• JIAXING VIIPLUS INTERNATIO NAL TRADING CO.,LTD
  David van Canada
  Ons bedrijf voert het brons gleitlager van viiplus China in, zorgt ervoor het viiplus professionele team de inklaring altijd vlot is. Zij verstrekken een nauwkeurige classificatie van de bronsring, behandelen al administratie, hebben wij de zelfsmerende bronsringen ontvangen. Zij kijken goed uitgevoerd en de hoogte - kwaliteit.
 • JIAXING VIIPLUS INTERNATIO NAL TRADING CO.,LTD
  Valerie van Californië
  Wij voeren het brons gleitlager van China aan in onder incoterm FOB- Shanghai, soms door de Lucht. viiplus is een zeer goede brons gleitlager leverancier, zijn zij zeer professioneel en geduldig, nadat wij de nieuwe orde informeren, zullen zij fabrikant gleitlager op tijd bronzen en zullen ons het programma geven, en dan moeten wij enkel de bronsdelen ontvangen
 • JIAXING VIIPLUS INTERNATIO NAL TRADING CO.,LTD
  Daisy van Duitsland
  De beste oppervlakte eindigt voor Kokerlager, strakkere concentriciteit, en de materiële uniformiteit van bronsringen. De goede leverancier van standaardduim en metrische kokerlagers en ringen van China. https://www.bronzelube.com/
 • JIAXING VIIPLUS INTERNATIO NAL TRADING CO.,LTD
  Beverly van Florida
  „De klepringen perfectioneren, dankuwel voor uw superieure klantenservice! Staal-gesteund, PTFE gevoerde gerolde ringen is lage kosten, een product voor algemeen gebruik dat uitstekende slijtagekenmerken bij hoge ladingen en snelheden over een brede temperatuurwaaier verstrekt. Zij worden ontworpen zelfsmerend en onderhoud-vrij om te zijn.
 • JIAXING VIIPLUS INTERNATIO NAL TRADING CO.,LTD
  Michael Russo
  De verpakte bronsringen wordt geproduceerd met diamantvormige smeringsparagrafen op de binnendiameteroppervlakte die smeermiddelreservoirs verstrekken die voor de verlengde dienst toestaan.
Contactpersoon : Tiffany

Flenstype Diameter van de Olie Vrije Ring 6mm - 60mm

Plaats van herkomst Gemaakt in China
Merknaam VIIPLUS
Certificering ISO9001
Modelnummer Grafietbronslagers
Min. bestelaantal Overeen te komen
Prijs Negotiable
Verpakking Details HOUTEN DE PALLET HOUTEN COMPUTER-AIDED SOFTWARE ENGINEERING VAN HET DE UITVOERkarton
Levertijd 7-25 het werkdagen
Betalingscondities T/T
Levering vermogen 7000000 Stuk/Stukken Één week

Contacteer me voor vrije steekproeven en coupons.

whatsapp:0086 18588475571

WeChat: 0086 18588475571

Skype: sales10@aixton.com

Als u om het even welke zorg hebt, verstrekken wij de online-Help van 24 uur.

x
Productdetails
Brand VIIPLUS Type Straight,Flanged,Washers
Material Graphite,Bronze Advantages High Quality, Good Price
Place of Origin Zhejiang,China Product Custom Design
Bearing Bushing Factory Price tiffany@viiplus.com Self-lubricating Bearing Bushing Manufacturer https://www.viiplus.com/
Item bronze grafitado Graphite Plugged Bushings Purchase Oilless Bush #500 Spherical Bearing (SPS) from China, Factory Automation & metal molding parts, industrial tools and consumables.
Bush Bearings Manufacturers Suppliers Exporters plain bearings. Long, maintenance-free service, manufactures bushings in various designs and from different materials. tiffany@viiplus.com, Bushings - Configure and purchase - https://www.viiplus.com/
Hoog licht

Diameter 6mm Olie Vrije Ring

,

Flenstype Olie Vrije Ring

,

Olie Vrije Grafiet Gestopte Ringen

Laat een bericht achter
Productomschrijving

Flange Type Oil-Free Bushing, met een diameterbereik van 6 mm tot 60 mm, is een hoogwaardige lageroplossing die is ontworpen voor toepassingen waarbij smering niet haalbaar of gewenst is. Het geflensde ontwerp biedt extra stabiliteit en ondersteuning, wat zorgt voor een betrouwbare werking, zelfs onder hoge belastingen en snelheden.

De bussen zijn gemaakt van hoogwaardige materialen die een uitstekende slijtvastheid en duurzaamheid vertonen, waardoor ze geschikt zijn voor gebruik in een breed scala aan industriële toepassingen. De olievrije functie elimineert de noodzaak voor regelmatige smering, waardoor onderhoudskosten en het risico op smeringsproblemen worden verlaagd.

Met een diameterbereik van 6 mm tot 60 mm kunnen deze bussen eenvoudig worden geïntegreerd in verschillende machines en apparatuur. Of het nu gaat om een ​​kleine motor of een grote industriële machine, de Flange Type Oil-Free Bushing biedt een robuuste en betrouwbare lageroplossing die zorgt voor een soepele en efficiënte werking.

Al met al biedt de olievrije flensbus met flensontwerp en olievrije eigenschap een veelzijdige en duurzame lageroptie voor diverse industriële toepassingen waarbij smering van belang is.

 

Flenstype Olievrije bus Diameter 6mm-60mm

Generatie van lineaire lagers LMF ronde flens type olievrije bus grafietlegering koper bus binnendiameter 6mm-60mm

Materiaal Grafiet gevulde bronzen plaatbus
(LMF6)28*5/12*6*19
(LMF8)32*5/15*8*24
(LMF10)40*6/19*10*29
(LMF12)42*6/21*12*30
(LMF12-32) 42*6/21*12*32
(LMF12-35) 42*6/21*12*35
(LMF13)43*6/23*13*32
(LMF16)48*6/28*16*37
(LMF20)54*8/32*20*42
(LMF22)48*8/30*22*58
(LMF25)62*8/40*25*59
(LMF30)74*10/45*30*64
(LMF35)82*10/52*35*70
(LMF40)96*13/60*40*80
(LMF50)116*13/80*50*100
(LMF60)134*18/90*60*110
(LMF80)164*18/120*80*140
(LMF100)200*20/150*100*175


ZELFSMEERENDE METRISCHE BRONZEN LAGERS GEMAAKT. 128,60/128,64 mm ID x 137,54/137,58 mm OD x 168 mm Lange maat

 

 • Grafietbronslagers | Recht, met flens, ringen, geleidepen, geleide-uitwerper, geleidepaal, bolvormige-imperial lijnbussen (afmetingen in inches)

 

 

Olege bus, olievrije bronzen buslager

 

- Koperlegering Recht, Standaard / Dunne wand, ID F7 OD m6

Productomschrijving

Olievrije geleidebus

 
Materiaal

 • Hoogwaardig messing + grafiet

 

Grafietbronslagers zijn een substraat van koolstofstaal, bronspoeder, vezels en andere materialen. Door een speciaal proces worden zelf-smerende producten geproduceerd met de kenmerken van milieubescherming.

 

Het massief ingelegde lager bevindt zich op een messingmatrix. Een hoogwaardig vast smeermiddel ingelegd met grafiet of MoS2 vast smeermiddel. Het doorbreekt de beperking die de algemeneGrafietbrons lagershangt af van de smering van de oliefilm. Tijdens het gebruik zorgt de wrijvingshitte voor vaste smering en aswrijving, waardoor een uitstekende conditie ontstaat voor olie en poeder om samen te smeren, wat niet alleen de as beschermt tegen slijtage, maar ook de vaste smeereigenschappen eeuwig maakt. De hardheid is twee keer zo hoog als die van een gewone koperen mantel en de slijtvastheid is ook twee keer zo hoog. Momenteel is deGrafietbrons lagersHet product wordt gebruikt in continugietmachines voor de metallurgie, treinondersteuning, staalwalsapparatuur, mijnbouwmachines, schepen, gasturbines en andere toepassingen waarbij hoge temperaturen, hoge belastingen, lage snelheden en zware lasten optreden.

 

Flange Type Oil Free Bushing Diameter 6mm - 60mm

 

olielager model

 

Grafietbronslager | Hoge kwaliteit, fabrieksprijs

Carrosserieliften en bussen tegen groothandelsprijzen

 


Materiaal van grafietbronslager


-Brons met vaste smeerstof, olievrije smering

 

Kenmerken van zelf-gesmeerde grafietbronzen lagers


·Zelf-smerende lagers tot 450°​​​

·Zelf smerend
·Presteert goed inHoge belasting, lage snelheidsbewerkingen
·Bestand tegen corrosieve en vijandige omgevingen.
·Uitstekende prestaties bij gemiddelde tot hoge temperaturen (tot 600°).
·Vergelijkbaar met de meeste viskeuze smeermiddelen, oliën en vettoepassingen.

 

Vervangende 500 SPB BRONZEN LAGERS SERIE BRONZEN BUSHING afgedicht grafiet maatblad:


Beschrijving

 

Grafietbrons lager-Imperial lijn bussen (afmetingen in inches)

 

Grafietbronzen lagers zijn voorzien van een metalen achterkant en olievrije bussen van bronslegeringgrafiet.

 

Dit zijn meerlaagse composietlagers gemaakt van een speciaal gesinterd materiaal dat wordt gebruikt als glijvlakken en een staalmateriaal als steunmetaal. De gesinterde lagen zijn gemaakt van een speciale koper-nikkellegering die een gelijkmatig verspreid vast smeermiddel bevat, waarvan het hoofdbestanddeel grafiet is. Vaste smeermiddelen worden vrijgegeven aan het oppervlak van de ring als ze slijten, wat zorgt voor een lagere wrijvingscoëfficiënt tijdens de werking. Bovendien werden deze gesinterde lagen behandeld met de olie-impregnatiebehandeling.

 

Functies

 

1. Geen olietoevoerapparaat, oliegat, oliegroef
De kosten van het brandstoftoevoersysteem, de kosten van verwerking, assemblage, enzovoort, kunnen de productiekosten aanzienlijk verlagen.

 

2. Operationele kostenreductie
Verminder het gebruik van smeerolie en de onderhoudskosten van de apparatuur aanzienlijk, maar voorkom ook dat er risico's ontstaan ​​door een tekort aan olie.

 

3. Ontwerptijd verkort
Geen olie kan het ontwerp maken, de structuur is sterk vereenvoudigd, kosten worden verlaagd, ontwerptijd wordt bespaard. Bovendien kan het gebruik van zelf-smerende lagers ook de mechanische eigenschappen verbeteren en opmerkelijke resultaten met behulp van de levensduur verlengen en de betrouwbaarheid verbeteren.

 

4. Herstel en milieubescherming van smeermiddelen
Er is geen noodzaak om olie te recyclen, het is goed voor de bescherming van het milieu.

 

Gebruik notities

 

1. In het mogelijke geval maakt het ontwerp zoveel mogelijk gebruik van de standaardspecificatie;


2. Let op dat er zich geen vreemde voorwerpen in de assemblage bevinden;


3. Nadat u het glijoppervlak hebt gebruikt, vormt zich een laagje vaste smeerolie op het oppervlak met een zwart of grijszwart effect. Schrob het oppervlak niet zoals gebruikelijk.


4. Als vóór de montage smeerolie op de slijpdelen wordt aangebracht, kan dit de inloopperiode verkorten, wat bevorderlijk is voor de werking van de machine en de werking ervan;


5. Wanneer de assemblage langzaam moet worden ingedrukt, is het ten strengste verboden om te slaan, om schade aan deGrafietbrons lagersen vervorming;


6. Ontwerp, verschillende onderdelen moeten worden geselecteerd met geschikt materiaal, om de mechanische prestaties te verbeteren en de levensduur van de onderdelen te verlengen.Grafietbrons lagers;


7. Bij een hoge belasting en een heen-en-weergaande beweging wordt het gebruik van schroefbevestiging voorgesteld;


8. In zoet water, zeewater en in de zee, door gebruik te maken van roestvrij staal of oppervlakteplating.

 

Karakteristiek

 

1. Flexibel, eenvoudig en handig ontwerp met brede toepassingen


2. Functioneel bij afwezigheid van olie

3. Kostenefficiëntie


4. Uitstekende prestaties onder hoge belasting en lage snelheidsomstandigheden


5. In omstandigheden waarin het moeilijk is om hi-films te genereren, zoals heen en weer gaande bewegingen, roterende bewegingen en frequente aan-uit,Grafietbrons lagersbenadrukt de uitstekende slijtvastheid.


6. Uitstekende chemische bestendigheid en corrosiebestendigheid

 

Specificaties

 

Materiaal

Basis Brons

CuZn25Al6Fe3Mn3

SL2

Vaste grafiet smeermiddel

Dikte

 

8,2 g/cm³3

Treksterkte

 

>=755N/mm2

Anti-compacte vasthoudendheid

 

>=400~500KJ/m3

Hardheid

 

>=200HB

Maximale belastingDruk

 

100N/mm2/ 120N/mm2(500SP120)

Snelheidslimiet

 

0,5 m/s

PV-waardelimiet

 

1,65 N/mm2.Mevr

Wrijvingscoëfficient

Olie smering

0,03

Droge wrijving

0,16

Werktemperatuur

 

-50~+300°C

 

Toepassingsveld

 

·Hardware

 

·staalproductie

 

·stansmatrijs

 

·gereedschappen voor de automobielindustrie

 

·Stempelen

 

·anderen

 

Graphite Bronze Bearings worden veel gebruikt in toepassingen met hoge belasting, waar lagere wrijving en goede slijtvastheid vereist zijn en waar smering moeilijk is. Enkele voorbeelden zijn slijtplaten voor auto's, industriële robots, slijtplaten voor injectie, injectieboutbussen en zelfsmerende bussen voor bouwmachines.

 

Lagertype

 

·Geleidingsbus

·armatuur

·halve lagerbus

·Slijtplaat

·pakking

·geleidingsplaat

·Anderen

 

Aangepast ontwerp

 

Op aanvraag kunnen wij alle soorten schuifelementen leveren of produceren.

Neem contact met ons op voor meer informatie.

 

 

WIJ ZIJN EEN PROFESSIONEEL
 
FABRIKANT EN LEVERANCIER VAN ZELFSMEERLAGERS
 
VRAAG NU EEN GRATIS OFFERTE ONLINE AAN!