• VIIPLUS INTERNATIONAL
  David van Canada
  Ons bedrijf voert het brons gleitlager van viiplus China in, zorgt ervoor het viiplus professionele team de inklaring altijd vlot is. Zij verstrekken een nauwkeurige classificatie van de bronsring, behandelen al administratie, hebben wij de zelfsmerende bronsringen ontvangen. Zij kijken goed uitgevoerd en de hoogte - kwaliteit.
 • VIIPLUS INTERNATIONAL
  Valerie van Californië
  Wij voeren het brons gleitlager van China aan in onder incoterm FOB- Shanghai, soms door de Lucht. viiplus is een zeer goede brons gleitlager leverancier, zijn zij zeer professioneel en geduldig, nadat wij de nieuwe orde informeren, zullen zij fabrikant gleitlager op tijd bronzen en zullen ons het programma geven, en dan moeten wij enkel de bronsdelen ontvangen
 • VIIPLUS INTERNATIONAL
  Daisy van Duitsland
  De beste oppervlakte eindigt voor Kokerlager, strakkere concentriciteit, en de materiële uniformiteit van bronsringen. De goede leverancier van standaardduim en metrische kokerlagers en ringen van China. https://www.bronzelube.com/
 • VIIPLUS INTERNATIONAL
  Beverly van Florida
  „De klepringen perfectioneren, dankuwel voor uw superieure klantenservice! Staal-gesteund, PTFE gevoerde gerolde ringen is lage kosten, een product voor algemeen gebruik dat uitstekende slijtagekenmerken bij hoge ladingen en snelheden over een brede temperatuurwaaier verstrekt. Zij worden ontworpen zelfsmerend en onderhoud-vrij om te zijn.
 • VIIPLUS INTERNATIONAL
  Michael Russo
  De verpakte bronsringen wordt geproduceerd met diamantvormige smeringsparagrafen op de binnendiameteroppervlakte die smeermiddelreservoirs verstrekken die voor de verlengde dienst toestaan.
Contactpersoon : Tiffany

PTFE-schuifplaten of -schuifplaten VSB-11 droogschuiflagers voor oscillerende en roterende bewegingen

Plaats van herkomst Duidelijk Dragend Materiaal
Merknaam China Plain-Bearing
Certificering DIN 1494/ISO 3547
Modelnummer Het verpakte samengestelde het glijden dragen
Min. bestelaantal 500 Piece / Pieces
Prijs flat strip material inch sizes Manufacturers,Factory Price
Verpakking Details De Verpakking van de verzendingsring: Kartons per Houten Geval of Pallet.
Levertijd 15 ~ 20 dagen
Betalingscondities TT op voorhand
Levering vermogen 1000000 Stuk/Stukken per Maand duidelijk-Draagt Ring

Contacteer me voor vrije steekproeven en coupons.

whatsapp:0086 18588475571

WeChat: 0086 18588475571

Skype: sales10@aixton.com

Als u om het even welke zorg hebt, verstrekken wij de online-Help van 24 uur.

x
Productdetails
Meteriaal Bronzen ondersteund, bronzen, PTFE Verplaatsing van staal of koper
Kwaliteit OEM-kwaliteit Grootte Std.&Non-std. Op maat gemaakte maten
Standaardontwerpen Cylindervormige struiken, strepen Relevante informatie Onderhoudsvrij en robuust
Fabrieksprijs van buizenlagers Tiffany@viiplus.com Vervaardigers van zelfglijdende buizen voor lagers De Commissie heeft de Commissie verzocht de volgende informatie te verstrekken:
Producenten van boslagers Leveranciers Exporteurs Tiffany.com, Bushings - Configure en aankoop - https://www.viiplus.Com/
Hoog licht

de duidelijke stroken van het kokerlager

,

zelfsmerende dragende strook

Laat een bericht achter
Productomschrijving

PTFE-schuifplaten VSB-11 Dry Sliding Bearing Strips zijn speciaal ontworpen voor oscillerende en roterende bewegingen.Deze lagers zijn gemaakt van polytetrafluorethyleen (PTFE), ook wel teflon genoemd, die uitstekende eigenschappen heeft zoals lage wrijving, hoge chemische weerstand en hoge temperatuurtolerantie.

De VSB-11 Dry Sliding Bearing Strips worden vaak gebruikt in verschillende industriële toepassingen waarbij oscillerende of roterende bewegingen betrokken zijn.Hun droog glijdende eigenschappen elimineren de noodzaak van smering, waardoor het onderhoud wordt vereenvoudigd en het risico op besmetting wordt verminderd.

De schuifplaten hebben een glad oppervlak dat zorgt voor een consistente en betrouwbare schuiving, zelfs onder hoge belastingen en wisselende temperaturen.waardoor ze een handige keuze zijn voor een breed scala aan toepassingen.

Over het algemeen zijn PTFE-schuifplaten of schuifplaten VSB-11 Dry Sliding Bearing Strips een effectieve oplossing voor het ondersteunen van oscillerende en roterende bewegingen in verschillende industriële omgevingen.

 

We bieden hoogwaardige olievrije lagers, bushings... gewone lagers banden materiaal schuiflagers SF-1B bronzen basis materiaal VSB-11 banden

 

Bronzen basis lager zelf smeer lager tin bronzen is van hoge veiligheid fabriek,en is met name geschikt voor een omgeving met hoge temperaturen waarin geen olie efficiënt is en waar de machine gedurende lange tijd onder opeenvolgende werkomstandigheden moet werken.
Dit wordt veel gebruikt in de staalmetallurgische industrie, zoals bosjes voor rolgroef van opeenvolgende gietmachines.Het kan ook worden samengesteld in een stalen behuizing of gefabriceerd in geflansde struiken die zowel in radiale als in axiale richtingen kunnen bewegen.

Bronzen basislagers zelfglijmend lagers tin bronzen, lagers voor de metallurgische ijzer- en staalindustrie, lagers voor een continu rollen van de rol,met een diameter van niet meer dan 50 mm,, met lagerschuit voor cementpomp en schroefconveyor.

 

Het bronzen basislager is gemaakt van tinbronzen als matrix, gesinterd brons bolpoeder in het midden, gewalst PTEE op het oppervlak en hoogtemperatuurbestendig vulmateriaal.
Het heeft een hoge veiligheidsfactor, in het continue werk kan niet stoppen reparatie plaatsen en hoge temperatuur kan niet worden aangevuld op plaatsen.het wordt veel gebruikt in de ijzer- en staalindustrie, continu gietmachine billet runner, hoge temperatuur oven apparatuur, cement gietpomp en schroef vervoerder.Het kan worden gecombineerd met stalen mouw, kan ook worden gemaakt in flens,om het eindgezicht te bereiken, het effect van de wrijving van het binnenste gat tegelijkertijd.

 

De gietpomp is ontworpen om de tekortkomingen van bovengenoemde bestaande technologieën te overwinnen.een soort grondwarmtepomp voor grondpijp-backfilling-apparatuur die gemakkelijk te vervoeren is, te installeren, te bedienen en te gebruiken, gemakkelijk te onderhouden en te repareren, en kan voldoen aan alle voeging vulvereisten in de milieubescherming geothermische toepassing constructie.

 

De pompkop van de gietpomp bestaat hoofdzakelijk uit de pompkop, het lager, de schachthoes, het zelfglijdend lager, de balklep, de inlaatklep, de uitlaatklep, de stalen bal enzovoort.Om ervoor te zorgen dat de volgende smooth groutingZorg ervoor dat u de pomp en de pijpen schoonmaakt nadat u hebt gegoten.


Het rollende deel van de brugsteun is bedoeld om de zuivere PTFE-plaat te vervangen door de verdikte VSB-11- slijtvastte laag.

 


 

PTFE-schuifplaten of -schuifplaten

 

Parameters


SF-1B bronzen materiaal is gemaakt van tin bronzen plaat als basis, gesinterd brons bolvormig poeder in het midden, oppervlak gewalst PTFE en hoge temperatuur bestand vulmiddelHet heeft een hoge veiligheidsfactor en is met name geschikt voor gebruik op plaatsen waar het ononderbroken werk niet kan worden gestopt en waar het niet bij hoge temperaturen kan worden aangevuld.het materiaal is veel gebruikt in de metallurgische staalindustrie, continu gietmachine voor het rollen van billetten, voorapparatuur voor een hoogtemperatuuroven, cementpomp en schroeftransportband.Het kan worden gecombineerd met stalen mouwen aan de buitenzijde of flens om het effect van wrijving tussen de uiteindelijke gezichten en de binnen gaten te bereikenHet schuifgedeelte van de brugsteun is bedoeld om de zuivere PTFE-plaat te vervangen door het SF-1B slijtagelaagverdikkingsproduct. Voldoen aan de eisen van 130 N/mm2 draagkracht.

 

Maximale belastingdruk: 140N/mm2

Frictiecoëfficiënt μ: 0,03~0.18

Toepasselijk temperatuurbereik: -195 °C ~ 300 °C

Maximale schuifsnelheid: 5 m/s

Toestaan van de hoogste PV-waarde (droog): 4.3N/mm2.m/s

Toegestane maximale PV-waarde (olie): 50N/mm2.m/s

 

self lubricating bronze bushing

 

Productie van platte lagers

 

Standaardontwerpen voor vlakke lagers zijn

 

 

Bomen met een cilindervormige vorm Bomen met een halsband

 

 

 

 

 

Schommelingen Strips

self lubricating bronze bushing

 

 

 

 

 

Inhoud
Materiaal
Productie van platte lagers
Kenmerken:Materiële informatie
Materiaal samengesteld
Modellen en afmetingen
Meer informatie

 

 

Bushes PAP... P11

 Bronze Bushing MaterialBronze Bushing MaterialFlankenvoeringen PAF..P11

 
 
 
 

 

VSB-11 metalen-polymer brons ondersteund PTFE vlak lager
 
Brons + Bronspoeder + PTFE/vezel
 

KARACTERISTISTE


 

· VSB-11
· Zeer goede slijtage en lage wrijving in een breed scala aan belastingen, snelheden en temperaturen onder droge omstandigheden
· Geschikt voor gesmeerde toepassingen
· Geschikt voor lineaire, oscillerende en roterende bewegingen
• Bronzen rug biedt een betere corrosiebestendigheid in vochtige/zouthoudende omgevingen
· Geschikt voor drooglopen, lage wrijvingscoëfficiënt, lagere slijtage, goede schuifkenmerken, de gecreëerde overdrachtsfilm kan het paringsmetalen oppervlak beschermen,met een vermogen van meer dan 10 W,. Zeer hoge chemische weerstand, lage absorptie van water en zwelling, ook uitvoert zeer goede smeermogelijkheid, de brons ondersteuning biedt de verbeterde corrosiebestendigheid in vergelijking met VSB-10.
 

Structuur


 

1.PTFE/vezelsDe verpakking van het laagje met een dikte van 0,01 tot 0,03 mm zorgt voor een uitstekende aanvankelijke overdrachtsfilm, die de paringsoppervlakken van het lagersysteem effectief bedekt, waardoor een vaste smeermiddelfilm van het oxide-type wordt gevormd.
2. gesinterd bronzen poeder dikte 0,20-0,35 mm, zorgt voor maximale thermische geleidbaarheid van het lageroppervlak, dient ook als reservoir voor dePTFE/vezelmengsel.
3- Bronzen ruggengraat, met uitzonderlijk hoge draagkracht,uitstekende warmteafvoer en zeer goede corrosiebestendigheid.

 

 

Technische gegevens


 

structuur en samenstelling

 

· Metaal-polymer samengesteld materiaal
· Bronzen rug + poreuze bronzen sinter +
· PTFE + lood

 

 

Microsectie

 

 

PTFE-schuifplaten of -schuifplaten VSB-11 droogschuiflagers voor oscillerende en roterende bewegingen 4

PTFE met schuiflaag
+ Lood
 
Porieus bronzen sinter
 
Bronzen achtergrond
 

 

 

Technische gegevens

 

Max. lading Static 250 N/mm2
Dynamisch 140N/mm2
Max. snelheid Droog 2 m/s
Glijmiddel > 2 m/s
Max. PV (droog) Kortdurend 3.6N/mm2*·m/s
Continu 1.8N/mm2*·m/s
Tijdelijk. -195°C tot +2800°C
Wrijvingscoëfficiënt 0.03 ~ 0.20
Thermische geleidbaarheid 70 W (m·k) - 1
Coëfficiënt van thermische uitbreiding

17*10-6k-1

 

 

Operatieve prestaties

Droog

Heel goed.

Olie gesmeerd

- Goed.

Grijp gesmeerd

Eerlijk

Water gesmeerd

- Goed.

Procesvloeistof gesmeerd

Eerlijk

 

Drager eigenschappen


 graphite plugged bronze bushings
 

* Afhankelijk van de bedrijfsomstandigheden

 

 

Beschikbaarheid


 

Buizen van de soort gebruikt voor de vervaardiging van motorvoertuigen
· cilindrische struiken
· Flangenbosjes
· Schuifplaten
 
Op bestelling vervaardigde lagers: standaardvormen in speciale afmetingen, stuwkleppen, flenslagers, halflagers, speciale vormen verkregen door stempelen of diep trekken,op maat gemaakte lagers
 

 

Typische toepassingen


De typische toepassingen bestonden in de staalindustrie, zoals bossen voor rolgroef van opeenvolgende gietmachines, cementpompjes en schroeftransportbanden voor cement, enzovoort.levert de thermische opbouw weg van de drageroppervlakken.
3.Staal met laag koolstofgehalteDe basis van de buizen is de staalrug, die een uitzonderlijke stabiliteit, draagbaarheid en warmteafvoer biedt.
 
 

Grootte van de klant

 
Begin met uw
Projecten met een applicatie-ingenieur

 
Buizen, gesmeerde lagers, samengestelde lagers, metalen lagers, compressorlagers, metaal-polymer, filamentwonden, gewone lagers, flenslagers, polymerlagers, flenslagers, pomplagers,Flankeerde struiken"Sleepplaten, industriële lagers"
 

 
 
self lubricating bronze bushing