• JIAXING VIIPLUS INTERNATIONAL TRADING CO.,LTD
  David van Canada
  Ons bedrijf voert het brons gleitlager van viiplus China in, zorgt ervoor het viiplus professionele team de inklaring altijd vlot is. Zij verstrekken een nauwkeurige classificatie van de bronsring, behandelen al administratie, hebben wij de zelfsmerende bronsringen ontvangen. Zij kijken goed uitgevoerd en de hoogte - kwaliteit.
 • JIAXING VIIPLUS INTERNATIONAL TRADING CO.,LTD
  Valerie van Californië
  Wij voeren het brons gleitlager van China aan in onder incoterm FOB- Shanghai, soms door de Lucht. viiplus is een zeer goede brons gleitlager leverancier, zijn zij zeer professioneel en geduldig, nadat wij de nieuwe orde informeren, zullen zij fabrikant gleitlager op tijd bronzen en zullen ons het programma geven, en dan moeten wij enkel de bronsdelen ontvangen
 • Daisy van Duitsland
  De beste oppervlakte eindigt voor Kokerlager, strakkere concentriciteit, en de materiële uniformiteit van bronsringen. De goede leverancier van standaardduim en metrische kokerlagers en ringen van China.
Contactpersoon : Tiffany
Telefoonnummer : +86 18258386757
WhatsApp : +8618258386757

De precisie voorzag de Groef Gegoten Spiraal van Bronsringen binnen Groeflagers van een flens

Plaats van herkomst Grafietlagersfabrikanten
Merknaam SANKYO,MISUMI,DAIDO,SELF LUBE,GGB,FIBRO STANDARD REPLACEMENT BEARING
Certificering DIN 1850/ISO 4379, UNITED STATES UNS STANDARD,C86300
Modelnummer de stevige ring, brons met smeermiddel stopt ingebedde onderhoud-Vrij
Min. bestelaantal Verhandelbaar
Prijs Price Graphite Bushing Parts, (SAE 660) Leaded Tin Bronze Bearings,863 (SAE 430B) 862 (SAE 430A)Manganese Bronze
Verpakking Details DE KARTONS VAN DE RINGSuitvoer, HOUTEN COMPUTER-AIDED SOFTWARE ENGINEERING, SPECIFICEREN VEREISTEN
Levertijd snelle levering
Betalingscondities TT op voorhand
Levering vermogen Online bronsringen • Glijdende Lagersfabrikanten • Zelfsmerende Ringsleveranciers
Productdetails
Materiaal CuSn7Zn4Pb7, CuSn12, CuZn37Mn3Al2PbSi, CuSn7- 0,2, CuAl10Fe3, CuAl10Fe5Ni5, CuZn25Al6Fe3Mn3, Modelnummer Groefpatronen, „spira-Smeermiddel“ Groef en „Geweer“ Groove.Flanged ringen
Eigenschap Aangepaste Tekeningenringen Smering Zonder grafiet, zelfsmerend
Toepassing Op zwaar werk berekend Materiaal, Machinesreparatie, Hydraulisch, Machtstransmissie Type Bronsring met Oliegroef die Bush, het Lager van het Precisiebrons dragen
Extra Informatie J, JF, JR, PBM, PBMF Afmetingen Metrische Grootte
De dragende Prijs van de Ringsfabriek tiffany@viiplus.com Zelfsmerende Dragende Ringsfabrikant https://www.viiplus.com/
Punt bronsgrafitado
Hoog licht

grafiet doordrongen bronsringen

,

grafiet gevulde bronsstruiken

Laat een bericht achter
Productomschrijving

De koperssourcing van bronsringen de dienst


Koperssourcing de Dienst
Alle bronsringen van uitstekende kwaliteit & glijdende lagersproducten u wenst zijn in China. Vertel ons! Wij zullen onmiddellijk de geschikte leveranciers van kokerlagers voor u selecteren.

 

De brede Selectie van zelfsmerende kokerlager en groeftype het lagercatalogus van de ontwerp services.self-Smerende koker online aan de punten van de meningscatalogus, klikt op één van de verbindingen hieronder: De SolidBronzering stopte de Grafiettolerantie van Bushings.pdf… en Materiële Specificatiegrafieken; Kokerlagers, Flenslagers.

 

De kokerlagers, bronsringen, duidelijk lagersgrafiet stopten Ring of het type van oliegroef, contacteert ons om een vrij citaat te krijgen.

 

Chemische Samenstelling mass/%
Cu Sn Al Fe Mn Ni Pb Si P Zn
70.0-78.0 4.0-6.0 - 0,25 0,2 0.5-2.5 18.0-23.0 0,01 0,1 2
Mechanische eigenschappen
Treksterktempa (Min) MPa van de opbrengststerkte (Min) Verlenging % Brinellhardheid (HB)
180 90 7 50
 
 

 

Controle uit onze voorraadgrootte. Voorraad metaal-gesteunde dragende goedkope prijs. Het Schip van voorraadorden vandaag. Orde online vandaag. Types: Gegoten Bronsnormen, Bronsnormen, Standaard Metrische Ringen, olie-Minder Typering, Mangaanbrons.

 

de zelfsmerende vormen van het kokerlager maakten aan orde: de cilindrische struiken met bronslegering RG7 bronzen lagers, speciale delen volgens het ontwerp van ISO, van DIN of van de klant, speciale legeringen, c86300-bronsring, c93200-bronsring, c95400-bronskoker.

Precision Flanged Groove Cast Bronze Bushings Spiral Inside Groove Bearings

Kenmerken

 

het zelfsmerende materiaal van het kokerlager voor de gesmeerde toepassingen van de toepassingen in het algemeen techniek Geschikt voor olie en vetsmering

 

Stevige Bronsring en Gegoten Bronslagers de Oplossing voor Extreme Temperaturen

 

De Ring van het groefbrons & het zelfsmerende die kokerlager aan orde van China wordt gemaakt zijn stevige messings glijdende lagers met schroeven-in oliegroeven. Dank aan hun hoge niveaus van ladingscapaciteit, lange levensduren, en hoge niveaus van basishardheid, wordt dit zelfsmerende kokerlager gebruikt bij lage snelheden. Het zelfsmerende kokerlager en de van een flens voorzien ringen die lagers glijden worden momenteel gebruikt hoofdzakelijk in versnellingsbakken, kraanbalken, of tangwapens. Precisie Van een flens voorzien het lagerspiraal van de Groef online Gegoten zelfsmerende koker binnen Groeflagers, Olie & Vet die groefstijlen groeven: Cirkel Rechte Enige Rechte & Cirkelfiguur 8 Dubbele Figuur 8 STIJL 11 van de Lijn Dubbele Lijn


Het koperkoker van de oliegroef Op bestelling gemaakt ringen kiest uw afmetingen.


Machinaal bewerkte Gegoten de aanbiedings technisch en economisch gunstige dragende oplossingen van bronsringen. Hoog ladingsvermogen, laag gewicht, goede corrosieweerstand. VIIPLUS het glijdende Lager kan verschillende types van bronslegeringen volgens het leven, de dienst, enz. aanbieden. De tolerantie is veel hoger dan verpakte bronsstruiken. Onze Ringen van het Precisiebrons worden machinaal bewerkt van divers soortenmateriaal:


Precision Flanged Groove Cast Bronze Bushings Spiral Inside Groove Bearings

CuZn25Al6Fe3Mn3, CuSn7Zn4Pb7, CuSn12, CuZn37Mn3Al2PbSi, CuSn70.2, CuAl10Fe3, CuAl10Fe5Ni5-brons voor superieure kwaliteit en prestaties.
Wij zijn specialisten in groeven van de rings de scherpe smering in vrijwel om het even welk patroon. Gemaakt aan orde paste ring voor „spira-Smeermiddel“ Groef en „Geweer“ Groef, cijfer-acht groefringen, dubbele figuur acht groef aanlagers, de struiken van de lijngroef, de dubbele koker van de lijngroef, cirkelgroef glijdende lagers, wiek of rechte kokerring.


zelfsmerend kokerlager met Oliegroef die Bush dragen


VIIPLUS de INTERNATIONALE zelf-gesmeerde de lagersoplossingen van het vervaardigingvervoer bovenbouw in China, en verzekert in waardedetails en ring hoogst van kwaliteit en bieden onverslaanbare prijzen aan. Materiaal Ring & het Glijden de lagers, zelf-gesmeerd lager voor voertuigen, en vervoersoplossingen zijn beschikbaar voor regionale en internationale voordelen de van China. Door een uitvoerig en hoogst gediversifieerd netwerk van partners, verleent het viiplusbedrijf de diensten die met internationale edelen met betrekking tot waarde en voortreffelijkheid concurreren. Contacteer ons pagina voor om het even welke verdere informatie, onderzoeken, en bedrijfsvennootschappen.


Het Type van oliegroeven voor Gegoten Bronsringen


Dubbele Lijn en Dubbele die Figuur Acht voor slechts vet wordt geadviseerd.

 

Graphite Plugged Bushings

De op bestelling gemaakte Gegoten Lagers van de Bronskoker


Olie & Vet de Ringen van het Groefbrons & Van een flens voorzien
Groeftype: Enige Lijnfiguur Acht rechtstreeks & Cirkel Dubbele Lijn Dubbele Figuur Acht Halve Figuur Acht rechtstreeks Cirkel
Nota: om een meer perfecte oliefilm tussen het lager & de schacht te vormen, adviseren wij een V-vormige groef wanneer het ontwerp toelaat, aangezien het een volledige stroom van het smeermiddel over de lageroppervlakte toestaat.
De dragende vormen maakten aan orde: cilindrische struiken met bronslegering volgens ISO 4379, speciale delen volgens het ontwerp van ISO, van DIN of van de klant, speciale legeringen

 

Stevige Brons Cilindrische Struiken
 

Stevige Brons Cilindrische Struiken

 

Kies Uw Types en Grootte van Bronslagers

 

Grafiet Gestopte Ringen


De Ringen Technische Parameters van de koperlegering

Graphite Plugged Bushings

Materiële Samenstelling en Eigenschappen

Rang

BRONS

BRONS

BRONSringen

BRONSring

Materiaal

CuZn25Al5Mn3Fe3

CuSn5Pb5Zn5

CuAl10Ni5Fe5

CuSn12

Dichtheid

8

8.9

7.8

8.9

Hardheidshb

>210

>70

>150

>95

Treksterkte N/mm ²

>750

>200

>600

>260

Opbrengststerkte N/mm ²

>450

>90

>260

>150

Verlenging %

>12

>25

>10

>8

Coëfficiënt van lineaire uitbreiding

1.9×10-5/℃

1.8×10-5/℃

1.6×10-5/℃

1.8×10-5/℃

Max.temp ℃

-40~+300

-40~+400

-40~+400

-40~+400

Max.load N/mm ²

100

60

50

70

Max.speed (Droge) m/min

15

10

20

10

Max.PV (Smering) N/mm ² *m/min

200

60

60

80

Compressiemisvorming 300N/mm ²

<0.01mm

<0.05mm

<0.04mm

<0.05mm

 

 

Ontdek meer


Er zijn de volgende grondstoffen voor zelfsmerend kokerlager
ZCuSn10Pb1: corrosiebestendig, vooral om zwavelzuur, zoutzuur, en vetzuur te verdunnen. Bouwinformatie, corrosie, en zuurvaste toebehoren, maalmachinering, lagertegels.
ZCuSn10Pb5: vlot, slijtvast, en corrosiebestendig, geschikt voor bimetaalsmeedstukmaterialen. Lagers voor voertuigen, bimetaal dragende stootkussens voor interne verbrandingsmotoren met pieklading tot 100Mpa, zuigeraskokers, wrijvingplaten, enz.
ZCuPb10Sn10: de hoge hardheid, uitstekende slijtageweerstand, gemakkelijk om geen dode verschijning te bijten, goede smeedstuk, en het snijden functie, in de atmosfeer en het zoet water, heeft goede corrosieweerstand. Het kan voor slijtvaste delen onder hoge lading (onder 20Mpa) en hoge het glijden snelheid (8m/s), zoals koppelstang, ring, lagerstruik, toestel, wormwiel, enz. worden gebruikt.
ZCuPb15Sn8: op de voorwaarde van gebrek aan het gladmaken van agent en de gladmakende agent van de waterkwaliteit, zijn het glijden van en zelf-kalmeert functie goed, vrij knipsel, is de smeedstukfunctie slechte, goede corrosieweerstand tegen verdund zwavelzuur. Het dragen met hoge externe druk en zijdruk kan worden gebruikt om een koper koelbuis van koudwalserij te maken, laden de delen met effect tot 50Mpa, bimetaal dragende shell van de interne die verbrandingsmotor, hoofdzakelijk voor zuigeraskoker wordt gebruikt met maximumlading tot 70Mpa, zuurvaste toebehoren.


Het messingsring van de oliegroef


Gebaseerd op messing met hoge weerstand, die door olie voegde in de groef toe, die dezelfde prestaties met de ring van het tinbrons maar met veel hogere hardheid heeft smeren, het leven voor toepassing met lage snelheid is 2 keer van de ring van het tinbrons. Het kan in zware ladingsvoorwaarden worden gebruikt.
Het gebruikte hoofdzakelijk in de verbinding van greep die met hoge lading, en in de reusachtige versnellingsbak.
Grondstof: CuZn25AL6Fe3Mn3
Dynamische ladingsgrens: 100N/mm2
Hardheid: HB210~270
Wrijving Coef.μ:<0> Maximum snelheid (olie): 1.5m/s
Maximum temperatuur: 170℃


De beschikbare Glijdende Lagers vormen zich:


De vlakte goot de ringen van de bronskoker, de gegroefte gegoten ringen van de bronskoker, van een flens voorzien gegoten bronsringen, duwwasmachine, gegoten bronslagers, de Overmaatse Grootte van Lagersringen: Onze standaard dragende lijneigenschappen meer dan verschillende afmeting & duim rangschikken ringen die in voorraad worden gedragen.


De op bestelling gemaakte Gegoten Lagers van de Bronskoker voor een Olie/Vettoepassing


VIIPLUS INTERNATIONAAL volgens verschillende klantenvereisten, volgens ASTM DIN, BS, EN (DIN/EN), SS, BS, UNS, SAE-ring, en de standaardproductie van China GB van allerlei brons, messingsring, plaat, en staafproducten. Alle producten worden gemaakt van elektrolytisch koper door centrifugaalafgietsel, ononderbroken afgietsel, en uitdrijvings glijdende lagers.

 

Graphite Plugged Bushings


Giet de zelfsmerende oplossingen van het kokerlager


VIIPLUS gespecialiseerd in de productie van zelf-gesmeerde lagers in Bouwmachines, de automobielindustrie, Elektrische apparaten, Hydraulisch en pneumatisch, Vorm, Landbouwmachines, waterbehoud, Brug.


Olie en vetgroeven
– Enige Lijn
– Figuur Acht
– Één Recht & Één Rondschrijven
– Dubbele Lijn
– Dubbele Figuur Acht
– RECHTS & L.H. Spiral
– Rechte Groef
– Cirkelgroef

 

Wij zijn zowel fabrikanten als verdelers van bronslagers en de lagers van het douanebrons. Onze productieprocessen omvatten zich het draaien, het boring, het aansnijden, het groeven, het kleden, het malen, het boren, het malen, en het deburring. Ons standaardgamma van bronsringen en de lagers van de bronskoker is beschikbaar in een grote verscheidenheid van grootte en vormen.
Wij hebben duizenden gegoten bronsringen, gesinterde bronsringen, van een flens voorzien ringen, duwringen, en meer in voorraad. Ons standaardbrons dragend gamma wordt geleverd met interne vetgroeven en zonder groeven. Wanneer de citaten voor stootkussens worden gemaakt die „om machinaal worden bewerkt te drukken“ of „van steekproeven“ gemaakt, stemmen in wij met ontwerpen in een aantal formaten, zoals; Adobe .pdf, Microsoft Word, Koday .jpeg en CAD dossier om aan de behoeften van onze klanten te voldoen.

De precisie voorzag de Groef Gegoten Spiraal van Bronsringen binnen Groeflagers van een flens 6