• JIAXING VIIPLUS INTERNATIONAL TRADING CO.,LTD
  David van Canada
  Ons bedrijf voert het brons gleitlager van viiplus China in, zorgt ervoor het viiplus professionele team de inklaring altijd vlot is. Zij verstrekken een nauwkeurige classificatie van de bronsring, behandelen al administratie, hebben wij de zelfsmerende bronsringen ontvangen. Zij kijken goed uitgevoerd en de hoogte - kwaliteit.
 • JIAXING VIIPLUS INTERNATIONAL TRADING CO.,LTD
  Valerie van Californië
  Wij voeren het brons gleitlager van China aan in onder incoterm FOB- Shanghai, soms door de Lucht. viiplus is een zeer goede brons gleitlager leverancier, zijn zij zeer professioneel en geduldig, nadat wij de nieuwe orde informeren, zullen zij fabrikant gleitlager op tijd bronzen en zullen ons het programma geven, en dan moeten wij enkel de bronsdelen ontvangen
 • Daisy van Duitsland
  De beste oppervlakte eindigt voor Kokerlager, strakkere concentriciteit, en de materiële uniformiteit van bronsringen. De goede leverancier van standaardduim en metrische kokerlagers en ringen van China.
Contactpersoon : Tiffany
Telefoonnummer : +86 18258386757
WhatsApp : +8618258386757

Van de Rings Verpakkende Machines van het mangaanbrons Delen van de de Ringenvervanging de Grafiet Gestopte voor Plastic Injectiemachines

Plaats van herkomst Grafietlagersfabrikanten
Merknaam SANKYO,MISUMI,DAIDO,SELF LUBE,GGB,FIBRO STANDARD REPLACEMENT BEARING
Certificering DIN 1850/ISO 4379, UNITED STATES UNS STANDARD,C86300
Modelnummer de stevige ring, brons met smeermiddel stopt ingebedde onderhoud-Vrij
Min. bestelaantal Verhandelbaar
Prijs Price Graphite Bushing Parts, (SAE 660) Leaded Tin Bronze Bearings,863 (SAE 430B) 862 (SAE 430A)Manganese Bronze
Verpakking Details DE KARTONS VAN DE RINGSuitvoer, HOUTEN COMPUTER-AIDED SOFTWARE ENGINEERING, SPECIFICEREN VEREISTEN
Levertijd snelle levering
Betalingscondities TT op voorhand
Levering vermogen Online bronsringen • Glijdende Lagersfabrikanten • Zelfsmerende Ringsleveranciers
Productdetails
Materiaal Mangaanbrons Modelnummer Cilinderlagers, Cilinderlagers met Flens
Eigenschap Zelfsmering Smering Grafiet
Toepassing Injectie het Vormen van Plastieken, Druk Gegoten Huis > Toepassingsgebieden > Injectie het Vormen va Type De Glijdende Materialen van het Oillessmetaal
De dragende Prijs van de Ringsfabriek tiffany@viiplus.com Zelfsmerende Dragende Ringsfabrikant https://www.viiplus.com/
Punt bronsgrafitado
Hoog licht

grafiet doordrongen ringen

,

grafiet gevulde bronsstruiken

Laat een bericht achter
Productomschrijving

BEROEPS AL TYPE VAN DUIDELIJK DE LAGERS MATERIEEL BEDRIJF VAN BRONSringen SUPPLIER.TRUSTED, CONCURRERENDE TARIFERING & DELIVERY.C86300, DE SPECIALITEITEN VAN C93200…: MANGAANbrons, TINbrons, HET DRAGENDE MATERIAAL VAN HET ALUMINIUMbrons.

 

In het Glijden het Dragen & Ringen, zijn de zelfsmerende lagers van VIIPLUS facultatief, met geringe geluidssterkte en zelfsmerend. Zij worden wijd gebruikt in verpakkingsmachines, cilinders en automatische gidsen.

 

DE STEVIGE VAN DE DE STRUIKEN METAALstop VAN BRONS VERPAKKENDE MACHINES LAGERS VAN DE HET BRONSsmering GRAFIET GEGOTEN | Vsb-50S2

 

Het gegoten Brons Dragen met Grafietstoppen

 

Voor injectie gevormde huisvesting en toepassings aangewezen, zelfsmerende lagers

 

VIIPLUS van het het Bronsmetaal van China slijtage van het de lagerstentoongestelde voorwerp de onderhoud-vrije, zelfsmerende en beslaglegging-weerstand in ononderbroken verrichting van hoge precisie industrieel materiaal zoals werktuigmachines, injectie het vormen machines en robotica.

 

 

WIJ VERVAARDIGEN EN ONTWERPEN BRONSringen VOOR MATRIJZEN & GIET MOULD.WORKING SAMEN OM OPLOSSINGEN VOOR DE MEEST VEELEISENDE DUIDELIJKE LAGER APPLICATIONS.STANDARD-OPGESLAGEN GROOTTE VOOR BRONS BUSHINGS.WE TOT STAND TE BRENGEN BRONS MET VERSCHILLEND MATERIAAL VOLGENS KLANTENvereiste. WIJ KUNNEN HET GEMEENSCHAPPELIJKE MATERIAAL IN FOSFORbrons (C51000, C52100, C52400, C53400, C54400) AANBIEDEN, LEADED TINbrons {C93200 (SAE660, RG7), C93600, C93700 (SAE64), C93800 (SAE67), C94100}, ALUMINIUMbrons (C61000, C61300, C62300, C62400, C62500, C63400, C95400)
MANGAANbrons (C67300, C67400, C86200 (SAE430A), C86300 (SAE430B), C86500),
TINbrons (C90500 (SAE62), C90700 (SAE65), C91000, C92300, C92700)
EN HET BRONS VAN HET NIKKELaluminium (C9500, C95800, CUAL10NI5FE5). WIJ VERVAARDIGEN VANAF BS (BRITSE NORM), ASTM (AMERIKAANSE NORM), DIN (DUITSE NORM), JIS (JAPANSE NORM) OF EEN ANDERE NORM DIE DOOR DE KLANT WORDT GEWENST.

 

Het grafiet wordt mechanisch gedwongen in de gaten/de groeven onder extreme druk. Een film van smeermiddel wordt overgebracht naar de schacht aangezien het begint te draaien. Deze lagers bieden ononderbroken smering over lange periodes zonder onderhoud aan. Worden de stop grafietlagers hoofdzakelijk gebruikt in toepassingen die moeilijk te bereiken voortdurende smering op gebieden vergen.

 

Wijd gebruikt in de injectie het vormen machine vormende machines, rubbermachines, gietende machines en andere gelegenheden.
Dragende Voordelen: wanneer het gebruiken van de stevige smeermiddelring.

 

Er zijn geen behoeften om na te denken de olie-zettende reeks in designOil die systeem aanbieden een energieafval en tijdafval dat in mechanisch ontwerp wordt geplaatst is.
Behoorlijk en eenvoudig ontworpen, wijd gebruikt;

Van de rings verpakkende machines van het mangaanbrons de Gestopte Ringen Grafiet

 

EIGENSCHAP

 

De koperlegering met hoge weerstand verstrekt de mechanische lagercapaciteit van het lager, en het smeermiddel kan een ononderbroken bron van smering voor de lageroppervlakte verstrekken om een goed wrijvingpaar te vormen. Geschikt voor middelgrote en hoge lading, het frequente nalaten bij te tanken of moeilijke vormings van olie film. De typische toepassingen omvatten: plastic mechanisch ellebooglager, de groene koker van de pijlergids, havenmachines, hydraulische techniekpoort, mijnbouwmateriaal, enz.

 

PRODUCTvoordelen


·Kan lange tijd zonder onderhoud worden gebruikt;


·Ontworpen voor hoge statische lading en dynamische lading;


·Lage wrijvingcoëfficiënt, geen „het plakken“ fenomeen;


·Stofweerstand, corrosieweerstand, effectweerstand en de weerstand van de randlading;


·Het metaalsubstraat heeft de goede capaciteit van de schokabsorptie;


·Kan in een brede waaier van temperatuur worden gebruikt;


·Geschikt het vergelden, het roteren en het slingeren begin frequent en moeilijk om de gelegenheden van de oliefilm te vormen; 

Het speciale brons dragen voor injectie het vormen machine
 

Injectie het Vormen van Plastieken, Gegoten Druk

 

Het VIIPLUS-fabrikantenbedrijf is geëngageerd aan nieuw Grafiet Gestopt Ringenonderzoek geweest en de ontwikkeling, de materiële prestaties, de betere JDB-koker van de reeksvast lichaam ingelegde zelfsmerende as met weerstand met hoge weerstand, slijtage, vrij onderhoud enz., hebben met succes het steunen van verscheidene wereldberoemde fabrikanten van injectie het vormen machine, die machine gieten.

 

De rings verpakkende machines van het mangaanbrons

DE ZELFSMERENDE LAGERS WORDEN TYPISCH GEBRUIKT IN DE VOLGENDE TOEPASSING

 

Zijn de zelfsmerende dragende Grafiet Gestopte de Ringenproducten van mijn bedrijf geleverd in het chassis lopende lichaam, de lichaamsdelen, de hydraulische componenten en andere componenten.

 

Met inbegrip van de bimetaal rollende lagers van de grenssmering, op metaal-gebaseerde zelfsmerende lagers en metaal-plastic zelfsmerende rollende lagers.

 

Deze dragende materialen hebben uitstekende slijtageweerstand en stofweerstand in de hoge ladingsomstandigheden, en de zelfsmerende technologie verlengt zeer de onderhoudscyclus van het lager, waarbij de gebruiksverhouding van het materiaal wordt verbeterd en de onderhoudskosten worden gedrukt.
 

Materiaal: CuAI10Ni5Fe4

 

 

 

TYPISCHE TOEPASSING

De rings verpakkende machines van het mangaanbrons

De grafiet Gestopte Ringen wordt wijd gebruikt op opeenvolgende gietende en rollende machines, mijn-exploiterend materiaal, schepen, stoommotor, enz.

 

Het hydraulische Cilinder het Gieten Bronsflens Dragen met Stevig Smeermiddel

 
 

MATERIËLE STRUCTUUR

1. Ontwerp zonodig de aanvankelijke smeringsfilm om de aanvankelijke wrijvingfactor te verminderen.

 

2. Het stevige smeermiddel, volgens de richting van beweging heeft een regelmatige ingebedde regeling, in de loop van verrichting, de versie aan de lageroppervlakte om een stevige smeringsfilm te vormen, een rol spelen in het verminderen van de wrijvingfactor om de slijtageweerstand te verbeteren.

 

3. De koperlegering met hoge weerstand, verstrekt dragende prestaties van het dragen van substraat, heeft betere effectweerstand, corrosieweerstand.

 

 

STRUCTRUE KENMERKENtoepassingen

 

Vsb-50 het stevige Smerende Lager wordt veroorzaakt door messing te versterken dat goede fysieke prestaties en goed vermogen voor het gieten heeft. Wat meer, het messingsmateriaal is heeft vrij goede anti-erosion abitity in lucht, zoet water en zeewater. De oppervlakte wordt regelmatig en fijn machinaal bewerkt met contactdozen waarin het bijzondere stevige smeermiddel wordt gevuld. De grafiet Gestopte Ringen wordt wijd gebruikt op opeenvolgende gietende en rollende machines, mijn-exploiterend materiaal, schepen, stoommotor, enz.

 

De stevige Ringen van het Bronslagers van het Smeermiddel Gietende Aluminium

 

 


KENMERKEN


Met Stevige Grafietsmering.

Diverse materiële specificaties, de standaard en speciale vormen zijn ook beschikbaar.


Vsb-50 stevige smerende lagers

1. Mei-het werk zonder enige ol voor langdurig


2. Uiterst hoge ladingscapaciteit, goede anti-wear en lagere wrijving


3. Bijzonder aangewezen voor lading met lage snelheid en hoge


4. Geschikt om te vergelden, schommeling of intermitterende motie waar de oliefilm moeilijk om is worden gevormd


5. Goede chemische bestand en anticorrosieve kenmerken


6. Kan in brede waaier van temperatuur van -40℃-+300℃ worden gebruikt


 

 

STRUSTURE

 

Vsb-50 wordt het materiaal gemaakt van sterk gegoten brons gebaseerd metaal met speciale stevige ingebedde smeermiddelen. Het onedele metaal weerstaat hoge lading en de stevige smeermiddelen verstrekken zelfsmering. Het lager toont uitstekende prestaties zonder pre-smering in de omstandigheden van extreme hoogte - lage temperatuur met met lage snelheid. Dit materiaal verstrekt een onderhoud-vrije dragende oplossing, in het bijzonder voor hoge lading, intermitterend van oscillerende motie.

 

 

TECHNISCHE GEGEVENS

 


Prestaties

Gegevens

Materiaal

 

CuSn5Pb5Zn5

Dichtheid

 

7.8g/cm ³

Hardheid

 

>150HB

Treksterkte

 

>600N/mm ²

Opbrengststerkte

 

>260N/mm ²

Verlenging

 

>10%

Coëfficiënt van lineaire uitbreiding

 

1.6·10-5/℃

 

Prestaties

Gegevens

emp. Grenzen

 

-40~+400℃

Max. Dynamische Lading

 

50N/mm ²

Max.speed V

 

20m/min

Max.PV

 

60N/mm ² *m/min

Naast de standaard Grafiet Gestopte Ringenproducten die in de lijst van deze catalogus worden getoond, kunnen wij niet genormaliseerde Grafiet Gestopte Ringenproducten ook leveren of ontwikkelen ons volgens klantenontwerp.

 

BESCHIKBAARHEID


Dragende vormen beschikbaar in standaardafmetingen


· Cilindrische struiken
· Van een flens voorzien struiken
· Glijdende platen

 

De dragende vormen maakten aan orde: de standaardvormen in speciale afmetingen, duwwasmachines, voorzagen duwwasmachines, helft-lagers, speciale vormen die door het stempelen of diepe tekening, aangepaste dragende ontwerpen worden verkregen van een flens


TYPISCHE TOEPASSINGEN

 

Dit soort lager kan onder droge, op hoge temperatuur, hoge druk, correderende stof, water of andere chemische milieu's worden toegepast wanneer geen olieblik wordt geïntroduceerd. Het wordt wijd gebruikt in de automobielgrafiet Gestopte lijn van Ringenproducten, watertechniek, dampoort, de plastic industrieën, opeenvolgende gietende machines, staalrollen in de metallurgieindustrie, minerale machines, schepen, turbogenerators, hydraulische turbines en injectie het vormen machines…

Van de Rings Verpakkende Machines van het mangaanbrons Delen van de de Ringenvervanging de Grafiet Gestopte voor Plastic Injectiemachines 3

 

De Dragende Technologieën van China

Uw erkende mondiale partner voor het glijden dragende toepassingen.
Het samenwerken om oplossingen voor de meest veeleisende dragende toepassingen tot stand te brengen.

 

 

DE GROOTTE VAN DE RINGENklant
BEGIN UW PROJECTWITH EEN TOEPASSINGSingenieur

 

Ringen, Gesmeerde Lagers, Samengestelde Lagers, Metaallagers, Compressorlagers, metaal-Polymeer, Gloeidraadwond, Duidelijke Lagers, Flenslagers, Polymeerlagers, Flensringen, Pomplagers, Van een flens voorzien Struiken, Duwplaten, Industriële Lagers