• JIAXING VIIPLUS INTERNATIO NAL TRADING CO.,LTD
  David van Canada
  Ons bedrijf voert het brons gleitlager van viiplus China in, zorgt ervoor het viiplus professionele team de inklaring altijd vlot is. Zij verstrekken een nauwkeurige classificatie van de bronsring, behandelen al administratie, hebben wij de zelfsmerende bronsringen ontvangen. Zij kijken goed uitgevoerd en de hoogte - kwaliteit.
 • JIAXING VIIPLUS INTERNATIO NAL TRADING CO.,LTD
  Valerie van Californië
  Wij voeren het brons gleitlager van China aan in onder incoterm FOB- Shanghai, soms door de Lucht. viiplus is een zeer goede brons gleitlager leverancier, zijn zij zeer professioneel en geduldig, nadat wij de nieuwe orde informeren, zullen zij fabrikant gleitlager op tijd bronzen en zullen ons het programma geven, en dan moeten wij enkel de bronsdelen ontvangen
 • JIAXING VIIPLUS INTERNATIO NAL TRADING CO.,LTD
  Daisy van Duitsland
  De beste oppervlakte eindigt voor Kokerlager, strakkere concentriciteit, en de materiële uniformiteit van bronsringen. De goede leverancier van standaardduim en metrische kokerlagers en ringen van China. https://www.bronzelube.com/
 • JIAXING VIIPLUS INTERNATIO NAL TRADING CO.,LTD
  Beverly van Florida
  „De klepringen perfectioneren, dankuwel voor uw superieure klantenservice! Staal-gesteund, PTFE gevoerde gerolde ringen is lage kosten, een product voor algemeen gebruik dat uitstekende slijtagekenmerken bij hoge ladingen en snelheden over een brede temperatuurwaaier verstrekt. Zij worden ontworpen zelfsmerend en onderhoud-vrij om te zijn.
 • JIAXING VIIPLUS INTERNATIO NAL TRADING CO.,LTD
  Michael Russo
  De verpakte bronsringen wordt geproduceerd met diamantvormige smeringsparagrafen op de binnendiameteroppervlakte die smeermiddelreservoirs verstrekken die voor de verlengde dienst toestaan.
Contactpersoon : Tiffany

Olie & Vetkokerringen een Volledige Waaier van de Lagers van het de Flensbrons van Groefstijlen

Plaats van herkomst De Fabrikanten van bronslagers
Merknaam , MISUMI, DAIDO,SELF LUBE,,FIBRO STANDARD REPLACEMENT BEARING
Certificering DIN 1850/ISO 4379, UNITED STATES UNS STANDARD,C86300 C86200 Bronze
Modelnummer de stevige ring met groef of brons met smeermiddel stopt ingebedde onderhoud-Vrij
Min. bestelaantal Verhandelbaar
Prijs Bronze Bushing MFG, china factory directly prices
Verpakking Details DE KARTONS VAN DE RINGSuitvoer, HOUTEN COMPUTER-AIDED SOFTWARE ENGINEERING, SPECIFICEREN VEREISTEN
Levertijd snelle levering
Betalingscondities TT op voorhand
Levering vermogen Online bronsringen • Glijdende Lagersfabrikanten • Zelfsmerende Ringsleveranciers

Contacteer me voor vrije steekproeven en coupons.

whatsapp:0086 18588475571

WeChat: 0086 18588475571

Skype: sales10@aixton.com

Als u om het even welke zorg hebt, verstrekken wij de online-Help van 24 uur.

x
Productdetails
Materiaal Grafiet Modelnummer Groevepatronen, spiraalvormige busjes
Kenmerken Gepersonaliseerd bronzen lager Glijmiddel met/zonder grafiet, zelfglijmend
Toepassing Machines en toestellen Type Gewoon gegoten bronzen buizen, gegroeveerde gegoten bronzen buizen, gegoten brons buizen, gegoten br
Bussing Gegote bronzen lagers, bronzen flenstlagers Technologie voor gieterijen Continu gieten
Fabrieksprijs van buizenlagers Tiffany@viiplus.com Vervaardigers van zelfglijdende buizen voor lagers De Commissie heeft de Commissie verzocht de volgende informatie te verstrekken:
Artikel 1 graffiti van brons Grafiet-gepropte buizen Aankoop van olievrije Bush #500 Sferische Lagers (SPS) uit China, Fabriekautomatisering en metaalgie
Producenten van boslagers Leveranciers Exporteurs Tiffany.com, Bushings - Configure en aankoop - https://www.viiplus.Com/ Certificaat ISO9001
Corrosiebestendigheid Uitstekend. Isolatieprestaties - Goed.
OEM/ODM Beschikbaar Pakket Houten hoes
Druk Hoge druk Naam van het product Grafiet-gepropte buizen
Vorm Cylinder Grootte Op maat
Temperatuurbereik -200°C tot +400°C
Hoog licht

grafiet doordrongen ringen

,

grafiet gevulde bronsstruiken

Laat een bericht achter
Productomschrijving

VIIPLUS productie &ontwerpt smeergaten voor olie- of vetsmeer.Grafietgepropte bussen: smeermiddel met olie/vet, slijtvast legering, verbinding met zware apparatuur
Lagers met bronzen mouw met smeergroef, grafietlagers met flenzen, slijtvast legering
Cylindrische schuifbuizen - bronzen groefbuizen, gietijzeren lagers voor hoge belasting
Bronzen bosjesmouw: robuuste en duurzame kwaliteit, op maat gemaakt, kleine MOQ voorraad
Bronzen lagers legeringsmateriaal: aluminium, tin, fosfor, C93200 Lagers bronzen, C52100

Oil & Grease Sleeve Bushings bieden een uitgebreid assortiment groove stijlen en flens brons lagers, waardoor een veelzijdige en betrouwbare oplossing voor verschillende industriële toepassingen.Deze buizen zijn ontworpen om hoge belastingen te weerstaan en bieden uitzonderlijke slijtvastheid, waardoor een soepele en efficiënte werking wordt gewaarborgd.

De in deze busjes verkrijgbare groeven maken het gemakkelijk te smeren en de olie vast te houden, waardoor de prestaties worden verbeterd en de levensduur wordt verlengd.meer stabiliteit en sterkte bieden, waardoor zij geschikt zijn voor gebruik in zware apparatuur en machines.

Het materiaal dat bij de bouw van deze buizen wordt gebruikt, meestal brons, zorgt voor een hoge duurzaamheid en mechanische sterkte.vermindering van de behoefte aan regelmatig smeren en onderhoud.

Wanneer ze worden gebruikt in pompen, motoren, vervoerbanden of andere roterende apparatuur, zorgen olie- en vetarmbuizen voor een glad en efficiënt werkoppervlak.Hun precieze fabricage zorgt voor een perfecte pasvorm en optimale prestaties, waardoor wrijving en slijtage tot een minimum worden beperkt.

Over het algemeen, Oil & Grease Sleeve Bushings with their range of groove styles and flange bronze bearings offer a cost-effective and reliable solution for maintaining smooth and efficient operation in industrial applications.

 

voor het snijden van vetgroefbuizen

Blader door een ruime selectie vanmet een breedte van niet meer dan 50 mmGrooves aan de binnenkant van het bronzen lager zorgen voor een stroompad voor smeermiddel, dat gelijkmatig over het oppervlak van het lager wordt verdeeld.Geïntegreerde grafiet flenseerde mouwlagers - Wat is er?

slijtvast legeringsmateriaal voor bushing en lagers voor zware apparatuur, cirkelvormige groefeen bronzen lager.

 

Zware apparatuurverbinding bronzen groef of zelfglijende bronzen busjes van legeringen dragen meer belasting en weerstand, irritatie, slijtage en corrosie.
Glijdende cilindrische busjes - bronzen groefbusjes, bronzen busjes Katalogen, brochures - bronzegleitlager.com

 

Grote ladingBuizen, bronzen buizen en mouwlagers hebben eenuitstekende slijtvastheid.

 

Gegote bronzen lagers, bronzen beugels met oliegroeve, bronzen flenslagers.

Speciaal in bushing sleeve.langdurige kwaliteitProducten. Verkrijgbaar op voorraad. Flexibel en betrouwbaar. Eerlijke voorwaarden. Standaard en op maat gemaakt. Expertise en ervaring.

 

Gratis technische ondersteuning. Kleine MOQ voorraad metrische grootte en inch grootte, Speciale brons lagers afmetingen en keizerlijke maten zijn beschikbaar op aanvraag.Aluminium-bronsbuis C95400De bronzen lagers zijn voor een gemakkelijke montage gechamberd.

De groefsystemen zijn verplicht voor bronslagers, omdat ze hoge smeerintervallen vereisen.Spiraalgroef bronzen buizen en “figuur van 8 “ groef type behoren tot de meest voorkomende voor gegoten bronzen buizen. rg7 MATERIAL bronzen buizen worden beschouwd als onderhoudsmatige materialen.

Groove bushings worden vaak gebruikt in ruwe en schuurende omgevingen.Bouw- en mijnbouwmachines zijn vaak ook uitgerust met bronzen buizenlagers.

Olie & Vetkokerringen een Volledige Waaier van de Lagers van het de Flensbrons van Groefstijlen 0

 

Ingenieurswerktuigen

 

Onze klanttevredenheid en de toekomstige groei van VIIPLUS beginnen bij onze medewerkers.

Verken onze catalogus van schuiflagers technische informatie voor product selectie buizen.

 

Smet een breedte van niet meer dan 50 mm,
Lagere kosten, langerbuizendienstverleningLeven

 

Bezoek de online winkel voor zelfglijbare lagers: www.viiplus.com

Verlaag de kosten met 50% en het gewicht met 80% met zelfglijbare lagers in vergelijking met normale lagers.

a. met een vermogen van meer dan 50 W;

Ruwe stof, half afgewerkte bronzen lagerproducten, machineonderdelen, groeven: olie en vet groeven bronzen spiraalbussen aangepaste en speciale dubbele luspatronen zonder

 

Grafiet, krijg een gratis offerte.

 
met een diameter van niet meer dan 50 mmOp bestelling gemaakt. Kies uw groove stijl. Centrifuge fabricage.
Onze gegoten bronzen buizen zijn vervaardigd van continu gegoten C86300/C86200 C95400/C93200 (SAE 660) bronzen voor superieure kwaliteit en prestaties.

 

Kwaliteitsbronzen lager, Verschillende legeringen op bestelling

AdvertentieKwaliteitsvolle bronzen legeringen. Meer dan 100 verschillende legeringen.

BRONZE LAGERINGS MATERIALEN
 • Standaardmateriaalmet een vermogen van niet meer dan 10 W,met een diameter van niet meer dan 20 mm,

 • Andere legeringen:CuSn7ZnPb (RG7) bronzen buizen, CuSn10, CuSn12, CuPb10Sn10, CuZn25Al5, CuSn5ZnPb (RG 5) bronzen lagers


Wij hebben uitgebreide expertise in het groove bronzen busjes en bieden een volledig scala aan groeven stijlen - van eenvoudige rechte en cirkelvormige groeven tot dubbele lussen en dubbele cijfer achten.
De precisiebewerking van koperen legeringshulp biedt een eenvoudige en economische manier om lagers toe te passen, met een hoge draagcapaciteit, goede corrosiebestandheid en willekeurige grootteverwerking.Tegelijkertijd, VIIPLUS made in China kan verschillende koperen legeringen leveren volgens verschillende bedrijfsomstandigheden en verschillende vormen produceren volgens de vereisten.Het heeft een hogere afmetingsnauwkeurigheid dan gewalste koperlagersElk van onze standaard groottes van mouwbussen zijn aanpasbaar voor grooving en grafiet stop.
 

Olie-groeftype voor gietijzeren busjes

externe vetgroef op bronslagers


Double Loop en Double Figure 8 worden alleen voor vet aanbevolen.

 

Oil & Grease Sleeve Bushings

Identificatie van het bronzen lager (mm) Afmeting van de kam van ID en OD
tot 30 0,5x45° 0.5x45°
tot ø80 1.0x45°
ø80 tot ø200 1.5x45°
ø200 tot ø300 2.0x45°
Meer dan ø300 2.5x45°

 

Standaard afmetingen van smeergroef

 

Identificatie van het bronzen lager
(mm)

R (groef)
(mm)
r (kamfer)
(mm)
H (diepte van de groef)
(mm)
Aantal
Groeven
30 of minder 1.5 1.5 1.2 1 tot en met 2
30 tot 50 1.6 1.6 1.3 1 tot en met 3
50 tot 80 1.7 1.7 1.4 1 tot en met 4
80 tot en met 120 1.8 1.8 1.5 1 tot en met 5
120 tot en met 180 1.9 1.9 1.6 1 tot en met 6
180 tot en met 250 5.0 5.0 6.0 5
250 tot en met 315 6.0 5.1 6.1 6
315 tot 400 7.0 5.2 6.2 7
400 tot 500 8.0 5.3 6.3 8

Het uitstekende vakmanschap, geavanceerde apparatuur.

andere, van ijzer of van staal

Gegote bronzen lagers met groeftype.pdf

GEGASTE BRONZE GESPLOEGDE GRAFIET BUSHING PRODUCTIE PROCESS (OD≤120MM)

met een breedte van niet meer dan 50 mm
cast bronze bearings 
Wij zijn zowel fabrikanten als distributeurs van bronslagers en op maat gemaakte bronslagers.slijpen en ontborenOnze standaardreeksen bronzen buizen en bronzen beugels zijn op voorraad in een grote verscheidenheid aan maten en vormen.
We hebben duizenden gietbrons busjes, gesinterde bronzen busjes, flensbusjes, stootbusjes en meer in voorraad.Onze standaard reeks van brons lagers zijn voorzien van interne vet groeven en zonder groeven.
Wanneer quotes worden gemaakt voor pads die "machine-to-print" of "made from samples" zijn, verwelkomen we ontwerpen in een aantal formaten, zoals; Adobe.pdf, Microsoft Word, Koday.jpeg en CAD-bestand om aan de behoeften van onze klanten te voldoen.


Op bestelling vervaardigde gietijzeren braanzomslagers
Olie en vetgroef bronzen bushings


Groeftype: enkellusfigure Acht rechte en cirkelvormige dubbele lusfigure Acht halve figuren Acht rechte cirkelvormige
Opmerking: Om een meer perfecte oliefilm te vormen tussen het lager en de as, raden wij een V-vormige groef aan wanneer het ontwerp dit toelaat.omdat het een volledige doorstroming van het smeermiddel over het lagere oppervlak mogelijk maakt.
 

Technische parameters van bussen van koperlegeringen

Materialen samenstelling en eigenschappen

Graad

Brons

Brons

BOSSEN van brons

Bronzen struiken

Materiaal

CuZn25Al5Mn3Fe3

C0Sn5Pb5Zn5

CuAl10Ni5Fe5

CuSn12

Dichtheid

8

8.9

7.8

8.9

Hardheid HB

>210

> 70

> 150

> 95

Treksterkte N/mm2

> 750

> 200

> 600

>260

Kracht van de uitslag N/mm2

> 450

> 90

>260

> 150

Verlenging in %

> 12

> 25

> 10

> 8

Coëfficiënt van lineaire uitbreiding

1.9 × 10-5/°C

1.8 × 10-5/°C

1.6 × 10-5/°C

1.8 × 10-5/°C

Max.temperatuur °C

-40~+300

-40~+400

-40~+400

-40~+400

Max.belasting N/mm2

100

60

50

70

Max.snelheid (droog) m/min

15

10

20

10

Max.PV ((Lubricatie) N/mm2 *m/min

200

60

60

80

Compressievervorming 300N/mm2

< 0,01 mm

< 0,05 mm

< 0,04 mm

< 0,05 mm

 
 
Beschikbare vorm van schuiflagers:

Raw Material , Semi-Finished Products, Machine Parts, Grooving


Buizen van gietijzer, van gietijzer, van gietijzer, van gietijzer, van gietijzer, van gietijzer, van gietijzer
Buizengrootte: Onze standaard dragerlijn heeft verschillende afmetingen en inchgrootte buizen die op voorraad zijn.
Op bestelling vervaardigde gietijzeren braanlagers voor olie- of vettoepassingen
VIIPLUS INTERNATIONAL volgens de verschillende eisen van de klant, volgens DIN, BS, EN (DIN/EN), SS, BS, UNS, SAE, en China GB standaard productie van alle soorten brons, messing bussen, platen,en staafproductenAlle producten zijn vervaardigd van elektrolytisch koper door middel van centrifuge gieten, continue gieten en extrusie schuiflagers.
Lagersoluties
alle soorten hydraulische machines, metallurgische machines, smedingsmachines, olieveldmachines, machinebouwmachines, mijnbouwmachines, elektriciteitscentrales, enz.

 

Hoogwaardige ingenieursbuizen

 

Viiplus international is gespecialiseerd in het leveren van zelfglijbare lagers en afgewerkte bronzen buizenonderdelen voor gebruik door klanten.met een gewicht van niet meer dan 50 kg, geflensde struiken, gesloten grafietbronzen lagers, stuwkleppen, slijtplaten, bronzen buizen en bi-metalen lagers volgens tekeningen,Het aanbieden van onze China goede kwaliteit zelfglijlaars diensten aan klanten over de hele wereld.

Het bedrijf VIIPLUS ontwerpt een groeiend aanbod van zelfglijbare lagers, met ervaringskennis van schuiflagertechnologie.Als u niet zeker weet welke van de zelfglijbare lagers het meest geschikt is voor uw ontwerptoepassing, raadpleeg onze gids voor het selecteren van buizenmateriaal.

Als u niet zeker weet welke van de zelfglijbare lagers het meest geschikt is voor uw ontwerptoepassing, raadpleeg dan onze gids voor het selecteren van buismateriaal.Selecteer een busstype en neem vandaag nog contact met ons op voor een gratis offerte..

Wij bieden een portfolio van kwaliteitslaaglagers ontworpen om de betrouwbaarheid en efficiëntie van industriële apparatuur en machines die de industrie in beweging houden te verbeteren.

 

Verken onze buslagers.graphite plugged bronze bushings
Als China leverancier van zelfglijbare lagers, De viiplus Company past zijn diepe kennis van metallurgie, tribologie, en gietsystemen om de betrouwbaarheid en efficiëntie van apparatuur te verbeteren,machines en toestellen, en energie wereldwijd.

We werken samen met wereldwijde klanten in diverse toepassingen, van windenergie in de Noordzee tot mijnbouwmachines over de Sahara.een echt marktvoordeel bieden.
Tot op de dag van vandaag blijft de oprichtingsvisie van VIIPLUS om de wereld efficiënter en betrouwbaarder te laten bewegen, de kern van ons bedrijf.

Contact met VIIPLUSBronzen bossenen verlagen uw kosten nu

 

Olie & Vetkokerringen een Volledige Waaier van de Lagers van het de Flensbrons van Groefstijlen 5
self lubricating bronze bushing

24/7 online ondersteuning
VIIPLUS is altijd hier om uw bedrijf te ondersteunen.
 
Concurrerende prijs
Koop betere bronzen busjes om je kosten te verlagen.
 
Veilig en op tijd leveren
Laat je buizenlagers achter en laat Viiplus Bronze Gleitlager de rest doen.
Krijg de beste bronzen busjes prijs uit China
VIIPLUS hebben rijke ervaringen met het afhandelen van FOB-zendingen van zelfverzuiveringslagers van China naar de wereld, we leveren verzenddiensten per zee en per lucht vanuit elke haven in China.
 
VIIPLUS biedt een breed assortiment bronzen lagers die zijn ontworpen om de betrouwbaarheid en efficiëntie van industriële apparatuur en machines te verbeteren.Het is de bedoeling van de Commissie om de consumenten te voorzien van een verscheidenheid aan oplossingen die aan de grootte van de klanten voldoen..

Kwaliteit bushings, inch, metrische, en maatmaat, wear plates made in China.

TYPE VAN BRONZE LAGERS

Om te gaan met complexe engineering, hebben meer professionele onderdelen producten nodig, we begrijpen uw behoeften

Wat is de rol van bronsbuizen in mechanische apparatuur? Bronsbuizen worden vaker gebruikt in huidige mechanische apparatuur.Zo kan het de wrijving verminderen.De koperen buizen zijn in de machine gebruikt voor het verminderen van trillingen, het verminderen van geluid, enzovoort.De grote brons buizen geproduceerd door mijn accessoire fabriek in de stad wordt steeds meer gebruikt in de huidige marktIn het proces van mechanische werking, vanwege de lange tijd wrijving veroorzaakt door slijtage van de onderdelen, deze keer moet gebruik koperen bus.Omdat het de wrijving vermindert.. koper set van
De koperkwaliteit van het hoofdverwarmingssysteem is twee punten: ten eerste is het noodzakelijk om het hoofdverwarmingssysteem te verwijderen,het verwarmingssysteem en energiebesparende aspecten van de werkelijke werking van de primaire verantwoordelijkheid echt bevordert.Het belangrijkste onderdeel van de koperbuiswarmtewisselaar leverancier is de werkelijke werking van het verwarmingssysteem en de praktische werking van het efficiënte verwarmingssysteem moet de belangrijkste verantwoordelijkheid nemen- energiebesparende prikkels en mechanismen voor de daadwerkelijke werking van verwarmingssystemen hebben warmteleveranciers op de markt, hoeveel geld is niet hun eigen verwarming, hij, van de meer calorieën verbruikt,hun inkomen is hoger, is duidelijk onredelijk en schendt het doel en de werking van energiebesparing.de thermische subjectieve en objectieve aanbieders moeten de belangrijkste componenten van de voortdurende energiebesparing onderzoeken.

 
bronze bearings self lubricating plugged graphite bushings