• JIAXING VIIPLUS INTERNATIO NAL TRADING CO.,LTD
  David van Canada
  Ons bedrijf voert het brons gleitlager van viiplus China in, zorgt ervoor het viiplus professionele team de inklaring altijd vlot is. Zij verstrekken een nauwkeurige classificatie van de bronsring, behandelen al administratie, hebben wij de zelfsmerende bronsringen ontvangen. Zij kijken goed uitgevoerd en de hoogte - kwaliteit.
 • JIAXING VIIPLUS INTERNATIO NAL TRADING CO.,LTD
  Valerie van Californië
  Wij voeren het brons gleitlager van China aan in onder incoterm FOB- Shanghai, soms door de Lucht. viiplus is een zeer goede brons gleitlager leverancier, zijn zij zeer professioneel en geduldig, nadat wij de nieuwe orde informeren, zullen zij fabrikant gleitlager op tijd bronzen en zullen ons het programma geven, en dan moeten wij enkel de bronsdelen ontvangen
 • JIAXING VIIPLUS INTERNATIO NAL TRADING CO.,LTD
  Daisy van Duitsland
  De beste oppervlakte eindigt voor Kokerlager, strakkere concentriciteit, en de materiële uniformiteit van bronsringen. De goede leverancier van standaardduim en metrische kokerlagers en ringen van China. https://www.bronzelube.com/
 • JIAXING VIIPLUS INTERNATIO NAL TRADING CO.,LTD
  Beverly van Florida
  „De klepringen perfectioneren, dankuwel voor uw superieure klantenservice! Staal-gesteund, PTFE gevoerde gerolde ringen is lage kosten, een product voor algemeen gebruik dat uitstekende slijtagekenmerken bij hoge ladingen en snelheden over een brede temperatuurwaaier verstrekt. Zij worden ontworpen zelfsmerend en onderhoud-vrij om te zijn.
 • JIAXING VIIPLUS INTERNATIO NAL TRADING CO.,LTD
  Michael Russo
  De verpakte bronsringen wordt geproduceerd met diamantvormige smeringsparagrafen op de binnendiameteroppervlakte die smeermiddelreservoirs verstrekken die voor de verlengde dienst toestaan.
Contactpersoon : Tiffany

C93200 / Van het het Tinbrons van SAE660 ASTM B505 de Olie van de de Kokerring Minder Gestopt Grafiet

Plaats van herkomst gleitlagerbuchsen China
Merknaam VIIPLUS Sleeve Bushings
Certificering SAE 660
Modelnummer C93200 BRONSringen
Min. bestelaantal Standaardgrootte die Geen Minimumordehoeveelheid ringen
Prijs Bushings High Quality Price Ratio B2B
Verpakking Details De uitvoerkarton; Houten geval; Houten pallet.
Levertijd 2~4 weken
Betalingscondities T/T, L/C, Western Union,
Levering vermogen de ringen van de bronskoker, China, fabrikanten, leveranciers, fabriek, in het groot, Metaal Zelfsme

Contacteer me voor vrije steekproeven en coupons.

whatsapp:0086 18588475571

WeChat: 0086 18588475571

Skype: sales10@aixton.com

Als u om het even welke zorg hebt, verstrekken wij de online-Help van 24 uur.

x
Productdetails
Materiaal met een gewicht van niet meer dan 300 g Modelnummer Cylinderlagers,Cylinderlagers met flens, plaat, wasmachine
Kenmerken Zelfverzuiveringslagers Glijmiddel Grafiet
Toepassing Gemiddelde belasting, maar hogere temperatuur en conditie met gemiddelde snelheid enz. Standaard SAE 660 C93200 brons,C93200/ASTM B505
Een beter citaat Tiffany@viiplus.com Vervaardigers van zelfglijdende buizen voor lagers De Commissie heeft de Commissie verzocht de volgende informatie te verstrekken:
Hoog licht Het Bronsring van spleetoilless, Anti het Bronsring van Moeheidsoilless, het Bronsring van Onderhoud Gleitalger Een het duidelijke lager, of meer in het algemeen glijden contactlager en het dialager, zijn het een
Producenten van boslagers Leveranciers Exporteurs Tiffany.com, Bushings - Configure en aankoop - https://www.viiplus.Com/
Hoog licht

grafietbronsring

,

grafiet gestopte bronsringen

Laat een bericht achter
Productomschrijving

De C93200 / SAE660 ASTM B505 tin bronzen mouw bus, met een olie-minder grafiet verstopt ontwerp, biedt een uitzonderlijke lager oplossing voor een reeks van industriële toepassingen.De unieke samenstelling en het ontwerp van deze bus zorgen voor een gladde, betrouwbaar en langdurig werken, zelfs in omgevingen met een hoge belasting en hoge snelheden.

De C93200 / SAE660-legering bestaat voornamelijk uit tin, koper en andere legeringselementen, waardoor het een superieure sterkte, buigzaamheid en slijtvastheid heeft.Dit materiaal is ideaal voor toepassingen waarbij lagers onderhevig zijn aan zware lasten en constante beweging.

Het olieloze ontwerp van de grafietstop is een belangrijk kenmerk van deze bus.zelfs bij afwezigheid van externe smeermiddelenDe grafietpluggen zijn strategisch geplaatst in de bus om een continue smeering en bescherming van het draagvlak te garanderen.

Het ontwerp van de buizen met mouwen maakt het gemakkelijk te installeren en te verwijderen, waardoor onderhoud en vervanging snel en efficiënt zijn.De precisiebewerking van de bus zorgt voor een strakke pasvorm binnen de toepassing, waardoor trillingen en vrijheid tot een minimum worden beperkt en de levensduur van het lager wordt verlengd.

ASTM B505 is de standaardspecificatie voor dit type tinbronslegering, waardoor wordt gewaarborgd dat de busjes voldoen aan de hoogste kwaliteitsnormen.De aanduiding SAE660 geeft verder aan dat de SAE-normen voor automobieltoepassingen worden nageleefd., die zijn geschiktheid voor gebruik in een breed scala van industriële en automobiel toepassingen aantoont.

Samengevat biedt de C93200 / SAE660 ASTM B505 tin bronzen mouwbuis met een olieloze grafietgeplakte vormgeving een robuuste en betrouwbare lageroplossing voor toepassingen die gladde,slijtvastDe unieke legeringscompositie, het olievrije ontwerp en de precieze bewerking maken het een uitstekende keuze voor industriële en automobieltoepassingen.

 

 

Onderhoudsvrij Grafiet gesloten bronzen bus, schuifplaat, fabrieksprijs, Neem contact met ons op!

Onzegrote bronzen busEr zijn verschillende soorten voorraden met volledige maten. Geen minimum en snelle levering in het hele land.Koop online of neem contact met ons op voor een offerte!

Olievrije Bushing tegen de beste prijs, Olievrije Bushing By bronzegleitlager.com

 

Het slijtvast materiaal is een metalen substraat, waarbij verschillende smeermiddelen worden toegevoegd om de wrijvingscoëfficiënt te verminderen en zelf te smeren.

Dit materiaal combineert een hoge metaalstructuur, voordelen, een goede slagweerstand en een lage wrijvingscoëfficiënt van niet-metaal, waardoor het in staat is om aan een verscheidenheid aan verschillende gebruiksomstandigheden te voldoen.

 

C93200 (SAE 660)Bronzen buizenmateriaal

 

Chemische samenstelling
(% max., tenzij aangegeven als bereik of min.)
  Cu(1) Al Sb Fe Pb Ni(2) P(3) - Jawel. S Sn Zn
Min./Max. 81.0-85.0 .005 .35 .20 6.0-8.0 1.0 .15 .005 .08 6.3-7.5 1.0-4.0
Nominale 83.0 - - - 7.0 - - - - 6.9 2.5

 

Grafiet verstopt brons mouw brons bussen solide smeer

 

Vaste smeermiddelen
Glijmiddel Kenmerken Typische toepassing
SL1 Grafiet+additie Uitstekende weerstand tegen chemische aanvallen en lage wrijving.Temperatuurgrens 400 °C Suite voor algemene machines en onder atmosfeer
SL4 PTFE+additieven Minimum wrijving en goede smeerbaarheid met water, Temperatuurgrens 300°C Schip,hydraulische turbine,gasturbine enz.

 

Hoogwaardige Hoogwaardige precisie olievrije bussen alle oliën bronzen lager, olievrije bussen fabriek uit China

 

Vervaardiging van schuiflagers, bronzen buizen, vaste gietbronzen buizen, olieloze buizen, oliebussen, ingepakte bronzen buizen, bimetalen buizen, enz.

 

Wij zijn een Chinese leverancier fabrikant van Bearing Bronze SAE 660 inch grootte in China, toepassing voor ELECTRISCHE MOTOREN, versnellingsbakken, pompen, stoomturbines!

 

Slijbaars met bronzen buizen, standaardcomponenten voor slijbaars, producten van VIIPLUS INTERNATIONAL op bestelling uit China.Uw betrouwbare zelf-smeermiddelen bronzen buizen leveranciers gemaakt op bestelling uit China

 

C93200 / SAE660 TIN BRONZE OIL LESS GRAFIET PLOGGED.Als u hulp nodig heeft bij het kiezen van de beste schuiflagers voor uw specifieke toepassing, Houd er rekening mee dat ontwerp engineering en applicatie assistentie zijn beschikbaar van VIIPLUS CHINA.C86300 GEGAST MANGANESE BRONZE met GRAFIET OLIES...

 

Gegote bronzen buizen

 

C93200SAE660 TIN BRONZE OIL LESS GRAPHITE PLUGGED, ook wel C932 genoemd, met een lager van brons, SAE 660 bosjes, SAE 660 bronzen busjes en SAE 660 lager van brons,wordt beschouwd als de belangrijkste legering van deze familie en wordt veel gebruikt in veel toepassingen voor schuiflagers.

Lagers in standaard afmetingen.
· cilindrische struiken
· Flangenbosjes
· Schuifplaten

 

Op bestelling vervaardigde lagers: standaardvormen in speciale afmetingen, stuwkleppen, flenslagers, halflagers, speciale vormen verkregen door stempelen of diep trekken,op maat gemaakte lagers

✔ STANDARD-STOCKED BRONZE BUSHINGS PRODUCT C93200 BRONZE LAGERS MET GRAFIET

 

Gleitlagerbuchsen

VIIPLUS-De Chinezenpartner van een plat lager met metaal-polymer.

De belangrijkste producten zijn metalen-polymeren platte lagers, lagers met vaste grafiet smering.

 

VIIPLUS Bronzen grafietbussende producten worden vervaardigd volgens precieze normen voor langdurig gebruik en een hoge productie.

Gemaakt van C95400 aluminium bronzen busjes, C86300 mangaan bronzen legering busjes, C93200 ((SAE660) tin bronzen flensbusjes.

Onze producten kunnen uw ontwerpen naar een hoger niveau tillen, we kunnen zelfs een lager op maat maken voor uw specifieke behoeften.

 

Wat is het materiaal van gegoten bronzen buizen C86300 en C95400?

 

Metalen zelfglijbare lagers, slijtvastheid, slagvastheid, hoge belastingkenmerken, worden ook voornamelijk gebruikt in de bouwmachine-industrie,Het is niet verwonderlijk dat de productiviteitsbenutting hoog is.. Gegote bronzen buizen zijn gemaakt van gegoten bronzen buizen met vaste smeermiddelen, het basismetaal weerstaat hoge belasting en het grafiet zorgt voor zelfglijning.Dit type olielagers vertonen uitstekende prestaties zonder vooraf smeerwerk onder extreme hoge/lage temperatuur bij lage snelheden.
 
Zelfglijdende lageringen van massief brons met metaal
Materiaal:ZIN BRONZE BUSHING

 

Bronzen buizen

 

DeC93200 ZIN BRONZE BUSHINGhet product wordt veel gebruikt op opeenvolgende giet- en rollmachines, mijnbouwapparatuur, schepen, stoommachines, enz. Dit soort lagers kunnen worden aangebracht onder droge, hoge temperatuur,hoge drukHet wordt veel gebruikt in de automobielproductenlijn, watertechniek, dampoort, plasticindustrie,met een vermogen van niet meer dan 50 W, staalrollers in de metallurgische industrie, mineraalmachines, schepen, turbogeneratoren, hydraulische turbines en spuitgietmachines...

 

Gleitlagerbuchsen

 

De structuur van onze bronzen bosjes

 

C86300 Mangan-bronzen grafietbussen

Elementen

INHALT (%)

Koper, Cu

60.0-68.0

Lood, Pb

≤ 0.2

Blik, Sn

≤ 0.2

Zink, Zn

22 tot 28

IJzer, Fe

2.0-4.0

Aluminium, Al

5.0-7.50

Mangan, Mn

2.5-5.0

 

 

C86200 Mangan-bronzen grafietbussen

Elementen

INHALT (%)

Koper, Cu

60.0-68.0

Lood, Pb

≤ 0.2

Blik, Sn

≤ 0.2

Zink, Zn

22 tot 28

IJzer, Fe

2.0-4.0

Aluminium, Al

3.0-4.90

Mangan, Mn

2.5-5.0

 

 

VSB-50 Solid Lubricating Bearing wordt geproduceerd door versterking van messing dat een goede fysieke prestaties en een goede capaciteit voor gieten heeft.het messingmateriaal heeft een vrij goed anti-erosie vermogen in de luchtDe oppervlakte wordt regelmatig en fijn bewerkt met stopcontacten waarin een bepaald vast smeermiddel wordt ingevuld.Het product wordt veel gebruikt op opeenvolgende giet- en rollmachines, mijnbouwapparatuur, schepen, stoommachine, enz.

Vast smeermiddel gieten TIN bronzen lagers bushings.

 

China Bronzen glijbare lagertechnologieën

 

Er zijn ook verschillende materiaal specificaties, standaard en speciale vormen beschikbaar

KARACTERISTISCHEN Vaste smeeraars

1. Kan lange tijd zonder olie werken
2. Extrem hoog draagvermogen, goede slijtvastheid en lagere wrijving
3Vooral geschikt voor lage snelheid en hoge belasting
4. geschikt voor wisselende, schommelende of intermitterende bewegingen waarbij oliefilm moeilijk te vormen is
5Goed chemisch bestand en corrosiebestendige eigenschappen
6. Kan worden gebruikt in een breed temperatuurbereik van -40°C tot +300°C

Uw erkende wereldwijde partner voor schuiflagers.

Klant TIN BRONZE BUSHINGS Grootte
Begin uw project met een applicatie-ingenieur

 

Dit soort lagers kunnen worden aangebracht onder droge, hoge temperatuur, hoge druk, corrosieve, water of andere chemische omgevingen wanneer geen olie kan worden ingevoerd.Het wordt veel gebruikt in de automotive producten lijn, waterbouw, dampoort, kunststofindustrie, opeenvolgende gietmachines, staalrollers in de metallurgische industrie, mineraalmachines, schepen, turbogeneratoren,met een vermogen van niet meer dan 50 kW- Wat is er?

 

Gleitlagerbuchsen

Volg ons.

High temperature resistance C86300 Bronze Bushing & Wear Plate flanged bronze bushings

 

http://www.bronzegleitlager.com