• JIAXING VIIPLUS INTERNATIONAL TRADING CO.,LTD
  David van Canada
  Ons bedrijf voert het brons gleitlager van viiplus China in, zorgt ervoor het viiplus professionele team de inklaring altijd vlot is. Zij verstrekken een nauwkeurige classificatie van de bronsring, behandelen al administratie, hebben wij de zelfsmerende bronsringen ontvangen. Zij kijken goed uitgevoerd en de hoogte - kwaliteit.
 • JIAXING VIIPLUS INTERNATIONAL TRADING CO.,LTD
  Valerie van Californië
  Wij voeren het brons gleitlager van China aan in onder incoterm FOB- Shanghai, soms door de Lucht. viiplus is een zeer goede brons gleitlager leverancier, zijn zij zeer professioneel en geduldig, nadat wij de nieuwe orde informeren, zullen zij fabrikant gleitlager op tijd bronzen en zullen ons het programma geven, en dan moeten wij enkel de bronsdelen ontvangen
 • Daisy van Duitsland
  De beste oppervlakte eindigt voor Kokerlager, strakkere concentriciteit, en de materiële uniformiteit van bronsringen. De goede leverancier van standaardduim en metrische kokerlagers en ringen van China.
Contactpersoon : Tiffany
Telefoonnummer : +86 18258386757
WhatsApp : +8618258386757

Roestvrij staal Ptfe/Gevoerde Spleet 316 van Kevlar Stof Samengestelde Lagers Van een flens voorzien Struiken

Plaats van herkomst Roestvrij staal Gesteunde Ringen
Merknaam CHINA CUSTOM THERMOPLASTIC BUSHING SELF-LUBRICATING BEARINGS
Certificering WRAPPED SPILT SLEEVE BUSHING, STAINLESS STEEL 316, DIN 1494 / ISO 3547, LOW-MAINTENANCE
Modelnummer DOUANE THERMOPLASTISCHE EN TEX-STOFFEN DE DE VEZELS 316 LAGERS VAN ROESTVRIJ STAAL VAN HET WEEFSELpt
Min. bestelaantal >=500 stukken
Prijs negotiate
Verpakking Details Kartons, Houten Gevallen
Levertijd 3-4 weken
Betalingscondities TT op voorhand
Levering vermogen Leveranciers van de Fabrikanten de Zelfsmerende Duidelijke Lagers van de roestvrij staalring
Productdetails
Meterial Roestvrij staal 316, of gesteunde het Staal waarop een poreuze die bronslaag later een PTFE-loodmeng Kenmerk Uitstekende vochtigheid en chemische weerstand.
Grootte de struik van de metrische & duimgrootte Oppervlakte Geplateerd tin of koper
Type struiken, kraagstruiken, wasmachines, stroken of speciale ontwerpen BELANGRIJKE TOEPASSINGEN KLEPring, Chemische Industrie, de Ringen van Oliepompen
Eigenschap ringen De dragende Prijs van de Ringsfabriek tiffany@viiplus.com
Zelfsmerende Dragende Ringsfabrikant https://www.viiplus.com/ Hoog Licht stainsteel staal 316 gesteunde ringen
Hoog Licht de fabrikanten van de roestvrij staalring
Hoog licht

staal gesteunde bronsring

,

de koker van de roestvrij staalring

Laat een bericht achter
Productomschrijving

Uw One-Stop Winkel voor de Ringen van de Premiekoker. Oilless en Zelfsmerend - brons Ringen/Lagers, Norm en douanegroottestruiken voor u worden gemaakt die. Onderhoud-vrije zo lager uw kosten.

Onderhouds Vrije Ringen · Zelfsmerend Materiaal · Installatiemateriaal · De Container van de bandvorm

 

Ons bedrijf is hoofdzakelijk bezig geweest met de toebehoren van de klepring, steunde het Roestvrije staal struikenbrons die PTFE sinteren Smerend de Droge Olievrije Koker van de Rings Glijdende Schacht. 316 die Teflon binnen de met een laag bedekte ring, de ring van de klepschacht, de struikenproductie van de klepstam, duwwasmachine, en de uitvoerzaken ringen. En kan volgens niet genormaliseerde de kokerring van klantenbehoeften of de ring van de flensgrootte worden aangepast.

 

Wij gebruiken de beste zelfsmerende ringenmaterialen, de productie van de glijdende ringsproducten van uitstekende kwaliteit, en door de ring van het de kwaliteitssysteem testing.AISI 316 van ISO9001 internationale met Glijdende laagptfe leverancier, reseller in Italië/Europa, metrische Afmetingen:

Nieuwe PTFE-Met een laag bedekte smerende lagers
en andere nieuwe producten van de kokerring

 

 

 

De Vervanging van Glycodurringen

Roestvrij staallager, Metaal & Zelfsmerende Ringen, Staal

Roestvrij staal 304/316 /PFTE Gevoerde metrische Ring en duimgrootte.

Het zelfsmerende Flens Dragen met de Laag van Ptfe/van Kevlar Fabricsliding, Wat wij Productie in de Installatiecertificatie doen van China ontwerpt de Oplossingen van de Uitdagingsindustrie.

Het Oillesslager is een nieuw type van lager met de kenmerken van metaallager en olievrij lager. Als leverancier van duidelijke lagers, worden de olievrije lagers ook de de industriebenchmark.

De krachtige droge wrijving die in China dragen kan zonder olie of minder olie de lage wrijvingverpakking in de het glijden laag doornemen. De smering is altijd een hoofdpijn voor industriële ontwerpers geweest. Het is duur en brengt heel wat verontreiniging, die aan het milieu zeer vijandig is. Dit artikel zal de kennis van smering en de specifieke toepassing van het olievrije lager van VIIPLUS introduceren.

U hebt toegang hier tot de recentste downloads. Klik op het Verpakte Samengestelde Glijdende Bearing.pdf-catalogussymbool om het dossier te tonen, en het zelfsmerende de catalogusdossier van ringslagers te downloaden.

 

de teflonring van de roestvrij staalring

 

Nadelen van smering

1: verhoog de kosten; De lijnen van de verwerkingsolie of olielijnen in de schacht of de huisvesting, kopende smeerolie, die werkende efficiency verminderen tijdens onderhoud toe te schrijven aan machineonderbreking, het extra verzegelen om smeermiddel, recycling van machines te handhaven, etc. al kosten u een.
2.: verminder de olieverbinding en de schacht tussen het contactenergierendement.

3: voeg smering en gebruik tijdens milieuvervuilingrisico toe.

 

Zelfsmerend Ring & Lager Tin Plating en Verkoperen, als u een toepassing hebt die verzoekt dat uw deel worden veranderd, kunnen wij aan uw behoeften voldoen. Van Samengesteld Lagersmateriaal, die I.D. boring, die O.D., zelfsmerende de lagersgaten, of de flens, het afkanten, de duwwasmachine, of een ander de ringswerk draaien van de tekeningendouane… hebben wij de technologie om het allen te doen. Wij kunnen PTFE aanbieden voerden verpakte lagers in metrische duidelijke, keizer duidelijke, metrische van een flens voorzien, metrische wasmachines, keizerwasmachines, metrische strook, en keizerstrook. De speciale grootte kan aan klantenvereisten worden veroorzaakt.

VIIPLUS biedt een brede waaier van grootte, vormen, en materialen in van Roestvrij staal de Samengestelde Lagers en Ringen weerstand van de de weerstands uitstekende corrosie van de aanbiedingscorrosie in industriële openluchttoepassingen en in water, mariene en zeemilieu's aan.

 

 

Vormen & de Vormen van S316 de Ptfe Gevoerde Verpakte Dragende Ringen


Duidelijke cilindrische lagers, van een flens voorzien lagers, duwwasmachines, glijdende platen.
De Voering van de lageroppervlakte is een mengsel van wolven en een speciale stof op een roestvrij staal die met uitstekende corrosieweerstand steunen. Het kan voor lichtgewicht, compacte lagers worden gebruikt, en heeft goede het glijden kenmerken toe te schrijven aan materiaal, de speciale vuller, de sterkte van het metaalmateriaal, en dimensionale stabiliteit.

 

Staal Gesteunde Ptfe Gevoerde Ringensmering Vrij met Uitstekende Slijtageweerstand

Eigenschappen

 1. Roestvrij staal Ptfe/Gevoerde Spleet 316 van Kevlar Stof Samengestelde Lagers Van een flens voorzien Struiken 1Geschikt voor het droge lopen en onderhoud-vrij.
 2. Lawaai en frequentieabsorptie.
 3. hydrodynamische verrichting mogelijke
 4. Hoog toegelaten lading.
 5. Goede chemische weerstand.
 6. Goede wrijvingkenmerken.
 7. Geen stok-misstap.
 8. Brede temperatuurwaaier.
 9. Hoge diasnelheid.
 10. Geen waterabsorptie.
 11. laag spel tijdens verrichting.
 12. Uiterst ruimtebesparend.

 

Roestvrij staal 316 Ringentoepassingen

De struiken zijn geschikt voor Chemische klep, chemische pomp, stroommeter, de voedselindustrie, de geneeskundeindustrie in de corrosie environment.transmission, rotatie en oscillerende bewegingen. Staafgids voor pneumatische en hydraulische cilinders. Gehechtheidshandvaten van pneumatische en hydraulische cilinders. Transportband-riem systemen, textielmachines, auto's.

 


Beschikbaarheid

 • De standaard cilindrische ringen, de van een flens voorzien ringen, de duwwasmachines, en de stroken zijn beschikbaar
 • De speciale ontwerpen worden op korte termijn veroorzaakt
 • Het loodvrije type is ook beschikbaar

 

 

Waarom is de Roestvrij staalringen Corrosiebestendig? – Het industriële Staal ringt 304 versus 316 Roestvrij staalringen

Lage wrijving en hoge slijtageweerstand zonder smering.

Roestvrij staal het dragen gebruikt de stof van PTFE of PTFE-van vezels en aramid heeft de vezelbekleding op metaal steunen, de stof zeer hoge ladingscapaciteit en hoog die nauwkeurigheidsgoed met wrijving superieure die prestaties met lage snelheid en zware in werking wordt gesteld, wijd in zwaar materiaal zoals bouwmachines worden gebruikt, landbouwmachines.

 

metallographic beeld van de roestvrij staal ptfe ring

Metallographic beeld

 

Nota: de producten in het cijfer kunnen verschillende matrijsmaterialen volgens verschillende arbeidsvoorwaarden, zoals een bronssubstraat (VSB-1B), roestvrij staalsubstraat (VSB-1s), en loodvrije de formuleproducten (van VSB-1w) ook kiezen

 

 

Technische gegevens

 

Prestatie-indicators Datum
Maximumlading P Statische lading 250N/mm ²
Dynamische lading 140N/mm ²
Maximum lineaire snelheid V Droge wrijving 2.5m/s
Oliesmering 5.0m/s
Hoge PV waarde Droge wrijving 3.8N/mm ² ・ m/s
Oliesmering 50N/mm ² ・ m/s
Coëfficiënt van frictionμ 0.04~0.20
Het gebruik van temperatuur
-195℃~+280℃
Coëfficiënt van warmtegeleidingsvermogen
50W/m ・ K

 

Ring van de roestvrij staal de Steunende Koker

 

De verpakte samengestelde glijdende dragende stof van Roestvrij staal 316/PTFE vezels

Roestvrij staal 316 roestvrije op staal-gebaseerde gesmeerd non-oil van de Lagers+ptfe Stof

Viiplus is een Professionele Productie van de Fabrikanten van de Roestvrij staalring. Lagers en de schachten van roestvrij staal worden de gemaakt dat en zijn onderhoud-vrij.

Roestvrij staalringen die Vochtigheid en Een aantal die Corrosie kunnen weerstaan door Andere Media wordt veroorzaakt. Wij veroorzaken lager van roestvrij staal 304&316 wordt gemaakt die. De kenmerken van weerstand met hoge weerstand die, slijtage, corrosieweerstand, en corrosieweerstand, enz.-Roestvrij staal steun sinterden met bronspoeder met PTFE-vezelsstof Geschikt wordt bedekt voor het droge lopen, lage coëfficiënt van wrijving, lagere slijtage.


Het industriële Staal ringt 304 versus 316 Roestvrij staalringen

304 en 316 is het roestvrij staal dragende materiaal verschillend: corrosieweerstand: roestvrij staal 316 die Mo, dan roestvrij staal 304 het dragen in de weerstand op hoge temperatuur van de milieucorrosie is dragen beter, zodat in het milieu op hoge temperatuur, zullen de ingenieurs 316 materiële verminderd van parts.316 hoofdzakelijk tevreden tevreden van Cr kiezen, over het algemeen verhoogde Ni, en verhoogde Mo2%~3%. Daarom is zijn corrosieweerstand sterker, geschikt dan 304 voor gebruik in de chemische industrie, zeewater, en andere milieu's

 

Typische Toepassingen

Dit materiaal voldoet aan de veeleisende criteria voor prestaties met lange levensuur en probleemloze met of zonder smering.

 

 • Automobiel: de tractoren, combineert, gewassenspuitbussen, grondverzetmachines, nivelleermachines en andere bouw, automachines, specifiek gebruik in stuurbekrachtigingcilinders, de duwwasmachines van het leidingstoestel, schijfremmen, beugels en zuigers, schokbrekers, gouverneursaaneenschakeling, ruitewissermotor, de assemblage van het schuine standtoestel…

 

 • Kantoormachines: fotokopiemachines, schrijfmachines, postsorteerders, de systemen van de portmeter, de printers van de computerterminal en perifeer materiaal, automatische drukapparaten, de machines van de postverwerking…

 

 • Hydraulica en kleppen: pompen met inbegrip van toestel, roterend, water, aszuiger, en andere types, bal, vlinder, spilkopstoom, en andere kleppen en kleptappen…

 

 • Huistoestellen: bandrecorders, ijskasten, airconditioners, reinigingsmachines, poetsmiddelen, naaimachines, ovens, afwasmachines, klerenwasmachines… en materialenbehandeling, mariene motor, verpakking, textielmateriaal, hulpmiddelen… enz.

 

Wat Samengesteld draagt?

De samengestelde droge glijdende lagers worden hoofdzakelijk gebruikt voor het dragen van regelingen waar de zware ladingen moeten worden gesteund en waar de rotatie of oscillerende bewegingen vrij langzaam zijn.

 

Waar te om Samengesteld Lager te gebruiken?

 

Wegens hun goede glijdende eigenschappen en compact ontwerp, zijn deze duidelijke lagers bijzonder geschikt om regelingen te dragen waar:
De onderhoud-vrije verrichting is een eerste vereiste
Er is een risico van de Smeermiddelen van de smeermiddelverhongering kan niet worden gebruikt of is verboden Ruimte is beperkt.

 

Waarom kies Samengesteld Lager?

 

Onderhoud-vrije verrichting

 

Geen vereiste smering (PTFE-samenstelling)

Aanvankelijke vereiste smering (POM-samenstelling)

Minimummuurdikte, minimum ruimtevereisten

Aanpassing van zware ladingen

Brede waaier van temperaturen

Goede glijdende eigenschappen

Vrijwel geen stok-misstap

Hoge slijtageweerstand

Minder gevoelig voor randlading (POM-samenstelling)

Geen vereist machinaal bewerken.

 

Welke Groottelagers wij kunnen u aanbieden?

 

De standaardwaaier van samengestelde duidelijke lagers is zeer uitvoerig en behandelt bijna elke standaardgrootte. Dit gamma bestaat en voorzag uit ringen, rechtstreeks duwwasmachines, en stroken van een flens.

 

Kokerlagers:

 

I.D. = binnendiameter O.D. = Buitendiameter

 

 

ModelNo. Min. I.D. Min.O.D. Max.I.D. Max.O.D. Max. Lengte
VSB-10, DU, SF-1 6mm 8mm 300mm 305mm 100mm
VSB-20, DX, SF-2 10mm 12mm 300mm 305mm 100mm
VSB-80, JF800 10mm 12mm 173mm 180mm 100mm
VSB-22, FB090 10mm 12mm 300mm 305mm 100mm
VSB-22, FB092 10mm 12mm 300mm 305mm 100mm
VSB-50, JDB 8mm 12mm 160mm 180mm

150mm

 

 

VIIPLUS het glijden dragende oplossingen voor uw toepassingen

 

Technische Daten

 • Het verpakte samengestelde het glijden dragen

 • Kolen-staal/PTFE-vezelsstof

 • Maintentance-vrij

 • Beschikbaar op verzoek

 

Eigenschappen

 • Uitstekend het glijden en slijtagegedrag, vooral in het geval van roterende en oscillerende beweging, goede schokabsorptie, zeer hoge ladingscapaciteit, geen waterabsorptie

 

Materialen

 • Ringen van het steun de materiële koolstofstaal

 • Glijdende de stoffenring van laagptfe vezels

 • Steunmateriaal: Roestvrij staal en brons op verzoek

 

Materiële Eigenschappen

 • Specifieke ladingscapaciteit static≤ 350 [N/mm2]

 • Specifieke ladingscapaciteit dynamic≤ 180 [N/mm2]

 • Het glijden snelheid< 0="">

 • Wrijvingwaarde *** 0,03 [µ] aan 0,20 [µ]

 • Temperatuurspanning 50 [°C] aan + 250 [°C]

 • Max. PV-Value1.8 [N/mm ² x m/s]

 

Opzettende Raad

 • De toepassing van een adequate kracht-passende doorn is raadzaam

 

Opzettende Raad

 • Huisvesting ØH7

 • Ring binnen-Ø na mountingH9

 • Schacht tolerancef7 aan h8

 

 

Tech.Data

Max.Load

Statisch

350N/mm2

 

Temperaturen.

-50°C~+250°C

Dynamisch

180N/mm2

Wrijvingcoëfficiënt

0.03~0.20

Max.speed

Droog

0.5m/s

Warmtegeleidingsvermogen

42W (m x K) 1

Vet

1m/s~3m/s

(Droge) Max.PV

Op korte termijn

3.6N/mm2 m/s

Coëfficiënt van thermisch
uitbreiding

11 x 10 - 6 x k-1

Ononderbroken

1.8N/mm2 m/s

 

 

Onderhoud

 • het droge is glijden dragend met gelijmde PTFE-vezels stoffenbekleding? De smering is daarom niet noodzakelijk en toegestaan niet.

 

Waaier van Toepassing

 • Machine en kraanbouw, apparatentechniek, landbouwmachines, montage, waterpompen, de chemische industrie

 

TITEL:

Dit glijdende dragende type en speciale afmetingen zijn op verzoek slechts beschikbaar

Krijg in aanraking… verzenden ons een online onderzoek. U kunt onze „Onderzoeksvorm“ gebruiken in aanraking met ons te krijgen. Één van ons verkoopteam zal u onmiddellijk contacteren. pragmatische oplossingen – de producten van uitstekende kwaliteit – de premiedienst – eerlijke prijzen

 

Hete Markeringen: roestvrij staal 316 lagers+ptfe stof in China, vervaardiging, leveranciers, fabriek wordt gemaakt, koopt vleugelklepring, het poederring van het staalbrons, olieboorderseenheden roestvrij ringen, die

staal die de V.S., roestvrij staalbroccoli dragen

 

online het ringen

 

VOLG DE V.S.

welcomle aan viiplus, die onlinesales ringen

https://viiplus.com