• JIAXING VIIPLUS INTERNATIO NAL TRADING CO.,LTD
  David van Canada
  Ons bedrijf voert het brons gleitlager van viiplus China in, zorgt ervoor het viiplus professionele team de inklaring altijd vlot is. Zij verstrekken een nauwkeurige classificatie van de bronsring, behandelen al administratie, hebben wij de zelfsmerende bronsringen ontvangen. Zij kijken goed uitgevoerd en de hoogte - kwaliteit.
 • JIAXING VIIPLUS INTERNATIO NAL TRADING CO.,LTD
  Valerie van Californië
  Wij voeren het brons gleitlager van China aan in onder incoterm FOB- Shanghai, soms door de Lucht. viiplus is een zeer goede brons gleitlager leverancier, zijn zij zeer professioneel en geduldig, nadat wij de nieuwe orde informeren, zullen zij fabrikant gleitlager op tijd bronzen en zullen ons het programma geven, en dan moeten wij enkel de bronsdelen ontvangen
 • JIAXING VIIPLUS INTERNATIO NAL TRADING CO.,LTD
  Daisy van Duitsland
  De beste oppervlakte eindigt voor Kokerlager, strakkere concentriciteit, en de materiële uniformiteit van bronsringen. De goede leverancier van standaardduim en metrische kokerlagers en ringen van China. https://www.bronzelube.com/
 • JIAXING VIIPLUS INTERNATIO NAL TRADING CO.,LTD
  Beverly van Florida
  „De klepringen perfectioneren, dankuwel voor uw superieure klantenservice! Staal-gesteund, PTFE gevoerde gerolde ringen is lage kosten, een product voor algemeen gebruik dat uitstekende slijtagekenmerken bij hoge ladingen en snelheden over een brede temperatuurwaaier verstrekt. Zij worden ontworpen zelfsmerend en onderhoud-vrij om te zijn.
 • JIAXING VIIPLUS INTERNATIO NAL TRADING CO.,LTD
  Michael Russo
  De verpakte bronsringen wordt geproduceerd met diamantvormige smeringsparagrafen op de binnendiameteroppervlakte die smeermiddelreservoirs verstrekken die voor de verlengde dienst toestaan.
Contactpersoon : Tiffany

Gedraaide de Groeven van het smeringsgat maakten het Cilindrische Mangaanbrons het Glijden Dragen voor Hoogste Spanning & Effectlading aan

Plaats van herkomst Grafietlagersfabrikanten
Merknaam VIIPLUS Turned bronze sliding bearing
Certificering C86300 SAE 430B
Modelnummer Het aangemaakte brons het glijden dragen
Min. bestelaantal 100 Stuk/Stukken (Min. Orde)
Prijs Price Graphite Bushing Parts, (SAE 660) Leaded Tin Bronze Bearings,863 (SAE 430B) 862 (SAE 430A)Manganese Bronze
Verpakking Details Houten de pallet Houten geval van het de uitvoerkarton
Levertijd 7-25 het werkdagen
Betalingscondities T/T
Levering vermogen Online bronsringen • Glijdende Lagersfabrikanten • Zelfsmerende Ringsleveranciers

Contacteer me voor vrije steekproeven en coupons.

whatsapp:0086 18588475571

WeChat: 0086 18588475571

Skype: sales10@aixton.com

Als u om het even welke zorg hebt, verstrekken wij de online-Help van 24 uur.

x
Productdetails
Materiaal bus Brons, mangaanbrons en hoogsterk messing Toepassing Lagers, geleidingslagers, schuifonderdelen.
Kenmerken Corrosiebestendig Gebruiksgebied Voor oppervlakte- en schokbelasting
Bustprestaties Hoge hardheid, opbrengststerkte en opbrengststress kenmerkend Goed drooglopend vermogen
Fabrieksprijs van buizenlagers Tiffany@viiplus.com Vervaardigers van zelfglijdende buizen voor lagers De Commissie heeft de Commissie verzocht de volgende informatie te verstrekken:
Artikel 1 graffiti van brons Grafiet-gepropte buizen Aankoop van olievrije Bush #500 Sferische Lagers (SPS) uit China, Fabriekautomatisering en metaalgie
Producenten van boslagers Leveranciers Exporteurs Tiffany.com, Bushings - Configure en aankoop - https://www.viiplus.Com/
Hoog licht

grafiet doordrongen bronsringen

,

grafiet gevulde bronsstruiken

Laat een bericht achter
Productomschrijving

met een vermogen van meer dan 10 W,is speciaal ontworpen om de hoogste spanning en slagbelasting te weerstaan in veeleisende industriële toepassingenDe inbouw van smeergaten zorgt voor een efficiënte olie- of vetverdeling, vermindert wrijving en slijtage en zorgt tegelijkertijd voor een betere warmteafvoer.

Het temperingsproces van het mangaanbronzen materiaal verbetert de mechanische eigenschappen, waaronder sterkte, hardheid en slijtvastheid.Dit maakt het lager bestand tegen strenge bedrijfsomstandigheden en bestand tegen vervorming of storing onder extreme spanning en slagbelasting.

Het cilindrische ontwerp van het lager zorgt voor een soepele, gelijkmatige schuifbeweging, die essentieel is voor een nauwkeurige werking van de machine.De nauwkeurige draaiing van het lager zorgt voor dimensie-nauwkeurigheid en oppervlakteafwerking, waardoor de prestaties en betrouwbaarheid verder worden verbeterd.

Over het algemeen is dit gehardereerde cilindrische mangangronzen schuiflager met smeergatgroef een uitstekende keuze voor toepassingen die hoge duurzaamheid, betrouwbaarheid,en prestaties onder extreme spannings- en slagbelastingomstandighedenHet wordt veel gebruikt in zware machines, bouwmachines en andere industriële sectoren waar precisie en duurzaamheid van groot belang zijn.

Schmiergaten of groeven op bestelling gemaakt van china gedraaid getemperd brons schuiflager voor de hoogste spanning en slagbelasting

Door het gebruik van smeergaten of -groefjes kunnen de smeerruimtes tot een minimum worden beperkt en kan de smeermiddeltoewijzing worden verbeterd.Dit type lagers is alleen verkrijgbaar bij de vervaardiging van nieuwe artikelen, zonder kousen. Op maat gemaakte maten worden op korte termijn geproduceerd!Standaard afmetingen busjes in mm en inch grootte schuiflagers beschikbaar.Alle maten en afmetingen worden geproduceerd volgens de specificaties van de klantVermeld alle informatie over het door u gewenste schuiflager, zoals: afmetingen van de bus, grootte, legering, specificaties, toepassing, speciale omgevingen of spanningen,De fabrikant en de onderdelen nummers - voeg alle informatie die ons zal helpen om te helpen

- Ik heb je nodig.

.Graphite Plugged Bushings

Over ons

VIIPLUS INTERNATIONALHet leveren van de meest complete inch grootte koperen mouw in het Britse systeem, gebruikt in aardolie, en andere industrieën van verschillende groottes.tijdige feedback en kwalitatief hoogwaardige producten maakt ons glijlaars van de voorkeur leveranciers.We leveren de meest complete variëteit van speciale as mouw materialen, onze professionaliteit en tijdigheid is uw vertrouwen waard.

Materialen voor schuiflagers van zwaar brons

Manganbrons en hoogsterk messing

 • met een breedte van niet meer dan 15 mm
 • Ondersteuningsmateriaal:Bronzen
 • met een vermogen van meer dan 10 Whoge sterkte messing kan werken onder zware belasting en hoge snelheid, met hoge sterkte en goedecorrosiebestendigheid.

Geduldsgegevens

 • Behuizing ØVolgens de specificatie van de klant
 • Inwendige bushing na montage volgens de specificatie van de klant
 • Tolerantie van de as volgens de specificatie van de klant

Vermogen

Dit warmtebehandelde bronzen legering is zeer goed bestand tegen hoge belastingdruk en slagbelastingen.met grafiet verstopte struikenDe chemische weerstand van het materiaal maakt het mogelijk om het te gebruiken bij de aanwezigheid van zuren, basen en zeewater.

Warmtebehandeld glijladend lager van brons, voor oppervlakte en schokbelasting.

1.Gekleurd bronzen schuiflager

2.Zwaar onderhoud

3.Voor oppervlakte- en schokbelasting

4.Goede droge eigenschappen

5.Hoge slijtvastheid

6.corrosiebestendig

Typ van de buizen

met een diameter van niet meer dan 50 mm
met een breedte van niet meer dan 15 mm
Schommelmachine
Strips

Montageadvies

Behuizing Ø Schachtkracht montage mandrel

Montagebeugel, min. 1,5 mm x 15-45° Montagebeugel, 5 mm x 15°, afgeronde randenBij montage kan het nodig zijn het buitenste oppervlak met vet te smeren.

Ondertiteling

* De bovengenoemde materiaal eigenschappen gelden voor optimale bedrijfsomstandigheden.Deze waarden kunnen veranderen.

** Geen voorraad van dit type lager, alle maten worden op bestelling geproduceerd.