• JIAXING VIIPLUS INTERNATIO NAL TRADING CO.,LTD
  David van Canada
  Ons bedrijf voert het brons gleitlager van viiplus China in, zorgt ervoor het viiplus professionele team de inklaring altijd vlot is. Zij verstrekken een nauwkeurige classificatie van de bronsring, behandelen al administratie, hebben wij de zelfsmerende bronsringen ontvangen. Zij kijken goed uitgevoerd en de hoogte - kwaliteit.
 • JIAXING VIIPLUS INTERNATIO NAL TRADING CO.,LTD
  Valerie van Californië
  Wij voeren het brons gleitlager van China aan in onder incoterm FOB- Shanghai, soms door de Lucht. viiplus is een zeer goede brons gleitlager leverancier, zijn zij zeer professioneel en geduldig, nadat wij de nieuwe orde informeren, zullen zij fabrikant gleitlager op tijd bronzen en zullen ons het programma geven, en dan moeten wij enkel de bronsdelen ontvangen
 • JIAXING VIIPLUS INTERNATIO NAL TRADING CO.,LTD
  Daisy van Duitsland
  De beste oppervlakte eindigt voor Kokerlager, strakkere concentriciteit, en de materiële uniformiteit van bronsringen. De goede leverancier van standaardduim en metrische kokerlagers en ringen van China. https://www.bronzelube.com/
Contactpersoon : Tiffany

Van de Kokerlagers van POM Samengestelde Gleitlager Metrische de Eenhedenhuisvesting van Anlaufscheiben

Plaats van herkomst gleitlagerbuchsen China
Merknaam bronzelube.com
Certificering Plain Sleeve Bearings Standards met: RoHS
Modelnummer Loodvrije wasmachine POM
Min. bestelaantal De Slijtageplaten van de bronsprecisie & Smerende die Delen aan orde worden gemaakt
Prijs US$0.11 - US$21.11 / Pieces,NEGOTIABLE
Verpakking Details Standaardpakket, Pallet of container, vanaf aangepaste specificaties
Levertijd Verscheept in 3-20 het werkdagen
Betalingscondities TT VOORAF, L/C, Western Union
Levering vermogen de ringen van de bronskoker, China, fabrikanten, leveranciers, fabriek, in het groot, Metaal Zelfsme

Contacteer me voor vrije steekproeven en coupons.

whatsapp:0086 18588475571

WeChat: 0086 18588475571

Skype: sales10@aixton.com

Als u om het even welke zorg hebt, verstrekken wij de online-Help van 24 uur.

x
Productdetails
Meteriaal Staal + koper + Verplaatsing van staal of koper
soorten POM Composite Gleitlager Anlaufscheiben Toepassing Automobilerij Materialenverwerking Huishoudelijke apparaten en consumptiegoederen Textielmachines
Deeltjes Buizen, stuwkluizen, banden Categorieën van de soort gebruikt voor de vervaardiging van motorvoertuigen
Een beter citaat Tiffany@viiplus.com Vervaardigers van zelfglijdende buizen voor lagers De Commissie heeft de Commissie verzocht de volgende informatie te verstrekken:
Hoog licht Het Bronsring van spleetoilless, Anti het Bronsring van Moeheidsoilless, het Bronsring van Onderhoud Gleitalger Een het duidelijke lager, of meer in het algemeen glijden contactlager en het dialager, zijn het een
Producenten van boslagers Leveranciers Exporteurs Tiffany.com, Bushings - Configure en aankoop - https://www.viiplus.Com/
Hoog licht

grafietbronsring

,

brons duidelijk lager

Laat een bericht achter
Productomschrijving

POM Composite Gleitlager Metric Sleeve Bearings and Anlaufscheiben Units are precision-manufactured components designed to provide smooth and reliable operation in a wide range of machinery applicationsOnze lagers en eenheden zijn gemaakt van hoogwaardige POM composietmaterialen die uitstekende slijtvastheid en duurzaamheid bieden.het garanderen van duurzame prestaties, zelfs onder zware belastingen en hoge temperaturen.

Bronzegleitlager.com is uw betrouwbare bron voor groothandel goedkope en beste Machinery Bronze Bushing Parts.Wij bieden een uitgebreid assortiment van bronzen busjes en aanverwante componenten die geschikt zijn voor verschillende industriële toepassingenAls u standaard afmetingen of op maat gemaakte onderdelen nodig heeft, hebben wij de mogelijkheden om aan uw specifieke eisen te voldoen.

Koop van bronzegleitlager.com kwalitatief hoogwaardige bronzen busjes tegen korting.Onze producten worden strikt getest om ervoor te zorgen dat ze voldoen aan de hoogste normen van prestaties en betrouwbaarheid.

Neem vandaag nog contact met ons op om meer te weten te komen over onze POM Composite Gleitlager Metric Sleeve Bearings, Anlaufscheiben Units en Machinery Bronze Bushing Parts.Wij kijken ernaar uit u te helpen bij het vinden van de perfecte oplossing voor uw machines behoeften.

POM Composite Bearing. Cyclinter en flensgrootte.

POM-compositolagers worden als vooraf gesmeerd aangeduid omdat hun materiaal is ontworpen om te werken met marginale smering.

Staalondersteuning met een laag gesinterd tin/bronzen, poren gevuld en bedekt met een laag POM-composite split type bushing.

Droge schuifbuizen met metrische afmetingen van drielagig POM-compositlagers, op bestelling uit China.

self-lubricating pom metal-polymer composite bushing

Metrische afmetingen

POM samengestelde stuwklep
POM samengestelde stuwklep voor ruimtebesparende axiale geleidingslagers.

Pom Composite Droge schuifbusInchgroottes ️ model van voorslijmlagers

Pom composite Dry sliding bushing Demension

Deze worden voorgeschoven genoemd omdat hun materialen het minste aan smeerwerk vereisen.VIIPLUS biedt een breed assortiment POM-composite-spanningswasseren aan.De voordelen van deze CDS's zijn:
·Operatie zonder onderhoud
·Goede wrijvingseigenschappen
·Groot laadvermogen
·Hoge toegestane schuifsnelheid


De POM-compositieve stuwklep is geschikt voor toepassingen waarbij zelfglijdende schuifmaterialen nodig zijn. Voorbeelden van deze stopcontacten zijn:
·Landbouwmachines en -apparatuur
·Verschillende bouwmachines
·Handeling van materialen
·Huishoudelijke apparaten en consumentengoederen

Krijg nu een gratis online citaat!

Gleitlager & Anlaufscheibensatz

- Metrische afmetingen Pre-smeermiddellagers

Pom Composite Droge schuifbuis,Zelfglijdend lager stuwkast samengesteld wasmachine slijtage - bestand plaat basis introductie

Pom Composite Droog schuifbussen introductie

Een mengsel van ethyleen () gewalst in Pom Composite Drie schuifbuizen. Het heeft de kenmerken van een kleine wrijvingscoëfficiënt, goede slijtvastheid,goede corrosiebestandheid en geen oliesmeerMet deze.Pom Composite Droge schuifbuskan de kosten verminderen, het mechanische volume verminderen, het verschijnsel van het bijten van de as voorkomen en het mechanische geluid enzovoort verminderen.

Pom Composite Dry sliding bushing Producten zijn op grote schaal gebruikt in de schuifonderdelen van een verscheidenheid aan machines, zoals drukpers, liften, textielmachines, fitnessapparatuur,hydraulische trucks, niet-olie gesmeerd lager, met staalplaat als substraat, intermediair gesinterd bolvormig bronspoeder, micromotor voor het rollen van het oppervlak, magnetoventil, auto,motorfietsen en landbouw- en bosbouwmachines.

Pom composite bearing,dry sliding bushing

POM Composite Lagers Structure-Inchgroottes ️ Vooraf smeerlagers

1. zelflube laag POM 0,3-0,5 mm. Na het voltooien van het walsproces worden de POM's gevuld in een intersectie van een bronslaag, worden smeerinschrijvingen gestempeld, die vol olievet zijn,die worden verwijderd en overgebracht op het paringsoppervlakDe spanningscoëfficiënt wordt verminderd door een lichamelijk smeermiddel, dat de spanningscoëfficiënt vermindert en de paringsas beschermt.


2. Porieuze bronslaag; de laag zorgt voor bindsterkte van zelfluft.


3De laag zorgt voor lading en thermische geleidbaarheid.


4- Koper-tinlaag.

Dry Sliding bushing-structure

De droge schuifbussen geven een reeks van schuifbussen met cilindrische vorm aan, vervaardigd van een materiaal met een composietstructuur.De drager bestaat uit koolstofstaal waarin een poreuze bronslaag gesinterd en vervolgens geïmpregneerd met co-acetaal plastic isHet polymeeroppervlak is voorzien van inhakken waarin het smeermiddel zich bevindt en het overeenkomstige oppervlak beschermt.De belangrijkste producten van de Pom Composite droge schuifbuizen van de droge schuifbuizenlijn zijn cilindrische buizen (DIN 1494), evenals speciale onderdelen die volgens de specificaties van de klant zijn vervaardigd.

De droge schuifbuis kan worden gebruikt in draaiende en oscillerende toepassingen.minder gevoelig voor ladingen aan boord en geen wateropnameEen droog schuifbuis heeft goede dempende eigenschappen en is schokbestendig.

KARACTERISTISTE

·buizen met minimale smeermiddelen voor smeerwerk of smeerwerk


·Standaardonderdelen bevatten smeermiddelen in een schuiflaag; eenvoudige schuiflaag op aanvraag


·Optimale prestaties bij relatief hoge belastingen en lage snelheden


·geschikt voor lineaire, oscillerende en roterende bewegingen


·Groot aanbod aan reserveonderdelen op voorraad

Technische gegevens

Max. laden Static 250 N/mm2 (36.000 PSI)
Zeer trage snelheden 140 N/mm2 (20.000 PSI)
Roterende / oscillerende 60 N/mm2 (8,600 PSI)
Max. PV 3.0 N/mm2*m/s (85.000 PSI-FPM)

Temperatuurbereik

-40°C tot + 130°C (-40°F tot + 260°F)
Max. snelheid Gepolijst 0.5 m/s (100 FPM)
geoliede 2.5 m/s (500 FPM)
Warmtegeleidbaarheid 4 W ((m*K) -1
Coëfficiënt van thermische uitbreiding 11*10-6*K-1
Frictiecoëfficiënt 0.05 tegen 0.20

Chemische eigenschappen

De schuiflaag is bestand tegen de meeste chemische Pom Composite Dry-schuifbuizen en de corrosiebestendigheid van de Pom Composite Dry-schuifbuizen is afhankelijk van de stalen basis.die niet oxideert wanneer:

• ondergedompeld in water, alcoholen of glycolen
• Minerale en synthetische oliën
• in zure stoffen met een pH> 5
• Bij alkalische stoffen met een pH < 9, begint corrosie bij herhaalde natte/droge cycli, de aanwezigheid van zuurstof en wanneer de temperatuur 90oC overschrijdt.

De chemische weerstand van de Pom Composite Dry sliding bushing wordt verbeterd door tinering, maar corrosieproblemen moeten worden overwonnen met extra bescherming zoals speciale tinering,Pom Composite Droge schuifbuisdichtingen of het gebruik van met brons beklede lagers of roestvrij staal. kussenslagers.

Frictie

De schuiflaag van de droge schuifbuisring heeft een basis die een uitstekende schuifkwaliteit verleent door de lage wrijvingscoëfficiënt.
De hoeveelheid wrijving kan niet precies worden gedefinieerd, omdat deze wordt beïnvloed door de volgende parameters:
• belastingfactor p x v op het oppervlak
• Werktemperatuur
• Aanwezigheid van vloeistoffen en smeermiddelen
• Materiaal en afwerking van het contactvlak

The load factor p x v is the result of the specific load p (N / mm2) and speed v (m / s) and represents a reference parameter for checking the operation of this type of Pom Composite Dry sliding bushing. bij p x v gelijk, neemt de wrijvingscoëfficiënt af met toenemende specifieke belasting, terwijl de wrijvingscoëfficiënt toeneemt met toenemende snelheid.

Glijversnelheid v (m/s) Specifieke belasting p (N/mm2) Trikcoëfficiënt μ
tot 0.001 140 0.03
0.001 tot 0.005 140 tot en met 62 00,04 tegen 0.07
0.005 tegen 0.05 62 tot 11 0.07 tegen 0.1
00,05 tegen 0.5 11 tegen 1 0.1 tot 0.15
0.5 tot 2 1 0.15 tegen 0.20

Vloeistoffen en smeermiddelen

Pom Composite droog schuifbuizen zijn ontwikkeld voor droog gebruik. Niettemin kan de aanwezigheid van schone vloeistoffen in het werkgebied de warmteafvoer vergemakkelijken en de levensduur van het lager verlengen.
De aanwezigheid van vloeistoffen, zoals smeermiddelen of andere, kan leiden tot hydrodynamische bedrijfsomstandigheden die een aanzienlijke toename van de schuifsnelheid met dezelfde specifieke belasting mogelijk maken.

De hydrodynamische bedrijfsomstandigheden worden beïnvloed door de volgende parameters:
• schuifsnelheid
• Specifieke belasting
• Tolerantie van de paringsoppervlakken
• Viscositeit van de vloeistof
• Werktemperatuur

Operatieve prestaties

Droog Armoedige
Olie gesmeerd - Goed.
Grijp gesmeerd Heel goed.
Water gesmeerd Armoedige
Procesvloeistof gesmeerd Poep.

Typische toepassing

Aanbevolen voor toepassingen waarbij intermitterende werking of perifere smeerwerkzaamheden nodig zijn.

·Automobiel: verbindingen, pinnenassemblages, scharnieren van de schroef, stuur- en andere systemen, scharnieren en scharnieren van het achteronderstel.

·Machinewerktuigen: spindels in boormachines, slijp- en freesmachines, en cilindersleidplaten in meercilinderpers.

·Boerderijapparatuur: versnellingsbakken, koppelingen, balenaanschakelaars en draaiwielen voor balenaccumulatoren, draaibaren voor de vooras, stuurversnellingsbakken en koppelingsdraaibaren voor oogstmachines...

Dedroge schuifbussenis bijzonder geschikt voor toepassingen waarbij het smeermiddel niet continu of herhaald kan worden geleverd.

bearing application - agriculture

Beschikbaarheid

Buizen van de soort gebruikt voor de vervaardiging van motorvoertuigen
· cilindrische struiken
· Flangenbosjes
· Schuifplaten
· Stootdoekjes
· Flangenwasmachines

Metrische afmetingen

Metric Pom Composite Dry sliding bushing en custom imperial bushings: standaard bush-vormen in speciale afmetingen, halve bushings, speciale vormen verkregen door stempelen, lagers met bevestigingsgroef,met een vermogen van niet meer dan 50 W, aangepaste bush ontwerpen.

Buchse, Bundbuchsen, zylindrische Gleitlager, Eenhedenhuizen/gewone lagers,Gleitlager, Anlaufscheiben und Bandstreifen,POM Composite Gleitlager Anlaufscheiben"Buchsen", "Bundbuchse", "Verbundwerkstoff", "Gute Verschleißbeständigkeit", "Gleitfähigkeit", "Sehr gute Leistung bei ölgeschmierten Anwendungen".

Wij zijn een professional.
ZELF-GELUBRICEERENDE LAGERINGEN fabrikant en leverancier
dry sliding bushing-explore the world
Welkom om contact met ons op te nemen!
Als u vragen heeft, kunt u contact met ons opnemen, u bent altijd welkom, dank u!