• VIIPLUS INTERNATIONAL
  David van Canada
  Ons bedrijf voert het brons gleitlager van viiplus China in, zorgt ervoor het viiplus professionele team de inklaring altijd vlot is. Zij verstrekken een nauwkeurige classificatie van de bronsring, behandelen al administratie, hebben wij de zelfsmerende bronsringen ontvangen. Zij kijken goed uitgevoerd en de hoogte - kwaliteit.
 • VIIPLUS INTERNATIONAL
  Valerie van Californië
  Wij voeren het brons gleitlager van China aan in onder incoterm FOB- Shanghai, soms door de Lucht. viiplus is een zeer goede brons gleitlager leverancier, zijn zij zeer professioneel en geduldig, nadat wij de nieuwe orde informeren, zullen zij fabrikant gleitlager op tijd bronzen en zullen ons het programma geven, en dan moeten wij enkel de bronsdelen ontvangen
 • VIIPLUS INTERNATIONAL
  Daisy van Duitsland
  De beste oppervlakte eindigt voor Kokerlager, strakkere concentriciteit, en de materiële uniformiteit van bronsringen. De goede leverancier van standaardduim en metrische kokerlagers en ringen van China. https://www.bronzelube.com/
Contactpersoon : Tiffany

De douane bewerkte Zelfsmerend Duidelijk Lager/Gegoten Bronsringen machinaal

Plaats van herkomst gleitlagerbuchsen China
Merknaam VIIPLUS Sleeve & Bearing
Certificering FIBRO Standard
Modelnummer C86300 BRONSringen
Min. bestelaantal Standaardgrootte die Geen Minimumordehoeveelheid ringen
Prijs Bushings High Quality Price Ratio B2B
Verpakking Details De uitvoerkarton; Houten geval; Houten pallet.
Levertijd 2~4 weken
Betalingscondities T/T, L/C, Western Union,
Levering vermogen de ringen van de bronskoker, China, fabrikanten, leveranciers, fabriek, in het groot, Metaal Zelfsme

Contacteer me voor vrije steekproeven en coupons.

whatsapp:0086 18588475571

WeChat: 0086 18588475571

Skype: sales10@aixton.com

Als u om het even welke zorg hebt, verstrekken wij de online-Help van 24 uur.

x
Productdetails
Materiaal Brons + grafiet, aluminium-brons met vast smeermiddel, CuZn25AI5Mn4Fe3 Modelnummer Cylinderlagers,Cylinderlagers met flens
Kenmerken Zelfglijberende lagers Glijmiddel Grafiet, gleitlagerbuchsen.
Toepassing Screening apparatuur emmer Schroot metaal vuil meststof ureum dap sorteringssysteem graafmachine scr Type Flanke/sleeve/wasser
Een beter citaat Tiffany@viiplus.com Vervaardigers van zelfglijdende buizen voor lagers De Commissie heeft de Commissie verzocht de volgende informatie te verstrekken:
Hoog licht Het Bronsring van spleetoilless, Anti het Bronsring van Moeheidsoilless, het Bronsring van Onderhoud Gleitalger Een het duidelijke lager, of meer in het algemeen glijden contactlager en het dialager, zijn het een
Producenten van boslagers Leveranciers Exporteurs Tiffany.com, Bushings - Configure en aankoop - https://www.viiplus.Com/
Hoog licht

brons duidelijk lager

,

grafiet gestopte bronsringen

Laat een bericht achter
Productomschrijving

In het domein van precisie-machines en zware toepassingen is het van cruciaal belang om de juiste lageroplossing te hebben om een soepele, betrouwbare en efficiënte werking te garanderen.met een diameter van niet meer dan 50 mm, met name gegoten bronzen buizen, bieden een optimale oplossing voor een breed scala aan industriële en automobiel toepassingen.

Gegote bronzen buizen staan bekend om hun hoge sterkte, duurzaamheid en slijtvastheid.ervoor te zorgen dat de buizen precies aan de eisen van de toepassing voldoenDeze precieze pasvorm minimaliseert trillingen en bewegingen, verlengt de levensduur van het lager en vermindert de onderhoudsbehoefte.

Deze busjes zijn bijzonder gunstig omdat ze zich zelf smeren en vaak tijdens het productieproces worden geïmpregneerd met een smeermiddel, zoals olie of vet.Dit smeermiddel zorgt voor een continue bron van smeermiddel aan het lageroppervlakDit vermindert de wrijving en slijtage, zelfs bij toepassingen met hoge snelheid of hoge belasting.

Door de precisie van de vormgeving en afwerking van het drageroppervlak, wordt de prestaties van deze busjes verder verbeterd.de aanpassingsbewerking zorgt ervoor dat de buizen perfect passen in de bedrijfsomgeving van de toepassingDeze nauwkeurigheid zorgt voor nauwere toleranties en een verminderde vrijheid, waardoor trillingen en slijtage verder worden geminimaliseerd.

Samenvattend bieden op maat bewerkte zelfglijmbare platte lagers, met name gegoten bronsbuizen, een robuuste en betrouwbare lagersolutie voor een breed scala aan industriële en automobieltoepassingen.Hun hoge sterkte, duurzaamheid, slijtvastheid en zelfglijende eigenschappen zorgen voor een soepele en efficiënte werking, zelfs in de meest veeleisende omgevingen.

Onderhoudsvrij Gegote Bronzen Lagers & Bronzen Bushing

Gegote bronzen lagers en bronzen busjes zijn ideaal voor onderhoudsvrije en zware toepassingen.

Wij produceren op maat en standaard bewerkte messing- en bronsbuizen en -lagers voor verschillende industriële toepassingen.

Hoe kan VIIPLUS je helpen met het verzenden van de zelf smeerbare brons bus van China?


Als u niet bekend bent met het importeren van buizenlagers uit China, kan het verzenden vanuit China voor u een probleem zijn.VIIPLUSis een professioneleleverancier van zelfglijbare buizen voor lagersIn China bieden we zeer concurrerende prijzen voor buslagers voor verzending over zee, verzending over de lucht.

Vraag uw beste offerte voor uw zelfglijbare lagers

Gleitlagerbuchsen,Custom Machined Commercial Excavator Screener Loader Truck Zelfglijdend Plain Bearing / Gegote Brons Bushings


Gegote bronzen buizen China CuZn25Al5 materiaal Grafiet smeermiddel Bronzen buizen


Commercial Truck Plain Sleeve Bushings for Screening equipment bucket Scrap Metal dirt fertilizer urea dap sorting system excavator screener loader telehandler skid steer self-lubricating bearings made to order from china.
We stock en productie oplossingen voor de commerciële vrachtwagen industrie BushingsSleeve Bushings, Slide Lagers, Thrust Lagers, Injection Block Lagers & Thrust Washers.

Beschikbaarheid


Buizen van de soort gebruikt voor de vervaardiging van motorvoertuigen
· cilindrische struiken
· Flangenbosjes
· Schuifplaten

We zijn een belangrijke leverancier van precisiecomponenten voor een reeks commerciële industrieën, en bieden turnkey oplossingen voorklanten tegen concurrerende tarievenDoor gebruik te maken van onze geavanceerde bewerkingsmogelijkheden en ons materialen magazijn op locatie, kunnen we onderdelen maken voor kritieke toepassingen uit elke combinatie van materialen.Onze ervaring omvat productie voor een reeks bedrijven, waaronder transport en commercieel vrachtvervoer..

graphite plugged bushings

Bouwmachines


Graafmachines Buizen en lagers,Zelfglijdend leidend buizen,Zelfglijdend leidend lagersGleitlagerbuchsen
VIIPLUS Sleiderlagersworden gebruikt in de motoren en hydraulische systemen van graafmachines en andere bouwmachines.De zelfglijende grafiet verstopt brons mouw buizen zijn bewerkte van continue gegoten brons staaf voorraadDe gesloten grafietbussen zijn ideaal voor toepassingen waar onderhoud moeilijk is en waar normaal vet zit.VIIPLUS gietijzeren buizenis gebaseerd op hoogsterk messing of ander materiaal naar keuze, gesmeerd met olie die in de oliegroeven wordt toegevoegd.Dit type gietbrons buizen heeft dezelfde prestaties met andere oliën lager.maar met een veel hogere hardheid, twee keer de levensduur voor lage snelheid toepassing in vergelijking met tin bronzen bus.

Datong Misumi Dme Bujes Bronze Bushing Motor Gearbox Sleeve Dual Mass Vliegwiel Herstel Zelfglijdend LagerPTFEPeek Bushing Glijbaan MPTZ20 28 25 33 30 38
Metalen zelfglijbare lagers van massief bronsGegote bronzen lagers met grafietproppen

Structuurkenmerken en toepassingen

Kleine en middelgrote machines voor de bouw van machines: bulldozers, graafmachines, laadmachines
Materiaal:CuZn25AI5Mn4Fe3

Solid Lubricating Bearing wordt geproduceerd door het versterken van messing datgoede fysieke prestaties en goede capaciteit voor het gieten.Bovendien heeft het messing materiaal een mooiegoede anti-erosie-afhankelijkheid in lucht, zoet water en zeewaterDe oppervlakte wordt regelmatig en fijn bewerkt met stopcontacten waarin bepaalde vaste smeermiddelen worden ingevuld.uitrusting voor mijnbouw, schepen, stoommachines, enz.

Vaste smeermiddelen Gegooid Aluminium Brons Lagers Brons Bushings

Er zijn ook verschillende materiaal specificaties, standaard en speciale vormen beschikbaargleitlagerbuchsen.

met een gewicht van niet meer dan 10 kg
1. kan lang zonder olie werken
2. Extrem hoog draagvermogen, goede slijtvastheid en lagere wrijving
3Vooral geschikt voor lage snelheid en hoge belasting
4. geschikt voor wisselende, schommelende of intermitterende bewegingen waarbij oliefilm moeilijk te vormen is
5Goed chemisch bestand en corrosiebestendige eigenschappen
6. kan worden gebruikt in een breed temperatuurbereik van -40°C tot +300°C


Vaste smeermiddelen voor schuiflagersHet materiaal is gemaakt van sterk gegoten brons met speciale vaste smeermiddelen.de hoge belasting en de vaste smeermiddelen zorgen voor zelfglijning.Het lager vertoont uitstekende prestaties zonder vooraf smeeren onder extreme hoge/lage temperatuur en lage snelheid.met name voor hoge belastingen, intermitterend van oscillerende beweging.

Technische gegevens

Graad

50#

50S1

50S2

50S3

650S5

Materiaal

CuZn25AI5Mn4Fe3

C0Sn5Pb5Zn5

CuAI10Ni5Fe5

CuSn12

CuZn25AI5Mn4Fe3

Dichtheid

8

8.9

7.8

8.9

8

Hardheid

≥ 210

≥ 70

≥ 150

≥ 75

≥235

Treksterkte

≥ 750

≥ 250

≥ 500

≥ 270

≥ 800

Kracht van de uitlaat

≥ 450

≥ 90

≥ 260

≥ 150

≥ 450

Verlenging

≥ 12

≥ 13

≥ 10

≥ 5

≥ 8

Coëfficiënt o lineaire uitbreiding

1.9 × 10-5/°C

1.8 × 10-5/°C

1.6 × 10-5/°C

1.8 × 10-5/°C

1.9 × 10-5/°C

Max. Tijd.

-40°C tot +300°C

-40°C tot +400°C

-40°C tot +400°C

-40°C tot +400°C

-40°C tot +300°C

Max.dynamische belasting

100

60

50

70

120

Max.snelheid ((droog)

15

10

20

10

15

N/mm2*m/s ((Lubricatie)

200

60

60

80

200

Compressievervorming

< 0,01 mm

< 0,05 mm

< 0,04 mm

< 0,05 mm

< 0,005 mm

Chemische samenstellingen

Productnummer.

Chemische samenstellingen

VSB-50

C.

Zn

Al

Fe

Deeltjes

- Jawel.

Ni

Sn

Pb

60 tot 66

22 tot 28

5.0~8.0

2.0~4.0

2.5 tot 5.0

< 0.1

< 0.5

< 0.2

< 0.2