Hoe te om olievrije zelfsmerende lagers te kiezen

May 26, 2020
Laatste bedrijfsnieuws over Hoe te om olievrije zelfsmerende lagers te kiezen

Hoe te kiezenolievrije zelfsmerende lagers

VIIPLUS is een groeiende fabrikant van zelfsmerende lagerproducten die op maat zijn gemaakt om te voldoen aan de behoeften van verschillende industriële vereisten met primaire focus binnen de olie- en gasindustrie met glijlagers.

 

De structuur van het zelfgladde lager is om de gaten met de juiste maat op het metalen conflictoppervlak van de lagermatrix te ontwikkelen en te plaatsen, en het complexe zelfgladde blok gemaakt van molybdeendisulfide en grafiet ingelegd op de metalen huls.Het composietlager gemaakt van massief gladmakend middel heeft een wrijvingsoppervlak van 25-65%. Het solide zelfgladmakende blok kan normaal werken bij 280 ℃. Vanwege de lage mechanische sterkte is het draagvermogen echter zwak, vatbaar voor vervorming, het kan in de metalen gatgroef worden ingelegd om dit defect te onderdrukken, een metalen onderdeel van de dragende rol vormend, van het gladde blok om een ​​soepele rol te spelen.

 

Het soepele mechanisme van dit zelfgladde lager is dat tijdens het glijdende conflict tussen de as en de huls, een deel van het zelfgladde datamolecuul wordt overgebracht naar het metalen oppervlak van de as om het kleine niet-vlak te vullen, en een laag stabiel vast fotosynovium wordt gevormd om een ​​vast fotosynovium voor slijpen te vormen, om de adhesieve slijtage tussen de schacht en de mof te voorkomen. zijn bijzonder geschikt voor olievrij, hoge temperatuur, hoge belasting, lage snelheid, anti-vervuiling, anti-corrosie, bewegingsamplitude in de omgeving van sterke straling, evenals de toepassing in water of andere oplossingen wanneer de basis kan niet worden doordrenkt met glad vet.