Certificaten

  • China JIAXING VIIPLUS INTERNATIONAL TRADING CO.,LTD certificaten
    DIN 1494 / ISO 3547 Standard Sliding Bearing

Profiel QC

CERTIFICATEN

Onze Ringen hebben Vele Certificaten overgegaan.

Zelfsmerende Lagersproductie en Kwaliteitscontrole

QC Profiel
De fabrikanten zijn zeer ervaren voor zelf-lubricaing bronslagers en de bronsringen & de glijdende lagers naar vele landen, vooral in de V.S. reeds uitgevoerd, Europees als Italië, Duitsland, Midden-Oosten zoals de V.A.E, en de Afrikaanse landen van Sonth.

 

Als belangrijke mechanische component, heeft viiplus zich op de brede toepassing van glijdende lagers in de hydraulische industrie, de klepindustrie, bouwmachines, mijnbouw, bouwmachines, graafwerktuig, als deskundigen van een hoge precisie glijdende component geconcentreerd. De introductie van nieuwe technologieën in productie en oppervlaktebehandeling, innovatief ontwikkelingswerk en duidelijke klantenrichtlijn heeft viiplus één van de belangrijke leveranciers van metaal duidelijke lagers en metaalpolymeerlagers in China gemaakt. De huidige waaier van brons gleitlager producten omvat verkoopbare producten in een verscheidenheid van specificaties. De productportefeuille behandelt dragende die shells, ringen en duwringen van staal, brons en messings de stevige metaal of samenstellingen van het staalpolymeer wordt gemaakt. De materialen en de assortimenten omvatten ook staal - polymeer samengestelde duidelijke lagers voor laag - onderhoud en onderhoud-vrije toepassingen. Vandaag, draagt viiplus een groot aantal brons gleitlager lagers van uitstekende kwaliteit tot de moderne industrie bij, die het vlotte runnen van al beweging over alle instellingen verzekeren. Robuuste processen in productie gebruik geavanceerd die het meten en het testen materiaal door hoogst bekwaam personeel in werking wordt gesteld. Deze zijn essentieel voor de hoogte - kwaliteit van de producten van bronsgleitlager, en daarom voor maximumklantentevredenheid. En de regelmatige, gerichte verder opleiding bij alle plaatsen is een factor in stijgende werknemerstevredenheid, waarbij de fundamenten voor bedrijfssucces op lange termijn worden gelegd.

Contacteer ons en Beginbesparing op uw het kopen Kosten van brons gleitlager delen

Krijg Beter Citaat


bronze bushing manufacturer

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Het glijden Dragende Kwaliteit en Voorbeeldige Variaties

Faciliteit en productie


Onze productie wordt ontworpen om uit te voeren zowel gestandaardiseerd en speciaal aanpast glijdende lagers. De ringslagers gaan door diverse die productie en het eindigen stappen, die aan de norm van kwaliteitsborging voldoen volgens de kwaliteitsnorm van ISO wordt getest 9001. Wij ondernemen het machinaal bewerken van het volledige lager volgens tekeningen. Naast onze eigen gieterij, gebruiken wij moderne CNC, het draaien en malenmachines. U bent welkom om een benoeming met ons te doen om uw eigen indruk van onze productiefaciliteit te krijgen.pas glijdende lagers aan

Superieure Kwaliteitslagers, Opgeheven Normen.

 

Het Materiaal zelf-Lubearing om aan Uw Hoge Norm in Kwaliteit en van Traceability.Sliding Dragende Ringenleverancier te voldoen, wordt vandaag Uw Douanecitaat! De standaard-opgeslagen Verzekering van de Lagerskwaliteit Control.Quality, om de eisen van onze klant te vervullen.

 

viiplus biedt een breed assortiment van metaal-polymeer ring, stevige bronslagers evenals ringsblokken en duwplaten, spleet ptfe struiken, pom lagers, metaal seeve struiken en bimetaallagers en assemblage aan. Onze portefeuille van superieure producten biedt beter energierendement, gedrukt lawaai, en lagere assemblage en materiële kosten naast grotere prestaties en milieuvoordelen aan. De klanten kunnen zich op onze uitvoerige steun van ontwerp aan levering baseren, die van de kortste productietijden van een aantal van de industrie profiteert.

 

Speciale Oplossingen

 
Waar er geen standaardoplossing van de brons gleitlager grootte is, worden wij gebruikt.

JIAXING VIIPLUS INTERNATIONAL TRADING CO.,LTD kwaliteitscontrole 2

 

Het ononderbroken afgietsel of de centrifugaal het gieten Kwaliteit de organisatie werken als geheel onder de meest veeleisende die kwaliteitsprocedures, door Kwaliteitsborging worden verklaard, de eisen van onze cliënt te vervullen.

 

De klanten baseren zich over de hele wereld op duidelijke die lagers in China worden gemaakt.

onze duidelijke lagers zijn gebruikt in machines op alle continenten.

Als volledige provider voor duidelijke lagers, bieden wij een adequate oplossing aan elk probleem aan.

Onze snelheid, hoge flexibiliteit en constant hoog - kwaliteitsbrons gleitlager

in elk productieproces.

 

Het creëren van de Eigenschap

 

„Behandel veeleisend klanten oprecht, overweeg bedrijfreputatie en hang van hoogte af - de kwaliteit om het succes“ te winnen is het beheersidee van de fabrikanten. Zij hopen oprecht om zich met iedereen te ontwikkelen en samen te werken, en vestigen verrichtingsrelaties op lange termijn en stabiele definitief met elkaar. Stem in oprecht met de aanwezigheid van de oude en nieuwe klanten.

Geëindigd - producten
VIIPLUS oplossing voor de vervaardiging van gebeëindigde bronsdelen en zelfsmerend die brons op de tekeningen van onze cliënten worden gebaseerd.UITSTEKENDE KWALITEIT

 

 

 

 
 

 

 
 
 
Laat een bericht achter