• JIAXING VIIPLUS INTERNATIO NAL TRADING CO.,LTD
  David van Canada
  Ons bedrijf voert het brons gleitlager van viiplus China in, zorgt ervoor het viiplus professionele team de inklaring altijd vlot is. Zij verstrekken een nauwkeurige classificatie van de bronsring, behandelen al administratie, hebben wij de zelfsmerende bronsringen ontvangen. Zij kijken goed uitgevoerd en de hoogte - kwaliteit.
 • JIAXING VIIPLUS INTERNATIO NAL TRADING CO.,LTD
  Valerie van Californië
  Wij voeren het brons gleitlager van China aan in onder incoterm FOB- Shanghai, soms door de Lucht. viiplus is een zeer goede brons gleitlager leverancier, zijn zij zeer professioneel en geduldig, nadat wij de nieuwe orde informeren, zullen zij fabrikant gleitlager op tijd bronzen en zullen ons het programma geven, en dan moeten wij enkel de bronsdelen ontvangen
 • JIAXING VIIPLUS INTERNATIO NAL TRADING CO.,LTD
  Daisy van Duitsland
  De beste oppervlakte eindigt voor Kokerlager, strakkere concentriciteit, en de materiële uniformiteit van bronsringen. De goede leverancier van standaardduim en metrische kokerlagers en ringen van China. https://www.bronzelube.com/
 • JIAXING VIIPLUS INTERNATIO NAL TRADING CO.,LTD
  Beverly van Florida
  „De klepringen perfectioneren, dankuwel voor uw superieure klantenservice! Staal-gesteund, PTFE gevoerde gerolde ringen is lage kosten, een product voor algemeen gebruik dat uitstekende slijtagekenmerken bij hoge ladingen en snelheden over een brede temperatuurwaaier verstrekt. Zij worden ontworpen zelfsmerend en onderhoud-vrij om te zijn.
 • JIAXING VIIPLUS INTERNATIO NAL TRADING CO.,LTD
  Michael Russo
  De verpakte bronsringen wordt geproduceerd met diamantvormige smeringsparagrafen op de binnendiameteroppervlakte die smeermiddelreservoirs verstrekken die voor de verlengde dienst toestaan.
Contactpersoon : Tiffany

Van het Bronslagers CuSn8 van B09morrison de Smeringsparagrafen, de leverancier van China

Plaats van herkomst De Fabrikant van de bronsring
Merknaam CHINA wrapped bushing, Bronze CuSn8P, DIN 1494 / ISO 3547, Low-maintenance
Certificering Bushing Standard Met:MBZ, B09 or MBZ B09
Modelnummer Bronslagers en de Ringen van de Bronskoker die van CuSn8 worden gemaakt
Min. bestelaantal de struik van het fosfoorbrons, de lagers van het tinbrons, messingsstruiken
Prijs Precision Tolerance, Factory Price‎
Verpakking Details DE UITVOERkartons
Levertijd 2-3 weken
Betalingscondities TT VOORAF, Western Union
Levering vermogen Geperforeerd Bronslager, Duidelijke Brons Verpakte Lagers

Contacteer me voor vrije steekproeven en coupons.

whatsapp:0086 18588475571

WeChat: 0086 18588475571

Skype: sales10@aixton.com

Als u om het even welke zorg hebt, verstrekken wij de online-Help van 24 uur.

x
Productdetails
Meteriaal met een vermogen van meer dan 10 W; Type Verpakte bronzen lagers, verpakte struiken, flanklagers, stuwklep
Kenmerken BRO-MET, FB090, BRM10, WB800 Glijmiddel Olie smeerwerk
Kwaliteit OEM-kwaliteit Toepassing Landbouwmachines, bouwmachines, machines voor de bouw, enz.
Een beter citaat Tiffany@viiplus.com Vervaardigers van zelfglijdende buizen voor lagers De Commissie heeft de Commissie verzocht de volgende informatie te verstrekken:
Vervaardigers en toeleveranciers van bronsbussen De Commissie heeft de Commissie verzocht de volgende informatie te verstrekken: Hoog licht CuSn8P (DIN 17662) Bronzen beugel
Specialiteit Bronzen vaten Typ van de buizen Het schuifoppervlak van de bronzen bus bevat diamantenvormige zakken die eerst gevuld moeten worden
Ringsfabrikant de verpakte bronsringen zijn particu- larly passend voor toepassingen waar de hoge niveaus van veron Producenten van boslagers Leveranciers Exporteurs Tiffany.com, Bushings - Configure en aankoop - https://www.viiplus.Com/
Hoog licht

metrische bronsringen

,

Verpakte Bronsringen

Laat een bericht achter
Productomschrijving

We zijn een toonaangevende leverancier van B09 Morrison-lagers met CuSn8 smeerpunten.met uitzonderlijke mechanische eigenschappen, slijtvastheid en corrosiebestendigheid.

De CuSn8-legering, met haar hoge tingehalte, zorgt voor een superieure duurzaamheid en betrouwbaarheid, zelfs in harde omgevingen.De smeerpunten zijn strategisch gepositioneerd om optimale smeerwerking te bieden, waardoor wrijving en slijtage worden verminderd en de levensduur van het lager wordt verlengd.

Als betrouwbare leverancier uit China bieden we concurrerende prijzen, snelle levering en uitstekende klantenservice.We hebben een team van ervaren ingenieurs en technici die op maat gemaakte oplossingen kunnen bieden om aan uw specifieke behoeften te voldoen.

Onze B09 Morrison bronzen lagers met CuSn8 smeerindringen worden veel gebruikt in verschillende industrieën, waaronder offshore, maritieme, zware machines en meer.We zijn trots op het leveren van hoogwaardige producten en diensten aan onze klanten over de hele wereld..

Neem vandaag nog contact met ons op om meer te weten te komen over onze B09 Morrison bronzen lagers met CuSn8 smeerafdrukken en hoe we kunnen helpen aan uw behoeften te voldoen.

Vervaardigers en exporteurs van kwaliteitsvolle zelfglijende bronzen buizen, 090 Wrapped Bronzen Lagers

Bronzen omhulde bronzen buizen met oliepocket

Lagers in Morrison-bronzen homogeen brons (CuSn8) Bushing Split Bush, Prijs en levertijd op aanvraag

CuSn6 CuSn8 BRM10 MBZ-B09 FB090 Verpakte Split Bushing Bronze Bush Spider Bearing

De lagers zijn ingepakt in een koud vormbaar homogeen bronzen (CuSn8) dat uitzonderlijke materiële eigenschappen verwerft.

PRM 10010580 BRONZE BUSHING alternatief

Of men nu vet of olie gebruikt, een goed smeermiddel vermindert wrijving en slijtage door een bronsbuis van de as te scheiden.Bescherming van de bus en het smeermiddel in sterk verontreinigde omgevingen.CuSn8 ingepakte bronzen bus, diamanten oliezakken, ISO3547 standaard.Download de catalogus van de boslagers.FB-090 serie bronzen buizen.pdf CuSn8 Bronzen buizen voor graafmachines. De standaardgroottes zijn voorzien van diamantvormige smeerpunten in het lageroppervlak.Deze indentaties dienen als smeermiddelreservoirs om snel een smeermoment op te bouwen aan het begin van de beweging en vervolgens de wrijving te verminderenHet materiaal is geschikt voor bouw- en landbouwmachines.

Vervaardiging van de volgende modellen:

Kwaliteit Bronzen Lagers Producten Vraag een offerte Bekijk catalogusFB090-10080.pdf

d
100mm
D
105mm
H
80mm

DETAILEN VAN TOLERANTE

·Huizen ØH7

·Bossing van inner-Ø na montageH9

·Wachtverdraagzaamheid f7 tot h8

CUSN6 / CUSN8 BRONZEN ARMEBUSCHINGS VIIPLUS SLDIING BEARINGS heeft de mogelijkheid om bronzen buizen op maat te maken voor betere prestaties.
U vindt alles over ons assortiment vlakke lagers in de China Viiplus vlakke lagers brochure.aan installatie-instructies en volledige afmetingstabellen.

Brons omhulde lagers CuSn8 Plain Lagers BRONZE Gleitlager standaard maat

met een gewicht van niet meer dan 10 kgCZn8met smeermiddel 090 bush

wrapped bronze bearing, Morrison bronze bearings homogenous bronze (CuSn8) Bushing Split Bush , Price and delivery time on request

Brons omhulde lagers

Materiële kenmerken

De lagers zijn bedekt met een koud vormbaar homogeen brons (CuSn8),
De standaardgrootte van de apparatuur is:
met op de oppervlakte van het lager diamantvormige smeerpunten.
De inbreng dient als smeermiddelreservoir om snel een smeermoment in de
startbeweging en daardoor de startwrijving verminderen.

Typische toepassingen

1Het product is gevuld met diamant-olie, die vet kan opvangen.

2. Minimum smeerolie, toegepast in water-smeermiddelen

3Goed tegen slijtage, lage wrijvingscoëfficiënt, lange levensduur.

4Kan continu werken bij 100 ~ + 200.

5. Goed repareren, geruisloos, geen vervuiling

6. dunne wand, licht, kan het volume van de machine te verminderen

7. Hoge dichtheid, hoge belasting geen alveoli


De producten worden nu toegepast in schuifonderdelen van verschillende machines, zoals auto-machines, pompen, plasticinspuitmachines, auto-industrie, zware apparatuur, enz.


Dit type bushing wordt veel gebruikt in hefmachines en andere bouwmachines, auto's, trekkers, vrachtwagens, werktuigmachines en sommige minerale motoren.halflagers, flensbusjes, achterste spoelen, bollig lager en spoedig.

Structurele kenmerken

CuSn8 bronzen is een soort economisch dunwandig koper rollend lager met een hoge draagkracht en slijtvastheid.we kunnen twee vormen van romboïde olie gaten en olie gatenHet romboïde oliegat wordt gebruikt voor vetzetting en het doorlopende gat voor vloeistofzetting.Een dergelijk ontwerp kan ervoor zorgen dat de smeermiddelfilm kan worden ingesteld in de eerste fase van het lager, waardoor de aanvankelijke wrijvingscoëfficiënt wordt verlaagd.

De producttoepassing

Landbouwmachines, bouwmachines, kranen, onderdelen voor het chassis van vrachtwagens, vervoerders, liften, liften, nivelmachines, enz.
Volgens verschillende werkomstandigheden kan het substraat van verschillende soorten legering worden gemaakt en kan het oppervlak worden verwerkt tot andere vormen van oliegaten en oliegaten.


In de praktijk, kunnen verschillende soorten legeringen op het oppervlak gesinterd worden volgens verschillende werkomstandigheden.
Het lager is gemaakt van CuSn8-bronzen legering met een hoge draagkracht en goede slijtvastheid.De diamantenvormige inhakken op het oppervlak van het lager dienen als oliereservoir om oliefilm te genereren voor het smeren tijdens de eerste runDe lagers zijn voornamelijk geschikt voor landbouwmachines en bouwmachines.

Bronzen omwikkelde lagers met oliezakjes (Tabel 090 CYLINDRICAL BUSHES standaardgrootte) CuSn8P omwikkelde bronzen lagers Diamant of bolvormige olie sokken VSB-22 CuSn8P omwikkelde lagers


Verpakte bronzen lagers (minder onderhoudsplicht), voor zware belastingen, met smeerzakken, groeven of openingen, platte of geflensde lagers en strippen


· Lagers van massieve bronsstrook met smeerpunten

· Goed slijtvast, geschikt voor ruwe omstandigheden

· Optimale prestaties bij relatief hoge belastingen en lage snelheden

Voordelen


· 1.Makkelijk te monteren en te smeren

· 2.Hoge laadcapaciteit

· 3.Inner Diameter machinebare onderdelen zijn op bestelling verkrijgbaar

· 4.Hoge warmtegeleidbaarheid

· 5.Minimumoment van de totale afmetingen

· 6.Chemische resistentie.

· Aanvankelijke smeermethode bij montage vereist...

(090 CYLINDRICAL BUSHES standaardgrootte tabel)

STRUKTURE

De lagers zijn geïsoleerd van een koud gevormd homogeen bronzen (CuSn8) met uitzonderlijke materiaal eigenschappen.De standaardgroottes zijn uitgerust met diamantenvormige smeerpunten in het lageroppervlakDeze indentaties dienen als smeermiddelreservoirs om aan het begin van de beweging snel een smeermoment op te bouwen en vervolgens de wrijving te verminderen.Het materiaal is geschikt voor bouw- en landbouwmachines.

Technische gegevens

Bronzen lagers en bronzen buizen van CuSn8 met smeerpunten

wrapped bronze bushing

CuSn8 met
samenstelling
Sn 8 %
P < 0,05 %
Cu Rust


Operatieve prestaties

Droog

Armoedige

Olie gesmeerd

- Goed.

Grijp gesmeerd

- Goed.

Water gesmeerd

Armoedige

Procesvloeistof gesmeerd

Armoedige

Bearing-eigenschappen

Productnummer.

Chemische samenstellingen

met een gewicht van niet meer dan 50 kg

C.

Sn

P

91.3

8.3

0.2

grootte grafiek van de bronzen bus

[mm] d D L
Brons BUSHING-FB090-1010 10 12 10
Brons BUSHING-FB090-1012 10 12 12
Brons BUSHING-FB090-1015 10 12 15
Bronze BUSHING-FB090-1020 10 12 20
Brons BUSHING-FB090-1108 11 13 8
Bronze BUSHING-FB090-1109 11 13 9
Bronze BUSHING-FB090-1110 11 13 10
Brons BUSHING-FB090-1112 11 13 12
Brons BUSHING-FB090-1206 12 14 6
Brons BUSHING-FB090-1208 12 14 8
Brons BUSHING-FB090-1210 12 14 10
Bronze BUSHING-FB090-1212 12 14 12
Bronze BUSHING-FB090-1214 12 14 14
Brons BUSHING-FB090-1215 12 14 15
Bronze BUSHING-FB090-1216 12 14 16
Bronze BUSHING-FB090-1220 12 14 20
Brons BUSHING-FB090-1225 12 14 25
Bronze BUSHING-FB090-1308 13 15 8
Brons BUSHING-FB090-1309 13 15 9
Bronze BUSHING-FB090-1310 13 15 10
Bronze BUSHING-FB090-1312 13 15 12
Bronze BUSHING-FB090-1315 13 15 15
Bronze BUSHING-FB090-1410 14 16 10
Bronze BUSHING-FB090-1412 14 16 12
Bronze BUSHING-FB090-1415 14 16 15
Bronze BUSHING-FB090-1420 14 16 20
Bronze BUSHING-FB090-1422 14 16 22
Brons BUSHING-FB090-1425 14 16 25
Brons BUSHING-FB090-1508 15 17 8
Brons BUSHING-FB090-1510 15 17 10
Brons BUSHING-FB090-1512 15 17 12
Bronze BUSHING-FB090-1515 15 17 15
Bronze BUSHING-FB090-1518 15 17 18
Bronze BUSHING-FB090-1520 15 17 20
Brons BUSHING-FB090-1525 15 17 25
Brons BUSHING-FB090-1608 16 18 8
Bronze BUSHING-FB090-1610 16 18 10
Brons BUSHING-FB090-1612 16 18 12
Bronze BUSHING-FB090-1615 16 18 15
Bronze BUSHING-FB090-1618 16 18 18
Brons BUSHING-FB090-1620 16 18 20
Bronze BUSHING-FB090-1625 16 18 25
Brons BUSHING-FB090-1708 17 19 8
Brons BUSHING-FB090-1710 17 19 10
Bronze BUSHING-FB090-1712 17 19 12
Bronze BUSHING-FB090-1715 17 19 15
Bronze BUSHING-FB090-1718 17 19 18
Bronze BUSHING-FB090-1720 17 19 20
Brons BUSHING-FB090-1725 17 19 25
Brons BUSHING-FB090-1808 18 20 8
Brons BUSHING-FB090-1810 18 20 10
Bronze BUSHING-FB090-1812 18 20 12
Brons BUSHING-FB090-1815 18 20 15
Bronze BUSHING-FB090-1820 18 20 20
Brons BUSHING-FB090-1825 18 20 25
Brons BUSHING-FB090-1830 18 20 30
Brons BUSHING-FB090-2008 20 23 8
Bronze BUSHING-FB090-2010 20 23 10
Brons BUSHING-FB090-2012 20 23 12
Voor de toepassing van deze verordening geldt dat de in bijlage I vermelde voorwaarden worden nageleefd. 20 23 15
Voor de toepassing van deze verordening geldt dat de in bijlage I vermelde voorwaarden worden nageleefd. 20 23 20
Voor de toepassing van deze verordening geldt dat de in punt 1 bedoelde voorschriften worden nageleefd. 20 23 25
Voor de toepassing van deze verordening geldt de volgende bepalingen: 20 23 30
De in bijlage I vermelde gegevens moeten worden verwerkt om te bepalen of de in bijlage I vermelde gegevens correct zijn. 20 23 35
Voor de toepassing van deze verordening geldt dat de in bijlage I vermelde voorschriften worden nageleefd. 20 23 40
Bronze BUSHING-FB090-2210 22 25 10
Brons BUSHING-FB090-2212 22 25 12
Brons BUSHING-FB090-2215 22 25 15
Bronze BUSHING-FB090-2220 22 25 20
Brons BUSHING-FB090-2225 22 25 25
Bronze BUSHING-FB090-2230 22 25 30
Bronze BUSHING-FB090-2235 22 25 35
Bronze BUSHING-FB090-2238 22 25 38
Bronze BUSHING-FB090-2240 22 25 40
Bronze BUSHING-FB090-2245 22 25 45
Bronze BUSHING-FB090-2250 22 25 50
Bronze BUSHING-FB090-2410 24 27 10
Bronze BUSHING-FB090-2412 24 27 12
Bronze BUSHING-FB090-2415 24 27 15
Brons BUSHING-FB090-2420 24 27 20
Brons BUSHING-FB090-2425 24 27 25
Brons BUSHING-FB090-2428 24 27 28
Brons BUSHING-FB090-2430 24 27 30
Brons BUSHING-FB090-2432 24 27 32
Bronze BUSHING-FB090-2435 24 27 35
Brons BUSHING-FB090-2438 24 27 38
Bronze BUSHING-FB090-2440 24 27 40
Brons BUSHING-FB090-2450 24 27 50
Brons BUSHING-FB090-2510 25 28 10
Bronze BUSHING-FB090-2512 25 28 12
Brons BUSHING-FB090-2515 25 28 15
Brons BUSHING-FB090-2520 25 28 20
Bronze BUSHING-FB090-2525 25 28 25
Brons BUSHING-FB090-2528 25 28 28
Brons BUSHING-FB090-2530 25 28 30
Brons BUSHING-FB090-2532 25 28 32
Brons BUSHING-FB090-2535 25 28 35
Bronze BUSHING-FB090-2540 25 28 40
Brons BUSHING-FB090-2550 25 28 50
Bronze BUSHING-FB090-2560 25 28 60
Bronze BUSHING-FB090-2610 26 30 10
Brons BUSHING-FB090-2612 26 30 12
Bronze BUSHING-FB090-2615 26 30 15
Bronze BUSHING-FB090-2620 26 30 20
Bronze BUSHING-FB090-2625 26 30 25
Brons BUSHING-FB090-2630 26 30 30
Brons BUSHING-FB090-2635 26 30 35
Brons BUSHING-FB090-2640 26 30 40
Brons BUSHING-FB090-2650 26 30 50
Bronze BUSHING-FB090-2810 28 32 10
Bronze BUSHING-FB090-2812 28 32 12
Bronze BUSHING-FB090-2815 28 32 15
Brons BUSHING-FB090-2820 28 32 20
Brons BUSHING-FB090-2825 28 32 25
Bronze BUSHING-FB090-2830 28 32 30
Brons BUSHING-FB090-2832 28 32 32
Brons BUSHING-FB090-2835 28 32 35
Brons BUSHING-FB090-2840 28 32 40
Bronze BUSHING-FB090-3010 30 34 10
Brons BUSHING-FB090-3012 30 34 12
Voor de toepassing van deze verordening geldt dat de in punt 1 van dit hoofdstuk vermelde voorschriften worden nageleefd. 30 34 15
Bronze BUSHING-FB090-3020 30 34 20
Brons BUSHING-FB090-3025 30 34 25
Bronze BUSHING-FB090-3028 30 34 28
Bronze BUSHING-FB090-3030 30 34 30
Brons BUSHING-FB090-3032 30 34 32
Brons BUSHING-FB090-3035 30 34 35
Bronze BUSHING-FB090-3038 30 34 38
Bronze BUSHING-FB090-3040 30 34 40
Brons BUSHING-FB090-3045 30 34 45
Bronze BUSHING-FB090-3050 30 34 50
Bronze BUSHING-FB090-3210 32 36 10
Brons BUSHING-FB090-3212 32 36 12
Voor de toepassing van deze verordening gelden de volgende voorwaarden: 32 36 15
Brons BUSHING-FB090-3218 32 36 18
Brons BUSHING-FB090-3220 32 36 20
Bronze BUSHING-FB090-3225 32 36 25
Bronze BUSHING-FB090-3230 32 36 30
Brons BUSHING-FB090-3235 32 36 35
Brons BUSHING-FB090-3240 32 36 40
Bronze BUSHING-FB090-3245 32 36 45
Brons BUSHING-FB090-3250 32 36 50
Bronze BUSHING-FB090-3410 34 38 10
Brons BUSHING-FB090-3412 34 38 12
Bronze BUSHING-FB090-3415 34 38 15
Bronze BUSHING-FB090-3420 34 38 20
Brons BUSHING-FB090-3425 34 38 25
Bronze BUSHING-FB090-3430 34 38 30
Brons BUSHING-FB090-3435 34 38 35
Bronze BUSHING-FB090-3440 34 38 40
Brons BUSHING-FB090-3445 34 38 45
Brons BUSHING-FB090-3510 35 39 10
Brons BUSHING-FB090-3512 35 39 12
Brons BUSHING-FB090-3515 35 39 15
Brons BUSHING-FB090-3520 35 39 20
Brons BUSHING-FB090-3525 35 39 25
Bronze BUSHING-FB090-3530 35 39 30
Brons BUSHING-FB090-3535 35 39 35
Bronze BUSHING-FB090-3540 35 39 40
Brons BUSHING-FB090-3545 35 39 45
Voor de toepassing van deze verordening geldt dat de in bijlage I vermelde voorwaarden worden nageleefd. 35 39 50
Brons BUSHING-FB090-3610 36 40 10
Bronze BUSHING-FB090-3612 36 40 12
Voor de toepassing van deze verordening geldt: 36 40 15
Brons BUSHING-FB090-3620 36 40 20
Brons BUSHING-FB090-3625 36 40 25
Voor de toepassing van deze verordening geldt dat de in bijlage I vermelde voorschriften worden nageleefd. 36 40 30
Brons BUSHING-FB090-3635 36 40 35
Bronze BUSHING-FB090-3640 36 40 40
Bronze BUSHING-FB090-3645 36 40 45
Bronze BUSHING-FB090-3650 36 40 50
Bronze BUSHING-FB090-3812 38 42 12
Bronze BUSHING-FB090-3815 38 42 15
Brons BUSHING-FB090-3820 38 42 20
Bronze BUSHING-FB090-3825 38 42 25
Bronze BUSHING-FB090-3830 38 42 30
Brons BUSHING-FB090-3835 38 42 35
Bronze BUSHING-FB090-3840 38 42 40
Brons BUSHING-FB090-3845 38 42 45
Bronze BUSHING-FB090-3850 38 42 50
Brons BUSHING-FB090-3855 38 42 55
Bronze BUSHING-FB090-3860 38 42 60
Bronze BUSHING-FB090-4012 40 44 12
Bronze BUSHING-FB090-4015 40 44 15
Bronze BUSHING-FB090-4020 40 44 20
Brons BUSHING-FB090-4025 40 44 25
Brons BUSHING-FB090-4030 40 44 30
Brons BUSHING-FB090-4035 40 44 35
Brons BUSHING-FB090-4040 40 44 40
Brons BUSHING-FB090-4045 40 44 45
Brons BUSHING-FB090-4050 40 44 50
Brons BUSHING-FB090-4055 40 44 55
Brons BUSHING-FB090-4060 40 44 60
Bronze BUSHING-FB090-4212 42 46 12
Bronze BUSHING-FB090-4215 42 46 15
Bronze BUSHING-FB090-4220 42 46 20
Brons BUSHING-FB090-4225 42 46 25
Bronze BUSHING-FB090-4230 42 46 30
Bronze BUSHING-FB090-4235 42 46 35
Brons BUSHING-FB090-4240 42 46 40
Brons BUSHING-FB090-4245 42 46 45
Brons BUSHING-FB090-4250 42 46 50
Bronze BUSHING-FB090-4255 42 46 55
Brons BUSHING-FB090-4260 42 46 60
Bronze BUSHING-FB090-4412 44 48 12
Bronze BUSHING-FB090-4415 44 48 15
Bronze BUSHING-FB090-4420 44 48 20
Brons BUSHING-FB090-4425 44 48 25
Bronze BUSHING-FB090-4430 44 48 30
Brons BUSHING-FB090-4435 44 48 35
Brons BUSHING-FB090-4440 44 48 40
Bronze BUSHING-FB090-4445 44 48 45
Bronze BUSHING-FB090-4450 44 48 50
Brons BUSHING-FB090-4455 44 48 55
Bronze BUSHING-FB090-4460 44 48 60
Bronze BUSHING-FB090-4518 45 50 18
Bronze BUSHING-FB090-4520 45 50 20
Bronze BUSHING-FB090-4525 45 50 25
Bronze BUSHING-FB090-4530 45 50 30
Bronze BUSHING-FB090-4535 45 50 35
Bronze BUSHING-FB090-4540 45 50 40
Bronze BUSHING-FB090-4545 45 50 45
Bronze BUSHING-FB090-4550 45 50 50
Brons BUSHING-FB090-4555 45 50 55
Brons BUSHING-FB090-4560 45 50 60
Bronze BUSHING-FB090-5015 50 55 15
Brons BUSHING-FB090-5020 50 55 20
Brons BUSHING-FB090-5025 50 55 25
Bronze BUSHING-FB090-5030 50 55 30
Brons BUSHING-FB090-5035 50 55 35
Brons BUSHING-FB090-5040 50 55 40
Brons BUSHING-FB090-5045 50 55 45
Brons BUSHING-FB090-5050 50 55 50
Brons BUSHING-FB090-5055 50 55 55
Bronze BUSHING-FB090-5060 50 55 60
Brons BUSHING-FB090-5065 50 55 65
Brons BUSHING-FB090-5070 50 55 70
Brons BUSHING-FB090-5515 55 60 15
Brons BUSHING-FB090-5520 55 60 20
Brons BUSHING-FB090-5525 55 60 25
Brons BUSHING-FB090-5530 55 60 30
Brons BUSHING-FB090-5535 55 60 35
Bronze BUSHING-FB090-5540 55 60 40
Brons BUSHING-FB090-5545 55 60 45
Brons BUSHING-FB090-5550 55 60 50
Brons BUSHING-FB090-5555 55 60 55
Brons BUSHING-FB090-5560 55 60 60
Brons BUSHING-FB090-5565 55 60 65
Brons BUSHING-FB090-5570 55 60 70
Bronze BUSHING-FB090-6015 60 65 15
Bronze BUSHING-FB090-6020 60 65 20
Bronze BUSHING-FB090-6025 60 65 25
Bronze BUSHING-FB090-6030 60 65 30
Bronze BUSHING-FB090-6035 60 65 35
Bronze BUSHING-FB090-6040 60 65 40
Brons BUSHING-FB090-6045 60 65 45
Bronze BUSHING-FB090-6050 60 65 50
Bronze BUSHING-FB090-6055 60 65 55
Brons BUSHING-FB090-6060 60 65 60
Brons BUSHING-FB090-6065 60 65 65
Bronze BUSHING-FB090-6070 60 65 70
Bronze BUSHING-FB090-6075 60 65 75
Brons BUSHING-FB090-6080 60 65 80
Bronze BUSHING-FB090-6085 60 65 85
Bronze BUSHING-FB090-6090 60 65 90
Brons BUSHING-FB090-6515 65 70 15
Voor de toepassing van deze verordening geldt dat de in bijlage I vermelde voorschriften worden nageleefd. 65 70 20
Bronze BUSHING-FB090-6530 65 70 30
Bronze BUSHING-FB090-6540 65 70 40
Brons BUSHING-FB090-6550 65 70 50
Brons BUSHING-FB090-6560 65 70 60
Voor de toepassing van deze verordening geldt dat de in bijlage I vermelde voorschriften worden nageleefd. 65 70 70
Brons BUSHING-FB090-6580 65 70 80
Brons BUSHING-FB090-6590 65 70 90
Bronze BUSHING-FB090-7020 70 75 20
Bronze BUSHING-FB090-7030 70 75 30
Bronze BUSHING-FB090-7040 70 75 40
Bronze BUSHING-FB090-7045 70 75 45
Bronze BUSHING-FB090-7050 70 75 50
Brons BUSHING-FB090-7060 70 75 60
Brons BUSHING-FB090-7070 70 75 70
Brons BUSHING-FB090-7080 70 75 80
Bronze BUSHING-FB090-7090 70 75 90
Brons BUSHING-FB090-7530 75 80 30
Brons BUSHING-FB090-7540 75 80 40
Brons BUSHING-FB090-7550 75 80 50
Brons BUSHING-FB090-7560 75 80 60
Brons BUSHING-FB090-7570 75 80 70
Brons BUSHING-FB090-7580 75 80 80
Brons BUSHING-FB090-7590 75 80 90
Bronze BUSHING-FB090-8030 80 85 30
Brons BUSHING-FB090-8040 80 85 40
Brons BUSHING-FB090-8050 80 85 50
Brons BUSHING-FB090-8060 80 85 60
Bronze BUSHING-FB090-8070 80 85 70
Brons BUSHING-FB090-8080 80 85 80
Brons BUSHING-FB090-8090 80 85 90
Brons BUSHING-FB090-80100 80 85 100
Bronze BUSHING-FB090-8530 85 90 30
Brons BUSHING-FB090-8540 85 90 40
Bronze BUSHING-FB090-8550 85 90 50
Brons BUSHING-FB090-8560 85 90 60
Brons BUSHING-FB090-8570 85 90 70
Bronze BUSHING-FB090-8580 85 90 80
Brons BUSHING-FB090-8590 85 90 90
Brons BUSHING-FB090-85100 85 90 100
Bronze BUSHING-FB090-9030 90 95 30
Bronze BUSHING-FB090-9040 90 95 40
Bronze BUSHING-FB090-9050 90 95 50
Bronze BUSHING-FB090-9060 90 95 60
Bronze BUSHING-FB090-9070 90 95 70
Brons BUSHING-FB090-9080 90 95 80
Brons BUSHING-FB090-9090 90 95 90
Brons BUSHING-FB090-90100 90 95 100
Brons BUSHING-FB090-9530 95 100 30
Brons BUSHING-FB090-9540 95 100 40
Brons BUSHING-FB090-9550 95 100 50
Brons BUSHING-FB090-9560 95 100 60
Brons BUSHING-FB090-9570 95 100 70
Brons BUSHING-FB090-9580 95 100 80
Bronze BUSHING-FB090-9590 95 100 90
Brons BUSHING-FB090-95100 95 100 100
Brons BUSHING-FB090-10030 100 105 30
Brons BUSHING-FB090-10040 100 105 40
Brons BUSHING-FB090-10050 100 105 50
Brons BUSHING-FB090-10060 100 105 60
Brons BUSHING-FB090-10070 100 105 70
Brons BUSHING-FB090-10080 100 105 80
Brons BUSHING-FB090-10090 100 105 90
Brons BUSHING-FB090-10095 100 105 95
Brons BUSHING-FB090-100100 100 105 100
Bronze BUSHING-FB090-100115 100 105 115
Brons BUSHING-FB090-10550 105 110 50
Bronze BUSHING-FB090-10560 105 110 60
Brons BUSHING-FB090-10570 105 110 70
Brons BUSHING-FB090-10580 105 110 80
Bronze BUSHING-FB090-10590 105 110 90
Bronze BUSHING-FB090-105100 105 110 100
Bronze BUSHING-FB090-105115 105 110 115
Brons BUSHING-FB090-11050 110 115 50
Brons BUSHING-FB090-11060 110 115 60
Brons BUSHING-FB090-11070 110 115 70
Bronze BUSHING-FB090-11080 110 115 80
Brons BUSHING-FB090-11090 110 115 90
Brons BUSHING-FB090-110100 110 115 100
Bronze BUSHING-FB090-110115 110 115 115
Voor de toepassing van deze verordening geldt dat de in bijlage I vermelde voorschriften worden nageleefd. 115 120 50
Brons BUSHING-FB090-11560 115 120 60
Brons BUSHING-FB090-11570 115 120 70
Brons BUSHING-FB090-11580 115 120 80
Brons BUSHING-FB090-11590 115 120 90
Bronze BUSHING-FB090-115100 115 120 100
Bronze BUSHING-FB090-115115 115 120 115
Bronze BUSHING-FB090-12050 120 125 50
Brons BUSHING-FB090-12060 120 125 60
Brons BUSHING-FB090-12070 120 125 70
Voor de toepassing van deze verordening geldt dat de in bijlage I vermelde voorschriften worden nageleefd. 120 125 80
Brons BUSHING-FB090-12090 120 125 90
Bronze BUSHING-FB090-120100 120 125 100
Voor de toepassing van deze verordening geldt de volgende bepalingen: 120 125 120
Bronze BUSHING-FB090-12550 125 130 50
Voor de toepassing van deze verordening geldt dat de in bijlage I vermelde voorschriften worden nageleefd. 125 130 60
Brons BUSHING-FB090-12570 125 130 70
Brons BUSHING-FB090-12580 125 130 80
Brons BUSHING-FB090-12590 125 130 90
Bronze Bushing-FB090-125100 125 130 100
Brons BUSHING-FB090-125115 125 130 115
Brons BUSHING-FB090-13060 130 135 60
Brons BUSHING-FB090-13070 130 135 70
Bronze BUSHING-FB090-13080 130 135 80
Brons BUSHING-FB090-13090 130 135 90
Voor de toepassing van deze verordening geldt dat de in bijlage I vermelde voorschriften worden nageleefd. 130 135 100
Voor de toepassing van deze verordening geldt dat de in bijlage I vermelde voorwaarden worden nageleefd. 130 135 120
Brons BUSHING-FB090-13560 135 140 60
Brons BUSHING-FB090-13570 135 140 70
Bronze BUSHING-FB090-13580 135 140 80
Brons BUSHING-FB090-13590 135 140 90
Bronze Bushing-FB090-135100 135 140 100
Bronze BUSHING-FB090-135120 135 140 120
Bronze BUSHING-FB090-14060 140 145 60
Bronze BUSHING-FB090-14070 140 145 70
Bronze BUSHING-FB090-14080 140 145 80
Brons BUSHING-FB090-14090 140 145 90
Brons BUSHING-FB090-140100 140 145 100
Bronze BUSHING-FB090-14560 145 150 60
Bronze BUSHING-FB090-14570 145 150 70
Bronze BUSHING-FB090-14580 145 150 80
Bronze BUSHING-FB090-14590 145 150 90
Brons BUSHING-FB090-145110 145 150 100
Brons BUSHING-FB090-145120 145 150 120
Brons BUSHING-FB090-15060 150 155 60
Brons BUSHING-FB090-15070 150 155 70
Bronze BUSHING-FB090-15080 150 155 80
Brons BUSHING-FB090-15090 150 155 90
Brons BUSHING-FB090-150100 150 155 100
Bronze BUSHING-FB090-15550 155 160 50
Brons BUSHING-FB090-15560 155 160 60
Brons BUSHING-FB090-15570 155 160 70
Brons BUSHING-FB090-15580 155 160 80
Bronze BUSHING-FB090-15590 155 160 90
Brons BUSHING-FB090-155100 155 160 100
Bronze BUSHING-FB090-16060 160 165 60
Bronze BUSHING-FB090-16070 160 165 70
Bronze BUSHING-FB090-16080 160 165 80
Bronze BUSHING-FB090-16090 160 165 90
Brons BUSHING-FB090-160100 160 165 100
Brons BUSHING-FB090-160110 160 165 110
Brons BUSHING-FB090-160120 160 165 120
Bronze BUSHING-FB090-160130 160 165 130
Brons BUSHING-FB090-160140 160 165 140
Brons BUSHING-FB090-160150 160 165 150
Bronze BUSHING-FB090-16560 165 170 60
Brons BUSHING-FB090-16570 165 170 70
Brons BUSHING-FB090-16580 165 170 80
Bronze BUSHING-FB090-16590 165 170 90
Brons BUSHING-FB090-165100 165 170 100
Bronze BUSHING-FB090-165110 165 170 110
Brons BUSHING-FB090-165120 165 170 120
Bronze BUSHING-FB090-165130 165 170 130
Brons BUSHING-FB090-165140 165 170 140
Bronze BUSHING-FB090-165150 165 170 150
Voor de toepassing van deze verordening geldt dat de in bijlage I vermelde voorschriften worden nageleefd. 170 175 60
Voor de toepassing van deze verordening geldt dat de in bijlage I vermelde voorschriften worden nageleefd. 170 175 70
Bronze BUSHING-FB090-17080 170 175 80
Brons BUSHING-FB090-17090 170 175 90
Brons BUSHING-FB090-170100 170 175 100
Brons BUSHING-FB090-170110 170 175 110
Voor de toepassing van deze verordening geldt dat de in bijlage I vermelde voorschriften worden nageleefd. 170 175 120
Bronze BUSHING-FB090-170430 170 175 130
Brons BUSHING-FB090-170140 170 175 140
Bronze BUSHING-FB090-170150 170 175 150
Brons BUSHING-FB090-17560 175 180 60
Bronze BUSHING-FB090-17570 175 180 70
Brons BUSHING-FB090-17580 175 180 80
Bronze BUSHING-FB090-17590 175 180 90
Brons BUSHING-FB090-175100 175 180 100
Brons BUSHING-FB090-175110 175 180 110
Brons BUSHING-FB090-175120 175 180 120
Bronze BUSHING-FB090-175130 175 180 130
Brons BUSHING-FB090-175140 175 180 140
Voor de toepassing van deze verordening geldt de volgende bepalingen: 175 180 150
Bronze BUSHING-FB090-18060 180 185 60
Voor de toepassing van deze verordening geldt dat de in bijlage I vermelde voorwaarden worden nageleefd. 180 185 70
Brons BUSHING-FB090-18080 180 185 80
Bronze BUSHING-FB090-18090 180 185 90
Bronze BUSHING-FB090-180100 180 185 100
Brons BUSHING-FB090-180110 180 185 110
Bronze BUSHING-FB090-180120 180 185 120
Bronze BUSHING-FB090-180130 180 185 130
Bronze BUSHING-FB090-180140 180 185 140
Bronze BUSHING-FB090-180150 180 185 150
Bronze BUSHING-FB090-18560 185 190 60
Brons BUSHING-FB090-18570 185 190 70
Voor de toepassing van deze verordening geldt dat de in bijlage I vermelde voorschriften worden nageleefd. 185 190 80
Bronze BUSHING-FB090-18590 185 190 90
Brons BUSHING-FB090-185100 185 190 100
Brons BUSHING-FB090-185110 185 190 110
Bronze BUSHING-FB090-185120 185 190 120
Bronze BUSHING-FB090-185130 185 190 130
Brons BUSHING-FB090-185140 185 190 140
Brons BUSHING-FB090-185150 185 190 150
Bronze BUSHING-FB090-19060 190 195 60
Brons BUSHING-FB090-19070 190 195 70
Bronze BUSHING-FB090-19080 190 195 80
Bronze Bushing-FB090-19090 190 195 90
Brons BUSHING-FB090-190100 190 195 100
Bronze BUSHING-FB090-190110 190 195 110
Brons BUSHING-FB090-190120 190 195 120
Bronze BUSHING-FB090-190130 190 195 130
Bronze BUSHING-FB090-190140 190 195 140
Bronze BUSHING-FB090-190150 190 195 150
Bronze BUSHING-FB090-19560 195 200 60
Bronze BUSHING-FB090-19570 195 200 70
Bronze BUSHING-FB090-19580 195 200 80
Bronze BUSHING-FB090-19590 195 200 90
Brons BUSHING-FB090-195100 195 200 100
Bronze BUSHING-FB090-195110 195 200 110
Bronze BUSHING-FB090-195120 195 200 120
Brons BUSHING-FB090-195130 195 200 130
Brons BUSHING-FB090-195140 195 200 140
Bronze BUSHING-FB090-195150 195 200 150
Brons BUSHING-FB090-20060 200 205 60
Brons BUSHING-FB090-20070 200 205 70
Bronze BUSHING-FB090-20080 200 205 80
Brons BUSHING-FB090-20090 200 205 90
Voor de toepassing van deze verordening geldt dat de in punt 1 van bijlage I vermelde voorschriften worden nageleefd. 200 205 100
Voor de toepassing van deze verordening geldt dat de in bijlage I vermelde voorschriften worden nageleefd. 200 205 110
Bronze BUSHING-FB090-200120 200 205 120
Bronze BUSHING-FB090-200130 200 205 130
Brons BUSHING-FB090-200140 200 205 140
Brons BUSHING-FB090-200150 200 205 150
Voor de toepassing van deze verordening geldt de volgende bepalingen: 205 210 60
Voor de toepassing van deze verordening geldt dat de in bijlage I vermelde voorwaarden worden nageleefd. 205 210 70
Voor de toepassing van deze verordening geldt dat de in bijlage I vermelde voorwaarden worden nageleefd. 205 210 80
Voor de toepassing van deze verordening geldt dat de in bijlage I vermelde voorschriften worden nageleefd. 205 210 90
Voor de toepassing van deze verordening geldt dat de in bijlage I vermelde voorwaarden worden nageleefd. 205 210 100
Voor de toepassing van deze verordening geldt dat de in bijlage I vermelde voorschriften worden nageleefd. 205 210 110
Voor de toepassing van deze verordening geldt dat de in bijlage I vermelde voorschriften worden nageleefd. 205 210 120
Voor de toepassing van deze verordening geldt dat de in bijlage I vermelde voorwaarden worden nageleefd. 205 210 130
Voor de toepassing van deze verordening geldt de volgende bepalingen: 205 210 140
Voor de toepassing van deze verordening geldt dat de in bijlage I vermelde voorschriften worden nageleefd. 205 210 150
Voor de toepassing van deze verordening geldt de volgende bepalingen: 210 215 60
Voor de toepassing van deze verordening geldt dat de in bijlage I vermelde voorschriften worden nageleefd. 210 215 70
Bronze BUSHING-FB090-21080 210 215 80
Brons BUSHING-FB090-21090 210 215 90
Brons BUSHING-FB090-210100 210 215 100
Brons BUSHING-FB090-210110 210 215 110
Voor de toepassing van deze verordening geldt dat de in bijlage I vermelde voorwaarden worden nageleefd. 210 215 120
Brons BUSHING-FB090-210130 210 215 130
Brons BUSHING-FB090-210140 210 215 140
Voor de toepassing van deze verordening geldt dat de in bijlage I vermelde voorschriften worden nageleefd. 210 215 150
Voor de toepassing van deze verordening geldt dat de in bijlage I vermelde voorwaarden worden nageleefd. 215 220 60
Bronze BUSHING-FB090-21570 215 220 70
Brons BUSHING-FB090-21580 215 220 80
Brons BUSHING-FB090-21590 215 220 90
Brons BUSHING-FB090-215100 215 220 100
Brons BUSHING-FB090-215110 215 220 110
Voor de toepassing van deze verordening geldt dat de in bijlage I vermelde voorwaarden worden nageleefd. 215 220 120
Voor de toepassing van deze verordening geldt dat de in bijlage I vermelde voorwaarden worden nageleefd. 215 220 130
Voor de toepassing van deze verordening geldt dat de in bijlage I vermelde voorschriften worden nageleefd. 215 220 140
Brons BUSHING-FB090-215150 215 220 150
Voor de toepassing van deze verordening geldt dat de in punt 1 van dit hoofdstuk vermelde voorschriften worden nageleefd. 220 225 60
Voor de toepassing van deze verordening geldt dat de in bijlage I vermelde voorschriften worden nageleefd. 220 225 70
Voor de toepassing van deze verordening geldt dat de in bijlage I vermelde voorschriften worden nageleefd. 220 225 80
Voor de toepassing van deze verordening geldt dat de in bijlage I vermelde voorschriften worden nageleefd. 220 225 90
Voor de toepassing van deze verordening geldt de volgende bepalingen: 220 225 100
Brons BUSHING-FB090-220110 220 225 110
Voor de toepassing van deze verordening geldt dat de in bijlage I vermelde voorwaarden worden nageleefd. 220 225 120
Voor de toepassing van deze verordening geldt dat de in punt 1 bedoelde voorschriften worden nageleefd. 220 225 130
Voor de toepassing van deze verordening geldt dat de in bijlage I vermelde voorschriften worden nageleefd. 220 225 140
Brons BUSHING-FB090-220150 220 225 150
Bronze BUSHING-FB090-22560 225 230 60
Voor de toepassing van deze verordening geldt dat de in bijlage I vermelde voorschriften worden nageleefd. 225 230 70
Bronze BUSHING-FB090-22580 225 230 80
Brons BUSHING-FB090-22590 225 230 90
Voor de toepassing van deze verordening geldt dat de in bijlage I vermelde voorschriften worden nageleefd. 225 230 100
Brons BUSHING-FB090-225110 225 230 110
Voor de toepassing van deze verordening geldt de volgende bepalingen: 225 230 120
Bronze BUSHING-FB090-225130 225 230 130
Brons BUSHING-FB090-225140 225 230 140
Brons BUSHING-FB090-225150 225 230 150
Voor de toepassing van deze verordening geldt dat de in bijlage I vermelde voorwaarden worden nageleefd. 230 235 60
Bronze BUSHING-FB090-23070 230 235 70
Voor de toepassing van deze verordening geldt dat de in bijlage I vermelde voorwaarden worden nageleefd. 230 235 80
Brons BUSHING-FB090-23090 230 235 90
Voor de toepassing van deze verordening geldt dat de in bijlage I vermelde voorschriften worden nageleefd. 230 235 100
Voor de toepassing van deze verordening geldt dat de in bijlage I vermelde voorschriften worden nageleefd. 230 235 110
Voor de toepassing van deze verordening geldt dat de in bijlage I vermelde voorwaarden worden nageleefd. 230 235 120
Voor de toepassing van deze verordening geldt dat de in bijlage I vermelde voorschriften worden nageleefd. 230 235 130
Brons BUSHING-FB090-230140 230 235 140
Bronze BUSHING-FB090-230150 230 235 150
Bronze BUSHING-FB090-24060 240 245 60
Brons BUSHING-FB090-24070 240 245 70
Bronze BUSHING-FB090-24080 240 245 80
Brons BUSHING-FB090-24090 240 245 90
Brons BUSHING-FB090-240100 240 245 100
Voor de toepassing van deze verordening geldt de volgende bepalingen: 240 245 110
Bronze BUSHING-FB090-240120 240 245 120
Bronze BUSHING-FB090-240130 240 245 130
Brons BUSHING-FB090-240140 240 245 140
Brons BUSHING-FB090-240150 240 245 150
Brons BUSHING-FB090-25060 250 255 60
Voor de toepassing van deze verordening geldt dat de in punt 1 van dit hoofdstuk vermelde voorschriften worden nageleefd. 250 255 70
Brons BUSHING-FB090-25080 250 255 80
Brons BUSHING-FB090-25090 250 255 90
Brons BUSHING-FB090-250110 250 255 100
Brons BUSHING-FB090-250110 250 255 110
Voor de toepassing van deze verordening geldt dat de in bijlage I vermelde voorschriften worden nageleefd. 250 255 120
Bronze BUSHING-FB090-250130 250 255 130
Brons BUSHING-FB090-250140 250 255 140
Brons BUSHING-FB090-250150 250 255 150
Brons BUSHING-FB090-26060 260 265 60
Voor de toepassing van deze verordening geldt dat de in bijlage I vermelde voorschriften worden nageleefd. 260 265 70
Brons BUSHING-FB090-26080 260 265 80
Brons BUSHING-FB090-26090 260 265 90
Voor de toepassing van deze verordening geldt dat de in bijlage I vermelde voorschriften worden nageleefd en dat de in bijlage I vermelde voorschriften worden nageleefd. 260 265 100
Brons BUSHING-FB090-260110 260 265 110
Bronze BUSHING-FB090-260120 260 265 120
Brons BUSHING-FB090-260130 260 265 130
Brons BUSHING-FB090-260140 260 265 140
Brons BUSHING-FB090-260150 260 265 150
Voor de toepassing van deze verordening geldt dat de in bijlage I vermelde voorschriften worden nageleefd. 270 275 60
Brons BUSHING-FB090-27070 270 275 70
Voor de toepassing van deze verordening geldt dat de in bijlage I vermelde voorschriften worden nageleefd. 270 275 80
Brons BUSHING-FB090-27090 270 275 90
Voor de toepassing van deze verordening geldt dat de in bijlage I vermelde voorschriften worden nageleefd. 270 275 100
Voor de toepassing van deze verordening geldt dat de in bijlage I vermelde voorschriften worden nageleefd. 270 275 110
Voor de toepassing van deze verordening geldt dat de in bijlage I vermelde voorwaarden worden nageleefd. 270 275 120
Voor de toepassing van deze verordening geldt dat de in bijlage I vermelde voorschriften worden nageleefd. 270 275 130
Voor de toepassing van deze verordening geldt dat de in bijlage I vermelde voorschriften worden nageleefd. 270 275 140
Brons BUSHING-FB090-270150 270 275 150
Bronze BUSHING-FB090-28060 280 285 60
Voor de toepassing van deze verordening geldt dat de in bijlage I vermelde voorschriften worden nageleefd. 280 285 70
Brons BUSHING-FB090-28080 280 285 80
Brons BUSHING-FB090-280100 280 285 90
Voor de toepassing van deze verordening geldt dat de in bijlage I vermelde voorschriften worden nageleefd. 280 285 100
Voor de toepassing van deze verordening geldt dat de in bijlage I bij Verordening (EG) nr. 396/2005 bedoelde maatregelen worden toegepast. 280 285 110
Bronze BUSHING-FB090-280130 280 285 120
Brons BUSHING-FB090-280140 280 285 130
Voor de toepassing van deze verordening geldt dat de in bijlage I vermelde voorwaarden worden nageleefd. 280 285 140
Voor de toepassing van deze verordening geldt dat de in bijlage I vermelde voorwaarden worden nageleefd. 280 285 150
Bronze BUSHING-FB090-29060 290 295 60
Brons BUSHING-FB090-29070 290 295 70
Bronze BUSHING-FB090-29080 290 295 80
Voor de toepassing van deze verordening geldt dat de in bijlage I vermelde voorwaarden worden nageleefd. 290 295 90
Brons BUSHING-FB090-290100 290 295 100
Brons BUSHING-FB090-290110 290 295 110
Voor de toepassing van deze verordening geldt dat de in bijlage I vermelde voorwaarden worden nageleefd. 290 295 120
Brons BUSHING-FB090-290130 290 295 130
Brons BUSHING-FB090-290140 290 295 140
Voor de toepassing van deze verordening geldt dat de in bijlage I bij Verordening (EG) nr. 1907/2006 bedoelde voorschriften worden nageleefd. 290 295 150
Brons BUSHING-FB090-30060 300 305 60
Brons BUSHING-FB090-30070 300 305 70
Brons BUSHING-FB090-30080 300 305 80
Brons BUSHING-FB090-30090 300 305 90
Bronze BUSHING-FB090-300100 300 305 100
Bronze BUSHING-FB090-300110 300 305 110
Voor de toepassing van deze verordening gelden de volgende voorwaarden: 300 305 120

Beschikbaarheid

Buizen van de soort gebruikt voor de vervaardiging van motorvoertuigen


· cilindrische struiken

·Bosjes met flenzen

·Slijpplaten


Op bestelling vervaardigde lagers: cilindrische struiken met niet-standaard afmetingen, flenstruiken, schuifplaten, op maat gemaakte lagers

Wrapped Bronze Bearings

Als u enige Morrison bronzen lagers homogeen bronzen (CuSn8) Bushing nodig heeft, neem dan vandaag nog contact met ons op!