• JIAXING VIIPLUS INTERNATIONAL TRADING CO.,LTD
  David van Canada
  Ons bedrijf voert het brons gleitlager van viiplus China in, zorgt ervoor het viiplus professionele team de inklaring altijd vlot is. Zij verstrekken een nauwkeurige classificatie van de bronsring, behandelen al administratie, hebben wij de zelfsmerende bronsringen ontvangen. Zij kijken goed uitgevoerd en de hoogte - kwaliteit.
 • JIAXING VIIPLUS INTERNATIONAL TRADING CO.,LTD
  Valerie van Californië
  Wij voeren het brons gleitlager van China aan in onder incoterm FOB- Shanghai, soms door de Lucht. viiplus is een zeer goede brons gleitlager leverancier, zijn zij zeer professioneel en geduldig, nadat wij de nieuwe orde informeren, zullen zij fabrikant gleitlager op tijd bronzen en zullen ons het programma geven, en dan moeten wij enkel de bronsdelen ontvangen
 • JIAXING VIIPLUS INTERNATIONAL TRADING CO.,LTD
  Daisy van Duitsland
  De beste oppervlakte eindigt voor Kokerlager, strakkere concentriciteit, en de materiële uniformiteit van bronsringen. De goede leverancier van standaardduim en metrische kokerlagers en ringen van China. https://www.bronzelube.com/
Contactpersoon : Tiffany

Het Bronsringen van het C86300sae430b Mangaan | Oillessstruiken

Plaats van herkomst gleitlagerbuchsen China
Merknaam VIIPLUS Sleeve & Bearing
Certificering FIBRO Standard,#500-serie, BWG, BWG-F, COB-05, COB-050 t.o.m. -055, COB-056 t.o.m. -057, CSB 650-serie, JDB-serie
Modelnummer Zelfsmerende lagers met gebouwd in grafietkorrels. C86300 BRONSringen
Min. bestelaantal Standaardgrootte die Geen Minimumordehoeveelheid ringen
Prijs Bushings High Quality Price Ratio B2B
Verpakking Details De uitvoerkarton; Houten geval; Houten pallet.
Levertijd 2~4 weken
Betalingscondities T/T, L/C, Western Union,
Levering vermogen de ringen van de bronskoker, China, fabrikanten, leveranciers, fabriek, in het groot, Metaal Zelfsme

Contacteer me voor vrije steekproeven en coupons.

whatsapp:0086 18588475571

WeChat: 0086 18588475571

Skype: sales10@aixton.com

Als u om het even welke zorg hebt, verstrekken wij de online-Help van 24 uur.

x
Productdetails
Materiaal CuZn25Al5 Bronze + Grafiet, Aluminium-Bronze met vast smeermiddel, CuZn25AI5Mn4Fe3 Modelnummer FLANGE/SLEVE/WASHER,Cylinderlagers,Cylinderlagers met flens
Kenmerken Zelfglijdend, onderhoudsvrij lagers Glijmiddel een massieve bus, van brons met ingebouwde smeermiddelproppen
Toepassing Gemiddelde belasting, maar hogere temperatuur en conditie met gemiddelde snelheid enz. Standaard Vaste olievrije lagers: Olie #500 SP 101 102 JDB JFB SPB SOB SPF SOBF
Een beter citaat Tiffany@viiplus.com Vervaardigers van zelfglijdende buizen voor lagers De Commissie heeft de Commissie verzocht de volgende informatie te verstrekken:
Hoog licht Het Bronsring van spleetoilless, Anti het Bronsring van Moeheidsoilless, het Bronsring van Onderhoud Gleitalger Een het duidelijke lager, of meer in het algemeen glijden contactlager en het dialager, zijn het een
Producenten van boslagers Leveranciers Exporteurs Tiffany.com, Bushings - Configure en aankoop - https://www.viiplus.Com/
Hoog licht

brons duidelijk lager

,

grafiet gestopte bronsringen

Laat een bericht achter
Productomschrijving

C86300 SAE430B mangaanbronzen busjes, ook wel olievrije busjes genoemd, zijn een zeer veelzijdige en betrouwbare oplossing voor toepassingen die lage wrijvings- en slijtagebestendige lagers vereisen.Deze buizen zijn speciaal ontworpen om te werken zonder dat er behoefte is aan externe smeer, waardoor de onderhoudsvereisten en de stilstandstijden aanzienlijk worden verminderd.

De C86300 SAE430B-legering bestaat uit mangaan, koper, aluminium, ijzer en andere sporenelementen, wat resulteert in een materiaal dat uitzonderlijke sterkte, buigzaamheid en corrosiebestendigheid biedt.Deze combinatie van eigenschappen maakt het een ideale keuze voor busjes die worden onderworpen aan zware lasten, hoge temperaturen en veeleisende bedrijfsomstandigheden.

Het olieloze ontwerp van deze buizen elimineert de noodzaak van periodiek smeren, waardoor de onderhoudskosten worden verlaagd en de algehele efficiëntie van het systeem wordt verbeterd.het zelfglijdend karakter van de mangaanbronzen legering zorgt voor een soepele werking en verminderde slijtage, zelfs in toepassingen met hoge snelheid of hoge belasting.

De precisiebewerking van de C86300 SAE430B mangaanbronsbuizen zorgt ervoor dat ze precies binnen de werkomvang van de toepassing passen.de levensduur van het lager verder verlengen en de prestaties ervan verbeteren.

Samengevat zijn de C86300 SAE430B mangaanbronzen busjes, of olievrije busjes, een robuuste en betrouwbare lageroplossing voor toepassingen die een lage wrijving, slijtvastheid en olievrije werking vereisen.Hun unieke legeringscompositie, olievrij ontwerp en precisiebewerking maken ze een uitstekende keuze voor een breed scala aan industriële en automotive toepassingen.

C86300 Mangan-bronzen bosjes te koop - leverancier van olievrije bosjes

Er is een breed assortiment bronzen bussen op voorraad, die kunnen voldoen aan elk verzoek en ontwerp.

Manganenbronsbuis, toepassingen: industrieel - selectie van mangaanbronsbuismaterialen

Leverancier van mangaanbronsbuizen,met een breedte van niet meer dan 15 mmmet een vermogen van meer dan 10 W

Materialen Steunmateriaal Cuzn25al5 Schuiflaag Grafietoppervlak: App. 25-30% Andere veelgebruikte bronzen legeringen Lagers Materiaal: C86200/C86300/C93200 SAE430B SAE430A,SAE 660 Tolerantie Detail Huisvesting ø H7 Bushing Inner-ø Na montage raadpleeg onze verkoopingenieurs voor een offerte.Onlineverkoop.#500-serie, BWG, BWG-F, COB-05, COB-050 tot -055, COB-056 tot -057, CSB-650-serie, JDB-serie

Vervaardiging van schuiflagers, bronzen buizen, vaste gietijzeren bronzen buizen, olieloze buizen, oliebussen, omwikkelde bronzen buizen, bimetalen buizen, buizen, enz.

️ Onderhoudsvrij (zelfs smerend)
- Geschikt voor zware toepassingen
️ Bestaat tegen extreme temperaturen
Lange levensduur

C86300 CuZn25Al5 ASTM Gietlagers van koperlegeringZelfglijdende metalen bronsbuizen, cilindrische lagers met groeven, MANGANESE BRONZE C86300 Grafietlagers en delen van grafietbuizen,Grafietonderdelen Als u een aanvraag heeft waarin uw onderdeel moet worden gewijzigd, kunnen wij aan uw behoeften voldoen. van bronzen busmateriaal: C86200 (SAE 430A) mangaan bronzen bus C86300 (SAE 430B) Lagers.boren van de I.D., draaien van de O.D., boren gaten, of snijden,schamperenWe hebben de technologie om het allemaal te doen.

Gleitlagerbuchsen

Beschikbaarheid

Op bestelling vervaardigde lagers: cilindrische struiken, flensterige struiken, stuwkoppelingen, schuifplaten, halflagers, ringen van axiale en radiale segmenten, zelflijningsbollagers,met een diameter van niet meer dan 50 mm,, speciale vormen, aangepaste lagerontwerpen.

Er is weliswaar gezegd dat centrifuge gietbuizen tegen vervalste buizen bestand zijn.veel gebruikers die deze busjes hebben geprobeerd hebben ontdekt dat geen andere combinatie zal overleven viiplus schuiflagersHet is reeds aangetoond dat onze originele gesmeed staal buizen bestand zijn tegen smelting, centrifugal smelting of een combinatie van beide die door andere processen in veldproeven zijn gehard.VIIPLUS BUSHING heeft een nieuwe lijn van mangaan c86300 busjes voor dure afmetingen gemaakt. Bronzenbuisfabriek in China, China C86300/C86200
Glijbaar lagers van China Groothandel
De Chinese fabrikant biedt C86300 Manganese Bronze Bushing, Sliding Plate, Wasmachine.specificatie en gewenste hoeveelheid.

BRONZE GRAFIET BUSHINGEN PLASTISCHE INJECTIE-MACHINERIEEN AANWANDELING VII PLUS BRONZE BUSHINGEN en Lagers

VSB-50 Vaste BRONZE METALLISCH ZELF-GELUBRICEERENDE LAGERS GEGOOTE BRONZE LAGERS MET GRAFIET-PLOGEN

GEBRUIKSGEBIED

Kraan, mijnbouwmachines, bouwmachines, offshore- en maritieme toepassingen, staalfabrieken, waterkracht en watermechanische installaties.

 1. Injectie gietmachine

 2. Druisgietmachine Brons Lagers

 3. Machines voor het gieten met drukwerk

Materiaal:CuZn25AI5Mn4Fe3

Structuurkenmerken en toepassingen

VSB-50 Solid Lubricating Bearing wordt geproduceerd door versterking van messing dat een goede fysieke prestaties en een goede capaciteit voor gieten heeft.het messingmateriaal heeft het vrij goede anti-erosie vermogen in de luchtDe oppervlakte is regelmatig en fijn gemanipuleerd met sockets waarin een bepaalde vaste smeermiddel is gevuld.Het product wordt veel gebruikt op opeenvolgende giet- en rollmachines, mijnbouwapparatuur, schepen, stoommachines, enz.

Vaste smeermiddelen Gegooid Aluminium Brons Lagers Bushings

Er zijn ook verschillende materiaal specificaties, standaard en speciale vormen beschikbaar

VSB-50 Vaste smeerlagers


1Kan werken zonder olie voor een lange periode.
2. Extrem hoog draagvermogen, goede slijtvastheid en lagere wrijving
3Vooral geschikt voor lage snelheid en hoge belasting
4. geschikt voor wisselende, schommelende of intermitterende bewegingen waarbij oliefilm moeilijk te vormen is
5Goed chemisch bestand en corrosiebestendige eigenschappen
6. kan worden gebruikt in een breed temperatuurbereik van -40°C tot +300°C

STRUCTURE

VSB-50 SOLID LUBRICANT SLIDING BEARINGS materiaal is gemaakt van sterk gegoten brons gebaseerd metaal met speciale vaste smeermiddelen ingebed.Het basismetaal weerstaat hoge belastingen en de vaste smeermiddelen zorgen voor zelfglijningHet lager vertoont uitstekende prestaties zonder vooraf smeeren onder extreme hoge/lage temperatuur bij lage snelheden.met name voor hoge belastingen, intermitterend van oscillerende beweging.

ASTM Gegote koperen legering Loodvrij Messing C86300

Chemische samenstelling massa/%

C.

Sn

Al

Fe

Deeltjes

Ni

Pb

- Jawel.

P

Zn

60-66

0.2

5.0-7.5

2.0-4.0

2.5-5.0

1

0.2

_

_

_

Mechanische eigenschappen

Treksterkte Mpa (min)

Kracht van het vermogen MPa ((min)

Verlenging in %

Brinellhardheid ((HB)

758

427

14

225

Technische gegevens

Graad

50#

50S1

50S2

50S3

650S5

Materiaal

CuZn25AI5Mn4Fe3

C0Sn5Pb5Zn5

CuAI10Ni5Fe5

CuSn12

CuZn25AI5Mn4Fe3

Dichtheid

8

8.9

7.8

8.9

8

Hardheid

≥ 210

≥ 70

≥ 150

≥ 75

≥235

Treksterkte

≥ 750

≥ 250

≥ 500

≥ 270

≥ 800

Kracht van de uitlaat

≥ 450

≥ 90

≥ 260

≥ 150

≥ 450

Verlenging

≥ 12

≥ 13

≥ 10

≥ 5

≥ 8

Coëfficiënt o lineaire uitbreiding

1.9 × 10-5/°C

1.8 × 10-5/°C

1.6 × 10-5/°C

1.8 × 10-5/°C

1.9 × 10-5/°C

Max. Tijd.

-40°C tot +300°C

-40°C tot +400°C

-40°C tot +400°C

-40°C tot +400°C

-40°C tot +300°C

Max.dynamische belasting

100

60

50

70

120

Max.snelheid ((droog)

15

10

20

10

15

N/mm2*m/s ((Lubricatie)

200

60

60

80

200

Compressievervorming

< 0,01 mm

< 0,05 mm

< 0,04 mm

< 0,05 mm

< 0,005 mm

Chemische samenstelling

Productnummer.

Chemische samenstellingen

VSB-50

C.

Zn

Al

Fe

Deeltjes

- Jawel.

Ni

Sn

Pb

60 tot 66

22 tot 28

5.0~8.0

2.0~4.0

2.5 tot 5.0

< 0.1

< 0.5

< 0.2

< 0.2


Gleitlagerbuchsen

Beschikbaarheid

Buizen van de soort gebruikt voor de vervaardiging van motorvoertuigen

· cilindrische struiken
· Flangenbosjes
· Schuifplaten

Speciaal vervaardigd


Alle soorten glijdelementen kunnen op verzoek worden aangeboden of geproduceerd.

VERKOMST: in standaard afmetingen verkrijgbare lagers