• JIAXING VIIPLUS INTERNATIONAL TRADING CO.,LTD
  David van Canada
  Ons bedrijf voert het brons gleitlager van viiplus China in, zorgt ervoor het viiplus professionele team de inklaring altijd vlot is. Zij verstrekken een nauwkeurige classificatie van de bronsring, behandelen al administratie, hebben wij de zelfsmerende bronsringen ontvangen. Zij kijken goed uitgevoerd en de hoogte - kwaliteit.
 • JIAXING VIIPLUS INTERNATIONAL TRADING CO.,LTD
  Valerie van Californië
  Wij voeren het brons gleitlager van China aan in onder incoterm FOB- Shanghai, soms door de Lucht. viiplus is een zeer goede brons gleitlager leverancier, zijn zij zeer professioneel en geduldig, nadat wij de nieuwe orde informeren, zullen zij fabrikant gleitlager op tijd bronzen en zullen ons het programma geven, en dan moeten wij enkel de bronsdelen ontvangen
 • Daisy van Duitsland
  De beste oppervlakte eindigt voor Kokerlager, strakkere concentriciteit, en de materiële uniformiteit van bronsringen. De goede leverancier van standaardduim en metrische kokerlagers en ringen van China.
Contactpersoon : Tiffany
Telefoonnummer : +86 18258386757
WhatsApp : +8618258386757

Staal Gesteunde Gevoerde Ptfe het Ringen van de Ringensamenstelling van de Duimkoker Gemakkelijk te installeren, hoogst Duurzaam

Plaats van herkomst Made in China
Merknaam VIIPLUS PLAIN BEARINGS
Certificering CUSN8,CUSN6.5 Bronze
Modelnummer DE DUIDELIJKE LAGERS VAN PTFE
Min. bestelaantal 1000 Stuk/Stukken (Min. Orde)
Prijs $0.20 - $10.00 / Pieces
Verpakking Details Houten pallets voor de standaardkartons van de de uitvoerverpakking
Levertijd 10~15 het werkdagen
Betalingscondities T/T PREPARD, T/T, L/C, D/A, D/P
Levering vermogen 2000000 Stuk/Stukken
Productdetails
Meterial Kartonstaal, Brons, PTFE Plateren Tin of koper
Kenmerk Laag-onderhoud en onderhoud-vrije duidelijke lagers Type struiken, kraagstruiken, wasmachines, stroken of speciale ontwerpen
Grootte standaard beschikbare grootte Kwaliteit OEM
Haven Shanghai De dienst OEM Aangepaste Diensten
De dragende Prijs van de Ringsfabriek tiffany@viiplus.com Zelfsmerende Dragende Ringsfabrikant https://www.viiplus.com/
Hoog Licht PTFE bedekte Zelfsmerend Duidelijk Lager, Teflon Zelfsmerend Duidelijk Lager, Staal Gesteund met een Kenmerk и скольжения (биметаллические подшипники скольжения)
Hoog licht

igus plastic ringen

,

de ring van de igusflens

,

De Ringen van de Ptfe Plastic Koker

Laat een bericht achter
Productomschrijving

Wij bieden een uitvoerige waaier van onderhoud-vrije zelf aan--smerende bronsringen. Een verscheidenheid van beschikbare lageroppervlakten staat ons toe om u het juiste duidelijke lager voor uw toepassingen en exploitatievoorwaarden aan te bieden.

 

Het verpakte samengestelde het glijden staal gesteunde dragen bestaat uit metaal steun in entrepot op een poreuze brons gesinterde laag met een PTFE of de thermoplastische gebaseerde laag van de Polymeer dragende voering.

 ringen

Plastic Duidelijke Lagers

 

Het heeft van brons of ijzerpoeder gemaakt, vorm in hoge druk wordt, in op hoge temperatuur wordt gedrukt die en in olie door vacuüm wordt doorweekt gesinterd die dat. Het heeft in binnenlandse elektrische toestellen, elektrische gereedschappen, textielmachines, chemische machines en auto-industrie, enz. gebruikt.

PTFE-grondstof en Thermoplastische Lagers

De onderhoud-vrije slding lagers van de staal ptfe koker Gemakkelijk te installeren, durable.STEEL STEUNDEN PTFE hoogst GEVOERDE RINGEN | De Samenstelling van de de Ringenkoker PTFE van de duimkoker.

 

Standaard of specifieke producten:

 

 • Cilindrische en flenslagers
 • Duwwasmachines
 • Glijdende platen
 • Specifiek na onderzoeken

 

Het product in een speciaal recept van hoogte - de legeringssubstraat van het dichtheidskoper, gesinterde poreuze bronslaag. Oppervlakte die een mengsel van PTFE en Pb rollen. Het kan goede zelfsmerend, slijtageweerstand, lage wrijving, zoals prestaties verstrekken, geeft volledig spel aan de voordelen van metaal en multi-element polymeer. Producten in de industrieën van metallurgie, ononderbroken afgietsel en walserij, cementmachines, schroeftransportband etc. worden gebruikt die.

 

Staal Gesteunde PTFE Gevoerde ringen

 

Smering Vrij met Uitstekende Slijtageweerstand

De gesteunde PTFE gevoerde ringen van VIIPLUS staal is lage kosten, algemeen doel dragend product dat uitstekende slijtagekenmerken bij hoge ladingen, verzendt over een brede temperatuurwaaier verstrekt.

Ontworpen om zelfsmerende ringen te zijn zijn zij gerolde die ringen uit een staal worden samengesteld die, voor structurele sterkte, met lagen in entrepot van gesinterde brons en PTFE voor een oppervlakte van het onderhouds vrije lager steunen.

Het dunne muur dragende ontwerp, de uitstekende prestatieseigenschappen, en de lage kosten maken dit product één van de populairste zelfsmerende lagers in de industriële globale markt.

zelfsmerende bronsring

 
 • Duimwasmachines

 • Metrische Wasmachines

 • Duimflenzen

 • Metrische Flenzen

 • Duimkokers

 • Metrische Kokers

 

Zij zijn beschikbaar bij voorraad in een brede waaier van grootte in zowel duim als metrische specificaties. De standaardvoorraadartikelen worden veroorzaakt in kokerlager, flenslager, en wasmachineontwerpen.

De speciale grootte of de wijzigingen aan voorraadartikelen worden zonder uitstel met ingestemd en beschikbaar.

 

In de jaren '60 vond de Gletsjer van het UK het staal-gesteunde, sintered-bronze PTFE gevoerde DU lager uit. Als DU bearings worden onze vsb-10 lagers ook gebruikt in droge, semi gesmeerde milieu's. Het kan een conventioneel lager substitueren waar de besparingsruimte wordt gewenst. Staal Gesteunde Ring vsb-10 verstrekt superieure schok en effectladingsweerstand. De Staal Gesteunde PTFE Gevoerde ring handhaaft een lage coëfficiënt van wrijving en is bruikbaar zonder smering bij hoge lading, verrichtingen met lage snelheid met uitstekende slijtageweerstand.

 

Metaal-polymeer Antifrictie Duidelijke Lagers

 • samengesteld

 • duidelijke lagers

 • Compact en onderhoud-vrij

 • GEROLDE DROGE GLIJDENDE LAGERS (PTFE)

 • Staal + Bronspoeder + PTFE/Fibre (DU)

 • Verpakte PTFE voerde (onderhoud-vrij), zelf gesmeerde duidelijke of van een flens voorzien lagers, duwwasmachine en strook, koolstofstaalshell met gesinterde die bronslaag met PTFE wordt gevuld

 

Kenmerken


Vsb-10 zelfsmerende Multilayer Samengestelde Ring

 

 • Ringsmateriaal geschikt voor gesmeerde toepassingen

 • de zelfsmerende ringen bieden zeer goede slijtage en lage wrijvingprestaties over een brede waaier van ladingen, snelheden en temperaturen in droge lopende voorwaarden aan

 • Antifrictielager geschikt voor lineaire, oscillerende en roterende bewegingen

   
 • Het materiaal wordt ontworpen om zonder supplementaire smering te werken en zal uitstekend uitvoeren wanneer de smering aanwezig is. De lage wrijving, het lage slijtagetarief, de goede het glijden kenmerken en de zeer lage absorptie zijn enkelen van de eigenschappen van dit materiaal. Vsb-10 zullen de ringen roterende, lineaire en oscillerende motie steunen.

Het verpakte samengestelde het glijden dragen, tin-geplateerde steel/PTFE, onderhoud-Vrij DIN 1494/ISO 3547,

TECHNISCHE DETAILS

Specifieke statische ladingscapaciteit ≤ 250 [N/mm2] Temperatuurspanning -200 [°C] aan +280 [°C]
Specifieke dynamische ladingscapaciteit ≤ 140 [N/mm2] bij lage het glijden snelheid
Het glijden snelheid ≤ 2,5 [m/s] Max. PV-Waarde 1.8 [N/mm ² x m/s] 3,6 [N/mm ² x m/s] voor korte tijd
Wrijvingwaarde 0,03 [µ] aan 0,25 [µ]

MATERIALEN

Steunmateriaal Tin-geplateerd staal Middenlaag Gesinterd brons
Het glijden laag PTFE

TOLERANTIEdetails

Huisvesting Ø H7 Schachttolerantie f7 of h8
Ring binnen-Ø na het opzetten H9

SCHACHTmateriaal

Verhard of ongematigd staal.
Ra 0,8 van de oppervlakteruwheid ≤

EIGENSCHAPPEN

Het is een onderhoud-vrij materiaal toe te schrijven aan de PTFE-het glijden laag. Opmerkelijke het glijden en slijtageprestaties. Hoge ladingscapaciteit en zeer veelzijdige ring.

WAAIER VAN TOEPASSING

hydraulische cilinders, kranen en bouwmachines, alle soorten productiemachines, pompen en middelapparaten

ONDERHOUD

Het is onderhoud-vrij met een PTFE-het glijden laag. Het is niet noodzakelijk om dit materiaal te smeren, maar fundamenteel mogelijk!

HET OPZETTEN ADVISEERT

Huisvesting Opzettend schuine rand min. 1,5 mm x 15-45°
Schacht Opzettend schuine rand 5 mm x 15°, rond gemaakte randen

De toepassing van een adequate doorn van de krachtmontage is raadzaam. De vetsmering van de buitenoppervlakte kan noodzakelijk zijn wanneer het opzetten.

Het lijmen De kleefstof zou niet de het glijden oppervlakte moeten contacteren!

Staal Gesteunde Gevoerde Ptfe het Ringen van de Ringensamenstelling van de Duimkoker Gemakkelijk te installeren, hoogst Duurzaam

Strusture


1. PTFE/Fibre mengseldikte 0.01~0.03mm. Het is de contactoppervlakte voor de roterende schacht. De notulen partides van de PTFE-laag en het gesinterde bronsmateriaal combineren om tot een stevige smeermiddelfilm te leiden, die de schacht met een laag bedekt.
2. Gesinterde dikte 0.20*0.35mm, de speciale samenstelling van het bronspoeder van A wordt van gepoederd koper thermaal gesmolten aan de staal steun. Deze contactlaag doet dienst als anker voor de PTFE-laag en leidt de thermische opeenhoping vanaf de lageroppervlakten.
3. Low-carbon staal steun. Plaatsend de stichting van de ringen, verstrekt de staalrug uitzonderlijke stabiliteit, de kenmerken van de last en hittedissipatie.

 

Technische Gegevens

 

Koolstofstaal + Koperpoeder + (PTFE + Pb + Vuller)

 

 

Structuur en Samenstelling

 

· Metaal-polymeer Samengesteld Zelfsmerend Ringsmateriaal
· Staalrug + Poreuze Bronssinter +
· PTFE + Lood


Microsection

 

zelfsmerende bronsring

Het glijden laag
PTFE + Lood
 
Poreuze Bronssinter
Staal Steun
 

 

WERKENDE PRESTATIES

Droog

Zeer Goed

Gesmeerde olie

Goed

 

Zelfsmerende & pre-Gesmeerde Lagers

 

Technische Gegevens

 

Max. lading

Statisch

250N/mm2

Dynamisch

140N/mm2

Max. snelheid

Droog

2m/s

Smering

>2m/s

Max. (Droog) PV

Van korte duur

3.6N/mm2*·m/s

Ononderbroken

1.8N/mm2*·m/s

Temperaturen.

-195℃~+280℃

Wrijvingcoëfficiënt

0.03~0.20

Warmtegeleidingsvermogen

42W (m·k) - 1

Coëfficiënt van thermische uitbreiding

11*10-6k-1

 

Beschikbaarheid

 

Dragende vormen beschikbaar in standaardafmetingen
· Cilindrische struiken
· Van een flens voorzien struiken
· Duwwasmachines
· Van een flens voorzien wasmachines
· Glijdende platen

 

Type Specificatie Type Specificatie    
DE RING VAN HET METAALpolymeer 303 4.5~3~3 DE RING VAN HET METAALpolymeer 1309 15~13~9
DE RING VAN HET METAALpolymeer 304 4.5~3~4 DE RING VAN HET METAALpolymeer 1310 15~13~10
DE RING VAN HET METAALpolymeer 305 4.5~3~5 DE RING VAN HET METAALpolymeer 1312 15~13~12
DE RING VAN HET METAALpolymeer 404 5.5~4~4 DE RING VAN HET METAALpolymeer 1315 15~13~15
DE RING VAN HET METAALpolymeer 405 5.5~4~5 DE RING VAN HET METAALpolymeer 1410 16~14~10
DE RING VAN HET METAALpolymeer 406 5.5~4~6 DE RING VAN HET METAALpolymeer 1412 16~14~12
DE RING VAN HET METAALpolymeer 505 7~5~5 DE RING VAN HET METAALpolymeer 1415 16~14~15
DE RING VAN HET METAALpolymeer 506 7~5~6 DE RING VAN HET METAALpolymeer 1420 16~14~20
DE RING VAN HET METAALpolymeer 507 7~5~7 DE RING VAN HET METAALpolymeer 1422 16~14~22
DE RING VAN HET METAALpolymeer 510 7~5~10 DE RING VAN HET METAALpolymeer 1425 16~14~25
DE RING VAN HET METAALpolymeer 604 8~6~4 DE RING VAN HET METAALpolymeer 1508 17~15~8
DE RING VAN HET METAALpolymeer 605 8~6~5 DE RING VAN HET METAALpolymeer 1510 17~15~10
DE RING VAN HET METAALpolymeer 606 8~6~6 DE RING VAN HET METAALpolymeer 1512 17~15~12
DE RING VAN HET METAALpolymeer 608 8~6~8 DE RING VAN HET METAALpolymeer 1515 17~15~15
DE RING VAN HET METAALpolymeer 610 8~6~10 DE RING VAN HET METAALpolymeer 1518 17~15~18
DE RING VAN HET METAALpolymeer 705 9~7~5 DE RING VAN HET METAALpolymeer 1520 17~15~20
DE RING VAN HET METAALpolymeer 706 9~7~6 DE RING VAN HET METAALpolymeer 1525 17~15~25
DE RING VAN HET METAALpolymeer 708 9~7~8 DE RING VAN HET METAALpolymeer 1608 18~16~8
DE RING VAN HET METAALpolymeer 710 9~7~10 DE RING VAN HET METAALpolymeer 1610 18~16~10
DE RING VAN HET METAALpolymeer 715 9~7~15 DE RING VAN HET METAALpolymeer 1612 18~16~12
DE RING VAN HET METAALpolymeer 805 10~8~5 DE RING VAN HET METAALpolymeer 1615 18~16~15
DE RING VAN HET METAALpolymeer 806 10~8~6 DE RING VAN HET METAALpolymeer 1618 18~16~18
DE RING VAN HET METAALpolymeer 808 10~8~8 DE RING VAN HET METAALpolymeer 1620 18~16~20
DE RING VAN HET METAALpolymeer 810 10~8~10 DE RING VAN HET METAALpolymeer 1625 18~16~25
DE RING VAN HET METAALpolymeer 812 10~8~12 DE RING VAN HET METAALpolymeer 1708 19~17~8
DE RING VAN HET METAALpolymeer 815 10~8~15 DE RING VAN HET METAALpolymeer 1710 19~17~10
DE RING VAN HET METAALpolymeer 820 10~8~20 DE RING VAN HET METAALpolymeer 1712 19~17~12
DE RING VAN HET METAALpolymeer 908 11~9~8 DE RING VAN HET METAALpolymeer 1715 19~17~15
DE RING VAN HET METAALpolymeer 909 11~9~9 DE RING VAN HET METAALpolymeer 1718 19~17~18
DE RING VAN HET METAALpolymeer 910 11~9~10 DE RING VAN HET METAALpolymeer 1720 19~17~20
DE RING VAN HET METAALpolymeer 1005 12~10~5 DE RING VAN HET METAALpolymeer 1725 19~17~25
DE RING VAN HET METAALpolymeer 1006 12~10~6 DE RING VAN HET METAALpolymeer 1808 20~18~8
DE RING VAN HET METAALpolymeer 1008 12~10~8 DE RING VAN HET METAALpolymeer 1810 20~18~10
DE RING VAN HET METAALpolymeer 1009 12~10~9 DE RING VAN HET METAALpolymeer 1812 20~18~12
DE RING VAN HET METAALpolymeer 1010 12~10~10 DE RING VAN HET METAALpolymeer 1815 20~18~15
DE RING VAN HET METAALpolymeer 1012 12~10~12 DE RING VAN HET METAALpolymeer 1820 20~18~20
DE RING VAN HET METAALpolymeer 1015 12~10~15 DE RING VAN HET METAALpolymeer 1825 20~18~25
DE RING VAN HET METAALpolymeer 1020 12~10~20 DE RING VAN HET METAALpolymeer 1830 20~18~30
DE RING VAN HET METAALpolymeer 1108 13~11~8 DE RING VAN HET METAALpolymeer 2008 23~20~8
DE RING VAN HET METAALpolymeer 1109 13~11~9 DE RING VAN HET METAALpolymeer 2010 23~20~10
DE RING VAN HET METAALpolymeer 1110 13~11~10 DE RING VAN HET METAALpolymeer 2012 23~20~12
DE RING VAN HET METAALpolymeer 1112 13~11~12 DE RING VAN HET METAALpolymeer 2015 23~20~15
DE RING VAN HET METAALpolymeer 1206 14~12~6 DE RING VAN HET METAALpolymeer 2020 23~20~20
DE RING VAN HET METAALpolymeer 1208 14~12~8 DE RING VAN HET METAALpolymeer 2025 23~20~25
DE RING VAN HET METAALpolymeer 1210 14~12~10 DE RING VAN HET METAALpolymeer 2030 23~20~30
DE RING VAN HET METAALpolymeer 1212 14~12~12 DE RING VAN HET METAALpolymeer 2035 23~20~35
DE RING VAN HET METAALpolymeer 1214 14~12~14 DE RING VAN HET METAALpolymeer 2040 23~20~10
DE RING VAN HET METAALpolymeer 1215 14~12~15 DE RING VAN HET METAALpolymeer 2210 25~22~10
DE RING VAN HET METAALpolymeer 1216 14~12~16 DE RING VAN HET METAALpolymeer 2212 25~22~12
DE RING VAN HET METAALpolymeer 1220 14~12~20 DE RING VAN HET METAALpolymeer 2215 25~22~15
DE RING VAN HET METAALpolymeer 1225 14~12~25 DE RING VAN HET METAALpolymeer 2220 25~22~20
DE RING VAN HET METAALpolymeer 1308 15~13~8 DE RING VAN HET METAALpolymeer 2225 25~22~25
      
      
Type Specificatie Type Specificatie    
DE RING VAN HET METAALpolymeer 2230 25~22~30 DE RING VAN HET METAALpolymeer 3025 34~30~25
DE RING VAN HET METAALpolymeer 2235 25~22~35 DE RING VAN HET METAALpolymeer 3028 34~30~28
DE RING VAN HET METAALpolymeer 2238 25~22~38 DE RING VAN HET METAALpolymeer 3030 34~30~30
DE RING VAN HET METAALpolymeer 2240 25~22~40 DE RING VAN HET METAALpolymeer 3032 34~30~32
DE RING VAN HET METAALpolymeer 2245 25~22~45 DE RING VAN HET METAALpolymeer 3035 34~30~35
DE RING VAN HET METAALpolymeer 2250 25~22~50 DE RING VAN HET METAALpolymeer 3038 34~30~38
DE RING VAN HET METAALpolymeer 2410 27~24~10 DE RING VAN HET METAALpolymeer 3040 34~30~40
DE RING VAN HET METAALpolymeer 2412 27~24~12 DE RING VAN HET METAALpolymeer 3045 34~30~45
DE RING VAN HET METAALpolymeer 2415 27~24~15 DE RING VAN HET METAALpolymeer 3050 34~30~50
DE RING VAN HET METAALpolymeer 2420 27~24~20 DE RING VAN HET METAALpolymeer 3210 36~32~10
DE RING VAN HET METAALpolymeer 2425 27~24~25 DE RING VAN HET METAALpolymeer 3212 36~32~12
DE RING VAN HET METAALpolymeer 2428 27~24~28 DE RING VAN HET METAALpolymeer 3215 36~32~15
DE RING VAN HET METAALpolymeer 2430 27~24~30 DE RING VAN HET METAALpolymeer 3218 36~32~18
DE RING VAN HET METAALpolymeer 2432 27~24~32 DE RING VAN HET METAALpolymeer 3220 36~32~20
DE RING VAN HET METAALpolymeer 2435 27~24~35 DE RING VAN HET METAALpolymeer 3225 36~32~25
DE RING VAN HET METAALpolymeer 2438 27~24~38 DE RING VAN HET METAALpolymeer 3230 36~32~30
DE RING VAN HET METAALpolymeer 2440 27~24~40 DE RING VAN HET METAALpolymeer 3235 36~32~35
DE RING VAN HET METAALpolymeer 2450 27~24~50 DE RING VAN HET METAALpolymeer 3240 36~32~40
DE RING VAN HET METAALpolymeer 2510 28~25~10 DE RING VAN HET METAALpolymeer 3245 36~32~45
DE RING VAN HET METAALpolymeer 2512 28~25~12 DE RING VAN HET METAALpolymeer 3250 36~32~50
DE RING VAN HET METAALpolymeer 2515 28~25~15 DE RING VAN HET METAALpolymeer 3410 38*34~10
DE RING VAN HET METAALpolymeer 2520 28~25~20 DE RING VAN HET METAALpolymeer 3412 38*34~12
DE RING VAN HET METAALpolymeer 2525 28~25~25 DE RING VAN HET METAALpolymeer 3415 38*34~15
DE RING VAN HET METAALpolymeer 2528 28~25~28 DE RING VAN HET METAALpolymeer 3420 38*34~20
DE RING VAN HET METAALpolymeer 2530 28~25~30 DE RING VAN HET METAALpolymeer 3425 38*34~25
DE RING VAN HET METAALpolymeer 2532 28~25~32 DE RING VAN HET METAALpolymeer 3430 38*34~30
DE RING VAN HET METAALpolymeer 2535 28~25~35 DE RING VAN HET METAALpolymeer 3435 38*34*35
DE RING VAN HET METAALpolymeer 2540 28~25~40 DE RING VAN HET METAALpolymeer 3440 38*34~40
DE RING VAN HET METAALpolymeer 2550 28~25~50 DE RING VAN HET METAALpolymeer 3445 38*34~45
DE RING VAN HET METAALpolymeer 2560 28~25~60 DE RING VAN HET METAALpolymeer 3510 39*35~10
DE RING VAN HET METAALpolymeer 2610 30~26~10 DE RING VAN HET METAALpolymeer 3512 39*35~12
DE RING VAN HET METAALpolymeer 2612 30~26~12 DE RING VAN HET METAALpolymeer 3515 39*35~15
DE RING VAN HET METAALpolymeer 2615 30~26~15 DE RING VAN HET METAALpolymeer 3520 39*35~20
DE RING VAN HET METAALpolymeer 2620 30~26~20 DE RING VAN HET METAALpolymeer 3525 39*35~25
DE RING VAN HET METAALpolymeer 2625 30~26~25 DE RING VAN HET METAALpolymeer 3530 39*35~30
DE RING VAN HET METAALpolymeer 2630 30~26~30 DE RING VAN HET METAALpolymeer 3535 39*35~35
DE RING VAN HET METAALpolymeer 2635 30~26~35 DE RING VAN HET METAALpolymeer 3540 39*35~40
DE RING VAN HET METAALpolymeer 2640 30~26~40 DE RING VAN HET METAALpolymeer 3545 39*35~45
DE RING VAN HET METAALpolymeer 2650 30~26~50 DE RING VAN HET METAALpolymeer 3550 39*35~50
DE RING VAN HET METAALpolymeer 2810 32~28~10 DE RING VAN HET METAALpolymeer 3610 40~36~10
DE RING VAN HET METAALpolymeer 2812 32~28~12 DE RING VAN HET METAALpolymeer 3612 40~36~12
DE RING VAN HET METAALpolymeer 2815 32~28~15 DE RING VAN HET METAALpolymeer 3615 40~36~15
DE RING VAN HET METAALpolymeer 2820 32~28~20 DE RING VAN HET METAALpolymeer 3620 40~36~20
DE RING VAN HET METAALpolymeer 2825 32~28~25 DE RING VAN HET METAALpolymeer 3625 40~36~25
DE RING VAN HET METAALpolymeer 2830 32~28~30 DE RING VAN HET METAALpolymeer 3630 40~36~30
DE RING VAN HET METAALpolymeer 2832 32~28~32 DE RING VAN HET METAALpolymeer 3635 40~36~35
DE RING VAN HET METAALpolymeer 2835 32~28~35 DE RING VAN HET METAALpolymeer 3640 40~36~40
DE RING VAN HET METAALpolymeer 2840 32~28~40 DE RING VAN HET METAALpolymeer 3645 40~36~45
DE RING VAN HET METAALpolymeer 3010 34~30~10 DE RING VAN HET METAALpolymeer 3650 40~36~50
DE RING VAN HET METAALpolymeer 3012 34~30~12 DE RING VAN HET METAALpolymeer 3812 42~38~12
DE RING VAN HET METAALpolymeer 3015 34~30~15 DE RING VAN HET METAALpolymeer 3815 42~38~15
DE RING VAN HET METAALpolymeer 3020 34~30~20 DE RING VAN HET METAALpolymeer 3820 42~38~20
Type Specificatie Type Specificatie    
DE RING VAN HET METAALpolymeer 3825 42~38~25 DE RING VAN HET METAALpolymeer 5020 55~50~20
DE RING VAN HET METAALpolymeer 3830 42~38~30 DE RING VAN HET METAALpolymeer 5025 55~50~25
DE RING VAN HET METAALpolymeer 3835 42*38*35 DE RING VAN HET METAALpolymeer 5030 55~50~30
DE RING VAN HET METAALpolymeer 3840 42~38~40 DE RING VAN HET METAALpolymeer 5035 55~50~35
DE RING VAN HET METAALpolymeer 3845 42~38~45 DE RING VAN HET METAALpolymeer 5040 55~50~40
DE RING VAN HET METAALpolymeer 3850 42~38~50 DE RING VAN HET METAALpolymeer 5045 55~50~45
DE RING VAN HET METAALpolymeer 3855 42~38~55 DE RING VAN HET METAALpolymeer 5050 55~50~50
DE RING VAN HET METAALpolymeer 3860 42~38~60 DE RING VAN HET METAALpolymeer 5055 55~50~55
DE RING VAN HET METAALpolymeer 4012 44~40~12 DE RING VAN HET METAALpolymeer 5060 55~50~60
DE RING VAN HET METAALpolymeer 4015 44~40~15 DE RING VAN HET METAALpolymeer 5065 55~50~65
DE RING VAN HET METAALpolymeer 4020 44~40~20 DE RING VAN HET METAALpolymeer 5070 55~50~70
DE RING VAN HET METAALpolymeer 4025 44~40~25 DE RING VAN HET METAALpolymeer 5515 60~55~15
DE RING VAN HET METAALpolymeer 4030 44~40~30 DE RING VAN HET METAALpolymeer 5520 60~55~20
DE RING VAN HET METAALpolymeer 4035 44~40~35 DE RING VAN HET METAALpolymeer 5525 60~55~25
DE RING VAN HET METAALpolymeer 4040 44~40~40 DE RING VAN HET METAALpolymeer 5530 60~55~30
DE RING VAN HET METAALpolymeer 4045 44~40~45 DE RING VAN HET METAALpolymeer 5535 60~55~35
DE RING VAN HET METAALpolymeer 4050 44~40~50 DE RING VAN HET METAALpolymeer 5540 60~55~40
DE RING VAN HET METAALpolymeer 4055 44~40~55 DE RING VAN HET METAALpolymeer 5545 60~55~45
DE RING VAN HET METAALpolymeer 4060 44~40~60 DE RING VAN HET METAALpolymeer 5550 60~55~50
DE RING VAN HET METAALpolymeer 4212 46~42~12 DE RING VAN HET METAALpolymeer 5555 60~55~55
DE RING VAN HET METAALpolymeer 4215 46~42~15 DE RING VAN HET METAALpolymeer 5560 60~55~60
DE RING VAN HET METAALpolymeer 4220 46~42~20 DE RING VAN HET METAALpolymeer 5565 60~55~65
DE RING VAN HET METAALpolymeer 4225 46~42~25 DE RING VAN HET METAALpolymeer 5570 60~55~70
DE RING VAN HET METAALpolymeer 4230 46~42~30 DE RING VAN HET METAALpolymeer 6015 65~60~15
DE RING VAN HET METAALpolymeer 4235 46~42~35 DE RING VAN HET METAALpolymeer 6020 65~60~20
DE RING VAN HET METAALpolymeer 4240 46~42~40 DE RING VAN HET METAALpolymeer 6025 65~60~25
DE RING VAN HET METAALpolymeer 4245 46~42~45 DE RING VAN HET METAALpolymeer 6030 65~60~30
DE RING VAN HET METAALpolymeer 4250 46~42~50 DE RING VAN HET METAALpolymeer 6035 65~60~35
DE RING VAN HET METAALpolymeer 4255 46~42~55 DE RING VAN HET METAALpolymeer 6040 65~60~40
DE RING VAN HET METAALpolymeer 4260 46~42~60 DE RING VAN HET METAALpolymeer 6045 65~60~45
DE RING VAN HET METAALpolymeer 4412 48~44~12 DE RING VAN HET METAALpolymeer 6050 65~60~50
DE RING VAN HET METAALpolymeer 4415 48~44~15 DE RING VAN HET METAALpolymeer 6055 65~60~55
DE RING VAN HET METAALpolymeer 4420 48~44~20 DE RING VAN HET METAALpolymeer 6060 65~60~60
DE RING VAN HET METAALpolymeer 4425 48~44~25 DE RING VAN HET METAALpolymeer 6065 65~60~65
DE RING VAN HET METAALpolymeer 4430 48~44~30 DE RING VAN HET METAALpolymeer 6070 65~60~70
DE RING VAN HET METAALpolymeer 4435 48~44~35 DE RING VAN HET METAALpolymeer 6075 65~60~75
DE RING VAN HET METAALpolymeer 4440 48~44~40 DE RING VAN HET METAALpolymeer 6080 65~60~80
DE RING VAN HET METAALpolymeer 4445 48~44~45 DE RING VAN HET METAALpolymeer 6085 65~60~85
DE RING VAN HET METAALpolymeer 4450 48~44~50 DE RING VAN HET METAALpolymeer 6090 65~60~90
DE RING VAN HET METAALpolymeer 4455 48~44~55 DE RING VAN HET METAALpolymeer 6515 70~65~15
DE RING VAN HET METAALpolymeer 4460 48~44~60 DE RING VAN HET METAALpolymeer 6520 70~65~20
DE RING VAN HET METAALpolymeer 4515 50~45~18 DE RING VAN HET METAALpolymeer 6530 70~65~30
DE RING VAN HET METAALpolymeer 4520 50~45~20 DE RING VAN HET METAALpolymeer 6540 70~65~40
DE RING VAN HET METAALpolymeer 4525 50~45~25 DE RING VAN HET METAALpolymeer 6550 70~65~50
DE RING VAN HET METAALpolymeer 4530 50~45~30 DE RING VAN HET METAALpolymeer 6560 70~65~60
DE RING VAN HET METAALpolymeer 4535 50~45~35 DE RING VAN HET METAALpolymeer 6570 70~65~70
DE RING VAN HET METAALpolymeer 4540 50~45~40 DE RING VAN HET METAALpolymeer 6580 70~65~80
DE RING VAN HET METAALpolymeer 4545 50~45~45 DE RING VAN HET METAALpolymeer 6590 70~65~90
DE RING VAN HET METAALpolymeer 4550 50~45~50 DE RING VAN HET METAALpolymeer 7020 75~70~20
DE RING VAN HET METAALpolymeer 4555 50~45~55 DE RING VAN HET METAALpolymeer 7030 75~70~30
DE RING VAN HET METAALpolymeer 4560 50~45~60 DE RING VAN HET METAALpolymeer 7040 75~70~40
DE RING VAN HET METAALpolymeer 5015 55~50~15 DE RING VAN HET METAALpolymeer 7050 75~70~50
      
      
Type Specificatie Type Specificatie    
DE RING VAN HET METAALpolymeer 7060 75~70~60 DE RING VAN HET METAALpolymeer 10550 110~105~50
DE RING VAN HET METAALpolymeer 7070 75~70~70 DE RING VAN HET METAALpolymeer 10560 110~105~60
DE RING VAN HET METAALpolymeer 7080 75~70~80 DE RING VAN HET METAALpolymeer 10570 110~105~70
DE RING VAN HET METAALpolymeer 7090 75~70~90 DE RING VAN HET METAALpolymeer 10580 110~105~80
DE RING VAN HET METAALpolymeer 7530 80~75~30 DE RING VAN HET METAALpolymeer 10590 110~105~90
DE RING VAN HET METAALpolymeer 7540 80~75~40 DE RING VAN HET METAALpolymeer 105100 110~105~100
DE RING VAN HET METAALpolymeer 7550 80~75~50 DE RING VAN HET METAALpolymeer 105115 110~105~115
DE RING VAN HET METAALpolymeer 7560 80~75~60 DE RING VAN HET METAALpolymeer 11050 115~110~50
DE RING VAN HET METAALpolymeer 7570 80~75~70 DE RING VAN HET METAALpolymeer 11060 115~110~60
DE RING VAN HET METAALpolymeer 7580 80~75~80 DE RING VAN HET METAALpolymeer 11070 115~110~70
DE RING VAN HET METAALpolymeer 7590 80~75~90 DE RING VAN HET METAALpolymeer 11080 115~110~80
DE RING VAN HET METAALpolymeer 8030 85~80~30 DE RING VAN HET METAALpolymeer 11090 115~110~90
DE RING VAN HET METAALpolymeer 8040 85~80~40 DE RING VAN HET METAALpolymeer 110100 115~110~100
DE RING VAN HET METAALpolymeer 8050 85~80~50 DE RING VAN HET METAALpolymeer 110115 115~110~115
DE RING VAN HET METAALpolymeer 8060 85~80~60 DE RING VAN HET METAALpolymeer 11550 120~115~50
DE RING VAN HET METAALpolymeer 8070 85~80~70 DE RING VAN HET METAALpolymeer 11560 120~115~60
DE RING VAN HET METAALpolymeer 8080 85~80~80 DE RING VAN HET METAALpolymeer 11570 120~115~70
DE RING VAN HET METAALpolymeer 8090 85~80~90 DE RING VAN HET METAALpolymeer 11580 120~115~80
DE RING VAN HET METAALpolymeer 80100 85~80~100 DE RING VAN HET METAALpolymeer 11590 120~115~90
DE RING VAN HET METAALpolymeer 8530 90~85~30 DE RING VAN HET METAALpolymeer 115100 120~115~100
DE RING VAN HET METAALpolymeer 8540 90~85~40 DE RING VAN HET METAALpolymeer 115115 120~115~115
DE RING VAN HET METAALpolymeer 8550 90~85~50 DE RING VAN HET METAALpolymeer 12050 125~120~50
DE RING VAN HET METAALpolymeer 8560 90~85~60 DE RING VAN HET METAALpolymeer 12060 125~120~60
DE RING VAN HET METAALpolymeer 8570 90~85~70 DE RING VAN HET METAALpolymeer 12070 125~120~70
DE RING VAN HET METAALpolymeer 8580 90~85~80 DE RING VAN HET METAALpolymeer 12080 125~120~80
DE RING VAN HET METAALpolymeer 8590 90~85~90 DE RING VAN HET METAALpolymeer 12090 125~120~90
DE RING VAN HET METAALpolymeer 85100 90~85~100 DE RING VAN HET METAALpolymeer 120100 125~120~100
DE RING VAN HET METAALpolymeer 9030 95~90~30 DE RING VAN HET METAALpolymeer 120120 125~120~120
DE RING VAN HET METAALpolymeer 9040 95~90~40 DE RING VAN HET METAALpolymeer 12550 130~125~50
DE RING VAN HET METAALpolymeer 9050 95~90~50 DE RING VAN HET METAALpolymeer 12560 130~125~60
DE RING VAN HET METAALpolymeer 9060 95~90~60 DE RING VAN HET METAALpolymeer 12570 130~125~70
DE RING VAN HET METAALpolymeer 9070 95~90~70 DE RING VAN HET METAALpolymeer 12580 130~125~80
DE RING VAN HET METAALpolymeer 9080 95~90~80 DE RING VAN HET METAALpolymeer 12590 130~125~90
DE RING VAN HET METAALpolymeer 9090 95~90~90 DE RING VAN HET METAALpolymeer 125100 130~125~100
DE RING VAN HET METAALpolymeer 90100 95~90~100 DE RING VAN HET METAALpolymeer 125115 130~125~115
DE RING VAN HET METAALpolymeer 9530 100~95~30 DE RING VAN HET METAALpolymeer 13060 135~130~60
DE RING VAN HET METAALpolymeer 9540 100~95~40 DE RING VAN HET METAALpolymeer 13070 135~130~71
DE RING VAN HET METAALpolymeer 9550 100~95~50 DE RING VAN HET METAALpolymeer 13080 135~130~80
DE RING VAN HET METAALpolymeer 9560 100~95~60 DE RING VAN HET METAALpolymeer 13090 135~130~90
DE RING VAN HET METAALpolymeer 9570 100~95~70 DE RING VAN HET METAALpolymeer 130100 135~130~100
DE RING VAN HET METAALpolymeer 9580 100~95~80 DE RING VAN HET METAALpolymeer 130120 135~130~120
DE RING VAN HET METAALpolymeer 9590 100~95~90 DE RING VAN HET METAALpolymeer 13560 140~135~60
DE RING VAN HET METAALpolymeer 95100 100~95~100 DE RING VAN HET METAALpolymeer 13570 140~135~71
DE RING VAN HET METAALpolymeer 10030 105~100~30 DE RING VAN HET METAALpolymeer 13580 140~135~80
DE RING VAN HET METAALpolymeer 10040 105~100~40 DE RING VAN HET METAALpolymeer 13590 140~135~90
DE RING VAN HET METAALpolymeer 10050 105~100~50 DE RING VAN HET METAALpolymeer 135100 140~135~100
DE RING VAN HET METAALpolymeer 10060 105~100~60 DE RING VAN HET METAALpolymeer 135120 140~135~120
DE RING VAN HET METAALpolymeer 10070 105~100~70 DE RING VAN HET METAALpolymeer 14060 145~140~60
DE RING VAN HET METAALpolymeer 10080 105~100~80 DE RING VAN HET METAALpolymeer 14070 145~140~70
DE RING VAN HET METAALpolymeer 10090 105~100~90 DE RING VAN HET METAALpolymeer 14080 145~140~80
DE RING VAN HET METAALpolymeer 100100 105~100~100 DE RING VAN HET METAALpolymeer 14090 145~140~90
DE RING VAN HET METAALpolymeer 100115 105~100~115 DE RING VAN HET METAALpolymeer 140100 145~140~100
      
      
Type Specificatie Type Specificatie    
DE RING VAN HET METAALpolymeer 14560 150~145~60 DE RING VAN HET METAALpolymeer 175110 180~175~110
DE RING VAN HET METAALpolymeer 14570 150~145~70 DE RING VAN HET METAALpolymeer 175120 180~175~120
DE RING VAN HET METAALpolymeer 14580 150~145~80 DE RING VAN HET METAALpolymeer 175130 180~175~130
DE RING VAN HET METAALpolymeer 14590 150~145~90 DE RING VAN HET METAALpolymeer 175140 180~175~140
DE RING VAN HET METAALpolymeer 145100 150~145~100 DE RING VAN HET METAALpolymeer 175150 180~175~150
DE RING VAN HET METAALpolymeer 145120 150~145~120 DE RING VAN HET METAALpolymeer 18060 185~180~60
DE RING VAN HET METAALpolymeer 15060 155~150~60 DE RING VAN HET METAALpolymeer 18070 185~180~70
DE RING VAN HET METAALpolymeer 15070 155~150~70 DE RING VAN HET METAALpolymeer 18080 185~180~80
DE RING VAN HET METAALpolymeer 15080 155~150~80 DE RING VAN HET METAALpolymeer 18090 185~180~90
DE RING VAN HET METAALpolymeer 15090 155~150~90 DE RING VAN HET METAALpolymeer 180100 185~180~100
DE RING VAN HET METAALpolymeer 150100 155~150~100 DE RING VAN HET METAALpolymeer 180110 185~180~110
DE RING VAN HET METAALpolymeer 15550 160~155~50 DE RING VAN HET METAALpolymeer 180120 185~180~120
DE RING VAN HET METAALpolymeer 15560 160~155~60 DE RING VAN HET METAALpolymeer 180130 185~180~130
DE RING VAN HET METAALpolymeer 15570 160~155~70 DE RING VAN HET METAALpolymeer 180140 185~180~140
DE RING VAN HET METAALpolymeer 15580 160~155~80 DE RING VAN HET METAALpolymeer 180150 185~180~150
DE RING VAN HET METAALpolymeer 15590 160~155~90 DE RING VAN HET METAALpolymeer 18560 190~185~60
DE RING VAN HET METAALpolymeer 155100 160~155~100 DE RING VAN HET METAALpolymeer 18570 190~185~70
DE RING VAN HET METAALpolymeer 16060 165~160~60 DE RING VAN HET METAALpolymeer 18580 190~185~80
DE RING VAN HET METAALpolymeer 16070 165~160~70 DE RING VAN HET METAALpolymeer 18590 190~185~90
DE RING VAN HET METAALpolymeer 16080 165~160~80 DE RING VAN HET METAALpolymeer 185100 190~185~100
DE RING VAN HET METAALpolymeer 16090 165~160~90 DE RING VAN HET METAALpolymeer 185110 190~185~110
DE RING VAN HET METAALpolymeer 160100 165~160~100 DE RING VAN HET METAALpolymeer 185120 190~185~120
DE RING VAN HET METAALpolymeer 160110 165~160~110 DE RING VAN HET METAALpolymeer 185130 190~185~130
DE RING VAN HET METAALpolymeer 160120 165~160~120 DE RING VAN HET METAALpolymeer 185140 190~185~140
DE RING VAN HET METAALpolymeer 160130 165~160~130 DE RING VAN HET METAALpolymeer 185150 190~185~150
DE RING VAN HET METAALpolymeer 160140 165~160~140 DE RING VAN HET METAALpolymeer 19060 195~190~60
DE RING VAN HET METAALpolymeer 160150 165~160~150 DE RING VAN HET METAALpolymeer 19070 195~190~70
DE RING VAN HET METAALpolymeer 16560 170~165~60 DE RING VAN HET METAALpolymeer 19080 195~190~80
DE RING VAN HET METAALpolymeer 16570 170~165~70 DE RING VAN HET METAALpolymeer 19090 195~190~90
DE RING VAN HET METAALpolymeer 16580 170~165~80 DE RING VAN HET METAALpolymeer 190100 195~190~100
DE RING VAN HET METAALpolymeer 16590 170~165~90 DE RING VAN HET METAALpolymeer 190110 195~190~110
DE RING VAN HET METAALpolymeer 165100 170~165~100 DE RING VAN HET METAALpolymeer 190120 195~190~120
DE RING VAN HET METAALpolymeer 165110 170~165~110 DE RING VAN HET METAALpolymeer 190130 195~190~130
DE RING VAN HET METAALpolymeer 165120 170~165~120 DE RING VAN HET METAALpolymeer 190140 195~190~140
DE RING VAN HET METAALpolymeer 165130 170~165~130 DE RING VAN HET METAALpolymeer 190150 195~190~150
DE RING VAN HET METAALpolymeer 165140 170~165~140 DE RING VAN HET METAALpolymeer 19560 200~195~60
DE RING VAN HET METAALpolymeer 165150 170~165~150 DE RING VAN HET METAALpolymeer 19570 200~195~70
DE RING VAN HET METAALpolymeer 17060 175~170~60 DE RING VAN HET METAALpolymeer 19580 200~195~80
DE RING VAN HET METAALpolymeer 17070 175~170~70 DE RING VAN HET METAALpolymeer 19590 200~195~90
DE RING VAN HET METAALpolymeer 17080 175~170~80 DE RING VAN HET METAALpolymeer 195100 200~195~100
DE RING VAN HET METAALpolymeer 17090 175~170~90 DE RING VAN HET METAALpolymeer 195110 200~195~110
DE RING VAN HET METAALpolymeer 170100 175~170~100 DE RING VAN HET METAALpolymeer 195120 200~195~120
DE RING VAN HET METAALpolymeer 170110 175~170~110 DE RING VAN HET METAALpolymeer 195130 200~195~130
DE RING VAN HET METAALpolymeer 170120 175~170~120 DE RING VAN HET METAALpolymeer 195140 200~195~140
DE RING VAN HET METAALpolymeer 170130 175~170~130 DE RING VAN HET METAALpolymeer 195150 200~195~150
DE RING VAN HET METAALpolymeer 170140 175~170~140 DE RING VAN HET METAALpolymeer 20060 205~200~60
DE RING VAN HET METAALpolymeer 170150 175~170~150 DE RING VAN HET METAALpolymeer 20070 205~200~70
DE RING VAN HET METAALpolymeer 17560 180~175~60 DE RING VAN HET METAALpolymeer 20080 205~200~80
DE RING VAN HET METAALpolymeer 17570 180~175~70 DE RING VAN HET METAALpolymeer 20090 205~200~90
DE RING VAN HET METAALpolymeer 17580 180~175~80 DE RING VAN HET METAALpolymeer 200100 205~200~100
DE RING VAN HET METAALpolymeer 17590 180~175~90 DE RING VAN HET METAALpolymeer 200110 205~200~110
DE RING VAN HET METAALpolymeer 175100 180~175~100 DE RING VAN HET METAALpolymeer 200120 205~200~120
      
      
Type Specificatie Type Specificatie    
DE RING VAN HET METAALpolymeer 200130 205~200~130 DE RING VAN HET METAALpolymeer 23060 235~230~60
DE RING VAN HET METAALpolymeer 200140 205~200~140 DE RING VAN HET METAALpolymeer 23070 235~230~70
DE RING VAN HET METAALpolymeer 200150 205~200~150 DE RING VAN HET METAALpolymeer 23080 235~230~80
DE RING VAN HET METAALpolymeer 20560 210~205~60 DE RING VAN HET METAALpolymeer 23090 235~230~90
DE RING VAN HET METAALpolymeer 20570 210~205~70 DE RING VAN HET METAALpolymeer 230100 235~230~100
DE RING VAN HET METAALpolymeer 20580 210~205~80 DE RING VAN HET METAALpolymeer 230110 235~230~110
DE RING VAN HET METAALpolymeer 20590 210~205~90 DE RING VAN HET METAALpolymeer 230120 235~230~120
DE RING VAN HET METAALpolymeer 205100 210~205~100 DE RING VAN HET METAALpolymeer 230130 235~230~130
DE RING VAN HET METAALpolymeer 205110 210~205~110 DE RING VAN HET METAALpolymeer 230140 235~230~140
DE RING VAN HET METAALpolymeer 205120 210~205~120 DE RING VAN HET METAALpolymeer 230150 235~230~150
DE RING VAN HET METAALpolymeer 205130 210~205~130 DE RING VAN HET METAALpolymeer 23560 240~235~60
DE RING VAN HET METAALpolymeer 205140 210~205~140 DE RING VAN HET METAALpolymeer 23570 240~235~70
DE RING VAN HET METAALpolymeer 205150 210~205~150 DE RING VAN HET METAALpolymeer 23580 240~235~80
DE RING VAN HET METAALpolymeer 21060 215~210~60 DE RING VAN HET METAALpolymeer 23590 240~235~90
DE RING VAN HET METAALpolymeer 21070 215~210~70 DE RING VAN HET METAALpolymeer 235100 240~235~100
DE RING VAN HET METAALpolymeer 21080 215~210~80 DE RING VAN HET METAALpolymeer 235110 240~235~110
DE RING VAN HET METAALpolymeer 21090 215~210~90 DE RING VAN HET METAALpolymeer 235120 240~235~120
DE RING VAN HET METAALpolymeer 210100 215~210~100 DE RING VAN HET METAALpolymeer 235130 240~235~130
DE RING VAN HET METAALpolymeer 210110 215~210~110 DE RING VAN HET METAALpolymeer 235140 240~235~140
DE RING VAN HET METAALpolymeer 210120 215~210~120 DE RING VAN HET METAALpolymeer 235150 240~235~150
DE RING VAN HET METAALpolymeer 210130 215~210~130 DE RING VAN HET METAALpolymeer 24060 245~240~60
DE RING VAN HET METAALpolymeer 210140 215~210~140 DE RING VAN HET METAALpolymeer 24070 245~240~70
DE RING VAN HET METAALpolymeer 210150 215~210~150 DE RING VAN HET METAALpolymeer 24080 245~240~80
DE RING VAN HET METAALpolymeer 21560 220~215~60 DE RING VAN HET METAALpolymeer 24090 245~240~90
DE RING VAN HET METAALpolymeer 21570 220~215~70 DE RING VAN HET METAALpolymeer 240100 245~240~100
DE RING VAN HET METAALpolymeer 21580 220~215~80 DE RING VAN HET METAALpolymeer 240110 245~240~110
DE RING VAN HET METAALpolymeer 21590 220~215~90 DE RING VAN HET METAALpolymeer 240120 245~240~120
DE RING VAN HET METAALpolymeer 215100 220~215~100 DE RING VAN HET METAALpolymeer 240130 245~240~130
DE RING VAN HET METAALpolymeer 215110 220~215~110 DE RING VAN HET METAALpolymeer 240140 245~240~140
DE RING VAN HET METAALpolymeer 215120 220~215~120 DE RING VAN HET METAALpolymeer 240150 245~240~150
DE RING VAN HET METAALpolymeer 215130 220~215~130 DE RING VAN HET METAALpolymeer 24560 250~245~60
DE RING VAN HET METAALpolymeer 215140 220~215~140 DE RING VAN HET METAALpolymeer 24570 250~245~70
DE RING VAN HET METAALpolymeer 215150 220~215~150 DE RING VAN HET METAALpolymeer 24580 250~245~80
DE RING VAN HET METAALpolymeer 22060 225~220~60 DE RING VAN HET METAALpolymeer 24590 250~245~90
DE RING VAN HET METAALpolymeer 22070 225~220~70 DE RING VAN HET METAALpolymeer 245100 250~245~100
DE RING VAN HET METAALpolymeer 22080 225~220~80 DE RING VAN HET METAALpolymeer 245110 250~245~110
DE RING VAN HET METAALpolymeer 22090 225~220~90 DE RING VAN HET METAALpolymeer 245120 250~245~120
DE RING VAN HET METAALpolymeer 220100 225~220~100 DE RING VAN HET METAALpolymeer 245130 250~245~130
DE RING VAN HET METAALpolymeer 220110 225~220~110 DE RING VAN HET METAALpolymeer 245140 250~245~140
DE RING VAN HET METAALpolymeer 220120 225~220~120 DE RING VAN HET METAALpolymeer 245150 250~245~150
DE RING VAN HET METAALpolymeer 220130 225~220~130 DE RING VAN HET METAALpolymeer 25060 255~250~60
DE RING VAN HET METAALpolymeer 220140 225~220~140 DE RING VAN HET METAALpolymeer 25070 255~250~70
DE RING VAN HET METAALpolymeer 220150 225~220~150 DE RING VAN HET METAALpolymeer 25080 255~250~80
DE RING VAN HET METAALpolymeer 22560 230~225~60 DE RING VAN HET METAALpolymeer 25090 255~250~90
DE RING VAN HET METAALpolymeer 22570 230~225~70 DE RING VAN HET METAALpolymeer 250100 255~250~100
DE RING VAN HET METAALpolymeer 22580 230~225~80 DE RING VAN HET METAALpolymeer 250110 255~250~110
DE RING VAN HET METAALpolymeer 22590 230~225~90 DE RING VAN HET METAALpolymeer 250120 255~250~120
DE RING VAN HET METAALpolymeer 225100 230~225~100 DE RING VAN HET METAALpolymeer 250130 255~250~130
DE RING VAN HET METAALpolymeer 225110 230~225~110 DE RING VAN HET METAALpolymeer 250140 255~250~140
DE RING VAN HET METAALpolymeer 225120 230~225~120 DE RING VAN HET METAALpolymeer 250150 255~250~150
DE RING VAN HET METAALpolymeer 225130 230~225~130 DE RING VAN HET METAALpolymeer 25560 260~255~60
DE RING VAN HET METAALpolymeer 225140 230~225~140 DE RING VAN HET METAALpolymeer 25570 260~255~70
      
      
Type Specificatie Type Specificatie    
DE RING VAN HET METAALpolymeer 25580 260~255~80 DE RING VAN HET METAALpolymeer 28070 285~280~70
DE RING VAN HET METAALpolymeer 25590 260~255~90 DE RING VAN HET METAALpolymeer 28080 285~280~80
DE RING VAN HET METAALpolymeer 255100 260~255~100 DE RING VAN HET METAALpolymeer 28090 285~280~90
DE RING VAN HET METAALpolymeer 255110 260~255~110 DE RING VAN HET METAALpolymeer 280100 285~280~100
DE RING VAN HET METAALpolymeer 255120 260~255~120 DE RING VAN HET METAALpolymeer 280110 285~280~110
DE RING VAN HET METAALpolymeer 255130 260~255~130 DE RING VAN HET METAALpolymeer 280120 285~280~120
DE RING VAN HET METAALpolymeer 255140 260~255~140 DE RING VAN HET METAALpolymeer 280130 285~280~130
DE RING VAN HET METAALpolymeer 255150 260~255~150 DE RING VAN HET METAALpolymeer 280140 285~280~140
DE RING VAN HET METAALpolymeer 26060 265~260~60 DE RING VAN HET METAALpolymeer 280150 285~280~150
DE RING VAN HET METAALpolymeer 26070 265~260~70 DE RING VAN HET METAALpolymeer 28560 290~285~60
DE RING VAN HET METAALpolymeer 26080 265~260~80 DE RING VAN HET METAALpolymeer 28570 290~285~70
DE RING VAN HET METAALpolymeer 26090 265~260~90 DE RING VAN HET METAALpolymeer 28580 290~285~80
DE RING VAN HET METAALpolymeer 260100 265~260~100 DE RING VAN HET METAALpolymeer 28590 290~285~90
DE RING VAN HET METAALpolymeer 260110 265~260~110 DE RING VAN HET METAALpolymeer 285100 290~285~100
DE RING VAN HET METAALpolymeer 260120 265~260~120 DE RING VAN HET METAALpolymeer 285110 290~285~110
DE RING VAN HET METAALpolymeer 260130 265~260~130 DE RING VAN HET METAALpolymeer 285120 290~285~120
DE RING VAN HET METAALpolymeer 260140 265~260~140 DE RING VAN HET METAALpolymeer 285130 290~285~130
DE RING VAN HET METAALpolymeer 260150 265~260~150 DE RING VAN HET METAALpolymeer 285140 290~285~140
DE RING VAN HET METAALpolymeer 26560 270~265~60 DE RING VAN HET METAALpolymeer 285150 290~285~150
DE RING VAN HET METAALpolymeer 26570 270~265~70 DE RING VAN HET METAALpolymeer 29060 295~290~60
DE RING VAN HET METAALpolymeer 26580 270~265~80 DE RING VAN HET METAALpolymeer 29070 295~290~70
DE RING VAN HET METAALpolymeer 26590 270~265~90 DE RING VAN HET METAALpolymeer 29080 295~290~80
DE RING VAN HET METAALpolymeer 265100 270~265~100 DE RING VAN HET METAALpolymeer 29090 295~290~90
DE RING VAN HET METAALpolymeer 265110 270~265~110 DE RING VAN HET METAALpolymeer 290100 295~290~100
DE RING VAN HET METAALpolymeer 265120 270~265~120 DE RING VAN HET METAALpolymeer 290110 295~290~110
DE RING VAN HET METAALpolymeer 265130 270~265~130 DE RING VAN HET METAALpolymeer 290120 295~290~120
DE RING VAN HET METAALpolymeer 265140 270~265~140 DE RING VAN HET METAALpolymeer 290130 295~290~130
DE RING VAN HET METAALpolymeer 265150 270~265~150 DE RING VAN HET METAALpolymeer 290140 295~290~140
DE RING VAN HET METAALpolymeer 27060 275~270~60 DE RING VAN HET METAALpolymeer 290150 295~290~150
DE RING VAN HET METAALpolymeer 27070 275~270~70 DE RING VAN HET METAALpolymeer 29560 300~295~60
DE RING VAN HET METAALpolymeer 27080 275~270~80 DE RING VAN HET METAALpolymeer 29570 300~295~70
DE RING VAN HET METAALpolymeer 27090 275~270~90 DE RING VAN HET METAALpolymeer 29580 300~295~80
DE RING VAN HET METAALpolymeer 270100 275~270~100 DE RING VAN HET METAALpolymeer 29590 300~295~90
DE RING VAN HET METAALpolymeer 270110 275~270~110 DE RING VAN HET METAALpolymeer 295100 300~295~100
DE RING VAN HET METAALpolymeer 270120 275~270~120 DE RING VAN HET METAALpolymeer 295110 300~295~110
DE RING VAN HET METAALpolymeer 270130 275~270~130 DE RING VAN HET METAALpolymeer 295120 300~295~120
DE RING VAN HET METAALpolymeer 270140 275~270~140 DE RING VAN HET METAALpolymeer 295130 300~295~130
DE RING VAN HET METAALpolymeer 270150 275~270~150 DE RING VAN HET METAALpolymeer 295140 300~295~140
DE RING VAN HET METAALpolymeer 27560 280~275~60 DE RING VAN HET METAALpolymeer 295150 300~295~150
DE RING VAN HET METAALpolymeer 27570 280~275~70 DE RING VAN HET METAALpolymeer 30060 305~300~60
DE RING VAN HET METAALpolymeer 27580 280~275~80 DE RING VAN HET METAALpolymeer 30070 305~300~70
DE RING VAN HET METAALpolymeer 27590 280~275~90 DE RING VAN HET METAALpolymeer 30080 305~300~80
DE RING VAN HET METAALpolymeer 275100 280~275~100 DE RING VAN HET METAALpolymeer 30090 305~300~90
DE RING VAN HET METAALpolymeer 275110 280~275~110 DE RING VAN HET METAALpolymeer 300100 305~300~100
DE RING VAN HET METAALpolymeer 275120 280~275~120 DE RING VAN HET METAALpolymeer 300110 305~300~110
DE RING VAN HET METAALpolymeer 275130 280~275~130 DE RING VAN HET METAALpolymeer 300120 305~300~120
DE RING VAN HET METAALpolymeer 275140 280~275~140 DE RING VAN HET METAALpolymeer 300130 305~300~130
DE RING VAN HET METAALpolymeer 275150 280~275~150 DE RING VAN HET METAALpolymeer 300140 305~300~140
DE RING VAN HET METAALpolymeer 28060 285~280~60 DE RING VAN HET METAALpolymeer 300150 305~300~150

 

BEGIN UW PROJECT met de Zelfsmerende lagers van een Toepassingsingenieur - Glijdende die lagersspecialist - AAN ORDElagers wordt GEMAAKT

VIIPLUS verstrek allerlei elektronische steekproeven voor klanten, metaal-Polymeer Samengestelde Lagerscatalogus!

de viiplusproducten worden wijd gebruikt op alle industriële gebieden

Wijd gebruikt in de hydraulische en pneumatische industrieën, de industrie van de smeedstukwerktuigmachine, de industrie van plastiekenmachines, het opheffen en behandelingsmachines, havenmachines, bureau, geschiktheidsmachines, textielmachines, voedsel verpakking, het vullen machines, chemische machines, druk en verpakking, document machines maken, auto's, de locomotieven van de spoorwegenstoom, de scheepsbouwindustrieën, persen, metallurgische machines, bouwmachines, enz. die