• JIAXING VIIPLUS INTERNATIO NAL TRADING CO.,LTD
  David van Canada
  Ons bedrijf voert het brons gleitlager van viiplus China in, zorgt ervoor het viiplus professionele team de inklaring altijd vlot is. Zij verstrekken een nauwkeurige classificatie van de bronsring, behandelen al administratie, hebben wij de zelfsmerende bronsringen ontvangen. Zij kijken goed uitgevoerd en de hoogte - kwaliteit.
 • JIAXING VIIPLUS INTERNATIO NAL TRADING CO.,LTD
  Valerie van Californië
  Wij voeren het brons gleitlager van China aan in onder incoterm FOB- Shanghai, soms door de Lucht. viiplus is een zeer goede brons gleitlager leverancier, zijn zij zeer professioneel en geduldig, nadat wij de nieuwe orde informeren, zullen zij fabrikant gleitlager op tijd bronzen en zullen ons het programma geven, en dan moeten wij enkel de bronsdelen ontvangen
 • JIAXING VIIPLUS INTERNATIO NAL TRADING CO.,LTD
  Daisy van Duitsland
  De beste oppervlakte eindigt voor Kokerlager, strakkere concentriciteit, en de materiële uniformiteit van bronsringen. De goede leverancier van standaardduim en metrische kokerlagers en ringen van China. https://www.bronzelube.com/
 • JIAXING VIIPLUS INTERNATIO NAL TRADING CO.,LTD
  Beverly van Florida
  „De klepringen perfectioneren, dankuwel voor uw superieure klantenservice! Staal-gesteund, PTFE gevoerde gerolde ringen is lage kosten, een product voor algemeen gebruik dat uitstekende slijtagekenmerken bij hoge ladingen en snelheden over een brede temperatuurwaaier verstrekt. Zij worden ontworpen zelfsmerend en onderhoud-vrij om te zijn.
 • JIAXING VIIPLUS INTERNATIO NAL TRADING CO.,LTD
  Michael Russo
  De verpakte bronsringen wordt geproduceerd met diamantvormige smeringsparagrafen op de binnendiameteroppervlakte die smeermiddelreservoirs verstrekken die voor de verlengde dienst toestaan.
Contactpersoon : Tiffany

Witte metalen lagers en bi-metalen bushings Strips staal met AlSn20Cu

Plaats van herkomst Duidelijk Dragend Materiaal
Merknaam Bimetal Bearings
Certificering ISO 9001
Modelnummer staal + AlSn20Cu
Min. bestelaantal Verhandelbaar
Prijs Negotiable
Verpakking Details de uitvoer & de invoer de bimetaalnorm van het ringen Internationale karton
Levertijd Vervaardigings Bimetaalring in Voorraad, die binnen Dagen wordt geleverd.
Betalingscondities de Western Union, T/T, Moneygram
Levering vermogen Douane Bimetaalring 800000 Stukken per Maand

Contacteer me voor vrije steekproeven en coupons.

whatsapp:0086 18588475571

WeChat: 0086 18588475571

Skype: sales10@aixton.com

Als u om het even welke zorg hebt, verstrekken wij de online-Help van 24 uur.

x
Productdetails
STRUctuur en samenstelling staalondersteuning van legering AlSn20Cu Markt Toepassing: hogesnelheidsmotor, motor met zware lading, camshaftbushes, hoofdas en luchtcompressor,
Bi-metaal buizengrootte Metrische grootte - Keizerlijke grootte Materiaal Schuiflaag Alsn20cu
Typ van de buizen Witte metalen lagers en bi-metalen behuizingen Kenmerken Vervang Babbitt (legerings) buizen
Fabrieksprijs van buizenlagers Tiffany@viiplus.com Vervaardigers van zelfglijdende buizen voor lagers De Commissie heeft de Commissie verzocht de volgende informatie te verstrekken:
Producenten van boslagers Leveranciers Exporteurs Tiffany.com, Bushings - Configure en aankoop - https://www.viiplus.Com/
Hoog licht

du strip

,

de duidelijke stroken van het kokerlager

Laat een bericht achter
Productomschrijving

Witte metalen lagers en bimetalen buizen, met een staalondersteuning en AlSn20Cu-materiaal, bieden uitzonderlijke prestaties in een breed scala aan industriële toepassingen.De combinatie van staal en een legering van AlSn20Cu biedt een stevige en duurzame basis voor het lager of de bus, terwijl het witte metalen materiaal uitstekende slijtvastheid en zelfglijende eigenschappen biedt.

De staalondersteuning biedt de nodige structurele steun en stabiliteit voor het lager of de bus, zodat het bestand is tegen zware lasten en hoge snelheid.aan de andere kant, is een zeer slijtvast materiaal dat zijn prestaties onder extreme omstandigheden kan behouden.

Het witte metaalmateriaal zelf is een soort lagerlegering die bekend staat om zijn zelfglijende eigenschappen, wat betekent dat het geen extra smeermiddelen nodig heeft om effectief te functioneren,de onderhoudsvereisten verder verminderen en de levensduur van het lager of de bussen verlengen.

Met name bimetalen buizen zijn ontworpen met een staalondersteuning en een overlaag van legering AlSn20Cu.een nauw en betrouwbaar pas tussen de bus en het paringsoppervlakDe overlay van AlSn20Cu levert ook de nodige slijtvastheid en smeerkracht om veeleisende toepassingen aan te kunnen.

Kortom,witte metalen lagers en bimetalen buizen met staalondersteuning en AlSn20Cu-materiaal bieden een betrouwbare en duurzame oplossing voor industriële toepassingen die hoge prestaties en duurzaamheid vereisenHun unieke combinatie van materialen zorgt voor een superieure slijtvastheid, zelfglijende eigenschappen en structurele stabiliteit.

Zelfglijdende bronzen buizen

Vervang Babbitt (legerings) buizen en platte lagers.Witte metalen lagers en bimetalen buizen materiaal en banden staal metAlSn20CuGebouwen op bestelling uit China.Besteuningsmateriaal Staal, met tinplaat, Glijdende laag Aluminium.Voor het gebruik van Camshaft-bosjes.Groote busjes Type & Grootte Selecties & Besparingen.

metalen of lagermetalen, is een van de verschillende legeringen die worden gebruikt voor het lageroppervlak in een vlak lager.

Montageadvies

Behuizing: montagebeugel min. 1,5 mm x 15-45°

As: Montagebeugel 5 mm x 15°, ronde randen.
Het is raadzaam om een geschikte mandrel aan te brengen en bij de montage van de buitenkant vet te smeren.

Lagers en struiken

Bimetalen lagers en bushes gemaakt van witte metalen worden vervaardigd met inachtneming van de gewenste eigenschappen zoals wanddikte, interferentie pas, lokalisatie tangs, vrije verspreiding,groefconfiguratie en -ruimte.

bimetalen strip een stripvan twee of meer metalen lagen met verschillende uitbreidingscoëfficiënten die gecombineerd en verwerkt kunnen worden.

In het algemeen worden warmwalsen, koudwalsen en warmpers gebruiken om de verbinding te maken, en de legering met een laag smeltpunt kan worden gegoten op de vaste metalen laag met een hoog smeltpunt voor de verbinding.De composietmethode is afhankelijk van de eigenschappen van het metaal en de toepassingsomstandigheden van het bimetal.

Materialen

 • Steunmateriaal staal, gelaagd met tin
 • SchuiflaagAlSn20Cu

Technische

Specifieke belastingcapaciteit statischtot ≤ 100 [N/mm2]

Dynamische specifieke belastingcapaciteittot ≤ 70 [N/mm2]

Glijfrequentie≤ 25 [m/s]

Vrijingswaarde00,08 [μ] tot 0,17 [μ] afhankelijk van het smeersysteem

Temperatuurspanning-10 °C tot +200 °C

Max. PV-waarde6.0 [N/mm2 x m/s]DETAILS VAN TOLERANTE

Huizen ØH7

Buizen van inner-Ø na montageH9

Schachttolerantie f7 of h8


Eigenschappen

Voor hoge rotatiesnelheden in een gesloten en met olie gesmeerde toepassing.

Toepassingsgebied

Hoog glijfrequentie, motorconstructie

Manufacturing technology of aluminum tin bearing alloy bimetallic strips Thin wall bearing (hereinafter referred to as the bearing shell) is one of the main vulnerable components of internal combustion engine,zijn verscheidenheid en grote productie, zoals de technische indicatoren van de verbrandingsmotor (zoals snelheid, vermogen, enz.), heeft de toename van de vraageen hoge draagkracht,het draagvermogen van de struik (wit metaal (tinbasislegering of loodwit metaal) kan niet aan de voorschriften voldoen,bimetalen banden met koperen basislegering (continuous casting of sintering).Maar dit soort van legering shell, vanwege de oppervlakte eigenschappen (zoals compliance, ingebed verborgen seks, enz.), Daarom, de noodzaak om een dikte van ongeveer 0,02 ~ 0.05 mm binkopening van een binaire of drievoudige legering van tin, om de prestaties van het lageroppervlak te verbeteren om te voldoen aan de eisen van het lager werk betrouwbaarheid, natuurlijk zal dit de productiekosten van het lager verhogen,De Commissie heeft de Commissie verzocht om een verslag uit te brengen over de maatregelen die zij heeft genomen om de, dus dwingend dragende shell bedrijven en wetenschappers om onderzoek en ontwikkeling in binnen- en buitenland met middelgrote AlSn20Cu oppervlak van dragende capaciteit en degoede prestatiesvan een lagerlegering (Sn 17,5 ~ 22%, Cu 0,7 ~ 1,3%, de rest is Al) en de bimetallische bandproductietechnologie.

Bimetal Bushing

Productnaam

motor-schuiflagers met een bimetalen buizenbuis met een legering

Productmerk viiplus
Productenummer 0.25mm 0,50mm 0,75mm
Materiaal van het product CuPb10Sn10
Standaardverpakking 6 stuks/set
Toepassingsscenario

geschikt voor dongfeng CumminsEQ6BT dieselmotor

Garantie-datum Drie maanden of vijftigduizend kilometer.
Voorbeelden van dienstverlening Gratis monsters, vracht aangerekend
MOQ 200 sets
OEM-producten - Ja, dat klopt.
ODM-producten - Ja, dat klopt.
Productiecapaciteit 2000000 stuks per jaar
FOB-prijs $43/set
Kleur van het product Zoals u wenst.
Wanneer er inventaris is - Ja, dat klopt.
Voordelen

1De beste grondstof.

2Geavanceerde verwerkingsapparatuur

3Geavanceerde productietechnologie en octrooi

4- De beste prijs.

5.Beste service na verkoop

Leveringstermijn 3 tot 60 dagen
Gemeenschappelijke haven Chinees

Montageadvies

 • Behuizing: montagebeugel min. 1,5 mm x 15-45°
 • As: Montagebeugel 5 mm x 15°, afgeronde randen
 • Het is raadzaam om een geschikte mandrel aan te brengen en bij de montage van de buitenkant vet te smeren.