• JIAXING VIIPLUS INTERNATIO NAL TRADING CO.,LTD
  David van Canada
  Ons bedrijf voert het brons gleitlager van viiplus China in, zorgt ervoor het viiplus professionele team de inklaring altijd vlot is. Zij verstrekken een nauwkeurige classificatie van de bronsring, behandelen al administratie, hebben wij de zelfsmerende bronsringen ontvangen. Zij kijken goed uitgevoerd en de hoogte - kwaliteit.
 • JIAXING VIIPLUS INTERNATIO NAL TRADING CO.,LTD
  Valerie van Californië
  Wij voeren het brons gleitlager van China aan in onder incoterm FOB- Shanghai, soms door de Lucht. viiplus is een zeer goede brons gleitlager leverancier, zijn zij zeer professioneel en geduldig, nadat wij de nieuwe orde informeren, zullen zij fabrikant gleitlager op tijd bronzen en zullen ons het programma geven, en dan moeten wij enkel de bronsdelen ontvangen
 • JIAXING VIIPLUS INTERNATIO NAL TRADING CO.,LTD
  Daisy van Duitsland
  De beste oppervlakte eindigt voor Kokerlager, strakkere concentriciteit, en de materiële uniformiteit van bronsringen. De goede leverancier van standaardduim en metrische kokerlagers en ringen van China. https://www.bronzelube.com/
 • JIAXING VIIPLUS INTERNATIO NAL TRADING CO.,LTD
  Beverly van Florida
  „De klepringen perfectioneren, dankuwel voor uw superieure klantenservice! Staal-gesteund, PTFE gevoerde gerolde ringen is lage kosten, een product voor algemeen gebruik dat uitstekende slijtagekenmerken bij hoge ladingen en snelheden over een brede temperatuurwaaier verstrekt. Zij worden ontworpen zelfsmerend en onderhoud-vrij om te zijn.
 • JIAXING VIIPLUS INTERNATIO NAL TRADING CO.,LTD
  Michael Russo
  De verpakte bronsringen wordt geproduceerd met diamantvormige smeringsparagrafen op de binnendiameteroppervlakte die smeermiddelreservoirs verstrekken die voor de verlengde dienst toestaan.
Contactpersoon : Tiffany

Poort, Bol, van het de Kokerstaal van de Controleklep van de Schachtstruiken van het de Kogelklepmetaal Van het Polymeersamenstellingen het Duidelijke Lager

Plaats van herkomst De Fabrikant van de klepring
Merknaam Straight Sleeve Bore Bushings
Certificering wrapped bushing, Bronze Steel self-lubricatging bushing, DIN 1494 / ISO 3547, Low-maintenance
Modelnummer de Toepassingen van de kokerring omvatten kleppen, commerciële brandsprenkelinstallaties, mixers, mi
Min. bestelaantal 100 Stuk/Stukken (Min. Orde)
Prijs Negotiable
Verpakking Details Standaard verpakking exporteren
Levertijd 1 ~ 2 weken
Betalingscondities TT op voorhand
Levering vermogen Van de de Ringenschacht van het klep Gespleten Staal de Lagersleveranciers

Contacteer me voor vrije steekproeven en coupons.

whatsapp:0086 18588475571

WeChat: 0086 18588475571

Skype: sales10@aixton.com

Als u om het even welke zorg hebt, verstrekken wij de online-Help van 24 uur.

x
Productdetails
Meteriaal Kartonnen staal, brons, PEEK Verplaatsing van staal of koper
Haven Shanghai Type Bomen
Fabrieksprijs van buizenlagers Tiffany@viiplus.com Vervaardigers van zelfglijdende buizen voor lagers De Commissie heeft de Commissie verzocht de volgende informatie te verstrekken:
Hoog licht Toeleveranciers van klepbussen zelfsmerend, metaal-polymeer duidelijk lager Metaal-polymeer Antifrictie Duidelijke Lagers
Producenten van boslagers Leveranciers Exporteurs Tiffany.com, Bushings - Configure en aankoop - https://www.viiplus.Com/
Hoog licht

Olie doordrongen ringen

,

ptfekokerlager

Laat een bericht achter
Productomschrijving

Poort-, bol- en remkleppen zijn cruciale onderdelen in verschillende industriële vloeistofsystemen die de stroom van vloeistoffen en gassen regelen.De prestaties en de duurzaamheid van deze kleppen zijn sterk afhankelijk van de kwaliteit van hun interne onderdelen, met name de stalen asbussen en de platte lagers.

Stalen asbosses spelen een belangrijke rol bij het begeleiden en ondersteunen van de beweging van de klepstam. Ze moeten hoge belastingen en frequente werking weerstaan en tegelijkertijd een strakke afdichting behouden om lekkage te voorkomen.Metalen polymeercomposites worden in toenemende mate gebruikt bij de vervaardiging van deze struiken vanwege hun uitzonderlijke mechanische eigenschappen.

Deze composieten bieden een unieke combinatie van sterkte, stijfheid en slijtvastheid.het leveren van geoptimaliseerde prestaties in verschillende omgevingenIn de platte lagers van kogelvalen bieden metaalpolymercomposites een superieure duurzaamheid en verminderde wrijving, waardoor de algemene prestaties van de klep worden verbeterd.

Ons bedrijf is gespecialiseerd in de productie van poort, bol, en check valve sleeve staal schacht bossen en kogel klep vlakke lagers met behulp van metaal polymeer composites.We gebruiken geavanceerde productietechnieken en strenge kwaliteitscontroleprocedures om de hoogste prestaties en betrouwbaarheid te garanderen.

Of u nu een bestaand systeem upgrades of een nieuw systeem ontwerpt, wij kunnen de juiste oplossing bieden voor uw klepbus en lagerbehoeften.Neem vandaag nog contact met ons op om meer te weten te komen over onze producten en hoe we u kunnen helpen een superieure prestatie te bereiken in uw applicaties voor vloeistofsystemen.

Poort, Globe,Check Valve Sleeve Steel Bushes Ball Valve Washer Butterfly Valve Spilt shaft Bushings leverancier China Goedkoop Groothandel Bushing-Er zijn verschillende zelfglijbare lagers beschikbaar voor keuze. - POLYMER PLAIN BEARINGS fabrikant al vele jaren.

Valvenlagers worden gebruikt voor trunnionlagers, stamgeleiderlagers en stuwkleppers.
VIIPLUS VALVE SPLIT SLEEVE BUSHINGS lagers worden veel gebruikt door fabrikanten vanwege het vermogen van het materiaal om onder zware belastingen een lage wrijving te behouden.VIIPLUS VALVE SPLIT SLEEVE BUSHINGS lagers hebben een metalen ruggengraat en een samengestelde zelfglijende voering, die de combinatie van hoge sterkte, uitstekende chemische weerstand en een lage wrijvingscoëfficiënt geeft.
Slide-olievrije grens-smeermethalen Loodvrije composietbuizen
Self‐lubricated Sliding bearings are exhibiting the ability to transfer a microscopic amount of lubrication film to the mating surface to enhance the machine performance & to reduce friction throughout its operating life, zonder toevoeging van vetten of oliën en met een schone, onderhoudsvrije werking in de meest uitdagende omgevingen.
Beschrijving

VSB-30 Metaal-polymer hydrodynamische samengestelde lagers

Steel Bronze Powder met PEEK/ Marginal Bearings, zorgt voor onderhoudsvrije werking, Temperatuur is toegestaan van -150 tot +250°C,goed werken zonder smeermiddel bij licht werk en lage toerental, hoge statische en dynamische belasting

Staal + bronspoeder + PEEK/

KARACTERISTISTE


VSB-30 kenmerken

VSB-30 zorgt voor onderhoudsvrije werking.

2. Werkt naar tevredenheid zonder smering bij licht werk en lage snelheid

VSB-30 heeft een hoge PV-capaciteit bij hoge temperatuur.

Temperatuur is toegestaan van -150°C tot +250°C.

5. Goed chemisch bestand

6. Hoge statische en dynamische draagcapaciteit

Geen wateropname.

Geschikt voor draaiende, oscillerende, wisselende en glijdende bewegingen.

STRUKTURE

1.PEEK/ 0,30~0,50 mm. Het heeft een hoge slijtvastheid en een lage wrijving, zelfs als slechts een minuut smeermiddel wordt geleverd.Het lageroppervlak draagt een patroon van cirkelvormige inhakken die worden gevuld met vet bij de montage van het lager.

2Een speciale samenstelling van koperpoeder wordt thermisch gesmolten op de staalondersteuning.Deze contactlaag fungeert als een anker voor de -laag en leidt de thermische opbouw weg van de dragende oppervlakken.

3De staalsteun, die de basis vormt van de buizen, biedt een uitzonderlijke stabiliteit, draagbaarheid en warmteafvoer.

Poort, Bol, van het de Kokerstaal van de Controleklep van de Schachtstruiken van het de Kogelklepmetaal Van het Polymeersamenstellingen het Duidelijke Lager 0

Technische gegevens

Max. lading

Static

250 N/mm2

Dynamisch

140N/mm2

Roterende oscillerende

60N/mm2

Max. snelheid

Droog

5 m/s

Glijmiddel

> 5 m/s

Max. PV (droog)

Kortdurend

4.8N/mm2*·m/s

Continu

3.6N/mm2*·m/s

Tijdelijk.

-150°C~+250°C

Wrijvingscoëfficiënt

0.03 ~ 0.20

Thermische geleidbaarheid

50 W (m·k) - 1

Coëfficiënt van thermische uitbreiding

11*10-6k-1

Beschikbaarheid

Buizen van de soort gebruikt voor de vervaardiging van motorvoertuigen

· cilindrische struiken

· Stootdoekjes

· Schuifplaten

Typische toepassingen

VSB-30-lagers zijn toegepast op versnellingspompen, ABS-systemen, zuigerpompen, versnellingsmotoren, gereedschapsmachines, landbouwmachines, enzovoort.De materialen worden aanbevolen bij de assemblage vooraf te smeren..

Grootte

Begin uw project met een applicatie-ingenieur

Buizen, gesmeerde lagers, samengestelde lagers, metalen lagers, compressorlagers, metaal-polymer, filamentwonden, gewone lagers, flenslagers, polymerlagers, flenslagers, pomplagers,Flankeerde struiken"Sleepplaten, industriële lagers"
Poort, Bol, van het de Kokerstaal van de Controleklep van de Schachtstruiken van het de Kogelklepmetaal Van het Polymeersamenstellingen het Duidelijke Lager 1