• JIAXING VIIPLUS INTERNATIO NAL TRADING CO.,LTD
  David van Canada
  Ons bedrijf voert het brons gleitlager van viiplus China in, zorgt ervoor het viiplus professionele team de inklaring altijd vlot is. Zij verstrekken een nauwkeurige classificatie van de bronsring, behandelen al administratie, hebben wij de zelfsmerende bronsringen ontvangen. Zij kijken goed uitgevoerd en de hoogte - kwaliteit.
 • JIAXING VIIPLUS INTERNATIO NAL TRADING CO.,LTD
  Valerie van Californië
  Wij voeren het brons gleitlager van China aan in onder incoterm FOB- Shanghai, soms door de Lucht. viiplus is een zeer goede brons gleitlager leverancier, zijn zij zeer professioneel en geduldig, nadat wij de nieuwe orde informeren, zullen zij fabrikant gleitlager op tijd bronzen en zullen ons het programma geven, en dan moeten wij enkel de bronsdelen ontvangen
 • JIAXING VIIPLUS INTERNATIO NAL TRADING CO.,LTD
  Daisy van Duitsland
  De beste oppervlakte eindigt voor Kokerlager, strakkere concentriciteit, en de materiële uniformiteit van bronsringen. De goede leverancier van standaardduim en metrische kokerlagers en ringen van China. https://www.bronzelube.com/
 • JIAXING VIIPLUS INTERNATIO NAL TRADING CO.,LTD
  Beverly van Florida
  „De klepringen perfectioneren, dankuwel voor uw superieure klantenservice! Staal-gesteund, PTFE gevoerde gerolde ringen is lage kosten, een product voor algemeen gebruik dat uitstekende slijtagekenmerken bij hoge ladingen en snelheden over een brede temperatuurwaaier verstrekt. Zij worden ontworpen zelfsmerend en onderhoud-vrij om te zijn.
 • JIAXING VIIPLUS INTERNATIO NAL TRADING CO.,LTD
  Michael Russo
  De verpakte bronsringen wordt geproduceerd met diamantvormige smeringsparagrafen op de binnendiameteroppervlakte die smeermiddelreservoirs verstrekken die voor de verlengde dienst toestaan.
Contactpersoon : Tiffany

Schokbestendigheid C86300 SAE430 Bronslagers Speciaal oliegroefontwerp ISO 4379 Standard

Place of Origin MADE IN CHINA
Merknaam VIIPLUS.COM
Model Number China Solid Bronze Bearing

Contacteer me voor vrije steekproeven en coupons.

whatsapp:0086 18588475571

WeChat: 0086 18588475571

Skype: sales10@aixton.com

Als u om het even welke zorg hebt, verstrekken wij de online-Help van 24 uur.

x
Productdetails
Mateiral C86300,SAE430 Lagers van massief brons, CuZn25Al6Fe3Mn3, CuAl10Ni5Fe5, CuSn5Pb5Zn5, CuSn7Zn4Pb7, CuS Toepassing Hoge lading, lage snelheid
Avalibility Het speciale ontwerp van de oliegroef kan worden gemaakt Schokbestendigheid Hoog
Standaard DIN 1850/ISO 4379 Model JDB
Wrijvingscoëfficiënt Laag Oorsprong China
Laat een bericht achter
Productomschrijving

Productbeschrijving:

De solide bronzen lager is ook ontworpen om zeer schokbestendig te zijn, zodat het hoge niveaus van spanning en druk kan weerstaan zonder af te breken of beschadigd te raken.Dit maakt het ideaal voor gebruik in toepassingen waar een hoog risico op inslag of schok bestaat., zoals bij zware machines of apparatuur.

Naast de hoge schokbestendigheid heeft het Solid Bronze Lager ook een lage wrijvingscoëfficiënt.wat betekent dat het vlot en efficiënt kan werken zonder overmatige warmte of slijtage te veroorzakenDit maakt het een ideale keuze voor toepassingen waar lage wrijving belangrijk is, zoals bij machines of apparatuur met hoge snelheid.

Het Solid Bronze Lageren is ook ontworpen om sterk te worden gesmeerd, met de mogelijkheid om olie of vet te gebruiken om ervoor te zorgen dat het soepel en efficiënt werkt.Dit betekent dat het kan worden gebruikt in een verscheidenheid van verschillende toepassingen, met inbegrip van industriële machines, automobiel toepassingen, en meer.

Over het algemeen is het Solid Bronze Lager een uitstekende keuze voor iedereen die op zoek is naar een hoogwaardig, duurzaam en betrouwbaar lager dat zelfs de meest veeleisende toepassingen kan weerstaan.Of u een CuAl10Ni5Fe5 lager nodig, een gunmetal centrifugal massief brons lager, of een CuSn7Zn4Pb7 gegoten brons bus, de Solid Bronze Lager zal zeker voldoen aan uw behoeften en uw verwachtingen te overtreffen.

Deze bronzen lagers, gemaakt van C86300 SAE430-legering, zijn ontworpen met een speciale oliegroeve die hun schokbestendigheid verbetert.De legering samenstelling van C86300 SAE430 biedt uitstekende sterkte, slijtvastheid en corrosiebestendigheid, waardoor het geschikt is voor een breed scala aan toepassingen.

Het speciale ontwerp van de oliegroeve zorgt voor een efficiëntere olieverdeling en -behoud, waardoor de smeerkracht van het lager wordt verbeterd en het risico op oververhitting of slijtage wordt verminderd.Dit ontwerp is cruciaal in toepassingen waar schokbelastingen of trillingen aanwezig zijn, omdat het helpt een stabiele en betrouwbare lagerprestatie te behouden.

De lagers voldoen aan de norm ISO 4379, waardoor hun kwaliteit, prestaties en compatibiliteit met andere componenten worden gewaarborgd.ISO 4379 specificeert eisen voor platte lagers van gesinterde metalen materialenDoor aan deze norm te voldoen, kunnen deze lagers gegarandeerd presteren zoals verwacht in verschillende industriële toepassingen.

Shock Resistance C86300 SAE430 Bronze Bearings Special Oil Groove Design ISO 4379 Standard

Kenmerken:

 • Naam van het product: vaste bronzen lager
 • Standaard: DIN 1850 / ISO 4379
 • Wrijvingscoëfficiënt: laag
 • Materiaal: C86300, SAE430 Solid Bronzen Lagers, CuZn25Al6Fe3Mn3, CuAl10Ni5Fe5, CuSn5Pb5Zn5, CuSn7Zn4Pb7, CuSn12 Tin Cast Bronze Sleeve Lagers
 • Model: JDB
 • Precisie: hoog
 • Hoge sterkte solide brons drager messing mouw bushing
 • Sferische vaste bronzen lagers Messingolie gesmeerde bronzen lagers
 • Nickel Aluminium Vaste Brons

Technische parameters:

Standaard DIN 1850 / ISO 4379
Glijmiddel Olie of vet
Temperatuurbereik Tot 300°C
Precisie Hoog
Langlevend Langdurig
Vergunningverlening Speciaal ontworpen oliegroeve
Toepassing Hoge lading, lage snelheid
Materiaal C86300,SAE430 Solid Bronze Lagers, CuZn25Al6Fe3Mn3, CuAl10Ni5Fe5, CuSn5Pb5Zn5, CuSn7Zn4Pb7, CuSn12 Tin Cast Bronze Sleeve Bearings Anti Wear Bronze Thrust Bearing,Geweren van massief brons met metalen boslagers voor betonpompondelenMetalen buslagers voor betonpompen
Onderhoud vereist Laag
Schokbestendigheid Hoog

Toepassingen:

Een van de meest voorkomende toepassingen van dit product is de productie van kegelbrekers.De hoog lood solide brons bushing CuSn10Pb10 Gunmetal Bearing voor kegelbreker is een essentieel onderdeel in het proces van het brekenDe schokbestendigheid is bijzonder hoog, waardoor het een ideale keuze is voor deze toepassing.

Een ander gebruiksgeval voor de Solid Bronze Bearing is in betonnen pomponderdelen.De Gun Metal Bush Bearing For Concrete Pump Parts is een betrouwbaar en duurzaam onderdeel dat essentieel is voor de prestaties van de pompHet vermogen om hoge temperaturen te weerstaan maakt het een uitstekende keuze voor gebruik in deze toepassing.

Over het algemeen is het Solid Bronze Lager van VIIPLUS.COM een veelzijdig en betrouwbaar product dat in een breed scala van scenario's kan worden gebruikt.De hoge kwaliteit van de constructie en het vermogen om extreme temperaturen te weerstaan, maken het een ideale keuze voor een reeks industriële toepassingenOf u nu een betrouwbaar onderdeel nodig heeft voor uw kegelbreker of betonnen pomp, dit product zal zeker aan uw behoeften voldoen.

Aanpassing:

Pas uw China Solid Bronze Bearing aan bij VIIPLUS.COM vandaag! Ons product is gemaakt in China met superieure kwaliteit materialen zoals C86300, SAE430 Solid Bronze Bearing, CuZn25Al6Fe3Mn3,CuAl10Ni5Fe5Onze JDB-modellen bieden een hoge schokbestendigheid en een lange levensduur.We kunnen een product maken dat past bij uw behoeften.. Kies uit opties zoals nikkel aluminium massief brons, bolvormige massief brons lager messing olie gesmeerd brons lagers, en lager CuAl10Ni5Fe5.COM voor al uw bronzen lagers.

Ondersteuning en diensten:

Onze Solid Bronze Bearing-producten bieden uitzonderlijke prestaties en betrouwbaarheid in verschillende toepassingen.Onze technische ondersteuning is beschikbaar om u te helpen met eventuele vragen of vragen over het product.We bieden ook een reeks diensten om ervoor te zorgen dat uw Solid Bronze Lager optimaal functioneert, inclusief installatieondersteuning, onderhoudsbegeleiding en reparatiediensten.Ons doel is om onze klanten te voorzien van de best mogelijke ervaring en tevredenheid met onze Solid Bronze Bearing product.

Vragen:

 • Wat is de merknaam van het product?

  De merknaam van het product is VIIPLUS.COM.

 • Wat is het modelnummer van het product?

  Het modelnummer van het product is China Solid Bronze Bearing.

 • Waar wordt het product gemaakt?

  Het product is gemaakt in China.

 • Wat is het materiaal dat in het product wordt gebruikt?

  Het product is gemaakt van massief brons.

 • Wat zijn de toepassingen van het product?

  Het product kan worden gebruikt in een verscheidenheid aan toepassingen, waaronder zware machines, automobielmotoren, landbouwapparatuur en meer.