• VIIPLUS INTERNATIONAL
  David van Canada
  Ons bedrijf voert het brons gleitlager van viiplus China in, zorgt ervoor het viiplus professionele team de inklaring altijd vlot is. Zij verstrekken een nauwkeurige classificatie van de bronsring, behandelen al administratie, hebben wij de zelfsmerende bronsringen ontvangen. Zij kijken goed uitgevoerd en de hoogte - kwaliteit.
 • VIIPLUS INTERNATIONAL
  Valerie van Californië
  Wij voeren het brons gleitlager van China aan in onder incoterm FOB- Shanghai, soms door de Lucht. viiplus is een zeer goede brons gleitlager leverancier, zijn zij zeer professioneel en geduldig, nadat wij de nieuwe orde informeren, zullen zij fabrikant gleitlager op tijd bronzen en zullen ons het programma geven, en dan moeten wij enkel de bronsdelen ontvangen
 • VIIPLUS INTERNATIONAL
  Daisy van Duitsland
  De beste oppervlakte eindigt voor Kokerlager, strakkere concentriciteit, en de materiële uniformiteit van bronsringen. De goede leverancier van standaardduim en metrische kokerlagers en ringen van China. https://www.bronzelube.com/
Contactpersoon : Tiffany

Brons Gesteunde Ring, Brons met PTFE - Metrisch Lager voor Brug

Plaats van herkomst gleitlagerbuchsen China
Merknaam gleitlagerbuchsen
Certificering similar Standard
Modelnummer Metaal-polymeer Brons Gesteund PTFE Duidelijk Lager
Min. bestelaantal Standaardgrootte die Geen Minimumordehoeveelheid ringen
Prijs Bushings High Quality Price Ratio B2B
Verpakking Details De uitvoerkarton; Houten geval; Houten pallet.
Levertijd 2~4 weken
Betalingscondities T/T, L/C, Western Union,
Levering vermogen de ringen van de bronskoker, China, fabrikanten, leveranciers, fabriek, in het groot, Metaal Zelfsme

Contacteer me voor vrije steekproeven en coupons.

whatsapp:0086 18588475571

WeChat: 0086 18588475571

Skype: sales10@aixton.com

Als u om het even welke zorg hebt, verstrekken wij de online-Help van 24 uur.

x
Productdetails
Meteriaal Bronzen ondersteund, bronzen, PTFE Verplaatsing van staal of koper
Kwaliteit gleitlagerbuchsen Grootte Std.&Non-std. Op maat gemaakte maten
Toepassing Metallurgische machines en gietmachines, opeenvolgende gietmachines, begraafplaatsmachines, spiraalt Type Verpakte struiken, flenselagers, stuwwasser
Een beter citaat Tiffany@viiplus.com Vervaardigers van zelfglijdende buizen voor lagers De Commissie heeft de Commissie verzocht de volgende informatie te verstrekken:
Hoog licht Het Bronsring van spleetoilless, Anti het Bronsring van Moeheidsoilless, het Bronsring van Onderhoud Gleitalger Een het duidelijke lager, of meer in het algemeen glijden contactlager en het dialager, zijn het een
Producenten van boslagers Leveranciers Exporteurs Tiffany.com, Bushings - Configure en aankoop - https://www.viiplus.Com/
Hoog licht

grafietbronsring

,

brons duidelijk lager

Laat een bericht achter
Productomschrijving

PTFE-composite-schuifbuizen worden vervaardigd volgens DIN-standaardmaatregelen, waarbij de grootte van de buitendiameter (OD) wordt gecorreleerd met de wanddikte en de binnendiameter (ID).

 

Aankoop Verzoek om flensterde bronzen buizen in de waterkrachtcentrale, flensterde bronzen buizen Grootte, buitendiameter mm binnendimeter mm lengte mm.

Gleitlagerbuchsen Hoge kwaliteit,verpakte metalen bronzen brugbussen met steun van PTFE gelijnd (onderhoudsvrij) op bestelling uit China.met een gewicht van niet meer dan 50 kg, bronzen met een gesinterde bronslaag gevuld met PTFE

met een gewicht van niet meer dan 50 kgdrievoudig PTFEsamengesteld
materiaal
geschikt voor langzame rotatie- en oscillerende bewegingen onder radiale belasting en
onderhoudsvrije werking.Vraag een offerte

 

De bronzen buizen kunnen worden beschouwd als een hogere kwaliteit standaard PTFE composiet buizen vanwege de bronzen ondersteuning.PTFE-laagDe bronzen achtergrond is ook niet corrosief, wat een voordeel kan zijn in vochtige en offshore toepassingen.

 

De bronzen buizen worden vervaardigd in een sinterlijn waarbij het bronzen poeder eerst op het dragermateriaal wordt gesmolten, waardoor het een ruw oppervlak van 20 tot 30 μm dik krijgt.PTFENa het sinterproces worden de grondstofpanelen volgens de standaarddikte gewalst

De volgende stap is het snijden van de grondstof in een rechthoekige vorm, die dan in een ruwe cilinder wordt gerold.De laatste stap zal zijn om de ruwe cilinder te kalibreren door te drukken in een behuizing en duwen van een geschikte pin met de juiste tolerantie door de busjesDit proces dwingt de pads om hun volle ronde vorm aan te nemen.

 • met een gewicht van niet meer dan 10 kg
 • Corrosiebestendigheid
 • Stof- en vuilvast
 • Kleine wrijvingscoëfficiënt

 

flange bronze bushings use in the hydroelectric power plant

Microsectie

Schuiflaag

PTFE + lood

Porieus bronzen sinter

Staalondersteuning


1- een mengsel van gemodificeerd polytetrafluorethyleen (PTFEHet is een slijtvast materiaal dat tijdens de werking een overdrachtsfilm kan vormen om de tegenas te beschermen.
2De koperpoederlaag van 0,20­0,3 mm verbetert de bindsterkte van PTFE/Pb en de koperlaag en heeft een goede draagkracht en slijtvastheid.Een hogere thermische geleidbaarheid kan de warmte die tijdens het gebruik wordt gegenereerd, snel overbrengen.
3De koperen basisplaat is 0,7~2.3, waardoor het draagvermogen en de warmteoverdracht van het lager verbeteren en het een betere corrosiebestendigheid heeft.

 

Glijvlak: PTFE
Ondersteunend materiaal: Brons
Dynamische belasting: ≤ 140 N/mm2
Statische belasting: ≤ 200 N/mm2
Glijfrequentie: ≤ 2,5 m/s
Frictiewaarde: 0,02 - 0,20 μ
max. PV-waarde: 1,8 N/mm2 x m/s
Temperatuurspanning: -200 tot +280 °C
Onderhoud: onderhoudsvrij
Tolerantiebehuising: H7
Tolerantie na montage: H9
Tolerantie van de as: f7 of f8
Materiaal van de as: van ijzer of van staal, met een ruwheid van niet meer dan 600 mm

 

Buizen van de soort gebruikt voor de vervaardiging van motorvoertuigen

 • Bomen met een cilindervormige vorm
 • Flankeerde struiken
 • met een vermogen van niet meer dan 10 kW
 • met een breedte van niet meer dan 15 mm
 • met een breedte van niet meer dan 15 mm

Op bestelling vervaardigde metrische lagers en keizerlijke buizen: standaardbuizen in speciale afmetingen, halve buizen, bijzondere vormen verkregen door stempelen of diep trekken, op maat gemaakte buizen

 

Het SF-1B-bronzen lager heeft een hoge veiligheidsfactor en is met name geschikt voor werkomstandigheden met hoge temperaturen en waar geen olie kan worden toegevoegd of waar de machine lange tijd achtereenvolgens moet werken.De buizen worden veel gebruikt in de staalmetallurgische industrie, met inbegrip van schuifwegen van opeenvolgende gietmachinesHet kan ook in een stalen behuizing worden geperst en als montage werken.het kan ook worden vervaardigd als flenstyp die zowel in radiale als axiale richting kan bewegen.

Het draagvlak van SF-IB-materiaal kan worden gebruikt in het schuifgedeelte van de brug ondersteun. Het kan een druk van 130N/mm2 weerstaan als we een dikkere draagschaal gebruiken en kan purePTFE-plaat.

Vervoervermogen 140N/mm2 Frictiecoëfficiënt 0.04 tot 0.20
Temperatuur -195°C tot 280°C PV-grens ((droog) 3.8N/mm2·m/s
Snelheidsbeperking 3 m/s PV-grens ((olie) 50 N/mm2·m/s


Bronzen ondersteund, bronzen met PTFE-serie - metrische busjes


Bronze Bushing Series is vooral geschikt voor een omgeving met hoge temperaturen, waar geen olie efficiënt is en de machine onder opeenvolgende lange werkomstandigheden moet staan.
Bronze PTFE-buisserie wordt vaak gebruikt in de staalmetallurgische industrie in toepassingen zoals struiken voor rolgroeven van opeenvolgende gietmachines, cementpompjes,met een vermogen van niet meer dan 50 WZij kunnen eveneens in een stalen behuizing worden samengesteld of worden gefabriceerd in flensbusjes die zowel in radiale als in axiale richting kunnen bewegen.


️ Rechte buizen
– Flanged Bushings

️ Strip Bushings

sliding bearing bronze backed PTFE sinter bronze bushing supplier
 
Koper gebaseerde bronzen gleitlager niet-olie gesmeerde lagers samengestelde droge lagers VSB-11

 

 
Dit product is poeder op basis van tinbrons binnen en buiten.PTFEHet is zeer veilig en wordt speciaal gebruikt op de plaats waar de reparatie niet kan worden gestopt en olie niet kan worden toegevoegd vanwege de hoge temperatuur.
Dit product is veel gebruikt in verschillende mechanische schuifonderdelen, zoals drukmachines, liften, textielmachines, tabaksmachines, fitnessmachines, hydraulische transportbanden, micro-motoren,elektrisch ventiel, auto's en landbouw- en bosbouwmachines.
 
Een rollend lager is een soort rollend lager, dat is gebaseerd op een kwalitatief hoogwaardige koudgewalste stalen plaat en gesinterd met een poreus bolvormig bronspoeder in het midden,en vervolgens gesinterd met een mengsel van PTFE en vezels op het oppervlak van poreus bolvormig bronspoeder, en gerold.
Dit product heeft de kenmerken van een kleine wrijvingscoëfficiënt, slijtvastheid, goede corrosiebestandheid en zelfglijning.verminderen van het mechanische volume, voorkomen van het verschijnsel van het bijten van de as en verminderen van het mechanische geluid en andere kenmerken.

 

Zes factoren die verband houden met de levensduur van de dragers:

 

 • (1)[N/mm2] Belasting P

 • Bij grotere belastingen is de levensduur van het lager kort; de belastingschommelingen zijn groter, hebben een grotere invloed op de levensduur van het lager, waardoor het lager een kortere levensduur heeft;de maximale belasting mag niet hoger zijn dan de theoretische maximaal toegestane waarde van de belastingDe belasting is gelijk aan de werkelijke werklast gedeeld door de oppervlakte van het lager, de formule is P=F/ (D*B).

 • (2)snelheid [m/s] V en PV

 • De levensduur van het lager is afhankelijk van de PV-waarde, d.w.z. van de werkelijke belasting [N/mm2] P en het product van de schuifsnelheid [m/s] V. Hoe kleiner de PV-waarde, hoe langer de levensduur van het lager.

 • (3)[oC] T

 • De levensduur van de lagers is ook afhankelijk van het gebruik van de lagertemperatuur, dus bij het ontwerp en de selectie van de relevante onderdelen van de warmteafvoerkenmerken.

 • (4)oppervlakkrapheid van slijpdelen

 • De ruwheid van het contactoppervlak van de delen van het lager en het lager moet tussen Ra0,2 en Ra0 liggen.8, en het lager mag niet scherp zijn bij montage en gebruik.

 • (5) delen van het oppervlakte materiaal van het slijpen, slijpdelen oppervlak ruwe graad is een factor die de levensduur van de schacht schouwer beïnvloedt,in het algemeen zijn de oppervlaktevereisten kleiner dan of gelijk aan 0.4 m Ka.

 • (6) andere factoren, zoals de opzet van de lagersit, de smeerkwaliteit, enz.

Gleitlagerbuchsen

Structuur

 

1.PTFE/vezelmengselDeze film is een prima overdrachtsfilm die de matingoppervlakken van de lagers effectief bedekt en een vaste smeermiddelfilm van het oxide-type vormt.
2Het gesinterd bronspoeder, met een dikte van 0,20-0,35 mm, biedt maximale thermische geleidbaarheid van het draagvlak en dient ook als reservoir voor het PTFE/vezelmengsel.
3De bronzen achtergrond biedt een uitzonderlijk hoog draagvermogen, een uitstekende warmteafvoer en een zeer goede corrosiebestendigheid.

 

Technische gegevens

 

· Metaal-polymer samengesteld materiaal
· Bronzen rug + poreuze bronzen sinter +
· PTFE + lood

Microsectie

Brons Gesteunde Ring, Brons met PTFE - Metrisch Lager voor Brug 3

PTFE met schuiflaag
+ Lood
 
Porieus bronzen sinter
 
Bronzen achtergrond
 

 
 
Afhankelijk van de bedrijfsomstandigheden

 

Max. lading

Static

250 N/mm2

Dynamisch

140N/mm2

Max. snelheid

Droog

2 m/s

Glijmiddel

> 2 m/s

Max. PV (droog)

Kortdurend

3.6N/mm2*·m/s

Continu

1.8N/mm2*·m/s

Tijdelijk.

-195°C tot +2800°C

Wrijvingscoëfficiënt

0.03 ~ 0.20

Thermische geleidbaarheid

70 W (m·k) - 1

Coëfficiënt van thermische uitbreiding

17*10-6k-1

 

Beschikbaarheid

 

Buizen van de soort gebruikt voor de vervaardiging van motorvoertuigen
· cilindrische struiken
· Flangenbosjes
· Schuifplaten
 
Op bestelling vervaardigde lagers: standaardvormen in speciale afmetingen, stuwkleppen, flenslagers, halflagers, speciale vormen verkregen door stempelen of diep trekken,aangepast lagerontwerpKLIJNEN BUSHINGS SIZE

Krijg een snel citaat
 
engine bearings, bushes and Thrust washer manufacturing

We zijn blij u te kunnen dienen.

Tiffany@viiplus.com