• VIIPLUS INTERNATIONAL
  David van Canada
  Ons bedrijf voert het brons gleitlager van viiplus China in, zorgt ervoor het viiplus professionele team de inklaring altijd vlot is. Zij verstrekken een nauwkeurige classificatie van de bronsring, behandelen al administratie, hebben wij de zelfsmerende bronsringen ontvangen. Zij kijken goed uitgevoerd en de hoogte - kwaliteit.
 • VIIPLUS INTERNATIONAL
  Valerie van Californië
  Wij voeren het brons gleitlager van China aan in onder incoterm FOB- Shanghai, soms door de Lucht. viiplus is een zeer goede brons gleitlager leverancier, zijn zij zeer professioneel en geduldig, nadat wij de nieuwe orde informeren, zullen zij fabrikant gleitlager op tijd bronzen en zullen ons het programma geven, en dan moeten wij enkel de bronsdelen ontvangen
 • VIIPLUS INTERNATIONAL
  Daisy van Duitsland
  De beste oppervlakte eindigt voor Kokerlager, strakkere concentriciteit, en de materiële uniformiteit van bronsringen. De goede leverancier van standaardduim en metrische kokerlagers en ringen van China. https://www.bronzelube.com/
 • VIIPLUS INTERNATIONAL
  Beverly van Florida
  „De klepringen perfectioneren, dankuwel voor uw superieure klantenservice! Staal-gesteund, PTFE gevoerde gerolde ringen is lage kosten, een product voor algemeen gebruik dat uitstekende slijtagekenmerken bij hoge ladingen en snelheden over een brede temperatuurwaaier verstrekt. Zij worden ontworpen zelfsmerend en onderhoud-vrij om te zijn.
 • VIIPLUS INTERNATIONAL
  Michael Russo
  De verpakte bronsringen wordt geproduceerd met diamantvormige smeringsparagrafen op de binnendiameteroppervlakte die smeermiddelreservoirs verstrekken die voor de verlengde dienst toestaan.
Contactpersoon : Tiffany

De lage Grootte van de Onderhoudsolie Doordrongen Dragende Standaardduim voor Landbouwmachine

Plaats van herkomst oilless struiken
Merknaam viiplus.com
Certificering OILLESS BEARINGS
Modelnummer Gletsjer standaard splits gap Bomen MET
Min. bestelaantal 1000 Stuk/Stukken (Min. Orde)
Prijs Oilless Bushes Factory Price
Verpakking Details DE STANDAARDuitvoer PACKING.CARTONS/HET COMPUTER-AIDED SOFTWARE ENGINEERING VAN PALLETS/WOODEN
Levertijd 2~4 weken
Betalingscondities T/T, Western Union, D/A, D/P
Levering vermogen 800000 stuk/Stukken per Maand

Contacteer me voor vrije steekproeven en coupons.

whatsapp:0086 18588475571

WeChat: 0086 18588475571

Skype: sales10@aixton.com

Als u om het even welke zorg hebt, verstrekken wij de online-Help van 24 uur.

x
Productdetails
Meterial Bimetal .PTFE Characteristic Low-maintenance And Maintenance-free Plain Bearings
Size Standard Size Available Port Shanghai,or Ningbo
Quality OEM Type Bushes, Collar Bushes, Washers, Strips Or Special Designs
Bushing Sample Available Application Agricultural Machine
Bearing Bushing Factory Price tiffany@viiplus.com Self-lubricating Bearing Bushing Manufacturer https://www.viiplus.com/
High Light Self-Lubricating Sintered Bronze Bushing characteristic Bronze bushings with grease reservoirs ( BRO-MET, FB090, BRM10, WB800)
Bush Bearings Manufacturers Suppliers Exporters plain bearings. Long, maintenance-free service, manufactures bushings in various designs and from different materials. tiffany@viiplus.com, Bushings - Configure and purchase - https://www.viiplus.com/
Hoog licht

olie het doordrongen dragen

,

de ring van het olie lite brons

Laat een bericht achter
Productomschrijving

Olie geïmpregneerde lagers, speciaal ontworpen voor landbouwmachines, bieden een onderhoudsarme oplossing die een soepele en betrouwbare werking garandeert.het gemakkelijk compatibel maken met een breed scala aan landbouwapparatuur.

Bij de olieimpregnatie wordt het lagemateriaal in olie gedrenkt, die vervolgens geleidelijk vrijkomt tijdens de werking om de lagerefficiënten te smeren.Deze continue smering zorgt voor minimale wrijving en slijtage, waardoor de levensduur van het lager wordt verlengd en de behoefte aan frequent onderhoud wordt verminderd.

De standaard grootte zorgt ervoor dat deze lagers gemakkelijk kunnen worden geïntegreerd in bestaande landbouwmachines.Deze lagers kunnen een betrouwbare en langdurige oplossing bieden..

Het onderhoudsarme ontwerp van deze met olie geïmpregneerde lagers betekent dat boeren en exploitanten zich kunnen concentreren op belangrijkere taken, zoals het maximaliseren van de oogstopbrengsten en de efficiëntie,zonder je zorgen te maken over het onderhoud van de lagersDit maakt tijd en middelen vrij en draagt uiteindelijk bij tot het algemene succes van de landbouw.

Samengevat bieden laag onderhoud olie geïmpregneerde lagers in standaard inch afmetingen een betrouwbare en kosteneffectieve oplossing voor landbouwmachines.een soepele werking te garanderen en de behoefte aan frequent onderhoud te verminderen;.

 

Olievrije struiken

 

ViiplusWij zijn altijd gericht op de overzeese markten, door te voldoen aan de steeds toenemende eisen van de modernisering van de klanten.en kan ook voorzien volgens de verzoeken van de klantenMet stabiele productkwaliteit en het beste niveau van diensten, zijn onze producten geëxporteerd naar tientallen landen en regio's uit Europa, de Verenigde Staten en Zuidoost-Azië, enz.
 

We ontwerpen en produceren OEM Custom Plain Bearing en Sleeve Bushings.

 

Buizen: zelfglijende inch-serie

 

Productbeschrijving

 

Producten Olievrije bronsglijmaterialen voor flens
Materiaal Messing, staal.
Boren Chinees
Buitenste dag aangepast
Dikte aangepast

 

Materiële code Basismetaal BESLUITING
op basis van brons SAE841 ASTM B438-70 GR1 Type II DIN30 910 PART3SintA50 Mil-B-5687C Type I CompA Cu87.5 tot 90.5,Fe1.0max,Sn9.5~10.5P1.75,0.5
op basis van ijzer SAE863 Type3 SATM B439-70 GR4 Mil-B-5687C Type II CompB Fe; Cu18.0 tot en met 22.0,Fe2.0 toegestaan

 

 

Inch-serie

 

Voor meer soorten zelfglijlaars klikt u op de onderstaande link.

De Commissie heeft de Commissie verzocht de volgende informatie te verstrekken:

 

We richten ons op hoogprecisie glijdend leidingslagers.Wij leveren ingenieurs en ontwerpers met de breedste verscheidenheid van sleeve bushing componenten en flenslagers voor hoge precisie dynamische (zowel lineaire als roterende) beweging toepassingen. deVIIPLUS INTERNATIONALHet antwoord op de steeds toenemende vraag naar hogere precisie, lagere kosten en superieure kwaliteit ZELF-GELUBRICEERDE LAGERS.

 

E-mail of bel ons om uw aanvraag te bespreken of klik op de onderstaande links om meer te zien!

 

Olie geïmpregneerde busjes Brons Gleitlager gesinterd brons bussen Olievrije lager

 

oilless bushes

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Materiële kenmerken

 

gesinterd bronspoeder is een vorm die onder hoge druk wordt geperst en vervolgens onder hoge temperatuur gesinterd wordt, en olie wordt onder vacuüm in de homogeen verspreide kleine poriën van het metaal gedrenkt.Dit lager kan gedurende korte tijd in droge toestand bij middelmatige snelheid en lage belasting bestand zijn.Deze wordt veel gebruikt in huishoudelijke elektrische en elektronische machines, elektrische gereedschappen, textielmachines, chemische machines, auto's en officiële bedrijfsmachines.

 

application

 

 

Specificatie

 

Standaardtolerantie van de binnendiameter

G7

Standaardtolerantie van de buitendiameter

S7

Aanbevolen tolerantie van de as

S7 f7/g6

Aanbevolen tolerantie van de behuizing

H7

 

 

 • Vorkliften
 • Palettrucks
 • Kranen
 • Deeltjes en delen daarvan

 

 

Ondertiteling

 

Speciale afmetingen zijn op aanvraag beschikbaar

 

Neem contact op...

 

Stuur ons een online aanvraag

 

 

U kunt ons contact met ons opnemen via ons "Vraagformulier".

 

 

 

Oilless Bushes