Verwijzing van verantwoordelijkheid voor handelsmerken

June 1, 2024
Laatste bedrijfsnieuws over Verwijzing van verantwoordelijkheid voor handelsmerken

Verwijzing van verantwoordelijkheid voor handelsmerken

Alle handelsmerken, logo's en merknamen zijn het eigendom van hun respectieve eigenaars. Alle bedrijfs-, product- en dienstnamen die op deze website worden gebruikt, zijn uitsluitend voor identificatiedoeleinden. Gebruik van deze namen,handelsmerken en merken impliceert geen erkenning.

 

De inhoud van deze website kan de handelsnamen of handelsmerken van verschillende derden bevatten.Het gebruik van een handelsnaam of handelsmerk op onze website is uitsluitend voor identificatie- en referentiedoeleinden en impliceert geen enkele associatie met de merkhouder of zijn merk, product of dienst. Handelsmerken TM of geregistreerde ® handelsmerken van derden zijn eigendom van hun respectievelijke houders.of verbonden met deze merkhoudersDeze merkhouders sponsoren of onderschrijven ons of onze producten en diensten niet. We verklaren dat we geen affiliatie, sponsoring of partnerschap hebben met deze merkhouders.We zijn helemaal niet het kantoor, filiaal of algemene vertegenwoordiger van dit merk in China, bewaken de integriteit van de industrie met ons en weigeren valse publiciteit!

 

De merken (of bedrijven) en producten die in de artikelen op deze website worden beschreven, zijn gebaseerd op openbaar beschikbare informatie.Wat niet betekent dat we enige associatie of samenwerking hebben met deze merken.Alle handelsmerken en afbeeldingen zijn eigendom van de merkhouders.
Alle op deze website gepubliceerde productfoto's zijn uitsluitend ter referentie en behoren tot productdiagrammen, niet tot fysieke foto's.De werkelijke producten zijn onderworpen aan de door de fabrikant verstrekte werkelijke producten.We zijn vastbesloten om klanten te voorzien van echte en betrouwbare producten, en strikt te voldoen aan de relevante wetten en voorschriften om de marktorde en de rechten en belangen van de consument te handhaven.

Inzicht in handelsmerkgebruik en disclaimer op onze website

Vandaag willen we het gebruik van verschillende handelsmerken en productnamen van derden op onze website verduidelijken.Ons doel is om transparantie te garanderen en de integriteit van onze inhoud te behouden met respect voor intellectuele eigendomsrechten.

Waarom wij handelsmerken van derden vermelden

Op onze website kunt u talrijke productnamen en handelsmerken van derden tegenkomen. Deze worden uitsluitend vermeld voor identificatie- en referentiedoeleinden.we willen duidelijke en nauwkeurige informatie verstrekken over de verenigbaarheid of relevantie van onze producten of diensten met die van andere bedrijven.

Het belang van de afwijzing van aansprakelijkheid voor handelsmerken

Het is van cruciaal belang op te merken dat het gebruik van deze handelsmerken van derden niet impliceert dat zij aan hun respectieve merkhouders zijn verbonden, onderschreven of geassocieerd.Handelsmerken, ongeacht of zij zijn gemarkeerd met een TM of een ®, zijn eigendom van hun respectieve eigenaars.Dit is wat onze disclaimer omvat:

  1. Geen verbondenheid: Wij zijn niet verbonden met, geautoriseerd door, onderschreven door of op enige wijze officieel verbonden met de eigenaars van de handelsmerken.

  2. Geen goedkeuring: De aanwezigheid van handelsmerken van derden betekent niet dat hun respectieve eigenaars onze website, producten of diensten sponsoren of onderschrijven.

  3. Onafhankelijkheid: Wij handelen onafhankelijk van de merkhouders en onze vermelding van deze merken vormt geen enkele vorm van samenwerking.

Verbintenis tot integriteit van de industrie

We benadrukken dat we geen kantoor, dochteronderneming of algemene agent van deze merken in China zijn.Onze toewijding strekt zich uit tot het handhaven van de integriteit van de industrie door valse reclame en misleidende beweringen af te wijzen.

Conclusies

Het gebruik van merknamen op onze website dient uitsluitend als referentie om onze gebruikers te begeleiden.Onze disclaimer is een verklaring van onze intentie om te werken met eerlijkheid en respect voor intellectuele eigendomsrechtenWe moedigen iedereen aan om alert en geïnformeerd te blijven over het juiste gebruik van handelsmerken in zakelijke communicatie.

Dank u voor uw aandacht, en laten we eerlijke en ethische zakelijke praktijken blijven ondersteunen!