• VIIPLUS INTERNATIONAL
  David van Canada
  Ons bedrijf voert het brons gleitlager van viiplus China in, zorgt ervoor het viiplus professionele team de inklaring altijd vlot is. Zij verstrekken een nauwkeurige classificatie van de bronsring, behandelen al administratie, hebben wij de zelfsmerende bronsringen ontvangen. Zij kijken goed uitgevoerd en de hoogte - kwaliteit.
 • VIIPLUS INTERNATIONAL
  Valerie van Californië
  Wij voeren het brons gleitlager van China aan in onder incoterm FOB- Shanghai, soms door de Lucht. viiplus is een zeer goede brons gleitlager leverancier, zijn zij zeer professioneel en geduldig, nadat wij de nieuwe orde informeren, zullen zij fabrikant gleitlager op tijd bronzen en zullen ons het programma geven, en dan moeten wij enkel de bronsdelen ontvangen
 • VIIPLUS INTERNATIONAL
  Daisy van Duitsland
  De beste oppervlakte eindigt voor Kokerlager, strakkere concentriciteit, en de materiële uniformiteit van bronsringen. De goede leverancier van standaardduim en metrische kokerlagers en ringen van China. https://www.bronzelube.com/
 • VIIPLUS INTERNATIONAL
  Beverly van Florida
  „De klepringen perfectioneren, dankuwel voor uw superieure klantenservice! Staal-gesteund, PTFE gevoerde gerolde ringen is lage kosten, een product voor algemeen gebruik dat uitstekende slijtagekenmerken bij hoge ladingen en snelheden over een brede temperatuurwaaier verstrekt. Zij worden ontworpen zelfsmerend en onderhoud-vrij om te zijn.
 • VIIPLUS INTERNATIONAL
  Michael Russo
  De verpakte bronsringen wordt geproduceerd met diamantvormige smeringsparagrafen op de binnendiameteroppervlakte die smeermiddelreservoirs verstrekken die voor de verlengde dienst toestaan.
Contactpersoon : Tiffany

Plain Sleeve Thrust Washers & Gasket.

Plaats van herkomst Samengestelde duidelijke cilindrische ringenfabrikant
Merknaam VIIPLUS BUSHINGS SUPPLIER
Certificering ISO 3547 DIN 1494 Assembly Standard Tolerance
Modelnummer POM-spanningshas
Min. bestelaantal 1000 stukjes / Pieces
Prijs $0.05 - $1.00 / Pieces
Verpakking Details Verpakking: De uitvoerkarton; Houten geval; Houten pallet.
Levertijd 7~15 het werkdagen
Betalingscondities TT vooraf, Western Union
Levering vermogen Speciale Aangepaste het Smeren Ringen Productie

Contacteer me voor vrije steekproeven en coupons.

whatsapp:0086 18588475571

WeChat: 0086 18588475571

Skype: sales10@aixton.com

Als u om het even welke zorg hebt, verstrekken wij de online-Help van 24 uur.

x
Productdetails
Meteriaal Karton staal, Brons, POM Verplaatsing van staal of koper
kenmerkend Onderhoudsarme en onderhoudsvrije platte lagers Type van de soort gebruikt voor de vervaardiging van elektrische voertuigen
Grootte Standaardgrootte beschikbaar Kenmerken POM-gebaseerde stuwkussers
Fabrieksprijs van buizenlagers Tiffany@viiplus.com Vervaardigers van zelfglijdende buizen voor lagers De Commissie heeft de Commissie verzocht de volgende informatie te verstrekken:
Hoog licht Zelfglijdende bronzen POM-buizen, metalen polymerbuizen POM Bush marginaal gesmeerde ringen voor vet of olie gesmeerde toepassingen · De standaard gespleten ringen b
Producenten van boslagers Leveranciers Exporteurs Tiffany.com, Bushings - Configure en aankoop - https://www.viiplus.Com/
Hoog licht

het olie doordrongen lager van de messingskoker

,

ptfe duidelijk lager

Laat een bericht achter
Productomschrijving

Eenvoudige trekkers en pakkingen spelen een cruciale rol in verschillende mechanische systemen en zorgen voor een soepele en betrouwbare overdracht van de trekkracht, terwijl de wrijving en slijtage worden verminderd.Wanneer deze wasmachines en pakkingen zijn uitgerust met een met vet gesmeerde POM- (polyoxymethyleen) plastic voering, bieden ze nog grotere voordelen op het gebied van duurzaamheid, efficiëntie en levensduur.

POM-plastic, ook bekend als acetaal, is een zeer duurzaam en slijtvast materiaal dat veel wordt gebruikt in veeleisende toepassingen.POM-plastic zorgt voor een glad en gesmeerd oppervlak dat wrijving en slijtage tussen bewegende onderdelen vermindertDit resulteert in lagere bedrijfstemperaturen, minder energieverbruik en een langere levensduur van het totale systeem.

Het gebruik van vet smeert de prestaties van POM-plastic-voeringen nog verder.u kunt zorgen voor een continue en betrouwbare toevoer van smeermiddelen aan de bewegende onderdelenDit zorgt ervoor dat de bekleding een constante en gladde oppervlakte heeft, waardoor het risico op schrammen, groeven of andere schade door wrijving wordt verminderd.

Eenvoudige schokbanden en pakkingen met met vet gesmeerde POM-plastic voering zijn ideaal voor gebruik in een breed scala van toepassingen, waaronder zware machines, autocomponenten,en industriële apparatuur. Zij zijn met name geschikt voor toepassingen waarbij hoge belastingen, hoge temperaturen of snelle bewegingen aanwezig zijn,omdat ze deze uitdagende omstandigheden kunnen aanpakken en tegelijkertijd een stabiele en betrouwbare prestatie kunnen behouden.

Tot slot bieden eenvoudige handvaten en pakkingen met met vet gesmeerde POM-plastieken voering aanzienlijke voordelen op het gebied van duurzaamheid, efficiëntie en levensduur.Door wrijving en slijtage te verminderen, deze componenten helpen de mechanische systemen soepel en betrouwbaar te laten werken, waardoor de optimale prestaties worden gewaarborgd en de noodzaak van onderhoud en reparaties wordt verminderd.

 

Polymer plain bearings, POM-stroomwasser

 
Viiplus® maaktmet een vermogen van niet meer dan 50 WPTFE en POMtype.Steel Shell met POM Plastic Liner - Metal/Polymer Composite Plain Bearings op bestelling uit China.
Uw partner voor samengestelde lagers, plasticslagers, acetaallagers, olie- of vetgepolijste lagers,van koolstofstaal met een gesinterde bronslaag met een co-acetaal-polymerlaag, platte lagers, stuwkleedmachine en strip.Bronzen en plastic/polymer sleedmachine op aanvraag beschikbaar,selector boringen met metrische afmeting inch type sleedmachines,Gewone lagers: weinig onderhoud en onderhoudvrij.
Een van de belangrijkste kenmerken van een laaglagers is dat het gebruik van een laaglagersysteem voor het opstellen van een laaglagersysteem voor het opstellen van een laaglagersysteem voor het opzetten van een laaglagersysteem.
Carbon Steel zelfglijlaaringen gebruikte hoogwaardige koolstofarme staalplaat als basis, gesinterd poreus brons als tussenlaag en de verbinding vanPTFE of POMen lood als oppervlak.

Zelfglijbare lagers, corrosiebestendig, geschikt voor de omstandigheden van dagelijks onderhoud is moeilijk te onderhouden mijnbouw omgeving.
Zij hebben een aantal uitgangen ontwikkeld in zelfglijbare lagers, wrijvingsremmers en beschermende coatings.
Deze SAE-norm is de norm waaraan de onderneming haar in China te produceren zelfglijbare lagers wil aanpassen.Dergelijke lagers worden het meest gebruikt als zelfglijbare kunststoflagers;
 
 

Materiaal

 

Carbon Steel + koperpoeder + POM


Typische toepassing
Het wordt gebruikt in voertuigchassis, vormmachinewerktuigen, staalmetallurgische machines, mineraalbergmachines, hydraulische industrie en rollende staalindustrie, enz.

metalen-polymer vlaklagers, POM-composite POM-buizen voor auto's, koper- en tinplatering POM-sleevebus,metalen-polymer vlaklagers, POM-composite POM-buizen voor auto's,koper- en tinplatering POM-sleeve bush
Metalen-polymeren tegen wrijving werkbare lagers

 

 • Gewalste droge schuiflagers (PTFE)
 • Staal + bronspoeder + PTFE/vezels
 • Verpakte PTFE-lagers, met een laag gesinterd brons gevuld met PTFE (onderhoudsvrij)

 

Toepassing van een vlak lager

 
Lagers worden vaak onder waterdruk geplaatst, voor het begeleiden van het lager smeerolie of water, dat moet worden onderworpen aan een goede gids lager slijtage, smeer is mogelijk in het geval,met een vermogen van meer dan 50 W,, kan worden voorkomen dat dit apparaat in het lager van de mengpomp van het mengwater stroomt.
Olievrije composiet glijdend zelfglijdend lagerbuis

 

Polymer Plain Bearings

 

Betonpompen Plain Bearings
De slijtageonderdelen van de pomp bestaan voornamelijk uit aandrijfschacht en bus, passief tandwielcentrumgat en schroef van de schacht, pompschildlumen en tandwiel, tandwielblad en pompdek, enz.
De duurzaamheid van het met water gesmeerde geleidingslager voor een pomp was afhankelijk van de slijtvastheid van de lagers.

 

 

Oilless Flat Ptfe Thrust Washer

Kenmerken


VSB-10 zelfslijmend meerlagig samengesteld bussen

 

 • Buismateriaal geschikt voor gesmeerde toepassingen
 • zelfglijende buizen bieden een zeer goede slijtage en lage wrijvingsprestaties bij een breed scala aan belastingen, snelheden en temperaturen in droge bedrijfsomstandigheden
 • met een breedte van niet meer dan 50 mm,
 • Het materiaal is ontworpen om te werken zonder aanvullende smeer en zal uitstekend werken wanneer smeer aanwezig is.goede glijdende eigenschappen en zeer lage absorptie zijn enkele kenmerken van dit materiaalVSB-10 busjes ondersteunen roterende, lineaire en oscillerende bewegingen.

 

Structuur


1. PTFE/vezel mengsel dikte 0,01 ~ 0,03 mm. Het is het contactoppervlak voor de roterende as.De kleine delen van de PTFE-laag en het gesinterde bronsmateriaal worden gecombineerd om een vaste smeermiddelfilm te maken, die de schacht bedekt.
 
2- gesinterd bronspoeder met een dikte van 0,20*0,35 mm. Een speciale samenstelling van koperpoeder wordt thermisch op de stalen ondergrond gesmolten.Deze contactlaag fungeert als een anker voor de PTFE-laag en leidt de thermische opbouw weg van de draagvlakken.


3De basis van de busjes is de staalrug, die uitzonderlijke stabiliteit, draagbaarheid en warmteafvoer biedt.
 

Structuur en samenstelling

 

· Metal-polymer samengesteld zelfglijdend buizenmateriaal
· Stalen rug + poreuze brons sinter +
· PTFE + lood

 

MICROSECTIE

 

Plain Sleeve Thrust Washers & Gasket. 2

Schuiflaag
PTFE + lood
 
Porieus bronzen sinter
Staalondersteuning

 

 

Operatieve prestaties

Droog

Heel goed.

Olie gesmeerd

- Goed.

Grijp gesmeerd

Eerlijk

Water gesmeerd

Eerlijk

Procesvloeistof gesmeerd

Eerlijk

Technische gegevens

Max. lading

Static

250 N/mm2

Dynamisch

140N/mm2

Max. snelheid

Droog

2 m/s

Glijmiddel

> 2 m/s

Max. PV (droog)

Kortdurend

3.6N/mm2*·m/s

Continu

1.8N/mm2*·m/s

Tijdelijk.

-195°C tot +280°C

Wrijvingscoëfficiënt

0.03 ~ 0.20

Thermische geleidbaarheid

42 W (m·k) - 1

Coëfficiënt van thermische uitbreiding

11*10-6k-1

 

Beschikbaarheid Lagervormen in standaard afmetingen


· cilindrische struiken
· Flangenbosjes
· Stootdoekjes
· Flangenwasmachines
· Schuifplaten

 


Producten

 

 • Miniatuurlagers
 • Koellagers
 • Luchtvaartlagers
 • Sferische vlakke lagers
 • Bussingen
 • Zilveren dunne lagers
 • Naaldrollagers

 

VIIPLUS Alle soorten elektronische monsters aanbieden voor klanten,Metal-Polymer Composite Bearings Catalog!

 

self lubricating bronze bushing