• JIAXING VIIPLUS INTERNATIO NAL TRADING CO.,LTD
  David van Canada
  Ons bedrijf voert het brons gleitlager van viiplus China in, zorgt ervoor het viiplus professionele team de inklaring altijd vlot is. Zij verstrekken een nauwkeurige classificatie van de bronsring, behandelen al administratie, hebben wij de zelfsmerende bronsringen ontvangen. Zij kijken goed uitgevoerd en de hoogte - kwaliteit.
 • JIAXING VIIPLUS INTERNATIO NAL TRADING CO.,LTD
  Valerie van Californië
  Wij voeren het brons gleitlager van China aan in onder incoterm FOB- Shanghai, soms door de Lucht. viiplus is een zeer goede brons gleitlager leverancier, zijn zij zeer professioneel en geduldig, nadat wij de nieuwe orde informeren, zullen zij fabrikant gleitlager op tijd bronzen en zullen ons het programma geven, en dan moeten wij enkel de bronsdelen ontvangen
 • JIAXING VIIPLUS INTERNATIO NAL TRADING CO.,LTD
  Daisy van Duitsland
  De beste oppervlakte eindigt voor Kokerlager, strakkere concentriciteit, en de materiële uniformiteit van bronsringen. De goede leverancier van standaardduim en metrische kokerlagers en ringen van China. https://www.bronzelube.com/
 • JIAXING VIIPLUS INTERNATIO NAL TRADING CO.,LTD
  Beverly van Florida
  „De klepringen perfectioneren, dankuwel voor uw superieure klantenservice! Staal-gesteund, PTFE gevoerde gerolde ringen is lage kosten, een product voor algemeen gebruik dat uitstekende slijtagekenmerken bij hoge ladingen en snelheden over een brede temperatuurwaaier verstrekt. Zij worden ontworpen zelfsmerend en onderhoud-vrij om te zijn.
 • JIAXING VIIPLUS INTERNATIO NAL TRADING CO.,LTD
  Michael Russo
  De verpakte bronsringen wordt geproduceerd met diamantvormige smeringsparagrafen op de binnendiameteroppervlakte die smeermiddelreservoirs verstrekken die voor de verlengde dienst toestaan.
Contactpersoon : Tiffany

Van de Rings Verpakkende Machines van het mangaanbrons Delen van de de Ringenvervanging de Grafiet Gestopte voor Plastic Injectiemachines

Plaats van herkomst Grafietlagersfabrikanten
Merknaam ,MISUMI,DAIDO,SELF LUBE,,FIBRO STANDARD REPLACEMENT BEARING
Certificering DIN 1850/ISO 4379, UNITED STATES UNS STANDARD,C86300
Modelnummer de stevige ring, brons met smeermiddel stopt ingebedde onderhoud-Vrij
Min. bestelaantal Verhandelbaar
Prijs Price Graphite Bushing Parts, (SAE 660) Leaded Tin Bronze Bearings,863 (SAE 430B) 862 (SAE 430A)Manganese Bronze
Verpakking Details DE KARTONS VAN DE RINGSuitvoer, HOUTEN COMPUTER-AIDED SOFTWARE ENGINEERING, SPECIFICEREN VEREISTEN
Levertijd snelle levering
Betalingscondities TT op voorhand
Levering vermogen Online bronsringen • Glijdende Lagersfabrikanten • Zelfsmerende Ringsleveranciers

Contacteer me voor vrije steekproeven en coupons.

whatsapp:0086 18588475571

WeChat: 0086 18588475571

Skype: sales10@aixton.com

Als u om het even welke zorg hebt, verstrekken wij de online-Help van 24 uur.

x
Productdetails
Materiaal met een breedte van niet meer dan 15 mm Modelnummer Cylinderlagers,Cylinderlagers met flens
Kenmerken Zelfverzetting Glijmiddel Grafiet
Toepassing Injectievorming van kunststoffen, drukgegooid Home > Toepassingsgebieden > Injectievorm van kunststo Type Vloeistofloze metalen glijmaterialen
Fabrieksprijs van buizenlagers Tiffany@viiplus.com Vervaardigers van zelfglijdende buizen voor lagers De Commissie heeft de Commissie verzocht de volgende informatie te verstrekken:
Artikel 1 graffiti van brons Grafiet-gepropte buizen Aankoop van olievrije Bush #500 Sferische Lagers (SPS) uit China, Fabriekautomatisering en metaalgie
Producenten van boslagers Leveranciers Exporteurs Tiffany.com, Bushings - Configure en aankoop - https://www.viiplus.Com/
Hoog licht

grafiet doordrongen ringen

,

grafiet gevulde bronsstruiken

Laat een bericht achter
Productomschrijving

Bij verpakkingsmachines en plasticinspuitmachines zijn betrouwbare en duurzame buizen van cruciaal belang voor een soepele en efficiënte werking.speciaal ontworpen voor deze toepassingen, bieden een robuuste en duurzame oplossing.

Deze buizen zijn gemaakt van hoogwaardig mangaanbrons en zijn uitstekend slijtvast, corrosiebestendig en mechanisch sterk.De inbouw van grafietpluggen in de busjes zorgt voor een efficiënte smeermethode, waardoor de wrijving en de warmteopwekking worden verminderd en de levensduur wordt verlengd.

Onze mangaan-bronzen busjes zijn nauwkeurig bewerkt om perfect te passen in verpakkings- en plasticinspuitingsmachines.of andere kritieke componentenWe hebben de juiste onderdelen voor uw behoeften.

Als toonaangevende leverancier van grafiet gesloten busjes, begrijpen we het belang van betrouwbare reserveonderdelen bij de hand.Daarom bieden we een uitgebreid assortiment van mangaan bronzen busjes in verschillende maten en configuraties voor verschillende machine modellen.

Onze toewijding aan kwaliteit en betrouwbaarheid is onwrikbaar.We houden ons aan strikte productie-normen en nemen strenge kwaliteitscontrolemaatregelen om ervoor te zorgen dat elke bus aan de hoogste prestatienormen voldoet.

Als u op zoek bent naar een betrouwbare en duurzame oplossing voor uw verpakkings- of plasticinspuitmachines, zijn onze mangaanbrons busjes de perfecte keuze.Neem vandaag nog contact met ons op om meer te weten te komen over hoe onze met grafiet verstopte busjes de prestaties en efficiëntie van uw apparatuur kunnen verbeteren.

Professionele leverancier van alle soorten bronzen buizen.Geloofwaardig plain bearing materialen bedrijf,concurrerende prijzen en levering.C86300,C93200...specialiteiten:ALUMINIUM BRONZE LAARINGS MATERIAL.

Bij glijladend lager & buizen zijn VIIPLUS zelfglijladingen optioneel, lawaaiarm en zelfglijdend.

Vaste bronzen verpakkingsmachines BUSHES METALLISCH PLOG GEGASTE GRAFIET BRONZE LUBRICATIE LAGERS VSB-50S2

Gegote bronzen lagers met grafietproppen

Voor spuitgietingen en voor toepassing geschikte zelfglijbare lagers

VIIPLUS China Bronze Metal onderhoudsvrije, zelfglijbare lagers die slijtage- en beslagweerstand vertonen bij continue werking van industriële apparatuur met hoge precisie, zoals werktuigmachines,spuitgietmachines en robotica.

Wij vervaardigen en ontwerpen bronzen buizen voor matrijzen en malen.WERKEN SAMEN om oplossingen te creëren voor de meest veeleisende eenvoudige dragende toepassingen.Standaard-stokgrootte voor bronzen buizen.Wij gieten bronzen met verschillende materialen volgens de eisen van de klantWij kunnen het gebruikelijke materiaal aanbieden in fosforbronzen ((C51000,C52100,C52400,C53400,C54400), loodtin bronzen ((C93200(SAE660,RG7),C93600,C93700(SAE64),C93800(SAE67),C94100},aluminiumbronzen ((C61000,C61300De in artikel 4, lid 1, onder a), van Verordening (EU) nr. 575/2013 bedoelde verrekenbare waarde is de waarde van de verrekenbare waarde.
MANGANESE BRONZE ((C67300,C67400,C86200 ((SAE430A),C86300 ((SAE430B),C86500),
TIN BRONZE ((C90500(SAE62),C90700(SAE65),C91000,C92300,C92700)
Wij produceren volgens BS (Britse standaard), ASTM (Amerikaanse standaard), DIN (Duitse standaard),JIS (JAPANSE STANDARD) OF ENIGE ANDERE STANDARD WAARVAN DE KLANT WIL.

Grafiet wordt mechanisch onder extreme druk in de gaten/groef gedwongen.Deze lagers zorgen voor continue smeerwerking gedurende lange tijd zonder onderhoud.Pluggrafietlagers worden voornamelijk gebruikt in toepassingen die in moeilijk bereikbare gebieden voortdurend moeten worden gesmeerd.

Breed gebruikt in de spuitgietmachine, de gietmachine, de rubbermachine, de gietmachine en bij andere gelegenheden.
Voordelen: bij gebruik van de vaste smeermiddelbus..

Het is niet nodig om de olie-inzet in het ontwerp te overwegenOlie-aanbieding is een energieverspilling en tijdverspilling in het mechanische ontwerp.
goed en eenvoudig ontworpen, veel gebruikt;

Manganese bronze bushing packaging machinery Graphite Plugged Bushings

GESCHIEDENIS

De koperen legering van hoge sterkte zorgt voor de mechanische draagkracht van het lager,en het smeermiddel kan een continue smeermiddelbron bieden voor het draagvlak om een goed wrijvingspare te vormen. geschikt voor middelgrote en hoge belasting, frequent falen bij het tanken of moeilijke vorming van oliefolie. Typische toepassingen zijn: mechanische ellebogen van kunststof, groene pijlergeleidingshoes,havenmachines, hydraulische hekken, mijnbouwapparatuur, enz.

Voordelen van het product


·kan lang zonder onderhoud worden gebruikt;


·ontworpen voor hoge statische en dynamische belasting;


·Lag wrijvingscoëfficiënt, geen "klevend" verschijnsel;


·stofbestendigheid, corrosiebestendigheid, slagbestendigheid en kantbelasting;


·Het metalen substraat heeft een goede schokabsorptie;


·Kan in een breed temperatuurbereik worden gebruikt;


·geschikt voor het draaien, draaien en schommelen van een oliefilm bij frequente en moeilijk te vormen opstart;Spesiale bronzen lagers voor spuitgietmachines

Injectievorming van kunststoffen, drukgegooid

De fabrikant van VIIPLUS heeft zich toegewijd aan onderzoek en ontwikkeling van nieuwe Grafiet Plugged Bushings, materiaalprestaties,verbeterde JDB-serie met een solide ingelegde zelfglijdende ashoes met een hoge sterkte, slijtvastheid, gratis onderhoud enz., heeft met succes verschillende wereldberoemde fabrikanten van spuitgietmachines, gietmachines ondersteund.

Manganese bronze bushing packaging machinery

ZELF-LUBRICATIE-LAGERS worden typisch gebruikt voor de volgende toepassingen:

De producten van mijn bedrijf voor zelfglijmlagers met grafietgepropte bussen zijn geleverd in het chassis, de lichaamsdelen, hydraulische componenten en andere componenten.

Met inbegrip van bimetalen grensslijmlagers, op metaal gebaseerde zelfslijmlagers en zelfslijmlagers van metaal-plastiek.

Deze lagers hebben een uitstekende slijtvastheid en stofbestendigheid onder hoge belastingomstandigheden en de zelfglijtechnologie verlengt de onderhoudscyclus van het lager aanzienlijk.Dit verbetert de benutting van de apparatuur en vermindert de onderhoudskosten..

Materiaal: CuAI10Ni5Fe4

Typische toepassing

Manganese bronze bushing packaging machinery

De grafietgepropte bussen worden veel gebruikt op opeenvolgende giet- en rollmachines, mijnbouwapparatuur, schepen, stoommachines, enz.

Hydraulische cilinder gieten Bronzen flenstlager met vast smeermiddel


Materiële structuur

1. ontwerpen van de aanvankelijke smeerfilm zoals vereist om de aanvankelijke wrijvingsfactor te verminderen

2. vast smeermiddel, volgens de bewegingsrichting heeft een regelmatige ingebedde regeling, in de loop van de werking, de afgifte aan het draagvlak om een vaste smeermiddelfilm te vormen,een rol spelen bij het verminderen van de wrijvingsfactor om de slijtvastheid te verbeteren.

3Een koperen legering met een hoge sterkte, die de dragende prestaties van het dragende substraat verbetert, een betere slagvastheid en corrosiebestendigheid heeft.

Structuur kenmerken toepassingen

VSB-50 Solid Lubricating Bearing wordt geproduceerd door versterking van messing dat een goede fysieke prestaties en een goede capaciteit voor gieten heeft.het messingmateriaal heeft een vrij goede anti-erosie-aardheid in de luchtDe oppervlakte wordt regelmatig en fijn bewerkt met stopcontacten waarin bepaalde vaste smeermiddelen worden ingevuld.De Grafiet Plugged Bushings wordt veel gebruikt op opeenvolgende giet- en rollmachines, mijnbouwapparatuur, schepen, stoommachines, enz.

Vaste smeermiddelen Gegooid Aluminium Brons Lagers Bushings


KARACTERISTISTE


Met een grafiet smeermiddel.

Er zijn ook verschillende materialspecificaties, standaardvormen en speciale vormen beschikbaar.


VSB-50 Vaste smeerlagers

1. kan lang zonder olie werken


2. Extrem hoog draagvermogen, goede slijtvastheid en lagere wrijving


3Vooral geschikt voor lage snelheid en hoge belasting


4. geschikt voor wisselende, schommelende of intermitterende bewegingen waarbij oliefilm moeilijk te vormen is


5Goed chemisch bestand en corrosiebestendige eigenschappen


6. Kan worden gebruikt in een breed temperatuurbereik van -40°C tot +300°C


STRUKTURE

Het VSB-50 materiaal is gemaakt van sterk gegoten brons met speciale vaste smeermiddelen.Het lager vertoont uitstekende prestaties zonder pre-smelten onder extreme hoge/lage temperatuur met lage snelheidDit materiaal biedt een onderhoudsvrije lageroplossing, met name voor hoge belasting, intermitterende van oscillerende beweging.

Technische gegevens


Prestaties

Gegevens

Materiaal

C0Sn5Pb5Zn5

Dichtheid

70,8 g/cm3

Hardheid

> 150HB

Treksterkte

> 600N/mm2

Gewaskracht

> 260N/mm2

Verlenging

> 10%

Coëfficiënt van lineaire uitbreiding

1.6·10- 5/°C

Prestaties

Gegevens

Emp. Grenzen

-40°C tot +400°C

Max. dynamische belasting

50N/mm2

Max.snelheid V

20 m/min

Max.PV

60N/mm2*m/min

Naast de standaardGrafiet-gepropte buizende in de lijst van deze catalogus weergegeven producten, kunnen wij ook niet-standaardGrafiet-gepropte buizenDe Commissie is van mening dat de Commissie de nodige maatregelen moet nemen om de ontwikkeling van de markt te bevorderen.

Beschikbaarheid


Buizen van de soort gebruikt voor de vervaardiging van motorvoertuigen


· cilindrische struiken
· Flangenbosjes
· Schuifplaten

Op bestelling vervaardigde lagers: standaardvormen in speciale afmetingen, stuwkleppen, flenslagers, halflagers, speciale vormen verkregen door stempelen of diep trekken,op maat gemaakte lagers


Typische toepassingen

Dit soort lagers kunnen worden aangebracht onder droge, hoge temperatuur, hoge druk, corrosieve, water of andere chemische omgevingen wanneer er geen olie kan worden ingevoerd.Het wordt veel gebruikt in de automotive Grafiet Plugged Bushings producten lijn, waterbouw, dampoort, kunststofindustrie, opeenvolgende gietmachines, staalrollers in de metallurgische industrie, mineraalmachines, schepen, turbogeneratoren,met een vermogen van niet meer dan 50 kW- Wat is er?

Van de Rings Verpakkende Machines van het mangaanbrons Delen van de de Ringenvervanging de Grafiet Gestopte voor Plastic Injectiemachines 3

China Bearing Technologies

Uw erkende wereldwijde partner voor schuiflagers.
Samenwerken om oplossingen te creëren voor de meest veeleisende lagerapplicaties.

BUSHINGS Klantgrootte
Begin uw project met een applicatie-ingenieur

Buizen, gesmeerde lagers, samengestelde lagers, metalen lagers, compressorlagers, metaal-polymer, filamentwonden, gewone lagers, flenslagers, polymerlagers, flenslagers, pomplagers,Flankeerde struiken"Sleepplaten, industriële lagers"