• JIAXING VIIPLUS INTERNATIONAL TRADING CO.,LTD
  David van Canada
  Ons bedrijf voert het brons gleitlager van viiplus China in, zorgt ervoor het viiplus professionele team de inklaring altijd vlot is. Zij verstrekken een nauwkeurige classificatie van de bronsring, behandelen al administratie, hebben wij de zelfsmerende bronsringen ontvangen. Zij kijken goed uitgevoerd en de hoogte - kwaliteit.
 • JIAXING VIIPLUS INTERNATIONAL TRADING CO.,LTD
  Valerie van Californië
  Wij voeren het brons gleitlager van China aan in onder incoterm FOB- Shanghai, soms door de Lucht. viiplus is een zeer goede brons gleitlager leverancier, zijn zij zeer professioneel en geduldig, nadat wij de nieuwe orde informeren, zullen zij fabrikant gleitlager op tijd bronzen en zullen ons het programma geven, en dan moeten wij enkel de bronsdelen ontvangen
 • Daisy van Duitsland
  De beste oppervlakte eindigt voor Kokerlager, strakkere concentriciteit, en de materiële uniformiteit van bronsringen. De goede leverancier van standaardduim en metrische kokerlagers en ringen van China.
Contactpersoon : Tiffany
Telefoonnummer : +86 18258386757
WhatsApp : +8618258386757

Grafiet ingebedde messingsring

Plaats van herkomst Gemaakt in China
Merknaam VIIPLUS
Certificering ISO9001
Modelnummer Grafietbronslagers
Min. bestelaantal Overeen te komen
Prijs Negotiable
Verpakking Details HOUTEN DE PALLET HOUTEN COMPUTER-AIDED SOFTWARE ENGINEERING VAN HET DE UITVOERkarton
Levertijd 7-25 het werkdagen
Betalingscondities T/T
Levering vermogen 7000000 Stuk/Stukken Één week
Productdetails
Merk VIIPLUS stevige Smeermiddel Duidelijke Lagers Type Rechtstreeks, Van een flens voorzien, Wasmachines
Materiaal CuZn25Al5Mn4Fe3 CuSn5Pb5Zn5 CuAl10Ni5Fe5 CuSn12 Voordelen Hoog - kwaliteit, Goede Prijs
Product Douaneontwerp Eigenschap slijtvaste koperlegeringen
De dragende Prijs van de Ringsfabriek tiffany@viiplus.com Zelfsmerende Dragende Ringsfabrikant https://www.viiplus.com/
Punt bronsgrafitado Punt bronsgrafitado
Hoog licht

De Grafietring van MPTZ

,

CuSn5Pb5Zn5 Grafiet Gestopte Ringen

,

Slijtvaste Grafiet Gestopte Ringen

Laat een bericht achter
Productomschrijving

De grafiet Ingebedde Grafietring 30*45*64/74*20, Metaal BrassBushings van de Messingsring LMF/MPTZ. Verzoek om een Citaat. Materiële Koperring met koolstoftussenvoegsels!

 

Messing Ingebedde Grafietringskoker/stevig brons koolstof-lager/Grafietbronsring

 

Het selecteren van Stop Grafiet Zelfsmerende Producten

Grafiet Ingebedde Messingsring

 

Brons die de Flens Grafietring van LMF Mptz, de Hoge Precisie die Van uitstekende kwaliteit Oilless dragen Al Oiless-Bronslager ringen

Stevige Smeermiddel Duidelijke Lagers, het Gegoten Bronsring Dragen met Grafietstoppen

De stevige ring van de devaglijdende beweging van smeermiddel duidelijke lagers gelijkaardige, Informatie over speciale deelmeetkunde is op verzoek beschikbaar.

De stevige smeermiddel duidelijke lagers worden van slijtvaste die koperlegeringen met tussenvoegsels gemaakt van stevig smeermiddel worden gemaakt

Het zelfsmerende glijdende lager is een zelfsmerend die lager van gaten van aangewezen grootte en ordelijke regeling op de oppervlakte van de metaalwrijving wordt gemaakt, en dan ingebed in de gaten met unieke zelfsmerende prestaties van het vormen van stevig smeermiddel (het stevige smeermiddelgebied is over het algemeen 22%-30% van het wrijvinggebied). Het product integreert de respectieve voordelen van metaalmatrijs en het speciale materiaal van de formulesmering, die door de beperking van de smering van de oliefilm voor algemene lagers breken. De zelfsmerende lagers zijn vooral geschikt voor het gebruik van olievrije, op hoge temperatuur, hoge lading, met lage snelheid, anti-fouling, anticorrosief, anti-radiation, evenals in water of vacuümoplossingsinfiltratie en kunnen eenvoudig smeerolie geen film onder speciale arbeidsvoorwaarden toevoegen. De producten worden wijd gebruikt op metallurgisch staal het rollen materiaal, het vullen materiaal, waterturbine, stoomturbine, instrumenten en meters, mijnbouwmateriaal, scheepsbouwmachines, textielmachines, de scheepsbouwindustrie, ruimte en navigatie en andere gebieden, maar ook voor algemene techniekmachines. Het substraat van het zelfsmerende lager zou volgens de arbeidsvoorwaarden van het lager zelf moeten worden bepaald. Zijn de algemeen gebruikte materialen messing met hoge weerstand, tinbrons, aluminiumbrons, zink - gebaseerde slijtvaste legering, enz. Het ingebedde stevige smeringsmateriaal is hoofdzakelijk grafiet en additieven. De verschillende additieven zijn geschikt voor verschillende arbeidsvoorwaarden. Volgens de arbeidsvoorwaarden van het lager zelf, door de combinatie van verschillende metaalmatrijs en ingebed stevig smeermiddel, kan het product worden gewaarborgd om aan de speciale behoeften van diverse arbeidsvoorwaarden zoals temperatuur, lading en middel te voldoen, en tegelijkertijd het stabiele en betrouwbare werk te verzekeren.

Jdb-2 is het brons ingelegde lager een soort stevig smeringsproduct met brons 6-6-3 als matrijs, ingebedde grafiet en MoS2 als stevig smeermiddel. Omdat 6-6-3 de bronsdichtheid hoger is dan hoog krachtmessing, zodat in de gelegenheid van lading op hoge temperatuur en lage, wijs op zeer slijtvast. Adviseer toepassing: het product is gebruikt in open haarden, oventoevoerkanaal, rubbermachines, lichte de industriemachines, de werktuigmachineindustrie en andere lage lading, gelegenheden op hoge temperatuur, met gemiddelde snelheid.

Technische parameters:

 

Matrijsmateriaal: CuSn6Zn6PB3

 

Grens dynamische lading: 60N/mm2

 

Basishardheid: HB80~100

 

Wrijvingcoëfficiënt μ: <0>

 

Maximum de diensttemperatuur: 350℃

 

Maximum het glijden snelheid: 2m/s

 

LMF/MPTZ grafietring