• JIAXING VIIPLUS INTERNATIO NAL TRADING CO.,LTD
  David van Canada
  Ons bedrijf voert het brons gleitlager van viiplus China in, zorgt ervoor het viiplus professionele team de inklaring altijd vlot is. Zij verstrekken een nauwkeurige classificatie van de bronsring, behandelen al administratie, hebben wij de zelfsmerende bronsringen ontvangen. Zij kijken goed uitgevoerd en de hoogte - kwaliteit.
 • JIAXING VIIPLUS INTERNATIO NAL TRADING CO.,LTD
  Valerie van Californië
  Wij voeren het brons gleitlager van China aan in onder incoterm FOB- Shanghai, soms door de Lucht. viiplus is een zeer goede brons gleitlager leverancier, zijn zij zeer professioneel en geduldig, nadat wij de nieuwe orde informeren, zullen zij fabrikant gleitlager op tijd bronzen en zullen ons het programma geven, en dan moeten wij enkel de bronsdelen ontvangen
 • JIAXING VIIPLUS INTERNATIO NAL TRADING CO.,LTD
  Daisy van Duitsland
  De beste oppervlakte eindigt voor Kokerlager, strakkere concentriciteit, en de materiële uniformiteit van bronsringen. De goede leverancier van standaardduim en metrische kokerlagers en ringen van China. https://www.bronzelube.com/
 • JIAXING VIIPLUS INTERNATIO NAL TRADING CO.,LTD
  Beverly van Florida
  „De klepringen perfectioneren, dankuwel voor uw superieure klantenservice! Staal-gesteund, PTFE gevoerde gerolde ringen is lage kosten, een product voor algemeen gebruik dat uitstekende slijtagekenmerken bij hoge ladingen en snelheden over een brede temperatuurwaaier verstrekt. Zij worden ontworpen zelfsmerend en onderhoud-vrij om te zijn.
 • JIAXING VIIPLUS INTERNATIO NAL TRADING CO.,LTD
  Michael Russo
  De verpakte bronsringen wordt geproduceerd met diamantvormige smeringsparagrafen op de binnendiameteroppervlakte die smeermiddelreservoirs verstrekken die voor de verlengde dienst toestaan.
Contactpersoon : Tiffany

De Kokerlager van het C93200sae660 Brons

Plaats van herkomst gleitlagerbuchsen China
Merknaam VIIPLUS Sleeve & Bearing
Certificering FIBRO Standard
Modelnummer C86300 BRONSringen
Min. bestelaantal Standaardgrootte die Geen Minimumordehoeveelheid ringen
Prijs Bushings High Quality Price Ratio B2B
Verpakking Details De uitvoerkarton; Houten geval; Houten pallet.
Levertijd 2~4 weken
Betalingscondities T/T, L/C, Western Union,
Levering vermogen de ringen van de bronskoker, China, fabrikanten, leveranciers, fabriek, in het groot, Metaal Zelfsme

Contacteer me voor vrije steekproeven en coupons.

whatsapp:0086 18588475571

WeChat: 0086 18588475571

Skype: sales10@aixton.com

Als u om het even welke zorg hebt, verstrekken wij de online-Help van 24 uur.

x
Productdetails
Materiaal Aluminium-brons met vast smeermiddel C86300 & C95400 Modelnummer Cylinderlagers,Cylinderlagers met flens
Kenmerken Zelfglijberende lagers Glijmiddel Grafiet
Sollicitatie Injectievorming van kunststoffen, drukgegooid Home > Toepassingsgebieden > Injectievorm van kunststo Type Zelfglijdende flensaufleggingen in extra duurzaam brons.
Een beter citaat Tiffany@viiplus.com Vervaardigers van zelfglijdende buizen voor lagers De Commissie heeft de Commissie verzocht de volgende informatie te verstrekken:
Hoog licht Het Bronsring van spleetoilless, Anti het Bronsring van Moeheidsoilless, het Bronsring van Onderhoud Gleitalger Een het duidelijke lager, of meer in het algemeen glijden contactlager en het dialager, zijn het een
Producenten van boslagers Leveranciers Exporteurs Tiffany.com, Bushings - Configure en aankoop - https://www.viiplus.Com/
Hoog licht

brons duidelijk lager

,

grafiet gestopte bronsringen

Laat een bericht achter
Productomschrijving

Het C93200 SAE660 bronzen beugel is een betrouwbare keuze voor een breed scala aan hoogwaardige toepassingen.duurzaamheid, en slijtvastheid, waardoor zelfs onder extreme omstandigheden een betrouwbare werking wordt gewaarborgd.

Het bronzen materiaal van SAE660 dat in het lager C93200 wordt gebruikt, staat bekend om zijn uitstekende corrosiebestendigheid en het vermogen om hoge belastingen te weerstaan.Dit maakt het een geschikte keuze voor toepassingen in ruwe omgevingen of waar zware lasten betrokken zijn.

Het ontwerp van de sleeve van dit lager zorgt voor een veilige en stabiele pasvorm, waardoor beweging en trillingen tot een minimum worden beperkt.

Of u nu bestaande apparatuur aan het upgraden bent of nieuwe machines bouwt, het C93200 SAE660 bronzen beugel is een uitstekende keuze voor een soepele en efficiënte werking.De nauwkeurige fabricage en de hoogwaardige materialen garanderen een betrouwbare prestatie in verschillende industriële omgevingen.

Neem vandaag nog contact met ons op om meer te weten te komen over onze C93200 SAE660 bronzen mouwlagers en hoe ze de prestaties en betrouwbaarheid van uw apparatuur kunnen verbeteren.

Olievrije metalen glijmaterialen

C93200 SAE660 Bronzen behuizing

Hoge kwaliteit olievrije struiken met een concurrerende prijs

C93200.pdf

Onderhoudsvrije flenshulp, dunwandig, bronzen met vast smeermiddel.

We zijn toonaangevende fabrikant en leverancier van olievrije bossen en ons product is van goede kwaliteit.

 • Vloeistofloze metalen glijmaterialen

C93200 SAE 660 BEARING BRONZE

Bronzen schouderbuis Kies uw materiaal / legering grafiet gesloten bronzen buizen / lagers extra duurzame bronzen mouw geflanste buizen

C86300 - SAE430BMANGANESE BRONZE SLEEVE BEARINGS buizen plug grafiet of zonder grafiet Gegote bronzen buizen / C93200 SAE660 Bronzen standaard buizen productgroottes in china fabriek.Elk product in ons magazijn is beschikbaar voor onmiddellijke verzending.We controleren voortdurend onze standaard voorraad opties en productieprocessen om ervoor te zorgen dat we de leverancier van keuze blijven voor onze klanten.standaardvormen in speciale afmetingen, stuwkoppelingen, flensterde stuwkoppelingen, halflagers, bijzondere vormen verkregen door stempelen of diep trekken, op maat gemaakte lagers.

C93200 (SAE 660) Tin Bronze Bushings inch grootte is beschikbaar.

Hoog loodhoudend tinbrons

Hoge snelheidslagers, pomponderdelen, lagers voor algemene doeleinden, buizen en slijtageplaten

C93200 Hoog loodhoudend tinbrons

✔ STANDARD-BRONZEN BUSSINGS MET GRAFIET-SLEEDING BEARING

graphite plugged bronze bushing

Gegote bronzen buizen

Het loodgehalte in hoog loodhoudende tinbronslegeringen ligt tussen de 7,00% en 15,00%. Deze legeringen zijn vrij snijbaar en behouden door het loodgehalte een gunstige warmtegeleidbaarheid en een goede smeerbaarheid.legering C93200, ook wel C932, lagerbrons, SAE 660, SAE 660 lagerbrons en SAE 660 lagerbrons genoemd, wordt beschouwd als de basislegering van deze familie en wordt veel gebruikt in veel lagertoepassingen.

Grafiet smeermiddel bronzen behuizing - lager


Gegote bronzen buizen zijn gebaseerd op hoogsterk messing of ander materiaal naar keuze, gesmeerd door olie die in de oliegroeven wordt toegevoegd.Dit type gietbrons buizen heeft dezelfde prestaties met andere oliën lager. maar met veelhogere hardheid, tweemaal de levensduur bij lage snelheid in vergelijking met tinbronsbussen.

Het materiaalC93200 tin brons koper hoesMechanische eigenschappen en GEBRUIKEN Met hoge sterkte, goede slijtvastheid, uitstekende snijprestaties en goede lasprestaties in de atmosfeer,zoet water heeft een goede corrosiebestendigheid.Voornamelijk gebruikt in de luchtvaartindustrie,
Deeltjes die het grootste deel van de wrijving dragen in de automobielsector en andere industriële sectoren, zoals stempelbuizen, lagers en buizenvoeringen, secundaire verbindingsstaafbuizen, schijven en wasmachines,enz..We viiplus international vervaardigd uit een verscheidenheid aan bronzen legeringen, waaronder: C95400 aluminium bronzen busjes, C93200 grafiet lager bronzen en C86300 mangaan bronzen busjes.

Grafiet gesloten busjes zijn een complete lijn van zelfglijende busjes die uitblinken wanneer standaard smering onpraktisch is, inclusief zware lasten, hoge temperatuur toepassingen.

graphite plugged bushing

C93200 Lagers Bronzen busjes Chemie

 • C86300 Manganese Bronzen buizen

 • C93200 Lagers met bronzen busjes

 • C95400 Aluminium Bronzen buizen

Cu(1)

Al

Sb

Fe

Pb

Ni(2)

P(3)

- Jawel.

S

Sn

Zn

Min./Max.

81.0-85.0

.005

.35

.20

6.0-8.0

1.0

.15

.005

.08

6.3-7.5

1.0-4.0

Nominale

83.0

-

-

-

7.0

-

-

-

-

6.9

2.5C95400 Aluminium-bronzen bussen Chemie (% max., tenzij aangegeven als bereik of min.)Gleitlagerbuchsen

C.

Al

Fe

Deeltjes

Ni(1)

Min./Max.

83.0 min

10.0-11.5

3.0-5.0

.50

1.5

Nominale

83.2

10.8

4.0

-

-C86300 - Gegote mangaanbrons buizen

C86300 Manganese Bronzen busjes Chemie

(% max., tenzij aangegeven als bereik of min.)

Cu(1)

Al

Fe

Pb

Deeltjes

Ni(2)

Sn

Zn

Min./Max.

60.0-66.0

5.0-7.5

2.0-4.0

.20

2.5-5.0

1.0

.20

22.0-28.0

Nominale

63.0

6.2

3.0

-

3.7

-

-

25.0

Standaardcomponenten solide zelfglijbare lagers VSB-50

Structurele kenmerken

BRONZE Gleitlager VIIPLUS Lagers met vaste zelfslijmende lagers bestaan uit hoogsterk metaal met ingebouwde vaste smeermiddelen,het metalen hoog laadvermogen en vaste smeermiddelen die een lage wrijving veroorzaken tijdens de werkingDeze constructie verlaagt de onderhoudskosten voor zowel het lager als de machines.We ontwikkelden BRONZE Gleitlager VIIPLUS Lagers met stalen schelpen gegoten brons met grafiet stoplagers voor economische en slagbelasting toepassing"BRONZE Gleitlager VIIPLUS Lagers van staal met grafiet-pluglagers en BRONZE Gleitlager VIIPLUS Lagers met gedispergeerde vaste smeerlagers voor toepassingen met een lagere wrijving.

Materiële eigenschappen

Toestemt onderhoudsvrije en lange levensduur toe;
● Geschikt voor hoge statische en dynamische belastingen;
● met een lage en gladde wrijvingscoëfficiënt en zonder stick-slip-effecten;
● Geschikt voor vuil, corrosie, slagbelasting en randbelasting;
● Het basismateriaal was goed schokdempend.
● Kan over een groot temperatuurbereik worden gebruikt;
● Geschikt voor wisselende, roterende en oscillerende bewegingen met een startfrequentie en een moeilijk te vormen oliefilm;
● Met een lage slijtage en een lange levensduur.

Toepassing

Injectie gietmachine, automobiel malen, hydrocylinder, versnellingsbak, gas turbine, water turbine, kraan ondersteuning...
Volgens de verschillende werkomstandigheden kunnen verschillende soorten legeringen worden gekozen.

STRUKTURE

Het VSB-50 materiaal is gemaakt van sterk gegoten brons met speciale vaste smeermiddelen.Het lager vertoont uitstekende prestaties zonder pre-smelten onder extreme hoge/lage temperatuur met lage snelheidDit materiaal biedt een onderhoudsvrije lageroplossing, met name voor hoge belasting, intermitterende van oscillerende beweging.

Technische gegevens

Prestaties

Gegevens

Emp. Grenzen

-40°C tot +400°C

Max. dynamische belasting

50N/mm2

Max.snelheid V

20 m/min

Max.PV

60N/mm2*m/min

Naast de standaardproducten die in de lijst van deze catalogus worden weergegeven, kunnen wij ook niet-standaardproducten leveren of ontwikkelen volgens het ontwerp van de klant.

Beschikbaarheid

Buizenvormen in standaard afmetingen
· cilindrische struiken
· Flangenbosjes
· Schuifplaten

Bronzen stekker Grafiet bushing gebieden van gebruik

Dit soort lagers kunnen worden aangebracht onder droge, hoge temperatuur, hoge druk, corrosieve, water of andere chemische omgevingen wanneer er geen olie kan worden ingevoerd.Het wordt veel gebruikt in de automotive producten lijn, waterbouw, dampoort, kunststofindustrie, opeenvolgende gietmachines, staalrollers in de metallurgische industrie, mineraalmachines, schepen, turbogeneratoren,met een vermogen van niet meer dan 50 kW- Wat is er?

Klant gegoten bronzen buizen met of zonder grafiet grootte

Volg ons.

High temperature resistance C86300 Bronze Bushing & Wear Plate flanged bronze bushings

De Commissie heeft haar goedkeuring gehecht aan het voorstel voor een richtlijn van het Europees Parlement en de Raad betreffende de onderlinge aanpassing van de wetgevingen van de lidstaten inzake de bescherming van de rechten van de mens.


Begin met uw
Projecten met een applicatie-ingenieur

Buizen, gesmeerde lagers, samengestelde lagers, metalen lagers, compressorlagers, metaal-polymer, filamentwonden, gewone lagers, flenslagers, polymerlagers, flenslagers, pomplagers,Flankeerde struiken"Sleepplaten, industriële lagers"