• JIAXING VIIPLUS INTERNATIO NAL TRADING CO.,LTD
  David van Canada
  Ons bedrijf voert het brons gleitlager van viiplus China in, zorgt ervoor het viiplus professionele team de inklaring altijd vlot is. Zij verstrekken een nauwkeurige classificatie van de bronsring, behandelen al administratie, hebben wij de zelfsmerende bronsringen ontvangen. Zij kijken goed uitgevoerd en de hoogte - kwaliteit.
 • JIAXING VIIPLUS INTERNATIO NAL TRADING CO.,LTD
  Valerie van Californië
  Wij voeren het brons gleitlager van China aan in onder incoterm FOB- Shanghai, soms door de Lucht. viiplus is een zeer goede brons gleitlager leverancier, zijn zij zeer professioneel en geduldig, nadat wij de nieuwe orde informeren, zullen zij fabrikant gleitlager op tijd bronzen en zullen ons het programma geven, en dan moeten wij enkel de bronsdelen ontvangen
 • JIAXING VIIPLUS INTERNATIO NAL TRADING CO.,LTD
  Daisy van Duitsland
  De beste oppervlakte eindigt voor Kokerlager, strakkere concentriciteit, en de materiële uniformiteit van bronsringen. De goede leverancier van standaardduim en metrische kokerlagers en ringen van China. https://www.bronzelube.com/
 • JIAXING VIIPLUS INTERNATIO NAL TRADING CO.,LTD
  Beverly van Florida
  „De klepringen perfectioneren, dankuwel voor uw superieure klantenservice! Staal-gesteund, PTFE gevoerde gerolde ringen is lage kosten, een product voor algemeen gebruik dat uitstekende slijtagekenmerken bij hoge ladingen en snelheden over een brede temperatuurwaaier verstrekt. Zij worden ontworpen zelfsmerend en onderhoud-vrij om te zijn.
 • JIAXING VIIPLUS INTERNATIO NAL TRADING CO.,LTD
  Michael Russo
  De verpakte bronsringen wordt geproduceerd met diamantvormige smeringsparagrafen op de binnendiameteroppervlakte die smeermiddelreservoirs verstrekken die voor de verlengde dienst toestaan.
Contactpersoon : Tiffany

C86300 van de Gidsstruiken van SAE 430B Oilless het Grafiet van het het Mangaanbrons

Plaats van herkomst gleitlagerbuchsen China
Merknaam VIIPLUS Sleeve & Bearing
Certificering FIBRO Standard
Modelnummer C86300 BRONSringen
Min. bestelaantal Standaardgrootte die Geen Minimumordehoeveelheid ringen
Prijs Bushings High Quality Price Ratio B2B
Verpakking Details De uitvoerkarton; Houten geval; Houten pallet.
Levertijd 2~4 weken
Betalingscondities T/T, L/C, Western Union,
Levering vermogen de ringen van de bronskoker, China, fabrikanten, leveranciers, fabriek, in het groot, Metaal Zelfsme

Contacteer me voor vrije steekproeven en coupons.

whatsapp:0086 18588475571

WeChat: 0086 18588475571

Skype: sales10@aixton.com

Als u om het even welke zorg hebt, verstrekken wij de online-Help van 24 uur.

x
Productdetails
Materiaal Brons + grafiet, aluminium-brons met vast smeermiddel, CuZn25AI5Mn4Fe3 Modelnummer Cylinderlagers,Cylinderlagers met flens
Kenmerken Zelfglijm, hoge treksterkte Glijmiddel Grafiet
Toepassing Standaardcomponenten voor de pers Type Flanke/sleeve/wasser
Een beter citaat Tiffany@viiplus.com Vervaardigers van zelfglijdende buizen voor lagers De Commissie heeft de Commissie verzocht de volgende informatie te verstrekken:
Hoog licht Het Bronsring van spleetoilless, Anti het Bronsring van Moeheidsoilless, het Bronsring van Onderhoud Gleitalger Een het duidelijke lager, of meer in het algemeen glijden contactlager en het dialager, zijn het een
Producenten van boslagers Leveranciers Exporteurs Tiffany.com, Bushings - Configure en aankoop - https://www.viiplus.Com/
Hoog licht

grafietbronsring

,

brons duidelijk lager

Laat een bericht achter
Productomschrijving

Ons uitgebreide assortiment grafiet-bronzen lagers, inclusief C86300 SAE 430B olievrije gidsbosjes gemaakt van mangaan-bronzen grafiet,biedt een breed scala aan stijlen en maten om aan uw specifieke behoeften te voldoenDeze lagers staan bekend om hun zelfglijende eigenschappen, die zorgen voor een soepele en efficiënte werking zonder de noodzaak van externe smeer.

Met meer dan 1000 producten op voorraad en klaar om te verzenden, zijn we vastbesloten om u de hoogste kwaliteit lagers te bieden die aan uw eisen voldoen.Als u op zoek bent naar lagers voor industriële machines, automotive toepassingen, of elk ander gebruik, we hebben de perfecte oplossing voor u.

Onze C86300 SAE 430B olievrije gidsbosjes zijn gemaakt van mangaanbronsgrafiet, een materiaal dat bekend staat om zijn uitstekende slijtvastheid en corrosiebestendigheid.Deze combinatie van eigenschappen maakt onze lagers ideaal voor hoge belasting en hoge snelheid toepassingen.

Wij zijn trots op onze toewijding aan kwaliteit en klanttevredenheid. Ons team van deskundigen is altijd beschikbaar om u te helpen bij het kiezen van de juiste lagers voor uw toepassing.Neem vandaag nog contact met ons op om meer te weten te komen over onze grafietbronslagers en hoe ze de prestaties van uw apparatuur kunnen verbeteren.

Hoge sterkte en rekbaarheid C86300 SAE 430B Standaard mangaanbrons

Manganmet een breedte van niet meer dan 15 mm, zoalsC863 C86300(SAE 430B) ManganBronsen buizenInches is beschikbaar.

oilless graphite plugged bushes

Minimale variatie


Technologische vooruitgangmet een snelheid van niet meer dan 20 km/hmakenVIIPLUSHet is een van de belangrijkste onderdelen van de technologie van de moderne wereld, omdat het mogelijk is om consistent toleranties te handhaven met minimale variaties.om te presteren volgens deze hoge standaarddoor gebruik te maken van nauwkeurig bewerkte interne matrijzen.

Ontwerp van grensglijde bronslagers

VIIPLUS CHINAIn de sector standaardonderdelen en partner voor precisieonderdelen op het gebied van malen.VIIPLUSHet is zeer gewild in de machinewerktuigen- en metaalbewerkingsindustrie vanwege zijn eersteklas kwaliteit en extreme precisie in standaardonderdelen.

Gleitlagerbuchsen

Buizen van de soort gebruikt voor de vervaardiging van motorvoertuigen

· cilindrische struiken
· Flangenbosjes
· Schuifplaten

C86300 Mangaanbrons / C863 MangaanbronsSAE 430B bronzen kan werken ophoge snelheden onder zware lasten, maar vereisen een hoge hardheid van de as en niet-afbressende bedrijfsomstandigheden.uitstekende mechanische eigenschappen en goede corrosiebestendigheid.Deze legering is gecompromitteerd van koper, mangaan, aluminium en ijzer. Deze combinatie verhoogt de treksterkte.VervaardigingElk type is verkrijgbaar als Plain, Oil of Grease Grooved en Graphite Plugged.Grafiet verstopt Bronzen buslagers zijn gemaakt van gegoten bronzen legering basismateriaal met speciale vaste smeermiddelen verstoptHet basismetaal is bestand tegenhoge belasting en het grafiet zorgt voor zelfglijningDit type bronzen buslagers vertonen uitstekende prestaties zonder vooraf smeerwerk onder extreme hoge/lage temperatuur met lage snelheid.JDB grafiet verstopt Brons Bushing lager bieden een onderhoudsvrije lager oplossing, met name voorhoge belasting, intermitterende oscillerende beweging.

Zware bronzen metalenCuZn25AI5Mn4Fe3Plug Grafiet Gegote Bronzen Lagers BRONZE Gleitlager Lagerinstallatie

BRONZE Gleitlager Lagerinstallatie Druksysteem

Meestal kan het lager worden gebruikt om de montage met de installatie te drukken, montage, langzaam duwen van de mandrel moet worden gebruikt om de directe slag te verbieden om vervorming van het lager te voorkomen,de montage moet ervoor zorgen dat de stoel voor het gat een glad oppervlak heeft zonder vreemd lichaam.

Koelinstallatie

Door vloeibare stikstof of droog ijs is in vergelijking met koude pers-fit assemblage met mechanische pers-fit methode effectiever, dan de standaardvriezingstemperatuur van -40oC~-70oC,de bevriezingstijd is over het algemeen 1 uur of langer, afhankelijk van de specifieke behoeften van de delen van de wand dik en met tolerantie.

△D=D×α×△T

△D:OD Diameter

D:OD Buitendimeter van het lager

α:Lineaire uitbreidingscoëfficiënt ((1/105K)

△T: temperatuurverschil

C86300 SAE 430B Oilless Guide Bushes Manganese Bronze Graphite

Mangan-koperlagers legering toepassingen

 • Ventielstengels
 • Schachtwerk
 • Maritieme apparatuur
 • onderdelen voor luchtvaartuigen
 • met een vermogen van niet meer dan 10 kg

Installatie van metalen lagers

Het wordt aanbevolen om de stuwkoppelingen en de schuifplaten met de holle ingedeelde behuizingen te installeren. Om het verplaatsen van dergelijke onderdelen te voorkomen, wordt aanbevolen om een dowelpin te installeren.

1,Dowel pin applicatie ((schommelwasser)

C86300 van de Gidsstruiken van SAE 430B Oilless het Grafiet van het het Mangaanbrons 3

C86300 van de Gidsstruiken van SAE 430B Oilless het Grafiet van het het Mangaanbrons 4

2Inlegplaat

C86300 van de Gidsstruiken van SAE 430B Oilless het Grafiet van het het Mangaanbrons 5

3,Vlakke schroeftoepassing

C86300 van de Gidsstruiken van SAE 430B Oilless het Grafiet van het het Mangaanbrons 6

Materiaal


CuZn25AI5Mn4Fe3


Structuurkenmerken en toepassingen


VSB-50 Solid Lubricating Bearing wordt geproduceerd door middel van versterking van messing datgoede fysieke prestaties en goede capaciteit voor het gieten.Bovendien heeft het messingmateriaal een vrij goede anti-erosie eigenschap in lucht, zoet water en zeewater.Het oppervlak wordt regelmatig en fijn bewerk met stopcontacten waarin een bepaald vast smeermiddel wordt gevuldHet product wordt op grote schaal gebruikt op opeenvolgende giet- en rollmachines, mijnen, schepen, stoommachines, enz.

Vaste smeermiddelen Gegooid Aluminium Brons Lagers Bushings

Kenmerken

Er zijn ook verschillende materiaal specificaties, standaard en speciale vormen beschikbaar
VSB-50 Vaste smeerlagers
1. kan lang zonder olie werken
2. Extrem hoog draagvermogen, goede slijtvastheid en lagere wrijving
3Vooral geschikt voor lage snelheid en hoge belasting
4. geschikt voor wisselende, schommelende of intermitterende bewegingen waarbij oliefilm moeilijk te vormen is
5Goed chemisch bestand en corrosiebestendige eigenschappen
6. kan worden gebruikt in een breed temperatuurbereik van -40°C tot +300°C

Structuur

VSB-50Vaste smeermiddelen voor schuiflagersHet materiaal is gemaakt van sterk gegoten brons met speciale vaste smeermiddelen.hoge belastingHet lagertje laat zien dat de lijn van de motor met de lijn van de lijn van de lijn is verplaatst.uitstekende prestatiesDit materiaal biedt een hoge temperatuur en een lage snelheid, zonder vooraf te smeren.onderhoudsvrijlageroplossing, met name voor hoge belasting, met intermitterende oscillerende beweging.

Technische gegevens

Productnummer.

Chemische samenstellingen

VSB-50

C.

Zn

Al

Fe

Deeltjes

- Jawel.

Ni

Sn

Pb

60 tot 66

22 tot 28

5.0~8.0

2.0~4.0

2.5 tot 5.0

< 0.1

< 0.5

< 0.2

< 0.2

Graad

50#

50S1

50S2

50S3

650S5

Materiaal

CuZn25AI5Mn4Fe3

C0Sn5Pb5Zn5

CuAI10Ni5Fe5

CuSn12

CuZn25AI5Mn4Fe3

Dichtheid

8

8.9

7.8

8.9

8

Hardheid

≥ 210

≥ 70

≥ 150

≥ 75

≥235

Treksterkte

≥ 750

≥ 250

≥ 500

≥ 270

≥ 800

Kracht van de uitlaat

≥ 450

≥ 90

≥ 260

≥ 150

≥ 450

Verlenging

≥ 12

≥ 13

≥ 10

≥ 5

≥ 8

Coëfficiënt o lineaire uitbreiding

1.9 × 10-5/°C

1.8 × 10-5/°C

1.6 × 10-5/°C

1.8 × 10-5/°C

1.9 × 10-5/°C

Max. Tijd.

-40°C tot +300°C

-40°C tot +400°C

-40°C tot +400°C

-40°C tot +400°C

-40°C tot +300°C

Max.dynamische belasting

100

60

50

70

120

Max.snelheid ((droog)

15

10

20

10

15

N/mm2*m/s ((Lubricatie)

200

60

60

80

200

Compressievervorming

< 0,01 mm

< 0,05 mm

< 0,04 mm

< 0,05 mm

< 0,005 mm

Begin uw project met een applicatie-ingenieur

Buizen, gesmeerde lagers, samengestelde lagers, metalen lagers, compressorlagers, metaal-polymer, filamentwonden, gewone lagers, flenslagers, polymerlagers, flenslagers, pomplagers,Flankeerde struiken"Sleepplaten, industriële lagers"

Gleitlagerbuchsen

Volg ons.

High temperature resistance C86300 Bronze Bushing & Wear Plate flanged bronze bushings

De Commissie heeft haar goedkeuring gehecht aan het voorstel voor een richtlijn van het Europees Parlement en de Raad betreffende de onderlinge aanpassing van de wetgevingen van de lidstaten inzake de bescherming van de gezondheid en het milieu.