• JIAXING VIIPLUS INTERNATIONAL TRADING CO.,LTD
  David van Canada
  Ons bedrijf voert het brons gleitlager van viiplus China in, zorgt ervoor het viiplus professionele team de inklaring altijd vlot is. Zij verstrekken een nauwkeurige classificatie van de bronsring, behandelen al administratie, hebben wij de zelfsmerende bronsringen ontvangen. Zij kijken goed uitgevoerd en de hoogte - kwaliteit.
 • JIAXING VIIPLUS INTERNATIONAL TRADING CO.,LTD
  Valerie van Californië
  Wij voeren het brons gleitlager van China aan in onder incoterm FOB- Shanghai, soms door de Lucht. viiplus is een zeer goede brons gleitlager leverancier, zijn zij zeer professioneel en geduldig, nadat wij de nieuwe orde informeren, zullen zij fabrikant gleitlager op tijd bronzen en zullen ons het programma geven, en dan moeten wij enkel de bronsdelen ontvangen
 • JIAXING VIIPLUS INTERNATIONAL TRADING CO.,LTD
  Daisy van Duitsland
  De beste oppervlakte eindigt voor Kokerlager, strakkere concentriciteit, en de materiële uniformiteit van bronsringen. De goede leverancier van standaardduim en metrische kokerlagers en ringen van China. https://www.bronzelube.com/
 • JIAXING VIIPLUS INTERNATIONAL TRADING CO.,LTD
  Beverly van Florida
  „De klepringen perfectioneren, dankuwel voor uw superieure klantenservice! Staal-gesteund, PTFE gevoerde gerolde ringen is lage kosten, een product voor algemeen gebruik dat uitstekende slijtagekenmerken bij hoge ladingen en snelheden over een brede temperatuurwaaier verstrekt. Zij worden ontworpen zelfsmerend en onderhoud-vrij om te zijn.
 • JIAXING VIIPLUS INTERNATIONAL TRADING CO.,LTD
  Michael Russo
  De verpakte bronsringen wordt geproduceerd met diamantvormige smeringsparagrafen op de binnendiameteroppervlakte die smeermiddelreservoirs verstrekken die voor de verlengde dienst toestaan.
Contactpersoon : Tiffany

OEM de Ring van de Kleppap, PTFE Gevoerde Ring voor Vrij Onderhoud -

Plaats van herkomst Ringsfabrikant
Merknaam REPLACEMENT PLAIN BEARINGS
Certificering ISO9001:2008 CuSn8, CuSn6.5, Brass
Modelnummer LD-Bronslagers van CuSn8 met Vetreservoirs dat worden gemaakt
Min. bestelaantal PARTNER-AAN-ORDE DOUANEringen
Prijs Sliding Bronze Bearing Dimensions Tolerance,Stock Price
Verpakking Details Klantgerichte de uitvoerkartons,
Levertijd 10~20 het werkdagen
Betalingscondities TT VOORAF, L/C, Western Union
Levering vermogen STANDAARDtolerantieringen

Contacteer me voor vrije steekproeven en coupons.

whatsapp:0086 18588475571

WeChat: 0086 18588475571

Skype: sales10@aixton.com

Als u om het even welke zorg hebt, verstrekken wij de online-Help van 24 uur.

x
Productdetails
Meterial Carton steel , Bronze , PTFE , Plating Tin or copper
Characteristic Low-maintenance and maintenance-free plain bearings Type bushes, collar bushes, washers, strips or special designs
Size standard size available Quality OEM
Port Shanghai Application air compressor
Bearing Bushing Factory Price tiffany@viiplus.com Self-lubricating Bearing Bushing Manufacturer https://www.viiplus.com/
High Light Self-Lubricating Sintered Bronze Bushing characteristic Bronze bushings with grease reservoirs ( BRO-MET, FB090, BRM10, WB800)
Bush Bearings Manufacturers Suppliers Exporters plain bearings. Long, maintenance-free service, manufactures bushings in various designs and from different materials. tiffany@viiplus.com, Bushings - Configure and purchase - https://www.viiplus.com/
Hoog licht

olie ingebed kokerlager

,

grafietkokerlagers

Laat een bericht achter
Productomschrijving

Zelfsmerende die Lagers aan orde van China worden gemaakt, met normale Duidelijke lagers wordt vergeleken

VIIPLUS zijn de zelfsmerende lagers van CHINA superieur in slijtageweerstand, van de beslagleggingsweerstand en van de wrijving eigenschappen, en realiseren prestatiesverhoging en onderhoud-vrij.

OEM Klep PAP Bushing, PTFE Gevoerde Ring voor Vrij Onderhoud -

Inleiding aan Materiaal

Het bestaat uit polytetrafluoroethylene. PTFE is een perfluoropolymer door vrije basispolymerisatie die wordt voorbereid van tetrafluoroethylene. Zijn Engelse naam is.

PTPE heeft hoge schokweerstand, lage wrijvingcoëfficiënt en hoge zuurstofindex.

Wegens zijn lage wrijving, wordt het wijd gebruikt in glijdende delen: lagers en struiken.

De structurele kenmerken


VIIPLUS metaal samengestelde zelfsmerende materialen voor hoogte - heeft het substraat van het kwaliteits lage koolstofstaal, het sinteren de poreuze sferische laag van het koperpoeder, de oppervlakte van koper voorrang aan met de slijtvaste smerende materialen van PTFE aangezien de dragende laag, het materiaal uitstekende mechanische lagercapaciteit die heeft, kan de middenlaag van het koperpoeder niet alleen de hitte overbrengen door het lager tijdens verrichting op tijd wordt geproduceerd, maar ook verhoogde de sterkte van de combinatie van de plastic laag en substrate.PTFE wordt ontworpen voor volledige droge wrijving en een verscheidenheid van materialen worden ontwikkeld voor smering, leveren de wrijvingcoëfficiënt en de het metaalsamenstelling van durability.VIIPLUS PTFE de beste prestaties over de breedste waaier van ladingen, snelheden en temperaturen met of zonder externe smering.


De producttoepassing


Landbouwmachines: de tractoren, maaidorsers, gewassenspuitbussen, bulldozers, nivelleermachine, enz.
Auto-industrie: stuurbekrachtigingpomp, de duwpakking van het leidingstoestel, schijfrem, schokbreker, deurscharnier, wisser, stoelhoorn, luchtklep en solenoïdeklep;
Bureau en kantoormachines: kopieerapparaat, faxapparaat, printer, postbewerker, enz.
Hydraulische componenten en kleppen: toestelpomp, duikerspomp, vinpomp, kogelklep, vleugelklep, cilinder, cilinder en andere hydraulische componenten;
Huistoestellen: ijskasten, airconditioners, stofzuigers, naaimachines, schoonmakende machines, magnetronnen en geschiktheidsmateriaal, enz.
En andere logistiekmachines, verpakkende machines, textielmachines, havenmachines, mijnmachines en bosmachines etc.
In daadwerkelijk gebruik, volgens het verschillende milieu, de arbeidsvoorwaarden en de milieubeschermingseisen, kan low-carbon staalplaat in koperplaat of roestvrij staalplaat worden veranderd, kan de binnenoppervlakte van de plastic laag PTFE-lood of loodvrije materialen kiezen en andere polymeervuller, de verschijning kan tin of verkoperen zijn.

Du Sf-1 Boccole Struiken & Struiken | Ring van het Viiplus de Dragende Roestvrije staal met PTFE

Beschrijving

VIIPLUS de struiken worden geproduceerd in een lichtgewicht, compact materiaal met minimummassa, die schachtassemblage vereenvoudigen. Kenmerkend chemische weerstand op hoog niveau, kunnen de schachten met materialen worden behandeld of worden geplateerd bestand tegen chemisch agressieve vloeistoffen, gas of vaste lichamen, door de toepassing van een extra galvanische laag. Dit type van struik vereist geen smering en zijn werkende temperatuur is tussen -195°C en +280°C.

Gerolde droge glijdende lagers (PTFE)


Staal + Bronspoeder + PTFE/Fibre (DU)

KENMERKEN
Vsb-10 zelfsmerende Multilayer Samengestelde Ring

 • Ringsmateriaal geschikt voor gesmeerde toepassingen

 • de zelfsmerende ringen bieden zeer goede slijtage en lage wrijvingprestaties over een brede waaier van ladingen, snelheden en temperaturen in droge lopende voorwaarden aan

 • Antifrictielager geschikt voor lineaire, oscillerende en roterende bewegingen

 • Aangezien zij olie en geen water absorberen, hebben de struiken een lage uitbreiding en een hoog geleidingsvermogentarief, evenals een goede thermische stabiliteit. Voorts door dit type van struik te gebruiken, worden de trillingen, het lawaai en de verontreiniging beduidend verminderd.

Het materiaal wordt ontworpen om zonder supplementaire smering te werken en zal uitstekend uitvoeren wanneer de smering aanwezig is. De lage wrijving, het lage slijtagetarief, de goede het glijden kenmerken en de zeer lage absorptie zijn enkelen van de eigenschappen van dit materiaal. Vsb-10 zullen de ringen roterende, lineaire en oscillerende motie steunen.


ringstoepassing

STRUSTURE


1. PTFE/Fibre mengseldikte 0.01~0.03mm. Het is de contactoppervlakte voor de roterende schacht. De notulen partides van de PTFE-laag en het gesinterde bronsmateriaal combineren om tot een stevige smeermiddelfilm te leiden, die de schacht met een laag bedekt.

2. Gesinterde dikte 0.20*0.35mm, de speciale samenstelling van het bronspoeder van A wordt van gepoederd koper thermaal gesmolten aan de staal steun. Deze contactlaag doet dienst als anker voor de PTFE-laag en leidt de thermische opeenhoping vanaf de lageroppervlakten.


3. Low-carbon staal steun. Plaatsend de stichting van de ringen, verstrekt de staalrug uitzonderlijke stabiliteit, de kenmerken van de last en hittedissipatie.

TECHNISCHE GEGEVENS

Koolstofstaal + Koperpoeder + (PTFE + Pb + Vuller)

Structuur en Samenstelling

 • Metaal-polymeer Samengesteld Zelfsmerend Ringsmateriaal

 • Staalrug + Poreuze Bronssinter +

 • PTFE + Lood

Microsection

OEM de Ring van de Kleppap, PTFE Gevoerde Ring voor Vrij Onderhoud - 1

Het glijden laag
PTFE + Lood

Poreuze Bronssinter
Staal Steun

WERKENDE PRESTATIES

Droog

Zeer Goed

Gesmeerde olie

Goed

Gesmeerd vet

Eerlijk

Gesmeerd water

Eerlijk

Gesmeerde procesvloeistof

Fai

* Afhankelijk van Exploitatievoorwaarden

Max. lading

Statisch

250N/mm2

Dynamisch

140N/mm2

Max. snelheid

Droog

2m/s

Smering

>2m/s

Max. (Droog) PV

Van korte duur

3.6N/mm2*·m/s

Ononderbroken

1.8N/mm2*·m/s

Temperaturen.

-195℃~+280℃

Wrijvingcoëfficiënt

0.03~0.20

Warmtegeleidingsvermogen

42W (m·k) - 1

Coëfficiënt van thermische uitbreiding

11*10-6k-1

Beschikbaarheid

Dragende Vormen Beschikbaar in Standaardafmetingen
· Cilindrische Struiken
· Van een flens voorzien Struiken
· Duwwasmachines
· Van een flens voorzien Wasmachines
· Glijdende Platen

De duidelijke lagers zijn beschikbaar als struiken, kraagstruiken, wasmachines, stroken of speciale ontwerpen.


De metrische lagers en de keizerringen maakten aan orde: de standaardringsvormen in speciale afmetingen, helft-ringen, speciale die vormen door het stempelen of diepe tekening worden verkregen, pasten ringsontwerpen aan

Typische Toepassingen


viiplus wordt 10 struiken gebruikt in diverse toepassingen, bijvoorbeeld:
* hydraulische voertuigen;
* auto's;
* motorfietsen;
* landbouwmachines;
* textielmachines;
* drukmachines;
* gymnastiekmateriaal en meer;
* enz.

BEGIN UW
PROJECTWITH een Toepassingsingenieur

DU Bushing, DU Bearing, Lijnlager, Ptfe Met een laag bedekte Ring, DX Bush, DX-Lager

zelfsmerende bronsring