• VIIPLUS INTERNATIONAL
  David van Canada
  Ons bedrijf voert het brons gleitlager van viiplus China in, zorgt ervoor het viiplus professionele team de inklaring altijd vlot is. Zij verstrekken een nauwkeurige classificatie van de bronsring, behandelen al administratie, hebben wij de zelfsmerende bronsringen ontvangen. Zij kijken goed uitgevoerd en de hoogte - kwaliteit.
 • VIIPLUS INTERNATIONAL
  Valerie van Californië
  Wij voeren het brons gleitlager van China aan in onder incoterm FOB- Shanghai, soms door de Lucht. viiplus is een zeer goede brons gleitlager leverancier, zijn zij zeer professioneel en geduldig, nadat wij de nieuwe orde informeren, zullen zij fabrikant gleitlager op tijd bronzen en zullen ons het programma geven, en dan moeten wij enkel de bronsdelen ontvangen
 • VIIPLUS INTERNATIONAL
  Daisy van Duitsland
  De beste oppervlakte eindigt voor Kokerlager, strakkere concentriciteit, en de materiële uniformiteit van bronsringen. De goede leverancier van standaardduim en metrische kokerlagers en ringen van China. https://www.bronzelube.com/
 • VIIPLUS INTERNATIONAL
  Beverly van Florida
  „De klepringen perfectioneren, dankuwel voor uw superieure klantenservice! Staal-gesteund, PTFE gevoerde gerolde ringen is lage kosten, een product voor algemeen gebruik dat uitstekende slijtagekenmerken bij hoge ladingen en snelheden over een brede temperatuurwaaier verstrekt. Zij worden ontworpen zelfsmerend en onderhoud-vrij om te zijn.
 • VIIPLUS INTERNATIONAL
  Michael Russo
  De verpakte bronsringen wordt geproduceerd met diamantvormige smeringsparagrafen op de binnendiameteroppervlakte die smeermiddelreservoirs verstrekken die voor de verlengde dienst toestaan.
Contactpersoon : Tiffany

C93200 de Grafiet Gestopte van het het Brons Gietende Koper van het Ringentin Struiken van de de Legeringskoker

Plaats van herkomst Grafietlagersfabrikanten
Merknaam ,MISUMI,DAIDO,SELF LUBE,,FIBRO STANDARD REPLACEMENT BEARING
Certificering DIN 1850/ISO 4379, UNITED STATES UNS STANDARD,C86300
Modelnummer de stevige ring, brons met smeermiddel stopt ingebedde onderhoud-Vrij
Min. bestelaantal Verhandelbaar
Prijs Price Graphite Bushing Parts, (SAE 660) Leaded Tin Bronze Bearings,863 (SAE 430B) 862 (SAE 430A)Manganese Bronze
Verpakking Details DE KARTONS VAN DE RINGSuitvoer, HOUTEN COMPUTER-AIDED SOFTWARE ENGINEERING, SPECIFICEREN VEREISTEN
Levertijd snelle levering
Betalingscondities TT op voorhand
Levering vermogen Online bronsringen • Glijdende Lagersfabrikanten • Zelfsmerende Ringsleveranciers

Contacteer me voor vrije steekproeven en coupons.

whatsapp:0086 18588475571

WeChat: 0086 18588475571

Skype: sales10@aixton.com

Als u om het even welke zorg hebt, verstrekken wij de online-Help van 24 uur.

x
Productdetails
Mareriaal Bronzen grafietbussen Grootte Standaardgrootte of inchgrootte
Standaardgrootte C86300,C86200 Type Geplaagd gietbrons
Code ZELF-GELUBRICEERDE BUSHLAGERS Fabrieksprijs van buizenlagers Tiffany@viiplus.com
Vervaardigers van zelfglijdende buizen voor lagers De Commissie heeft de Commissie verzocht de volgende informatie te verstrekken: Artikel 1 graffiti van brons
Grafiet-gepropte buizen Aankoop van olievrije Bush #500 Sferische Lagers (SPS) uit China, Fabriekautomatisering en metaalgie Producenten van boslagers Leveranciers Exporteurs Tiffany.com, Bushings - Configure en aankoop - https://www.viiplus.Com/
Hoog licht

grafiet doordrongen ringen

,

grafiet gevulde bronsstruiken

Laat een bericht achter
Productomschrijving

C93200 Graphite Plugged Bushings are made from Tin Bronze Casting Copper Alloy and are designed to provide excellent wear resistance and durability in applications requiring frequent sliding or rotating motionsDeze buizen worden vaak gebruikt in een breed scala aan industriële machines, waaronder zware machines, graafmachines, laadmachines en andere bouwmachines.

De grafietdeeltjes in de tinbrons gegoten koperlegering zorgen voor een natuurlijke smeer, vermindering van wrijving en warmteophoping tijdens het gebruik.lagere onderhoudskosten, en verbeterde efficiëntie.

Het solide ontwerp van deze buizen zorgt voor stabiliteit en stijfheid, terwijl de tinbronzen legering een superieure sterkte en corrosiebestendigheid biedt.Het gietproces zorgt voor consistente materiaal eigenschappen en dimensie nauwkeurigheid, wat resulteert in buizen die precies passen in hun beoogde toepassingen.

Kortom, C93200 Graphite Plugged Bushings are high-performance sleeve bushes made from Tin Bronze Casting Copper Alloy that are designed to provide reliable wear resistance and durability in demanding industrial applications.

C90800 Grafiet gesloten busjes Tin bronzen giet koper legering mouwbusjes

andere, van ijzer of van staal

Blokken van staalbrons worden meestal aangetroffen in versnellingen,met een breedte van niet meer dan 50 mmAndere toepassingen voor deze legeringen met een hoge sterkte zijn pompwielen, zuigerringen, stoomtoepassingen en kleppen.Tinbrons gietstukken worden gebruikt in bewegende brugdelen, draaitafels voor bruggen en andere constructies voor vaste en uitbreidingslagers met langzame of intermitterende beweging bij zware belastingen.

Bewezen integriteit.
Het leveren van waarde.

self lubricating bronze bushingFabrikant van doorlopende gietijzeren bronzen buizen

Het is een zelfglijdend lagermateriaal dat bestaat uit eenHoogwaardig lagerbrons met vaste smeermiddelzakken.

De zelfglijmiddelmet een gewicht van niet meer dan 10 kgde buizen worden vervaardigd uit continue gegoten bronzen staven, die vervolgens worden gefreesd en aangesloten met stevig smeermiddel op basis van grafiet.De verstopte grafietbuizen zijn ideaal voor toepassingen waar onderhoud moeilijk is en waar normale vet- en olie-gebaseerde smeermiddelen kunnen afbranden als gevolg van hoge temperaturenHet gegoten bronzen basismateriaal geeft deze productensterkere draagvermogenin vergelijking met andere zelfglijende bronzen busjes.

Chemische samenstelling massa/%
C. Sn Al Fe Deeltjes Ni Pb - Jawel. P Zn
85.0-89.0 11 tot 13.0 0.01 0.15 - 0.5 0.25 0.01 0.3 0.25
Mechanische eigenschappen
Treksterkte Mpa (min) Kracht van het vermogen MPa ((min) Verlenging in % Brinellhardheid ((HB)
280 150 5 90

Opmerking:

1"In de chemische samenstelling vertegenwoordigen enkele waarden maxima.

2De mechanische prestaties van de hardheid zijn slechts ter referentie.

met een gewicht van niet meer dan 50 kgDe grafiet absorbeert het smeermiddel, dat vervolgens wordt overgebracht naar de as wanneer deze wordt verwarmd door de asbeweging.Deze actie levert olie die nodig is om te smeren, maar niet in voldoende hoeveelheid om lekkage te veroorzaken aan de einden van het lagerDe olie wordt weer opgenomen door het grafiet wanneer de beweging stopt.

Pluggraffitisatie wordt bereikt door een gegroeide, gestapelde gatconfiguratie door de dragerwand te boren en grafiet in deze gaten te drukken en hard te bakken.De grootte en het aantal geboorde gaten en het aantal rijen wordt bepaald door de lengte en de diameter van het lager.

 • Inches mouwen
 • Metrische mouwen
 • Metrische flenzen
 • Metrische wasmachines

Volledig zelfglijdend lager met grafiet insteek. Grafiet koperen mouwbuizen.

Grafiet gesloten bronzen busjes zijn allemaal zelf smeerbaar en onderhoudsvrij.Deze buizen zijn vervaardigd van continu gegoten brons en worden aangesloten met vaste smeermiddelproppen.Veel van de componenten van VIIPLUS gebruiken grafietGrafiet is gewoon koolstof in een zeer ongebruikelijke vorm, een tweedimensionaal kristal.Een stuk grafiet is een stapel van deze vellen.Grafiet potlood voelt vet aan omdat deze één atoom dikke vellen erg glad zijn.

graphite plugged bronze bushings

Zelfglijdend grafiet gesloten bronzen mouwbussen
Plug-grafiet hoesje

 • Inch-grootte bushings

 • Metrische bushings

Materiaal

graphite plugged bronze bushings

Vervaardiging waarbij de waarde van alle gebruikte materialen niet meer bedraagt dan de waarde van alle gebruikte materialen

Prestaties

Grafiet gesloten gegoten brons bushings kunnen worden gebruikt waar zware lasten moeten worden ondersteund bij lage tot middelgrote snelheden

De Plug Graphite Cast Bronze Bushing is in staat om hoge temperaturen tot 570 F weerstaan

De zelfglijende eigenschap maakt het mogelijk lagers te gebruiken waar het olieren moeilijk, duur is en waar vet/olie niet kan worden gebruikt.Uitstekende smeerkracht wordt bereikt zelfs bij hoge belastingen bij lage snelheden.

Zelfglijden met speciaal ingebedde vaste smeermiddelen vermindert de wrijving.2

Technische gegevens

Graad 50# 50S1 50S2 50S3 650S5
Materiaal CuZn25AI5Mn4Fe3 C0Sn5Pb5Zn5 CuAI10Ni5Fe5 CuSn12 CuZn25AI5Mn4Fe3
Dichtheid 8 8.9 7.8 8.9 8
Hardheid ≥ 210 ≥ 70 ≥ 150 ≥ 75 ≥235
Treksterkte ≥ 750 ≥ 250 ≥ 500 ≥ 270 ≥ 800
Kracht van de uitlaat ≥ 450 ≥ 90 ≥ 260 ≥ 150 ≥ 450
Verlenging ≥ 12 ≥ 13 ≥ 10 ≥ 5 ≥ 8
Coëfficiënt o lineaire uitbreiding 1.9 × 10-5/°C 1.8 × 10-5/°C 1.6 × 10-5/°C 1.8 × 10-5/°C 1.9 × 10-5/°C
Max. Tijd. -40°C tot +300°C -40°C tot +400°C -40°C tot +400°C -40°C tot +400°C -40°C tot +300°C
Max.dynamische belasting 100 60 50 70 120
Max.snelheid ((droog) 15 10 20 10 15
N/mm2*m/s ((Lubricatie) 200 60 60 80 200
Compressievervorming < 0,01 mm < 0,05 mm < 0,04 mm < 0,05 mm < 0,005 mm

graphite plugged bronze bushings

Toepassingen

Buizen voor bouwmachines, Boomlink-buizen voor krachtschoppen, Toggle Link & Guide-buizen voor spuitgietmachines, staalfabriekstoestellen, ovendragots, droogtoestellen, roasters,Persstrijkschijven, assemblagelijnen, hydro-elektrische structuren, lieren, heftoestellen, banden- en papierfabrieken en vele andere industriële toepassingen.