• JIAXING VIIPLUS INTERNATIONAL TRADING CO.,LTD
  David van Canada
  Ons bedrijf voert het brons gleitlager van viiplus China in, zorgt ervoor het viiplus professionele team de inklaring altijd vlot is. Zij verstrekken een nauwkeurige classificatie van de bronsring, behandelen al administratie, hebben wij de zelfsmerende bronsringen ontvangen. Zij kijken goed uitgevoerd en de hoogte - kwaliteit.
 • JIAXING VIIPLUS INTERNATIONAL TRADING CO.,LTD
  Valerie van Californië
  Wij voeren het brons gleitlager van China aan in onder incoterm FOB- Shanghai, soms door de Lucht. viiplus is een zeer goede brons gleitlager leverancier, zijn zij zeer professioneel en geduldig, nadat wij de nieuwe orde informeren, zullen zij fabrikant gleitlager op tijd bronzen en zullen ons het programma geven, en dan moeten wij enkel de bronsdelen ontvangen
 • Daisy van Duitsland
  De beste oppervlakte eindigt voor Kokerlager, strakkere concentriciteit, en de materiële uniformiteit van bronsringen. De goede leverancier van standaardduim en metrische kokerlagers en ringen van China.
Contactpersoon : Tiffany
Telefoonnummer : +86 18258386757
WhatsApp : +8618258386757

De stevige Grote Aangepaste Grootte van Bronsgrafiet Gestopte Ringen, van de het Koperlegering van C86300 het Centrifugaal Gietende Brons Bush Beari

Plaats van herkomst Grafietlagersfabrikanten
Merknaam SANKYO,MISUMI,DAIDO,SELF LUBE,GGB,FIBRO STANDARD REPLACEMENT BEARING
Certificering DIN 1850/ISO 4379, UNITED STATES UNS STANDARD,C86300
Modelnummer de stevige ring, brons met smeermiddel stopt ingebedde onderhoud-Vrij
Min. bestelaantal Verhandelbaar
Prijs Price Graphite Bushing Parts, (SAE 660) Leaded Tin Bronze Bearings,863 (SAE 430B) 862 (SAE 430A)Manganese Bronze
Verpakking Details DE KARTONS VAN DE RINGSuitvoer, HOUTEN COMPUTER-AIDED SOFTWARE ENGINEERING, SPECIFICEREN VEREISTEN
Levertijd snelle levering
Betalingscondities TT op voorhand
Levering vermogen Online bronsringen • Glijdende Lagersfabrikanten • Zelfsmerende Ringsleveranciers
Productdetails
Materiaal Aluminium-brons met Stevig Smeermiddel, CuSn5Pb5Zn5 Modelnummer Cilinderlagers, Cilinderlagers met Flens
Eigenschap Zelfsmeringsgrafiet Toepassing Injectie het Vormen van Plastieken, Druk Gegoten Huis > Toepassingsgebieden > Injectie het Vormen va
De dragende Prijs van de Ringsfabriek tiffany@viiplus.com Zelfsmerende Dragende Ringsfabrikant https://www.viiplus.com/
Punt bronsgrafitado
Hoog licht

grafiet doordrongen bronsringen

,

grafiet doordrongen ringen

Laat een bericht achter
Productomschrijving

Grafiet Gestopte Ringen

 

U kunt op onze acties vertrouwen om de hoogste kwaliteit van de dienst 360° als van Brons Grafietlagers/Ringen Specialisten te leveren!
 wij kunnen groot brons grafietlager aan 1000mm binnendiameter leveren.

VIIPLUS CHINA die Lagers glijden is een pionier in het veroorzaken van hoge prestaties, langdurige dragende systeemontwerpen die geen olie of vet vereisen.

 

grafiet gestopte ringen


Werkplaats


Onze hoofdproducten bevatten de plaat van de pijpstaaf van de legeringsmateriaal van het Tinbrons, de legeringsmateriaal van het Aluminiumbrons, de legeringsmateriaal van het fosforbrons en ook met klaar geweest het machinaal bewerken van producten als bronsring, bronsflens, wormtoestel en drijvende kracht. om de materiële samenstelling, de hardheid en de diverse mechanische eigenschappen te controleren strikt, hebben wij spectrometer van Duitsland ingevoerd, hebben wij ook elektronisch universeel het testen machine en Brinell-hardheidsmeetapparaat. Ons materiaal bevat: de middelgrote grote super reusachtige gietende machine van .continuous, centrifugaal gietende machine en ander gietend materiaal

Bronslager & ringen voor landbouwmachines, die installaties en bouwmachines vervoeren

 

C86300 de Centrifugaal het Gieten van het Bronsbush van de Koperlegering Weerstand van de de Lagers hoogst Slijtage

Het vaste lichaam smeerde lagers (JDB) heeft minstens de volgende voordelen:

Deze lagers worden hoofdzakelijk gebruikt in landbouwmachines, die installaties en bouwmachines vervoeren.
De stevige Bronstolerantie en van Vergelijkingslijsten Smering van het de Lagers Stevige Brons van het Stopgrafiet Gegoten Brons | Vsb-50

 

Dit type van lager is geschikt voor midden of met lage snelheid met zware ladingsvoorwaarde. Het wordt wijd gebruikt voor techniekmachines, voertuig, staal en ijzer en toepassingsmachines.

 

 

1. Flexibel, eenvoudig en geschikt ontwerp, brede waaier van gebruik:

 

Het systeem van de brandstoflevering in het techniekontwerp is een werkstuk, tijdrovende opstelling, gebruikend stevige smeringslagers te hoeven niet om te overwegen wanneer het ontwerpen van bijtankend apparaat, sparen de bijtankende apparaten, evenals voor een grote verscheidenheid van speciale gelegenheden, het stevige gesmeerde dragende ontwerp in diverse vormen om diverse gelegenheden, het gebruik van stevig smeringslager tevreden te stellen, te kan het mechanische onderhoud, olie en andere uitgaven zeer verminderen.

 

2. Het lage gebruik kostte:

 

Het traditionele mechanische ontwerp, in een bepaalde werkende tijd, wil vaak op onderhoud komen, de olie controleren, was het apparaat van de olielevering duidelijk, het lichaam zelf en de omringende die milieuverontreiniging door regelmatig gas, resultaat in een verhoging van onderhoudskosten wordt veroorzaakt, realiseert zelfsmering, niet alleen kan het schoon en propere milieu realiseren, en druk zeer de kosten van het gebruik van smeerolie.

 

3. Vrije olie:

 

wegens lineaire uitbreiding is de coëfficiënt van stevig smeermiddel groter dan de metaalmatrijs, zodat wanneer het stevige gesmeerde lager, toen wij begonnen op de oliefilm te lopen naar het malen zal verschuiven en zelfsmering zal realiseren, zodat kunnen de stevige smeringslagers in de plaats worden gebruikt kan waar moeilijk is te gaan en niet kan gaan of vet, zelfs in het geval van lading met lage snelheid en hoge, ook goed smeringseffect hebben.

 

4. Op de voorwaarde van hoog ladingslager en met lage snelheid, kan het spel aan superieure prestaties geven:

 

Is het vast lichaam gesmeerde lager een centrifugaalafgietsel van messing met hoge weerstand als matrijs, speelt de rol van ladingslager, met goede zelfsmerende prestaties van de speciale formule van grafiet als smeermiddel, spel de rol van zelfsmerend, zodat combineert het hun eigen voordelen, zelfs in het geval van hoge lading, met lage snelheid, kan superieure prestaties spelen.

 

5. Uitstekende drugweerstand en corrosieweerstand:

 

Het smeermiddel van het stevige smeringslager wordt gemaakt van speciaal formulegrafiet, PTEE en andere slijtvaste materialen, het heeft een stabiele moleculaire structuur, kan de metaalmatrijs volgens verschillende metalen worden geselecteerd heeft verschillende drugweerstand en corrosieweerstand, zodat heeft het stevige smeringslager uitstekende drugweerstand en corrosieweerstand.

 

6. In plaatsen waar de vorming van de oliefilm, zoals het vergelden van beweging, schommelingsbeweging, frequente aanvang en het ophouden moeilijk is, kan de uitstekende slijtageweerstand worden uitgeoefend:

 

Het regelingsprincipe van de smeermiddelen van het stevige smeringslager is ervoor te zorgen dat er smeermiddelen op alle delen van de malende delen in het lopende proces zijn. Daarom moet de regelingspositie van de smeermiddelen volgens de bewegingsrichting van de malende delen worden bepaald.

 

7. Snak beroepsleven, weinig onderhoud, lange vervangingscyclus en goede prestaties.

 

wegens de vereisten van speciaal productieproces, wat zeer belangrijk materiaal van industriële en mijnbouw opereren de ondernemingen onder uiterst slechte arbeidsvoorwaarden. wegens zwaar materiaal, hoge omgevingstemperatuur, groot stof of zuur corrosief gasco, SO2 in de lucht, brengt de smering van het materiaal heel wat problemen, ernstige wrijving en de slijtage, om ononderbroken verrichting, naast het originele ontwerp te veroorzaken vereist de installatie van de veelvoudige reparatie van het materiaalwiel, ook behoefte om heel wat onderhoudspersoneel te investeren. Het beperkt ernstig de verbetering van productiviteit, en de consumptie van vervangstukken en energie is uiterst groot, wat een belangrijke hindernis voor de ontwikkeling van productie is geworden.

 

 

Veel meer producten voor diverse toepassingen:

 

De Ringen van het Kaplanblad

 

Hoofspoor Dragende Rollen

 

Duwglb Wasmachines

 

Vleugelklepverbindingen en Taplagers

 

Hydraulische Verbindingen

 

Wicketpoort en Werkend Mechanismeverbindingen

 

Pomplagers

 

De Lagers van de controlepoort

 

Servomotor en servo-Verbindingslagers

 

 
Het bedrijf van de viiplusfabrikant is geëngageerd aan nieuw productonderzoek geweest en de ontwikkeling, de materiële prestaties, de betere JDB-koker van de reeksvast lichaam ingelegde zelfsmerende as met weerstand met hoge weerstand, slijtage, vrij onderhoud enz., hebben met succes het steunen van verscheidene wereldberoemde fabrikanten van injectie het vormen machine, die machine gieten.
 

Kostenefficiency


Het traditionele mechanische ontwerpen vereist frequent het oli?en onderhoud; de controle van de oliemaat zal worden uitgevoerd om te verzekeren de passage die van olie apparaten leveren duidelijk is. Aangezien het periodieke oli?en kan veroorzaken verontreiniging aan de machines zelf als welI in verband met de omringende omgeving, resulterend in een verhoging van de onderhoudskosten, kan de totstandbrenging van zelfsmering niet alleen het milieu schoon maken maar drukt zeer ook de Iubricating-kosten.

 • Het gegoten Brons Dragen met Grafietstoppen
 • Speciale het lagertoepassing van de koperkoker
 • Het speciale lager van de koperkoker voor vorm
 

De zelfsmerende Lagers worden typisch gebruikt in de Volgende Toepassing:

 

Zijn de zelfsmerende dragende producten van mijn bedrijf geleverd in het chassis lopende lichaam, de lichaamsdelen, de hydraulische componenten en andere componenten. Met inbegrip van de bimetaal rollende lagers van de grenssmering, op metaal-gebaseerde zelfsmerende lagers en metaal-plastic zelfsmerende rollende lagers. Deze dragende materialen hebben uitstekende slijtageweerstand en stofweerstand in de hoge ladingsomstandigheden, en de zelfsmerende technologie verlengt zeer de onderhoudscyclus van het lager, waarbij de gebruiksverhouding van het materiaal wordt verbeterd en de onderhoudskosten worden gedrukt.

 

Materiaal

CuAI10Ni5Fe4

Typicai applicaton

Het product wordt wijd gebruikt op opeenvolgende gietende en rollende machines, mijn-exploiterend materiaal, schepen, stoommotor, enz.

Het hydraulische Cilinder het Gieten Bronsflens Dragen met Stevig Smeermiddel

Structuurkenmerken en Toepassingen
Vsb-50 het stevige Smerende Lager wordt veroorzaakt door messing te versterken dat goede fysieke prestaties en goed vermogen voor het gieten heeft. Wat meer, het messingsmateriaal is heeft vrij goede anti-erosion abitity in lucht, zoet water en zeewater. De oppervlakte wordt regelmatig en fijn machinaal bewerkt met contactdozen waarin het bijzondere stevige smeermiddel wordt gevuld. Het product wordt wijd gebruikt op opeenvolgende gietende en rollende machines, mijn-exploiterend materiaal, schepen, stoommotor, enz.

De stevige Ringen van het Bronslagers van het Smeermiddel Gietende Aluminium

Kenmerken

 
met Stevige Grafietsmering. Diverse materiële specificaties, de standaard en speciale vormen zijn ook beschikbaar


Vsb-50 stevige smerende lagers
 
1. Mei-het werk zonder enige ol voor langdurig
2. Uiterst hoge ladingscapaciteit, goede anti-wear en lagere wrijving
3. Bijzonder aangewezen voor lading met lage snelheid en hoge
4. Geschikt om te vergelden, schommeling of intermitterende motie waar de oliefilm moeilijk om is worden gevormd
5. Goede chemische bestand en anticorrosieve kenmerken
6. Kan b€ in brede waaier van temperatuur van -40℃-+300℃ wordt gebruikt die

Strusture

 

Vsb-50 wordt het materiaal gemaakt van sterk gegoten brons gebaseerd metaal met speciale stevige ingebedde smeermiddelen. Het onedele metaal weerstaat hoge lading en de stevige smeermiddelen verstrekken zelfsmering. Het lager toont uitstekende prestaties zonder pre-smering in de omstandigheden van extreme hoogte - lage temperatuur met met lage snelheid. Dit materiaal verstrekt een onderhoud-vrije dragende oplossing, in het bijzonder voor hoge lading, intermitterend van oscillerende motie.

 

Technische Gegevens

 


Prestaties

Gegevens

Materiaal

CuSn5Pb5Zn5

Dichtheid

7.8g/cm ³

Hardheid

>150HB

Treksterkte

>600N/mm ²

Opbrengststerkte

>260N/mm ²

Verlenging

>10%

Coëfficiënt van lineaire uitbreiding

1.6·10-5/℃

 

Beschikbaarheid

Dragende vormen beschikbaar in standaardafmetingen
· Cilindrische struiken
· Van een flens voorzien struiken
· Glijdende platen
 
De dragende vormen maakten aan orde: de standaardvormen in speciale afmetingen, duwwasmachines, voorzagen duwwasmachines, helft-lagers, speciale die vormen door het stempelen of diepe tekening, aangepaste dragende ontwerpen worden verkregen van een flens
 

Typische Toepassingen

 

Dit soort lager kan onder droge, op hoge temperatuur, hoge druk, correderende stof, water of andere chemische milieu's worden toegepast wanneer geen olieblik wordt geïntroduceerd. Het wordt wijd gebruikt in automobielproductenlijn, watertechniek, dampoort, de plastic industrieën, opeenvolgende gietende machines, staalrollen in de metallurgieindustrie, minerale machines, schepen, turbogenerators, hydraulische turbines en injectie het vormen machines…