• JIAXING VIIPLUS INTERNATIO NAL TRADING CO.,LTD
  David van Canada
  Ons bedrijf voert het brons gleitlager van viiplus China in, zorgt ervoor het viiplus professionele team de inklaring altijd vlot is. Zij verstrekken een nauwkeurige classificatie van de bronsring, behandelen al administratie, hebben wij de zelfsmerende bronsringen ontvangen. Zij kijken goed uitgevoerd en de hoogte - kwaliteit.
 • JIAXING VIIPLUS INTERNATIO NAL TRADING CO.,LTD
  Valerie van Californië
  Wij voeren het brons gleitlager van China aan in onder incoterm FOB- Shanghai, soms door de Lucht. viiplus is een zeer goede brons gleitlager leverancier, zijn zij zeer professioneel en geduldig, nadat wij de nieuwe orde informeren, zullen zij fabrikant gleitlager op tijd bronzen en zullen ons het programma geven, en dan moeten wij enkel de bronsdelen ontvangen
 • JIAXING VIIPLUS INTERNATIO NAL TRADING CO.,LTD
  Daisy van Duitsland
  De beste oppervlakte eindigt voor Kokerlager, strakkere concentriciteit, en de materiële uniformiteit van bronsringen. De goede leverancier van standaardduim en metrische kokerlagers en ringen van China. https://www.bronzelube.com/
 • JIAXING VIIPLUS INTERNATIO NAL TRADING CO.,LTD
  Beverly van Florida
  „De klepringen perfectioneren, dankuwel voor uw superieure klantenservice! Staal-gesteund, PTFE gevoerde gerolde ringen is lage kosten, een product voor algemeen gebruik dat uitstekende slijtagekenmerken bij hoge ladingen en snelheden over een brede temperatuurwaaier verstrekt. Zij worden ontworpen zelfsmerend en onderhoud-vrij om te zijn.
 • JIAXING VIIPLUS INTERNATIO NAL TRADING CO.,LTD
  Michael Russo
  De verpakte bronsringen wordt geproduceerd met diamantvormige smeringsparagrafen op de binnendiameteroppervlakte die smeermiddelreservoirs verstrekken die voor de verlengde dienst toestaan.
Contactpersoon : Tiffany

De Sinter Grafietbrons van het kraaglager | brons gleitlager

Plaats van herkomst gleitlagerbuchsen China
Merknaam VIIPLUS Sleeve & Bearing
Certificering FIBRO Standard
Modelnummer C86300 BRONSringen
Min. bestelaantal Standaardgrootte die Geen Minimumordehoeveelheid ringen
Prijs Bushings High Quality Price Ratio B2B
Verpakking Details De uitvoerkarton; Houten geval; Houten pallet.
Levertijd 2~4 weken
Betalingscondities T/T, L/C, Western Union,
Levering vermogen de ringen van de bronskoker, China, fabrikanten, leveranciers, fabriek, in het groot, Metaal Zelfsme

Contacteer me voor vrije steekproeven en coupons.

whatsapp:0086 18588475571

WeChat: 0086 18588475571

Skype: sales10@aixton.com

Als u om het even welke zorg hebt, verstrekken wij de online-Help van 24 uur.

x
Productdetails
Materiaal Brons + grafiet, aluminium-brons met vast smeermiddel, CuZn25AI5Mn4Fe3 Modelnummer Cylinderlagers,Cylinderlagers met flens
Kenmerken Zelfglijdend halsbandlager Glijmiddel Grafietkraaglagers
Toepassing Gemiddelde belasting, maar hogere temperatuur en conditie met gemiddelde snelheid enz. Type Flanke/sleeve/wasser
Een beter citaat Tiffany@viiplus.com Vervaardigers van zelfglijdende buizen voor lagers De Commissie heeft de Commissie verzocht de volgende informatie te verstrekken:
Hoog licht Het Bronsring van spleetoilless, Anti het Bronsring van Moeheidsoilless, het Bronsring van Onderhoud Gleitalger Een het duidelijke lager, of meer in het algemeen glijden contactlager en het dialager, zijn het een
Producenten van boslagers Leveranciers Exporteurs Tiffany.com, Bushings - Configure en aankoop - https://www.viiplus.Com/
Hoog licht

grafietbronsring

,

grafiet gestopte bronsringen

Laat een bericht achter
Productomschrijving

"Collar Bearing Sinter Graphite Bronze" of "Bronze Gleitlager" verwijst naar een soort lager dat gesinterd grafietbronze gebruikt als materiaal voor het schuifoppervlak.Gesinterd grafietbronzen is een samengesteld materiaal dat wordt gemaakt door het sinteren van bronspoeder en grafietdeeltjes, wat resulteert in een materiaal met uitstekende slijtvastheid, hoge sterkte en goede zelfglijende eigenschappen.
"Gleitlager" in het Duits vertaalt zich als "glijlading" of "plain bearing", wat een soort lager is dat het mogelijk maakt om tussen twee oppervlakken te glijden of te draaien.Bronze Gleitlager verwijst specifiek naar lagers gemaakt van bronzen materialen, die bekend staan om hun sterkte, corrosiebestendigheid en goede slijtageigenschappen.
In de context van "Sintergrafietbronzen kraaglagers" verwijst het kraaglagers waarschijnlijk naar een specifiek ontwerp of configuratie van het lager,terwijl het gesinterde grafietbronzen de materiaal eigenschappen die het geschikt maken voor de toepassing.
Daarom verwijst "Collar Bearing Sinter Graphite Bronze" of "Bronze Gleitlager" naar een schuiflager gemaakt van gesinterd grafietbronze, dat uitstekende slijtvastheid biedt, hoge sterkte,en goede zelfglijende eigenschappen.

Bronzen grafiet,Koollagers


Kraaglagers. Producten en leveranciers
Grafiet ingelegde busjes en platen Sourcing From China: uw online bronzen busjes bronzen.We hebben een van de grootste voorraden gegoten en gesinterde olie geïmpregneerde bronzen busjes in de wereld.Er is geen minimumbestelling, maar de rechte tolerantie is ook van cruciaal belang vanwege de toegenomen snelheid van de nieuwe generatie CNC-apparatuur.Onze bronzen BUshing stelt onze klanten in staat om de optimale prestaties van hun apparatuur te gebruiken, waardoor hun concurrentievoordeel toeneemt.

VIIPLUSis een professionele glijbaan fabriek en brons mouw busjes fabrikant uit China, groothandel busjes in China, voorraad groottes.Com -China plain lager fabrikant voor vele jaren. China Vervaardiging van Plug Graphite Bronze Bushings Beschikbaar. Strikte kwaliteitscontrole. Op tijd leveren. Redelijke prijs. Superieure kwaliteit. Professionele service. Soorten:C86300 Bronzen grafietlagers, Flanged Bushing, Plaat, Wasmachine.


bronze gleitlager


Bronzen grafietblok recht en flenstypus


standaardonderdelen voor kunststofvormen
schuifplaat stuwkust split bushing

Olievrije Trust Bush Metalen glijmaterialen vervaardigd in China Lagertolerantie


Solid Bronze Metalen CuZn25AI5Mn4Fe3 Plug Grafiet Gegooide Bronzen Lagers Productieproces JDB Gietproces STANDARD DEELEN Schuiflagers in standaard afmetingen
· cilindrische struiken
· Flangenbosjes
· Schuifplaten

Productieproces Bronze Gleitlager JDB Gietproces

Met behulp van een machine voor het gieten van bronzenlagers
Injectievormmachine Bronzen lagers
Drukgietmachine Bronzen lagers

BRONZE Gleitlager MAIN BASE ALLOY


Materiaal:CuZn25AI5Mn4Fe3

graphite plugged bushing

Structuurkenmerken en toepassingen


VSB-50 Solid Lubricating Bearing wordt geproduceerd door middel van versterking van messing datgoede fysieke prestaties en goede capaciteit voor gietenBovendien heeft het messingmateriaal een vrij goede anti-erosie-aardheid in lucht, zoet water en zeewater.Het oppervlak wordt regelmatig en fijn bewerk met stopcontacten waarin een bepaald vast smeermiddel wordt gevuldHet product wordt veel gebruikt op opeenvolgende giet- en rollmachines, mijnbouwapparatuur, schepen, stoommachines, enz.Vooral apparatuur die werkt in ruwe mijnen en velden;Zoals bosmechanische lagerelementen.VIIPLUS ontwikkelde een schokbestendig, stofbestendig, hoogwaardig zelfglijbaar lager, dat niet alleen het probleem van het smeren oplost, maar ook het geluid vermindert en de levensduur verlengtLogistiek en transportapparatuur toepassingen traditionele lager geluid, onderhoudscyclus en de levensduur is kort, hoge onderhoudskosten beperken de normale bedrijfsduur van de apparatuur,met name vervoerapparatuur, veldapparatuur, enz.,VIIPLUS zelfglijlaarkan niet alleen het comfort van het gebruik van de apparatuur verbeterenBijvoorbeeld, geen smeerolie of eenmalige coating kan het proces onderhoud en hoge downtime kosten op te lossen, terwijl het vermijden van milieuvervuiling.

Vaste smeermiddelen Gegooid Aluminium Brons Lagers Bushings

Kenmerken

Er zijn ook verschillende materiaal specificaties, standaard en speciale vormen beschikbaar
met een gewicht van niet meer dan 10 kg
1. kan lang zonder olie werken
2. Extrem hoog draagvermogen, goede slijtvastheid en lagere wrijving
3Vooral geschikt voor lage snelheid en hoge belasting
4. geschikt voor wisselende, schommelende of intermitterende bewegingen waarbij oliefilm moeilijk te vormen is
5Goed chemisch bestand en corrosiebestendige eigenschappen
6. kan worden gebruikt in een breed temperatuurbereik van -40°C tot +300°C

Structuur

VSB-50 vaste smeermiddelen glijlagers materiaal is gemaakt van sterk gegoten brons gebaseerd metaal met speciale vaste smeermiddelen ingebed.Het basismetaal weerstaat hoge belastingen en de vaste smeermiddelen zorgen voor zelfglijningHet lager vertoont uitstekende prestaties zonder vooraf smeeren onder extreme hoge/lage temperatuur met lage snelheid.met name voor hoge belastingen, intermitterend van oscillerende beweging.

self lubricating bronze bushing Collar Bearing | Products & Suppliers

Technische gegevens

Graad

50#

50S1

50S2

50S3

650S5

Materiaal

CuZn25AI5Mn4Fe3

C0Sn5Pb5Zn5

CuAI10Ni5Fe5

CuSn12

CuZn25AI5Mn4Fe3

Dichtheid

8

8.9

7.8

8.9

8

Hardheid

≥ 210

≥ 70

≥ 150

≥ 75

≥235

Treksterkte

≥ 750

≥ 250

≥ 500

≥ 270

≥ 800

Kracht van de uitlaat

≥ 450

≥ 90

≥ 260

≥ 150

≥ 450

Verlenging

≥ 12

≥ 13

≥ 10

≥ 5

≥ 8

Coëfficiënt o lineaire uitbreiding

1.9 × 10-5/°C

1.8 × 10-5/°C

1.6 × 10-5/°C

1.8 × 10-5/°C

1.9 × 10-5/°C

Max. Tijd.

-40°C tot +300°C

-40°C tot +400°C

-40°C tot +400°C

-40°C tot +400°C

-40°C tot +300°C

Max.dynamische belasting

100

60

50

70

120

Max.snelheid ((droog)

15

10

20

10

15

N/mm2*m/s ((Lubricatie)

200

60

60

80

200

Compressievervorming

< 0,01 mm

< 0,05 mm

< 0,04 mm

< 0,05 mm

< 0,005 mm

Chemische samenstellingen

Productnummer.

Chemische samenstellingen

VSB-50

C.

Zn

Al

Fe

Deeltjes

- Jawel.

Ni

Sn

Pb

60 tot 66

22 tot 28

5.0~8.0

2.0~4.0

2.5 tot 5.0

< 0.1

< 0.5

< 0.2

< 0.2

Begin met uw
Projecten met een applicatie-ingenieur

Buizen, gesmeerde lagers, samengestelde lagers, metalen lagers, compressorlagers, metaal-polymer, filamentwonden, gewone lagers, flenslagers, polymerlagers, flenslagers, pomplagers,Flankeerde struiken"Sleepplaten, industriële lagers"