geprijste waaier van duidelijke en van een flens voorzien struiken aan.

 

Kies de Dragende Stijl van de Bronsflens

 

De van een flens voorzien Bronsringen zijn beschikbaar in (3) types:

 1. De duidelijke Ring van het Flensbrons
 2. De grafiet Gestopte Ring van het Flensbrons
 3. Olie/de Vet Gegroefte Ringen van het Flensbrons.

 

Norm en douanelagers voor u worden gemaakt die. Onderhouds vrije zo lager uw kosten. De Ring van het flensbrons, Viiplus is Uw Één Eindewinkel voor Premielagers.

 

Deze voorzien bronsring van een flens zijn ontwikkeld voor ladingstoepassingen met lage snelheid en hoge, geweest bijzonder geschikt voor oscillerende motie en zijn ideaal voor bouw die, die/, landbouw en het automobielindustrie ontginnen uithakken.

 

Het flensbrons die 092 ringen is een derivaat van het flensbrons ringend 090 lagers en is zo ook verpakt in homogeen brons (CuSn8) geschikt voor koude misvorming. Het belangrijkste verschil is dat de groeven op de het glijden oppervlakte van het flensbrons die 092 ringen langs door gaten zijn vervangen. Dit staat het flensbrons toe ringend olie 092 om een grotere capaciteit te hebben om vet te verzamelen in vergelijking met groeven.

Deze door gaten dienen als smeermiddelreservoirs om een smerende film in de initialiseringsbeweging snel te vormen en later de aanvankelijke wrijving te verminderen. Het verpakte bronsmateriaal is geschikt voor de bouw en landbouwindustrieën, waar de hoge ladingen en de langzame bewegingen voorkomen. De ringsoppervlakte van het flensbrons die 092 ringen wordt verminderd door 15% toe te schrijven aan de door gaten.

 

CUSN8/CUSN6 de de bronsring & Lagers onderzoeken,

 

verpakt brons – rechte ringen METRISCHE GROOTTE D 12 – 100 mm

Het verpakte brons online dragen, Van een flens voorzien bronsringen, de Afmetingen van de Bronsring

Verpakte brons rechte ring die de RING van de laag-onderhoudsreeks PRM, PRMF-BRONSlagers vereisen

Het Brons Mesh Material, de struik van het fosfoorbrons

 

verpakte bronsring

Ontworpen voor langzame, zware ladingstoepassingen, zijn deze bronslagers bijzonder geschikt voor oscillerende bewegingen en zijn perfect voor de bouw, mijnbouw/het uithakken, landbouw en automobielindustrieën.

Onze van een flens voorzien bronsring is beschikbaar in metrische slechts grootte. Onze binnenshuis machinaal bewerkende dienst kan niet genormaliseerde grootte veroorzaken om klant-specifieke vereisten aan te passen.

 

Flens Verpakte Bronsring Featrue

 

Materiaal: CuSn6.5P/CuSn8P
Hardheid: HB90~120
Ladingscapaciteit: 75N/mm2
Max. Snelheid: 2m/s

 

Flens Verpakt Brons die Typische Toepassing ringen

 

Wijd gebruikt op heftoestel en bouwmachines, de automobielindustrie, tractoren, Vrachtwagens, landbouwmachines en mijnbouwmateriaal en andere gebieden. De producten die kunnen worden verwerkt omvatten Struiken, struiken, van een flens voorzien struiken, duwwasmachines, enz.

 

BRONS GLIJDENDE RINGEN


Worden de brons glijdende lagers gemaakt van een bronslegering cusn8 of het vervaardigde brons van cusn6 bestand tegen slijtage en geschikt voor zwaar, het oscilleren, en roterende perfecte ladingen, voor een lage wrijvingcoëfficiënt.
Onze glijdende ringen hebben een honingraatstructuur met zelfsmerende gaten om de olie opgeslagen te houden.

De bronsringen ook in de gaten van de typediamant, komen in metrische grootte en duimgrootte met gaten en van een flens voorzien.

 

BRONSringen MET HET SMEREN VAN GATEN


De glijdende bronslagers hebben gaten overal, die hen geoli?d houden. Zij zijn bestand tegen slijtage en vereisen laag onderhoud. Het het vuil en stof van het gatenkanaal, worden dus de functie van de ring gehouden hoog.

 

U kunt een lager, Geselecteerd Dragend Duidelijk Lager, Verpakte Bronslagers, de Metrische Verpakte Duidelijke Dragende grootte van Bronslagers vinden

 

De machinaal bewerkte Leverancier van China van Bronsringen & Fabrikant, CUSN6P/CUSN8P (CW453K, CW452K) Tin Bronze DIN 1494/ISO 3547 Materieel Product. Onze de Delendeskundigen van Brons Duidelijke Lagers kunnen helpen.  Kan worden aangepast. Het verkopen goed rond Wereld. Kwaliteitswaarborg.

U hebt toegang hier tot de recentste downloads. Klik op het Verpakte Bronsbushings.pdfcatalog symbool om het dossier te tonen, en het zelfsmerende de catalogusdossier van ringslagers te downloaden.

 

De lagers zijn verpakt van een cold-formed homogeen brons (CuSn8 of CuSn6.5), dat uitzonderlijke materiële eigenschappen kan bereiken. De standaardgrootte wordt gepast met diamantvormige smeringsparagrafen op de lageroppervlakte.

Deze paragrafen dienen als smeermiddelreservoirs om een smeringsfilm snel op te bouwen bij het begin van de beweging en daarna de lopende wrijving te verminderen. Het materiaal is geschikt voor bouw en landbouwmachines.

Onze dragende fabriek

 

 

Types: FB090 diamant met Smeringsparagrafen & de Flensbrons van FB092 BMZ

 

 

High-density bronsbroodje het vormen zich of sferische oliezak, de speciale synthese van het oliegat van de interne oppervlakte om slijtage te verminderen en de de diensttijd en de goede anticorrosieve functie uit te breiden. Naast onze van de het pakhuis standaardgrootte van China het bronslegeringen die het dragen glijden, kunnen wij ook aanbieden/leveren op verzoek de ring van het fosfoorbrons. De levertijd is kort. De lagers van Cusn8 met Smering worden kartelt Dragende die Vormen aan Orde worden gemaakt gemaakt die: Cilindrische Struiken met Niet genormaliseerde Afmetingen, Aangepaste Dragende Ontwerpen.

Verpakt Brons die dragend glijden, met Geslagen perforaties, laag-Onderhoud DIN 1494/ISO 3547 Cilindrische ring. 092 brons Bushingsis laag-onderhoudsbrons het glijden het dragen, is de primaire smering noodzakelijk. Olie of vet de smering is mogelijk. wegens smeringszakken wordt de smeringsontruiming verminderd tot een minimum!

De de Duidelijke de Lagersleverancier van China en Fabrikant van de Bronsring

 

Contacteer ons voor meer informatie krijgen een citaat.

             

de ring van het flensbrons

 

 

Materiële Specificatie

 


 

Type van ontwerp

Het metrische Verpakte Duidelijke Lager van Bronslagers     Het metrische Verpakte Duidelijke Lager van Bronslagers

                               F092 - rechtstreeks                                                                              F092 - Flens

 

 

Het Materiaal van de bronsring

 


 

Fosfoor Tin Bronze Bearings Cusn 8p Cusn6.5p aan Orde van China wordt gemaakt dat

Het lager van het fosfoorbrons wordt gekenmerkt als zeer zuivere legering met uiterst - lage inhoud van onzuiverheden. De fosfoor mengt goed met koper makend het materiaal nauwelijks reagerend op zuurstof (oxydatie). Het fosfoorbrons is een legering met hoge slijtageweerstand en goede mechanische eigenschappen. Daar stroken en van plaatlagers kan het materiaal van verschillende dikten beschikbaar in het brons die van het fosfoortin bronze.FB090 dragend, met een speciale formulering van high-density de strook van de koperlegering als matrijs rollen, op de oppervlakte van de de eisen van de gebruiker diamant of de halfronde oliegaten worden gerold, oliegroef. Het heeft de voordelen van hoogte - dichtheid, grote lagercapaciteit, goede slijtage-zichverzettende tegen prestaties, en lange levensduur.

Ringen Duidelijke Lagers en de Lagers van de Bronskoker & Van een flens voorzien die Ringenvormen aan Orde worden gemaakt

Het gespleten brons het glijden dragen; CuSn8P (DIN 17662); DIN 1494/ISO 3547; CuSn6 ook Ringend Materieel beschikbaar, Laag onderhoud; Met het smeren groef; Lage ladingscapaciteit en lage slijtagestabiliteit, geschikt voor ruwe het machinaal bewerken verrichtingen, corrosieweerstand. Gelijkaardige WB702 (COB092) (CuSn8P (DIN 17662). Direct aankoop en de uitvoer voorzien de koperkokers van China, waarborg levertijd, de selectie van de steuntechnologie, en u van afzonderlijke voordelige oplossingen. Ringencatalogus het Glijden Dragende Technologie. de fabrikant China supplier.pdf van de bronsring

 

het lagerkwaliteit van de bronskoker

 

 

Tolerantiedetails

Het huisvesten - Ø ring-Binnen - Ø na het opzetten van Schachttolerantie. H7
H9 f7 of h8Bronze Wrapped Bushing Manufacture Process voorzagen Duidelijke Lagersdimensie volgens het verpakte lager van ISO 3547 Brons met gaten in verschillende muurdikten van een flens. De gerolde bronsring voor extra zware ladingen standaarddimensies maakte online in China. Klik hier om naar onze online te gaan
catalogus en productspecifier voor elk van onze lagers van de metaalring
met inbegrip van grootte & afmetingsdownloads. De Ringen van de bronskoker
Online Catalogus
(duidelijke lagerscatalogus)

de cilindrische struiken met niet genormaliseerde afmetingen, van een flens voorzien struiken, glijdende platen, pasten dragende ontwerpen aan.

Extra Informatie: Verpakt Brons Bush: FB090 FB092 FB092H WF WB700 WB702 WB800 WB802 CSB092, WB802, WB902-Kokerringen


Vormen & vormen:

Duidelijke cilindrische lagers, van een flens voorzien lagers, duwwasmachines, glijdende platen.
 

De bronsring wordt gemaakt van hoogwaardige de Legeringsstruiken van het tinbrons CUSN8/6.5. De dialagers worden speciaal ontworpen om zware ladingen te weerstaan en schokbestendig te zijn. De volledige lageroppervlakte bestaat uit „slaan-door-gaten“ die betere smerende eigenschappen en minder onderhoudsperiodes verstrekken. 092 de BRONSring MET GATEN is voorgenomen voor radiaal, het oscilleren, en asbewegingen en is vooral geschikt voor buitengewoon hoge ladingen. 092 nemen over waar andere types van lagers breken of ontbreken.


Kenmerken
 

Buitengewoon hoge ladingscapaciteit
– Goede smeringseigenschappen
– Brede temperatuurwaaier
– Gemakkelijk te assembleren

 

Assemblage voor de Ringen van de Bronskoker

 

 

 

De lagers zijn bedoeld om in huisvesting met H7-tolerantie worden gedrukt. De binnendiameter van het dialager zal dan tolerantie H9 houden.

 

Toepassingen

 

Een economisch thin-walled lager met hoge load-bearing flens verpakte de capaciteit van de bronsring en goede die slijtageweerstand van koperplaat wordt gemaakt; het diamantvormige ontwerp van de oliezak
Gebruikt voor vet worden de smeringsvoorwaarden, en regelmatig geschikt door gaten ontworpen voor vloeibare smeringsvoorwaarden. Dergelijke lagers moeten worden geassembleerd
Zorg ervoor dat de smering volstaat zodat de oliefilm snel tijdens de aanvankelijke verrichting kan worden gevestigd om zelfklevende slijtage te verminderen.

 

Ongeveer onze dragende fabriek

dragende fabriek                                                   dragende productie

 

Onze fabriek van bronsringen

 

Met 2 as, 3 as, 4 ascnc heeft het materiaal, en een aantal technische rijpe ingenieurs, om ervoor te zorgen dat uw handen hoge precisieproducten, hoogte - kwaliteit, prima team hebben om prima producten te produceren.

 

 

 

De gebieden van de bronsring van gebruik: Bos en bouwmachines, landbouwmachines, kranen, forklifts, materiaal, enz. hijsen die Dit type van ring wordt wijd toegepast in het hijsen van machines en andere bouwmachines, auto's, tractoren, vrachtwagens, werktuigmachines, en sommige minerale motoren. Het kan in struiken, halve lagers, van een flens voorzien struiken, taistwasmachines, sferisch lager worden vervaardigd, etc.

 

 

Selecterend de Materialen van de Bronsring - Corrosiebescherming & Weerstand

De verpakte Bronslagers worden gemaakt volledig van brons. Zij zijn bijzonder geschikt voor toepassingen, die wegens vuile milieu's moeten worden opnieuw gesmeerd. De het glijden oppervlakte wordt voorzien van smeringszakken, die tot de verbeterde smeringsprestaties bijdragen. Deze van de de corrosieweerstand van de rings (het BRONSringen van FB092 & FB090-) CuSn8P (Qsn8-0.3) Hoge lading bestand Lage coëfficiënt op hoge temperatuur van corrosiebestendige wrijvingslijtage.

De VIIPLUS verpakte bronsring wordt van tin-brons CuSn8P met zijn die oppervlakte gemaakt met de contactdozen wordt geslagen van de diamantolie die voor oliebesparing worden bewaard. Het heeft goede anti-abrasion anti-moeheid, anti-erosion, en ladingscapaciteit. De producten worden wijd toegepast in voorwaarden van zware lading maar lage lopende snelheden, zoals op landbouw, de bouw, en techniekmachines.

 

 

Cusn8 Bronslager, Cilindrische Bronsring, Zelfsmerende Bronsring

 

Wf-WB800 de bronsring met olie in eigen zak steekt HB 90 - HB 150 PRMF ab 090 het koper duidelijke struik van FB090F FBB090, Samenstelling van de messings de dragende struik is zelfde zoals 090 ringen, maar met gaten om het smeermiddel in plaats van indentations.typical-toepassing te verzamelen: wijd toegepast in het hijsen van machines en andere bouwmachines, auto's, tractor, vrachtwagens, werktuigmachines, en sommige minerale motoren. Het brons verpakte ring, met een contactdoos van de diamantolie om olievet te bewaren. Het heeft goede anti-moeheid, anti-erosion, en anti-abrasion en ladingscapaciteit. Het kan door verschillend tin-brons materiaal worden geproduceerd en de oppervlakte kan met andere soorten oliecontactdoos en oliegroef in verschillende arbeidsvoorwaarden worden veroorzaakt, de materiële structuur, toepassingsgebieden, en de technische parameters zijn als volgt.

 


Brons het Verpakte Dragen met Oliezakken (092 Cilindrische Struiken)

 

CuSn8P Verpakt Brons die Diamond Or Ball Shape Oil-Contactdozen dragen
Vsb-22 groeft de CuSn8P Verpakte Lagers Verpakte die Bronslagers (laag-onderhoud), voor zware die ladingstoepassingen wordt gebruikt, met smeringszakken worden aangeboden, of door-gaten, duidelijke of van een flens voorzien lagers, en strook

Dragend die materiaal van de stevige bronsstrook wordt gemaakt met paragrafen voor smering

Goede slijtageweerstand, geschikt voor ruwe voorwaarden

Optimale prestaties onder vrij hoge ladingen en lage snelheden

Gemakkelijk voor het passen en het smeren

Hoge ladingscapaciteit

De binnendiameter machineable delen zijn beschikbaar tegen orde

Warmtegeleidingsvermogen op hoog niveau

Minimum algemene afmetingen

Chemische weerstand.

Aanvankelijke vereiste pre-smering bij assemblage…

 

 

Een deel van de product modelvertoning

 

 

Van een flens voorzien Tin Bronze Bushings CuSn8 | Metrische Grootte 10

φd φD L1/mm
10 15 20 25 30 35 40 50 60 70 80 90 100
10 12 1010 1015 1020          
12 14 1210 1215 1220          
14 16 1410 1415 1420 1425         
16 18 1510 1615 1620 1625         
18 20 1810 1815 1820 1825         
20 23 2010 2015 2020 2025         
22 25 2210 2215 2220 2225 2230        
24 28  2515 2420 2425 2430        
28 31  2815 2820 2825 2830        
30 34  3015 3020 3025 3030 3035 3040      
32 36  3215 3220 3225 3230 3235 3240      
35 39  3515 3520 3525 3530 3535 3540      
40 44   4020 4025 4030 4035 4040 4050     
45 50   4520 4525 4530 4535 4540 4550     
50 55   5020 5025 5030 5035 5040 5050 5060    
55 60   5520 5525 5530 5535 5540 5550 5560    
60 65    6025 6030 6035 6040 6050 6060 6070   

   

 

Structuur

De lagers zijn verpakt van een cold-formed homogeen brons (CuSn8) met uitzonderlijke materiële eigenschappen. De standaardgrootte wordt gepast met diamantvormige smeringsparagrafen in de lageroppervlakte. Deze paragrafen dienen als smeermiddelreservoirs om een smeringsfilm snel op te bouwen bij het begin van de beweging en daarna de lopende wrijving te verminderen. Het materiaal is geschikt voor bouw en landbouwmachinestoepassingen.

 

 

Microsection

Gleitlagerbuchsen

CuSn8 met
samenstelling
Sn 8%
P < 0=""> de Rust van Cu

WERKENDE PRESTATIES

Droog

Slecht

Oil-lubricated

Goed

Gesmeerd vet

Goed

Gesmeerd water

Slecht

Gesmeerde procesvloeistof

Slecht

 

 

DRAGENDE EIGENSCHAPPEN

 

Max.Load

Statisch

120N/mm ²

Verlenging

40%

Dynamisch

40N/mm ²

Temperaturen

-100℃~+200℃

Coëfficiënt van wrijving

0.08~0.25

Max.speed (Smering)

Max.Speed

2m/s

Warmtegeleidingsvermogen

58W (m*k) - 1

Max.PV

Max.PV

2.8N/mm ² *m/s

Coef. van thermische uitbreiding

18.5*10-6K-1

Treksterkte

Treksterkte

450N/mm ²

 

 

Hardheid

Hardheid

HB 100-150

 

Product nr.

Chemische Samenstellingen

Vsb-22 090 &092

 

Cu

Sn

P

91.3

8.3

0,2
 

 

 

 

                                 

 

CONTACT DE V.S. VANDAAG

 

de verzending van de bronsring