• JIAXING VIIPLUS INTERNATIO NAL TRADING CO.,LTD
  David van Canada
  Ons bedrijf voert het brons gleitlager van viiplus China in, zorgt ervoor het viiplus professionele team de inklaring altijd vlot is. Zij verstrekken een nauwkeurige classificatie van de bronsring, behandelen al administratie, hebben wij de zelfsmerende bronsringen ontvangen. Zij kijken goed uitgevoerd en de hoogte - kwaliteit.
 • JIAXING VIIPLUS INTERNATIO NAL TRADING CO.,LTD
  Valerie van Californië
  Wij voeren het brons gleitlager van China aan in onder incoterm FOB- Shanghai, soms door de Lucht. viiplus is een zeer goede brons gleitlager leverancier, zijn zij zeer professioneel en geduldig, nadat wij de nieuwe orde informeren, zullen zij fabrikant gleitlager op tijd bronzen en zullen ons het programma geven, en dan moeten wij enkel de bronsdelen ontvangen
 • JIAXING VIIPLUS INTERNATIO NAL TRADING CO.,LTD
  Daisy van Duitsland
  De beste oppervlakte eindigt voor Kokerlager, strakkere concentriciteit, en de materiële uniformiteit van bronsringen. De goede leverancier van standaardduim en metrische kokerlagers en ringen van China. https://www.bronzelube.com/
 • JIAXING VIIPLUS INTERNATIO NAL TRADING CO.,LTD
  Beverly van Florida
  „De klepringen perfectioneren, dankuwel voor uw superieure klantenservice! Staal-gesteund, PTFE gevoerde gerolde ringen is lage kosten, een product voor algemeen gebruik dat uitstekende slijtagekenmerken bij hoge ladingen en snelheden over een brede temperatuurwaaier verstrekt. Zij worden ontworpen zelfsmerend en onderhoud-vrij om te zijn.
 • JIAXING VIIPLUS INTERNATIO NAL TRADING CO.,LTD
  Michael Russo
  De verpakte bronsringen wordt geproduceerd met diamantvormige smeringsparagrafen op de binnendiameteroppervlakte die smeermiddelreservoirs verstrekken die voor de verlengde dienst toestaan.
Contactpersoon : Tiffany

Roestvrij staal /Gevoerde Spleet 316 van Kevlar Stof Samengestelde Lagers Van een flens voorzien Struiken

Plaats van herkomst Roestvrij staal Gesteunde Ringen
Merknaam CHINA CUSTOM THERMOPLASTIC BUSHING SELF-LUBRICATING BEARINGS
Certificering WRAPPED SPILT SLEEVE BUSHING, STAINLESS STEEL 316, DIN 1494 / ISO 3547, LOW-MAINTENANCE
Modelnummer DOUANE THERMOPLASTISCHE EN TEX-STOFFEN DE DE VEZELS 316 LAGERS VAN ROESTVRIJ STAAL VAN HET WEEFSELpt
Min. bestelaantal >=500 stukken
Prijs negotiate
Verpakking Details Kartons, Houten Gevallen
Levertijd 3-4 weken
Betalingscondities TT op voorhand
Levering vermogen Leveranciers van de Fabrikanten de Zelfsmerende Duidelijke Lagers van de roestvrij staalring

Contacteer me voor vrije steekproeven en coupons.

whatsapp:0086 18588475571

WeChat: 0086 18588475571

Skype: sales10@aixton.com

Als u om het even welke zorg hebt, verstrekken wij de online-Help van 24 uur.

x
Productdetails
Meteriaal Roestvrij staal 316, of staal waarop een poreuze bronslaag gesinterd wordt en waarop vervolgens een kenmerkend Uitstekend vocht en chemische weerstand.
Grootte metrische & inch grootte struik Oppervlakte met een breedte van niet meer dan 50 mm
Type Buizen, kraagbuizen, wasmachines, strips of speciale ontwerpen Major Applications VALVE-buizen, chemische industrie, oliepompen Buizen
Kenmerken andere, met uitzondering van: Fabrieksprijs van buizenlagers Tiffany@viiplus.com
Vervaardigers van zelfglijdende buizen voor lagers De Commissie heeft de Commissie verzocht de volgende informatie te verstrekken: Hoog licht fabrikanten van buizen van roestvrij staal
Producenten van boslagers Leveranciers Exporteurs Tiffany.com, Bushings - Configure en aankoop - https://www.viiplus.Com/
Hoog licht

staal gesteunde bronsring

,

de koker van de roestvrij staalring

Laat een bericht achter
Productomschrijving

/Kevlar-gevoerde split 316-lagers uit ruwe staal met geflansde bosjes zijn mechanische componenten met een hoge prestatie die zijn ontworpen voor toepassingen die uitzonderlijke slijtvastheid vereisen.corrosiebestendigheidDeze lagers bevatten een unieke combinatie van materialen om optimale prestaties te bereiken in een breed scala aan industriële en commerciële toepassingen.

De buitenste behuizing van deze lagers is van roestvrij staal en biedt een uitstekende corrosiebestendigheid en duurzaamheid.De /Kevlar-stofvoer biedt een superieure slijtvastheid en lage wrijvingseigenschappenDe Kevlar-versterking verbetert de sterkte en duurzaamheid van de bekleding, waardoor deze ideaal is voor toepassingen met hoge belasting en hoge snelheid.

Het splitsingsontwerp van deze lagers maakt het gemakkelijk te installeren en te verwijderen, waardoor stilstandstijden en onderhoudskosten worden verminderd.,De geflensde struiken zijn speciaal ontworpen om veilig in de behuizing van het lager te passen, waardoor ongewenste bewegingen of lekken worden voorkomen.

Toepassingen van /Kevlar-stof van roestvrij staal met gelieerde split 316-composite lagers met flenstokken zijn onder andere industriële machines, pompen, motoren, compressoren en andere roterende apparatuur.Deze lagers zijn ideaal voor toepassingen waarbij hoge temperaturenDe combinatie van roestvrij staal, /Kevlar-stofvoering,en 316 composiet materiaal zorgt ervoor dat deze lagers kunnen weerstaan extreme omstandigheden terwijl het behoud van een superieure prestaties.

Al met al bieden de -/Kevlar-gevoerde split 316-compositlagers in roestvrij staal een betrouwbare en duurzame oplossing voor toepassingen die hoogwaardige lagers vereisen.De unieke combinatie van materialen en ontwerp zorgt voor optimale prestaties in een breed scala van industriële en commerciële toepassingen.

Uw One-Stop-Shop voor PremiumVerpakkingen voor de handvaten.Olievrije en zelfglijende - bronzen buizen/lagers,Standaard- en maatmaatBomenOnderhoudsvrij, waardoor uw kosten dalen.

Onderhoudsvrije buizen · zelfslijmend materiaal · installatieapparatuur · container voor bandenvormen

Ons bedrijf is vooral bezig met:klepbuisaccessoires,Roestvrij staal Ondersteunde struikenbrons sinteren smeermiddelenDry Oil-Free Bushing Gliding Shaft Sleeve. 316ophangingin de beklede bus,VentielachtbussenHet product kan worden aangepast aan de behoeften van de klant, niet-standaard mouwbussen of flensgrootte bussen.

We gebruiken de beste zelfglijende bussen materialen, de productie van hoogwaardige glijbussen producten, en door de ISO9001 internationale kwaliteitssysteem testen.AISI 316 buizen met schuiflaag leverancier, wederverkoper in Italië/Europa, metrische afmetingen:

Nieuwe met beklede smeerlagers
en andere nieuwe producten voor de bouw van buizen

Glycodur Buisjes Vervanging

Lagers van roestvrij staal, metalen en zelfglijende buizen, staal

Roestvrij staal 304/316 /PFTE Gelaagd bussen metric en inch grootte.

Zelfglijdende flenstlagers met / Kevlar-geweefsels, wat we doen Productie in China Plant Certificaties Design Challenge Industry Solutions.

Het is een nieuw type lagers met de kenmerken van:metalen lager en olievrij lagerAls leverancier van platte lagers worden de olievrije lagers ook de benchmark van de industrie.

Het hoogwaardige droge wrijvingslager in China kan zonder olie of minder olie door de laag wrijvingsverpakking in de schuiflaag lopen.Het smeeren is altijd een hoofdpijn geweest voor industriële ontwerpers.Het is duur en brengtEr is veel vervuiling, wat erg schadelijk is voor het milieu.In dit artikel wordt kennis van smeermiddelen en de specifieke toepassing van VIIPLUS olievrije lagers geïntroduceerd.

U heeft hier toegang tot de nieuwste downloads.Verpakte samengestelde schuiflagers.pdf het catalogussymbool om het bestand weer te geven en het catalogusbestand van zelfglijbare buslagers te downloaden.

stainless steel bushing bushing

Nadelen van smeermiddelen

1:verhoging van de kosten; verwerking van olieleidingen of olieleidingen in de schacht of de behuizing, aankoop van smeerolie, vermindering van de bedrijfsdoeltreffendheid tijdens onderhoud als gevolg van stilstand van de machine,extra afdichting om het smeermiddel te behouden, recycling van machines, enzovoort allemaal kost je veel.
2.: vermindering van de olieverzegeling en de energie-efficiëntie tussen de contactas.

3: het toevoegen van smeermiddelen en het gebruik in het proces van milieuverontreinigingsrisico.

Zelfglijmend behuizing en lagerAls je een aanvraag hebt om je onderdeel te veranderen, kunnen we aan je behoeften voldoen.met een vermogen van niet meer dan 50 W, of flens, kamfering, stuwwasser, of andere tekeningen op maat bushing werk... we hebben de technologie om het allemaal te doen.We zijn in staat om beklede ingepakte lagers in metrische vlak, keizerlijke vlak te bieden,metric flanged, metric washers, imperial washers, metric strip, en imperial strip.

VIIPLUS biedt een breed scala aan maten, vormen en materialen in roestvrij staal samengestelde lagers en bussen bieden uitstekende corrosiebestendigheidcorrosiebestendigheid in industriële buitentoepassingen en in water-, mariene en offshore-omgevingen.

S316 -gevoerde, omwikkelde lagers


Eenvoudige cilindrische lagers, flensalagers, stuwkoppels, schuifplaten.
Het draagvlak Lining is een mengsel van wolven en een speciale stof op een roestvrij staal ondergrond met uitstekende corrosiebestendigheid.heeft goede glijdende eigenschappen als gevolg van het materiaal, de speciale vulstof, de sterkte van het metalen materiaal en de dimensionale stabiliteit.

Stalen beklede bushings smeervrij met uitstekende slijtvastheid

Kenmerken

 1. Roestvrij staal /Gevoerde Spleet 316 van Kevlar Stof Samengestelde Lagers Van een flens voorzien Struiken 1Geschikt voor droog en onderhoudsvrij.
 2. Geluids- en frequentieabsorptie.
 3. hydrodynamische werking mogelijk
 4. Hoge toegestane belasting.
 5. Goed chemisch bestand.
 6. Goede wrijvingskenmerken.
 7. Geen stick-slip.
 8. Een breed temperatuurbereik.
 9. Hoge glijsnelheid.
 10. Geen waterabsorptie.
 11. laag spel tijdens het gebruik.
 12. Zeer ruimtebesparend.

Buizen van roestvrij staal 316 Toepassingen

Bomen zijn geschikt voor chemische klep, chemische pomp, stroommeter, voedingsmiddelenindustrie, geneesmiddelenindustrie in de corrosie omgeving.transmissie, rotatie en oscillerende bewegingen.Gids voor pneumatische en hydraulische cilinders.Vastmaakstukken van pneumatische en hydraulische cilinders. Transportbanden, textielmachines, auto's.


Beschikbaarheid

 • Standaard cilindrische busjes, flensterbusjes, stuwkussers en strips zijn beschikbaar
 • Speciale ontwerpen worden op korte termijn geproduceerd
 • Ook loodvrij is verkrijgbaar

Waarom is roestvrijstalen buizen tegen corrosie bestand? Industriële stalen buizen 304 Vs 316 roestvrijstalen buizen

Lage wrijving en hoge slijtvastheid zonder smering.

roestvrijstalen lagers met de stof van - of -vezels en de overlaag van aramidevezels op metalen onderlagen,de stof heeft een zeer hoge draagcapaciteit en een hoge nauwkeurigheid, een goede werking bij lage snelheid en zware wrijving, superieure prestaties, veel gebruikt in zware apparatuur zoals bouwmachines, landbouwmachines.

stainless steel bushing metallographic image

Metallografische afbeelding

Opmerking: de producten in de figuur kunnen ook verschillende matrixmaterialen kiezen volgens verschillende werkomstandigheden, zoals een bronssubstraat (VSB-1b), een roestvrij staalsubstraat (VSB-1s),en loodvrije (VSB-1w) formuleproducten

Technische gegevens

Prestatie-indicatoren Datum
Maximale belasting P Statische belasting 250 N/mm2
Dynamische belasting 140N/mm2
Maximale lineaire snelheid V Droge wrijving 2.5m/s
Olie smeerwerk 5.0m/s
Hoge PV-waarde Droge wrijving 3.8N/mm2・m/s
Olie smeerwerk 50N/mm2・m/s
Wrijvingscoëfficiënt μ 0.04 tot 0.20
Gebruik van temperatuur
-195°C+280°C
Coëfficiënt thermische geleidbaarheid
50 W/m·K

Rustvrij staal-achterhoekbussen

Verpakte samengestelde schuiflagers van roestvrij staal 316 / -vezels

Roestvrij staal 316 Lagers + Stoffen op basis van roestvrij staal, niet-olie gesmeerd

Viiplus is een professionele productie van roestvrij staal buizen fabrikanten.

Buizen van roestvrij staalWe produceren lagers van roestvrij staal 304 en 316.corrosiebestendigheid, en corrosiebestendigheid, enz. Ondersteuning van roestvrij staal gesinterd met bronspoeder bedekt met -vezels Geschikt voordroog rijden, lage wrijvingscoëfficiënt, lagere slijtage.


Industriële stalen busjes 304 Vs 316

304 en 316 roestvrijhet materiaal van het stalen lager verschilt: corrosiebestendigheid: 316 roestvrij staal lager Mo, dan 304 roestvrij staal lager in de hoge temperatuur omgeving is de corrosiebestendigheid beter,dus in de hoge temperatuur omgevingIn het algemeen kiezen ingenieurs voor 316 materialen.316 voornamelijk een verminderd Cr-gehalte, een verhoogd Ni-gehalte en een verhoogd Mo2%~3%.geschikt voor gebruik in de chemische industrie, zeewater en andere omgevingen

Typische toepassingen

Dit materiaal voldoet aan de veeleisende criteria voor lange levensduur en probleemloze prestaties met of zonder smering.

 • Vervaardiging van auto's: trekkers, combineermachines, gewasbespuiters, aardbevingsmachines, graders en andere bouwmachines, auto-machines, specifieke toepassingen in stuurgereedschapscilinders, stuurgereedschapsspanningsmachines, schijfremmen,met een vermogen van niet meer dan 50 kW, schokdempers, regelaar verbinding, ruitenveger motor, kanteling versnellingen assemblages...

 • Bedrijfsmachines: kopieermachines, typemachines, postsorters, postmetersystemen, computerterminalprinters en randapparatuur, automatische drukmachines, postverwerkingsmachines...

 • Hydraulische apparatuur en kleppen: pompen, met inbegrip van versnellingswagens, roterende pompen, waterpompen, axiale zuigerpompen en andere pompen, kogelpompen, vlinderpompen, stoompompen en andere kleppen en klepknoppen...

 • Huishoudelijke apparaten: bandrecorders, koelkasten, airconditioners, schoonmaakmiddelen, poetsmachines, naaimachines, ovens, vaatwasmachines, wasmachines...textielapparatuur, gereedschappen... enz.

Wat is een samengesteld lager?

Composit droogschuiflagers worden voornamelijk gebruikt voor lagers waar zware lasten moeten worden gedragen en waar rotatie- of oscillerende bewegingen relatief traag zijn.

Waar moet ik een samengesteld lager gebruiken?

Vanwege hun goede schuif eigenschappen en compacte vormgeving zijn deze vlakke lagers bijzonder geschikt voor lagers waar:
Onderhoudsvrije werking is een voorwaarde
Er is een risico op uitputting van smeermiddelen.

Waarom een samengesteld lager?

Onderhoudsvrije werking

Geen smeermiddel nodig (-composite)

Aanvankelijke smeervereiste (POM-composite)

Minimale wanddikte, minimale ruimtebehoeften

Accommodatie van zware ladingen

Een breed temperatuurbereik

Goed glijdend vermogen

Bijna geen stok-glijden

Hoge slijtvastheid

Minder gevoelig voor randbelasting (POM-composite)

Geen bewerking vereist.

Welke grootte lagers kunnen wij u aanbieden?

Het standaardassortiment van composietlagers is zeer uitgebreid en omvat bijna alle standaardgroottes.

Vervaardiging uit de volgende categorieën:

I.D. = binnendiameter O.D. = buitendiameter

Model nr. Min. I.D. Min.O.D. Max.I.D. Max. O.D. Max. lengte
VSB-10,DU,SF-1 6 mm 8 mm 300 mm 305 mm 100 mm
VSB-20, DX,SF-2 10 mm 12 mm 300 mm 305 mm 100 mm
VSB-80,JF800 10 mm 12 mm 173 mm 180 mm 100 mm
VSB-22,FB090 10 mm 12 mm 300 mm 305 mm 100 mm
VSB-22,FB092 10 mm 12 mm 300 mm 305 mm 100 mm
VSB-50, JDB 8 mm 12 mm 160 mm 180 mm

150 mm

VIIPLUS Schuiflageroplossingen voor uw toepassingen

Technische gegevens

 • met een breedte van niet meer dan 50 mm

 • Stoffen van koolstofstaal/-vezels

 • Onderhoudsvrij

 • Op aanvraag beschikbaar

Eigenschappen

 • Uitstekend glij- en slijtagevermogen, vooral bij roterende en oscillerende bewegingen, goede schokabsorptie, zeer hoge draagkracht, geen waterabsorptie

Materialen

 • Steunmateriaal: buizen van koolstofstaal

 • Schuiflaag -vezels stoffenbussen

 • Draagmateriaal: roestvrij staal en op aanvraag brons

Materiële eigenschappen

 • Specifiek laadvermogen statisch≤ 350 [N/mm2]

 • Specifiek draagvermogen dynamisch ≤ 180 [N/mm2]

 • Glijfrequentie < 0,5 [m/s] 1 [m/s] gesmeerd

 • Frictiewaarde ***0,03 [μ] tot 0,20 [μ]

 • Temperatuurspanning ≈ 50 °C tot + 250 °C

 • Max. PV-waarde1,8 [N/mm2 x m/s]

Montageadvies

 • Het is raadzaam om een geschikte krachtaanleg te gebruiken.

 • Huizen ØH7

 • Buizen van inner-Ø na montageH9

 • Schachttolerantie f7 tot en met h8

Tech. Gegevens

Max.belasting

Static

350 N/mm2

Tijdelijk.

-50°C tot +250°C

Dynamisch

180N/mm2

Wrijvingscoëfficiënt

0.03 ~ 0.20

Max. snelheid

Droog

0.5m/s

Thermische geleidbaarheid

42W ((m x K) 1

Gras

1m/s~3m/s

Max.PV ((droog)

Korte termijn

3.6N/mm2 m/s

Coëfficiënt van thermische
uitbreiding

11 x 10- 6 x K-1

Continu

1.8N/mm2 m/s

Onderhoud

 • is een droogschuiflager met gelijmde -vezelstoflaag; smeer is daarom niet nodig en niet toegestaan.

Toepassingsgebied

 • Machines en kraanbouw, machinebouw, landbouwmachines, installaties, waterpompen, chemische industrie

- Ik ben niet bang.

Dit type schuiflagers en speciale afmetingen zijn alleen op aanvraag verkrijgbaar

Neem contact op...Stuur ons een online aanvraag.U kunt ons contact met ons opnemen via ons “Vraagformulier”. Een van onze verkoopmedewerkers neemt onmiddellijk contact met u op.

Hot Tags: roestvrij staal 316 lagers + stof gemaakt in China, fabrikanten, leveranciers, fabriek, kopen vlinder klep buizen, staal brons poeder buizen, ruwe hals eenheden buizen, roestvrij

staallagers USA, roestvrij staal broccoli

bushing online

Volg ons.

welcomle to viiplus, bushing onlinesales

https://viiplus.com