• JIAXING VIIPLUS INTERNATIO NAL TRADING CO.,LTD
  David van Canada
  Ons bedrijf voert het brons gleitlager van viiplus China in, zorgt ervoor het viiplus professionele team de inklaring altijd vlot is. Zij verstrekken een nauwkeurige classificatie van de bronsring, behandelen al administratie, hebben wij de zelfsmerende bronsringen ontvangen. Zij kijken goed uitgevoerd en de hoogte - kwaliteit.
 • JIAXING VIIPLUS INTERNATIO NAL TRADING CO.,LTD
  Valerie van Californië
  Wij voeren het brons gleitlager van China aan in onder incoterm FOB- Shanghai, soms door de Lucht. viiplus is een zeer goede brons gleitlager leverancier, zijn zij zeer professioneel en geduldig, nadat wij de nieuwe orde informeren, zullen zij fabrikant gleitlager op tijd bronzen en zullen ons het programma geven, en dan moeten wij enkel de bronsdelen ontvangen
 • JIAXING VIIPLUS INTERNATIO NAL TRADING CO.,LTD
  Daisy van Duitsland
  De beste oppervlakte eindigt voor Kokerlager, strakkere concentriciteit, en de materiële uniformiteit van bronsringen. De goede leverancier van standaardduim en metrische kokerlagers en ringen van China. https://www.bronzelube.com/
Contactpersoon : Tiffany

Metaal - Polymeerbrons Gesteund Duidelijk Lager Met hoge weerstand

Plaats van herkomst gleitlagerbuchsen China
Merknaam VIIPLUS Sleeve & Bearing
Certificering FIBRO Standard
Modelnummer C86300 BRONSringen
Min. bestelaantal Standaardgrootte die Geen Minimumordehoeveelheid ringen
Prijs Bushings High Quality Price Ratio B2B
Verpakking Details De uitvoerkarton; Houten geval; Houten pallet.
Levertijd 2~4 weken
Betalingscondities T/T, L/C, Western Union,
Levering vermogen de ringen van de bronskoker, China, fabrikanten, leveranciers, fabriek, in het groot, Metaal Zelfsme

Contacteer me voor vrije steekproeven en coupons.

whatsapp:0086 18588475571

WeChat: 0086 18588475571

Skype: sales10@aixton.com

Als u om het even welke zorg hebt, verstrekken wij de online-Help van 24 uur.

x
Productdetails
Meteriaal Bronzen ondersteund, bronzen, Verplaatsing van staal of koper
Kwaliteit OEM-kwaliteit grootte Std.&Non-std. Op maat gemaakte maten
Toepassing Metallurgische machines en gietmachines, opeenvolgende gietmachines, begraafplaatsmachines, spiraalt Type Verpakte struiken, flenselagers, stuwwasser
Een beter citaat Tiffany@viiplus.com Vervaardigers van zelfglijdende buizen voor lagers De Commissie heeft de Commissie verzocht de volgende informatie te verstrekken:
Hoog licht Het Bronsring van spleetoilless, Anti het Bronsring van Moeheidsoilless, het Bronsring van Onderhoud Gleitalger Een het duidelijke lager, of meer in het algemeen glijden contactlager en het dialager, zijn het een
Producenten van boslagers Leveranciers Exporteurs Tiffany.com, Bushings - Configure en aankoop - https://www.viiplus.Com/
Hoog licht

brons duidelijk lager

,

grafiet gestopte bronsringen

Laat een bericht achter
Productomschrijving

Het metalen-polymer-bronzen -laaglagersysteem is een unieke en geavanceerde lagersysteem die uitzonderlijke sterkte en duurzaamheid biedt.Het combineren van de robuustheid van een bronzen ondergrond met de gladheid van polytetrafluorethyleen (), is dit lager ontworpen om met gemak zware lasten en veeleisende toepassingen te verwerken.
De bronzen steun biedt het lager een stevige basis, waardoor het stabiel en stijf is.met een vermogen van meer dan 50 W,.
is een synthetisch fluoropolymer dat bekend staat om zijn niet-klevende en zelfglijende eigenschappen..Hierdoor kan het lager naadloos werken, zelfs zonder externe smeermiddelen, waardoor slijtage wordt verminderd en de levensduur van het lager wordt verlengd.
De combinatie van deze twee materialen zorgt voor een lager dat niet alleen sterk is, maar ook efficiënt en betrouwbaar.De hoge sterkte van de bronzen steun zorgt ervoor dat het lager bestand is tegen zware belastingen en veeleisende bedrijfsomstandigheden, terwijl de -bekleding zorgt voor een soepele en geringe wrijving.
Over het algemeen is het metalen-polymer-bronzen-gesteunde -laaglager een uitstekende keuze voor toepassingen die een lager met hoge sterkte, duurzaamheid en soepele werking vereisen.Of het wordt gebruikt in auto-systemen, industriële machines, of voor elke andere veeleisende toepassing, zal dit lager zeker een superieure prestatie en betrouwbaarheid leveren.

Onderhoudsvrije metaal-polymer vlakke lagers composiet busking bronze ondersteunde busking

Standaard en op maat gemaakte platte lagers.

Onderhoudsvrij, waardoor uw kosten lager zijn.

Als fabrikant produceren we bijna alle mogelijke normale lagerijen.

-compositiebuizen worden als vooraf gesmeerd aangeduid omdat hun materiaal is ontworpen om te werken met marginale smering.

Plain lagers cilindrisch Materiaal: basismateriaal, staal. tussenlaag gesinterd brons. lageroppervlak

VIIPLUS produceerde en exporteerde veel transmissieonderdelen, buizen en schuiflagers E-Catalog, en aandrijflijncomponenten voor automobiel, hi-performance,zware motoren, industriële, maritieme en motorfietstoepassingen.

Glijlagers van olieloze hars- Plain Lagers - Sleeve Bushes Metal Bushings Online Catalogus

Selectie van lagers en buizen composite bushing


Zes factoren met betrekking tot de levensduur van het lager: belasting P [N/mm2] belasting hoe groter de belasting, hoe korter de levensduur van het lager; hoe groter de belastingschommelingen, hoe groter de invloed op de levensduur van het lager,hoe korter de levensduur van het lager; of in ieder geval niet meer mag bedragen dan......
VIIPLUSvoortdurend de nieuwste technologie en materialen bestuderen en onderzoek en ontwikkeling van de nieuwe producten
Technologische innovatie ter bevordering van productontwikkeling, snelle ontwikkeling van ondernemingen
VSB-11 Metalen-polymeren Bronzen ondersteundGewoon lager

Structurele kenmerken


Bronze Gleitlager Viiplus Lagers Metalen-polymeren zelfglijvende samengestelde materialen bestaan uit metalen achtergrond gesinterd poreus brons metDe metalen achtergrond zorgt voor mechanische sterkte, terwijl de brons sinterlaag zorgt voor een sterke mechanische binding tussen de achtergrond en de lagerslijm, dehet polymeer biedt zelfs onder droge omstandigheden een uitzonderlijk lage wrijving en het thermoplastische polymeer is over het algemeen ontworpen om te werken met marginale smering.De constructie bevordert dimensionale stabiliteit en verbetert de thermische geleidbaarheidDit materiaal voldoet aan de veeleisende criteria voorlange levensduur en probleemloze prestaties met of zonder smering.

· VSB-11
· Zeergoede slijtage en lage wrijvingover een breed scala aan belastingen, snelheden en temperaturen in droge loopomstandigheden
· Geschikt voor gesmeerde toepassingen
· Geschikt voor lineaire, oscillerende en roterende bewegingen
• Bronzen rug biedt een betere corrosiebestendigheid in vochtige/zouthoudende omgevingen
· Geschikt voor:drooglopen, lage wrijvingscoëfficiënt, lagere slijtage, goede glijdende eigenschappen, kan de gecreëerde overdrachtsfolie het paringsmetalen oppervlak beschermen, geschikt voor roterende en oscillerende bewegingen.hoge chemische weerstand, lage absorptie van water en zwelling, heeft ook een zeer goede smeerfunctie, de bronzen steun biedt de verbeterde corrosiebestendigheid in vergelijking met VSB-10.
Ontwerp, selectie en inspectie van schuiflagers


Juist ontwerp, redelijke keuze, beter gebruik

Structuur

1/vezelmengsel met een dikte van 0,01 tot 0,03 mm, zorgt voor een uitstekende aanvankelijke overdrachtsfolie, die de paringsoppervlakken van de lagers effectief bedekt.met een gewicht van niet meer dan 50 g/m2.
2. gesinterd bronzen poeder dikte 0,20-0,35 mm, zorgt voor maximale thermische geleidbaarheid van het lageroppervlak, dient ook als reservoir voor de/vezelsmengsel.
3. bronzen ruggengraat, biedt uitzonderlijkhoge draagkracht, uitstekende warmteafvoer en zeer goede corrosiebestendigheid.

Technische gegevens


Structuur en samenstelling

· Metaal-polymer samengesteld materiaal
· Bronzen rug + poreuze bronzen sinter +
· + lood

Microsectie

Gleitlagerbuchsen

met schuiflaag
+ Lood

Porieus bronzen sinter

Bronzen achtergrondDrager eigenschappen

* Afhankelijk van de bedrijfsomstandigheden


Operatieve prestaties

Droog

Heel goed.

Olie gesmeerd

- Goed.

Grijp gesmeerd

Eerlijk

Water gesmeerd

- Goed.

Procesvloeistof gesmeerd

Eerlijk

Technische gegevens

Max. lading

Static

250 N/mm2

Dynamisch

140N/mm2

Max. snelheid

Droog

2 m/s

Glijmiddel

> 2 m/s

Max. PV (droog)

Kortdurend

3.6N/mm2*·m/s

Continu

1.8N/mm2*·m/s

Tijdelijk.

-195°C tot +2800°C

Wrijvingscoëfficiënt

0.03 ~ 0.20

Thermische geleidbaarheid

70 W (m·k) - 1

Coëfficiënt van thermische uitbreiding

17*10-6k-1

Beschikbaarheid

Buizen van de soort gebruikt voor de vervaardiging van motorvoertuigen
· cilindrische struiken
· Flangenbosjes
· Schuifplaten

Op bestelling vervaardigde lagers: standaardvormen in speciale afmetingen, stuwkleppen, flenslagers, halflagers, speciale vormen verkregen door stempelen of diep trekken,op maat gemaakte lagers

Typische toepassingen

De typische toepassingen bestonden in de staalindustrie, zoals bosjes voor rolgroef van opeenvolgende gietmachines, cementpompjes en schroeftransportbanden voor cement, enzovoort.levert de thermische opbouw weg van de drageroppervlakken.
3.Staal met laag koolstofgehalteDe basis van de buizen is de staalrug, die een uitzonderlijke stabiliteit, draagbaarheid en warmteafvoer biedt.

Grootte van de klant


Welkom om contact met ons op te nemen!
De ontwikkeling van het VIIPLUS-programma voor het bestuderen van nieuwe materialen en nieuwe producten


Begin met uw
Projecten met een applicatie-ingenieur


Gleitlagerbuchsen

Welkom om contact met ons op te nemen!
De ontwikkeling van het VIIPLUS-programma voor het bestuderen van nieuwe materialen en nieuwe producten