• JIAXING VIIPLUS INTERNATIO NAL TRADING CO.,LTD
  David van Canada
  Ons bedrijf voert het brons gleitlager van viiplus China in, zorgt ervoor het viiplus professionele team de inklaring altijd vlot is. Zij verstrekken een nauwkeurige classificatie van de bronsring, behandelen al administratie, hebben wij de zelfsmerende bronsringen ontvangen. Zij kijken goed uitgevoerd en de hoogte - kwaliteit.
 • JIAXING VIIPLUS INTERNATIO NAL TRADING CO.,LTD
  Valerie van Californië
  Wij voeren het brons gleitlager van China aan in onder incoterm FOB- Shanghai, soms door de Lucht. viiplus is een zeer goede brons gleitlager leverancier, zijn zij zeer professioneel en geduldig, nadat wij de nieuwe orde informeren, zullen zij fabrikant gleitlager op tijd bronzen en zullen ons het programma geven, en dan moeten wij enkel de bronsdelen ontvangen
 • JIAXING VIIPLUS INTERNATIO NAL TRADING CO.,LTD
  Daisy van Duitsland
  De beste oppervlakte eindigt voor Kokerlager, strakkere concentriciteit, en de materiële uniformiteit van bronsringen. De goede leverancier van standaardduim en metrische kokerlagers en ringen van China. https://www.bronzelube.com/
 • JIAXING VIIPLUS INTERNATIO NAL TRADING CO.,LTD
  Beverly van Florida
  „De klepringen perfectioneren, dankuwel voor uw superieure klantenservice! Staal-gesteund, PTFE gevoerde gerolde ringen is lage kosten, een product voor algemeen gebruik dat uitstekende slijtagekenmerken bij hoge ladingen en snelheden over een brede temperatuurwaaier verstrekt. Zij worden ontworpen zelfsmerend en onderhoud-vrij om te zijn.
 • JIAXING VIIPLUS INTERNATIO NAL TRADING CO.,LTD
  Michael Russo
  De verpakte bronsringen wordt geproduceerd met diamantvormige smeringsparagrafen op de binnendiameteroppervlakte die smeermiddelreservoirs verstrekken die voor de verlengde dienst toestaan.
Contactpersoon : Tiffany

De stevige Grote Aangepaste Grootte van Bronsgrafiet Gestopte Ringen, van de het Koperlegering van C86300 het Centrifugaal Gietende Brons Bush Beari

Plaats van herkomst Grafietlagersfabrikanten
Merknaam ,MISUMI,DAIDO,SELF LUBE,,FIBRO STANDARD REPLACEMENT BEARING
Certificering DIN 1850/ISO 4379, UNITED STATES UNS STANDARD,C86300
Modelnummer de stevige ring, brons met smeermiddel stopt ingebedde onderhoud-Vrij
Min. bestelaantal Verhandelbaar
Prijs Price Graphite Bushing Parts, (SAE 660) Leaded Tin Bronze Bearings,863 (SAE 430B) 862 (SAE 430A)Manganese Bronze
Verpakking Details DE KARTONS VAN DE RINGSuitvoer, HOUTEN COMPUTER-AIDED SOFTWARE ENGINEERING, SPECIFICEREN VEREISTEN
Levertijd snelle levering
Betalingscondities TT op voorhand
Levering vermogen Online bronsringen • Glijdende Lagersfabrikanten • Zelfsmerende Ringsleveranciers

Contacteer me voor vrije steekproeven en coupons.

whatsapp:0086 18588475571

WeChat: 0086 18588475571

Skype: sales10@aixton.com

Als u om het even welke zorg hebt, verstrekken wij de online-Help van 24 uur.

x
Productdetails
Materiaal Aluminium-brons met vast smeermiddel, CuSn5Pb5Zn5 Modelnummer Cylinderlagers,Cylinderlagers met flens
Kenmerken Zelfverzetting Grafiet Toepassing Injectievorming van kunststoffen, drukgegooid Home > Toepassingsgebieden > Injectievorm van kunststo
Fabrieksprijs van buizenlagers Tiffany@viiplus.com Vervaardigers van zelfglijdende buizen voor lagers De Commissie heeft de Commissie verzocht de volgende informatie te verstrekken:
Artikel 1 graffiti van brons Grafiet-gepropte buizen Aankoop van olievrije Bush #500 Sferische Lagers (SPS) uit China, Fabriekautomatisering en metaalgie
Producenten van boslagers Leveranciers Exporteurs Tiffany.com, Bushings - Configure en aankoop - https://www.viiplus.Com/
Hoog licht

grafiet doordrongen bronsringen

,

grafiet doordrongen ringen

Laat een bericht achter
Productomschrijving

met een vermogen van meer dan 50 W,bieden een robuuste en betrouwbare oplossing voor grootschalige toepassingen die een superieure slijtvastheid en zelfglij nodig hebbenDeze buslagers zijn ontworpen om te voldoen aan de veeleisende eisen van zware machines en apparatuur, waardoor een soepele en efficiënte werking wordt gewaarborgd.

De koperlegering C86300, die bekend staat om haar uitstekende mechanische eigenschappen, zorgt voor een superieure sterkte, hardheid en corrosiebestendigheid van de busjes.De toevoeging van grafietpluggen verbetert de prestaties van de busjes door een natuurlijke smeermethode te bieden, waardoor de wrijving en slijtage tussen de buizen en de paringsoppervlakken worden verminderd.

Een van de belangrijkste kenmerken van deze busjes is hun grote afmetingen, waardoor ze kunnen worden gebruikt in toepassingen met grotere diameters en hogere belastingen.de buizen kunnen worden aangepast aan specifieke eisen, waardoor een nauwkeurige montage en optimale prestaties in verschillende toepassingen worden gewaarborgd.

Het centrifuge gietproces dat wordt gebruikt voor de vervaardiging van deze buizen zorgt voor een dichte en uniforme materiaalstructuur, wat resulteert in buizen met uitzonderlijke duurzaamheid en levensduur.Dit maakt ze geschikt voor gebruik in de mijnbouw, de verwerkende industrie en andere industrieën waar de apparatuur aan extreme omstandigheden en zware belastingen wordt blootgesteld.

Kortom,solide bronzen grafiet gesloten busjes vervaardigd van C86300 centrifuge giet koperlegering zijn een uitstekende keuze voor grootschalige toepassingen die superieure slijtvastheid en zelfglij nodig hebbenMet hun op maat gemaakte opties, nauwkeurige montage en uitstekende materiaal eigenschappen zorgen deze buslagers voor een soepele en betrouwbare werking in verschillende zware toepassingen.

Met grafiet gepropte buizen

U kunt vertrouwen op onze acties om de hoogste kwaliteit van 360° service te leveren als Bronze Grafiet Lagers/Bushings Specialisten!
We kunnen grote bronzen grafietlagers leveren met een binnendiameter van 1000 mm.

VIIPLUS CHINASliding Bearings is een pionier in het produceren van hoogwaardige, langdurige lagersystemen die geen olie of vet nodig hebben.

graphite plugged bushings


Werkgebied


Onze belangrijkste producten bevatten pijp/staaf/plaat van Tin bronzen legering materiaal, Aluminium bronzen legering materiaal, fosfor bronzen legering materiaal en ook afgewerkte bewerkingsproducten zoals bronzen bussen,brons flensOm de samenstelling van het materiaal, de hardheid en de verschillende mechanische eigenschappen strikt te controleren, hebben wij een spectrometer ingevoerd uit Duitsland,We hebben ook elektronische universele testmachine en Brinell hardheidstesterOnze apparatuur omvat: middelgrote/grote/supergrote. continue gietmachine, centrifuge gietmachine en andere gietapparatuur

Lagers en buizen, van brons, voor landbouwmachines, vervoermachines en bouwmachines

C86300 Centrifugal Casting Copper Alloy Bronze Bush Bearings High Wear Resistance

De onderstaande kenmerken zijn van toepassing:

Deze lagers worden hoofdzakelijk gebruikt in landbouwmachines, transportinstallaties en bouwmachines.
Solid Bronze Toleranties en Vergelijking Tabellen Plug Grafiet Gegote Bronzen Lagers Solid Bronze smeermiddel VSB-50

Dit type lager is geschikt voor middel- of lage snelheid met zware belasting.

1Flexibel, eenvoudig en handig ontworpen, breed toepassingsgebied:

Het brandstofvoorzieningssysteem in het ontwerp is een stukje werk, tijdrovende opstelling, met behulp van vaste smeerlagers hoeft niet te worden overwogen bij het ontwerpen van een tankinrichting,de tankinrichtingen behouden, evenals voor een breed scala aan speciale gelegenheden, het ontwerp van de vaste gesmeerde lagers in verschillende vormen, om verschillende gelegenheden te bevredigen, het gebruik van vaste smeerlagers,kan het mechanisch onderhoud aanzienlijk verminderen, olie en andere uitgaven.

2- lage gebruikskosten:

Het traditionele mechanische ontwerp, in een bepaalde bedrijfstijd, willen vaak komen op onderhoud, controleer de olie, de olievoorziening apparaat was duidelijk,het lichaam zelf en het omringende milieu vervuiling veroorzaakt door normaal gas, resulteren in een toename van de onderhoudskosten, het realiseren van zelf smeer, kan niet alleen het milieu schoon en netjes realiseren, en de kosten van het gebruik van smeerolie aanzienlijk verminderen.

3. olievrij:

Vanwege de lineaire uitbreidingscoëfficiënt van vast smeermiddel is groter dan de metalen matrix, dus wanneer de vaste gesmeerd lager,Wanneer we begonnen met het lopen op de olie film zal verschuiven naar een slijpen en realiseer zelf smering, zodat solide smeerlagers kunnen worden gebruikt op de plaats waar is moeilijk te gaan en kan niet gaan of vet, zelfs in het geval van lage snelheid en hoge belasting, kan ook een goed smeer effect.

4Onder de voorwaarde van een hoge draagkracht en een lage snelheid kan het een superieure prestatie opleveren:

Een vast gesmeerd lager is een centrifugale giet van hoogsterk messing als de matrix, die de rol speelt van een drager.met een goede zelfsmeermiddelprestatie van de speciale formule van grafiet als smeermiddel, spelen de rol van zelf smeer, dus het combineert hun eigen voordelen, zelfs in het geval van hoge belasting, lage snelheid, kan een superieure prestaties spelen.

5Uitstekende resistentie tegen geneesmiddelen en corrosie:

Het smeermiddel van het vaste smeerlager is gemaakt van speciale formule grafiet, PTEE en andere slijtvast materiaal, het heeft een stabiele moleculaire structuur,de metalen matrix kan worden geselecteerd volgens verschillende metalen hebben verschillende resistentie tegen geneesmiddelen en corrosiebestendigheid, zodat het vaste smeerlager een uitstekende bestandheid tegen stoffen en corrosiebestendigheid heeft.

6Op plaatsen waar het moeilijk is om een oliefilm te vormen, zoals bij wisselbewegingen, schommelbewegingen, frequente start- en stopbewegingen, kan een uitstekende slijtvastheid worden uitgeoefend:

Het beginsel van de opstelling van de smeermiddelen van het vaste smeerlager is om ervoor te zorgen dat er smeermiddelen op alle delen van de slijponderdelen in het loopproces zijn.de plaats van de smeermiddelen moet worden bepaald op basis van de bewegingsrichting van de slijpdelen;.

7.Lange levensduur, weinig onderhoud, lange vervangingscyclus en goede prestaties.

Vanwege de eisen van een speciaal productieproces werken sommige belangrijke apparatuur van industriële en mijnbouwbedrijven onder extreem slechte werkomstandigheden.hoge omgevingstemperatuur, grote stof of zuur corrosieve gas CO, SO2 in de lucht, het smeren van de apparatuur brengt veel problemen, ernstige wrijving en slijtage, om continue werking te produceren,naast het oorspronkelijke ontwerp vereist de installatie van meerdere apparatuur wiel reparatie, moet ook veel onderhoudspersoneel worden geïnvesteerd. Het beperkt de productiviteitsverbetering ernstig en het verbruik van reserveonderdelen en energie is extreem groot,Het is een belangrijke belemmering voor de ontwikkeling van de productie..

Veel meer producten voor verschillende toepassingen:

Kaplan Blade Bushings

Rollers voor het dragen van hoofdpoort

Schokkapswasmachines

Vlinderdichtingen en trunnionlagers

Hydraulische afdichtingen

Wicketgate- en bedieningsmechanismezegels

Pomplagers

Regelaars voor de controlepoort

Servo-motor- en servo-linklagers

Deviiplus fabrikantHet bedrijf is toegewijd aan het onderzoek en de ontwikkeling van nieuwe producten, verbeterde materiaalprestaties, JDB-serie solide ingelegde zelfglijende ashoes met hoge sterkte, slijtvastheid,gratis onderhoud enz., heeft met succes ondersteund verschillende wereldberoemde fabrikanten van spuitgietmachine, gietmachine.

Kostenefficiëntie


Het traditionele mechanische ontwerp vereist frequent onderhoud van de olie; de controle van de oliemeter moet worden verricht om ervoor te zorgen dat de olievoorziening vrij doorgaat.Aangezien de periodieke olievergiftiging zowel de machines zelf als de omgeving kan vervuilen, waardoor de onderhoudskosten stijgen, kan de verwezenlijking van zelfglijning niet alleen het milieu schoner maken, maar ook de smeerkosten aanzienlijk verminderen.

 • Gegote bronzen lagers met grafietproppen
 • Speciale toepassing van koperen behuizing
 • Spesiale koperen behuizing voor schimmel

Zelfslijmende lagers worden doorgaans gebruikt voor de volgende toepassingen:

De zelfglijbare lagers van mijn bedrijf zijn geleverd in het chassis, onderdelen, hydraulische onderdelen en andere onderdelen.Met inbegrip van bimetalen grenssmeermolen, op metaal gebaseerde zelfglijbare lagers en zelfglijdende rolllagers van metaal-plastiek.Deze lagers hebben een uitstekende slijtvastheid en stofbestendigheid onder hoge belastingomstandigheden en de zelfglijtechnologie verlengt de onderhoudscyclus van het lager aanzienlijk.Dit verbetert de benutting van de apparatuur en vermindert de onderhoudskosten..

Materiaal

CuAI10Ni5Fe4

Typische toepassing

Het product wordt veel gebruikt op opeenvolgende giet- en rollmachines, mijnbouwapparatuur, schepen, stoommachines, enz.

Hydraulische cilinder gieten Bronzen flenstlager met vast smeermiddel

Structuurkenmerken en toepassingen
VSB-50 Solid Lubricating Bearing wordt geproduceerd door versterking van messing dat een goede fysieke prestaties en een goede capaciteit voor gieten heeft.het messingmateriaal heeft een vrij goede anti-erosie-aardheid in de luchtDe oppervlakte wordt regelmatig en fijn bewerkt met stopcontacten waarin bepaalde vaste smeermiddelen worden ingevuld.Het product wordt veel gebruikt op opeenvolgende giet- en rollmachines, mijnbouwapparatuur, schepen, stoommachines, enz.

Vaste smeermiddelen Gegooid Aluminium Brons Lagers Bushings

Kenmerken

Er zijn ook verschillende materiaal specificaties, standaard en speciale vormen beschikbaar


VSB-50 Vaste smeerlagers

1. kan lang zonder olie werken
2. Extrem hoog draagvermogen, goede slijtvastheid en lagere wrijving
3Vooral geschikt voor lage snelheid en hoge belasting
4. geschikt voor wisselende, schommelende of intermitterende bewegingen waarbij oliefilm moeilijk te vormen is
5Goed chemisch bestand en corrosiebestendige eigenschappen
6. kan worden gebruikt in een breed temperatuurbereik van -40°C tot +300°C

Structuur

VSB-50 materiaal is gemaakt van sterk gegoten brons met speciale vaste smeermiddelen.hoge belastingHet lager vertoont uitstekende prestaties zonder vooraf smeerwerk onder extreme hoge/lage temperatuur met lage snelheid.Dit materiaal biedt een onderhoudsvrije lageroplossing, met name voor hoge belasting, intermitterend van oscillerende beweging.

Technische gegevens


Prestaties

Gegevens

Materiaal

C0Sn5Pb5Zn5

Dichtheid

70,8 g/cm3

Hardheid

> 150HB

Treksterkte

> 600N/mm2

Gewaskracht

> 260N/mm2

Verlenging

> 10%

Coëfficiënt van lineaire uitbreiding

1.6·10-5/°C

Beschikbaarheid

Buizen van de soort gebruikt voor de vervaardiging van motorvoertuigen
· cilindrische struiken
· Flangenbosjes
· Schuifplaten

Op bestelling vervaardigde lagers: standaardvormen in speciale afmetingen, stuwkleppen, flenslagers, halflagers, speciale vormen verkregen door stempelen of diep trekken,op maat gemaakte lagers

Typische toepassingen

Dit soort lagers kan worden aangebracht onder droge, hoge temperatuur, hoge druk, corrosieve, water of andere chemische omgevingen wanneer er geen olie kan worden ingevoerd.Het wordt veel gebruikt in de automotive producten lijn, waterbouw, dampoort, kunststofindustrie, opeenvolgende gietmachines, staalrollers in de metallurgische industrie, mineraalmachines, schepen, turbogeneratoren,met een vermogen van niet meer dan 50 kW- Wat is er?