• VIIPLUS INTERNATIONAL
  David van Canada
  Ons bedrijf voert het brons gleitlager van viiplus China in, zorgt ervoor het viiplus professionele team de inklaring altijd vlot is. Zij verstrekken een nauwkeurige classificatie van de bronsring, behandelen al administratie, hebben wij de zelfsmerende bronsringen ontvangen. Zij kijken goed uitgevoerd en de hoogte - kwaliteit.
 • VIIPLUS INTERNATIONAL
  Valerie van Californië
  Wij voeren het brons gleitlager van China aan in onder incoterm FOB- Shanghai, soms door de Lucht. viiplus is een zeer goede brons gleitlager leverancier, zijn zij zeer professioneel en geduldig, nadat wij de nieuwe orde informeren, zullen zij fabrikant gleitlager op tijd bronzen en zullen ons het programma geven, en dan moeten wij enkel de bronsdelen ontvangen
 • VIIPLUS INTERNATIONAL
  Daisy van Duitsland
  De beste oppervlakte eindigt voor Kokerlager, strakkere concentriciteit, en de materiële uniformiteit van bronsringen. De goede leverancier van standaardduim en metrische kokerlagers en ringen van China. https://www.bronzelube.com/
 • VIIPLUS INTERNATIONAL
  Beverly van Florida
  „De klepringen perfectioneren, dankuwel voor uw superieure klantenservice! Staal-gesteund, PTFE gevoerde gerolde ringen is lage kosten, een product voor algemeen gebruik dat uitstekende slijtagekenmerken bij hoge ladingen en snelheden over een brede temperatuurwaaier verstrekt. Zij worden ontworpen zelfsmerend en onderhoud-vrij om te zijn.
 • VIIPLUS INTERNATIONAL
  Michael Russo
  De verpakte bronsringen wordt geproduceerd met diamantvormige smeringsparagrafen op de binnendiameteroppervlakte die smeermiddelreservoirs verstrekken die voor de verlengde dienst toestaan.
Contactpersoon : Tiffany

Precision Solid Bronze Lagers met een speciaal olie-groefontwerp voor extreme temperaturen

Place of Origin MADE IN CHINA
Merknaam VIIPLUS.COM
Model Number China Solid Bronze Bearing

Contacteer me voor vrije steekproeven en coupons.

whatsapp:0086 18588475571

WeChat: 0086 18588475571

Skype: sales10@aixton.com

Als u om het even welke zorg hebt, verstrekken wij de online-Help van 24 uur.

x
Productdetails
Temperature Range Up To 300°C Model JDB
Orign China Precision High
Avalibility Special Oil Groove Design Can Be Made Maintenance Required Low
Lubrication Oil Or Grease Mateiral C86300,SAE430 Solid Bronze Bearing, CuZn25Al6Fe3Mn3, CuAl10Ni5Fe5, CuSn5Pb5Zn5, CuSn7Zn4Pb7, CuSn12 Tin Cast Bronze Sleeve Bearings
Laat een bericht achter
Productomschrijving

Productbeschrijving:

De Solid Bronze Bearing is een duurzaam en betrouwbaar product dat is gemaakt van hoogwaardige materialen.CuAl10Ni5Fe5Deze materialen staan bekend om hun sterkte en duurzaamheid, waardoor dit product ideaal is voor zware toepassingen.
Eén van de belangrijkste kenmerken van dit product is de geringe onderhoudsbehoefte, wat betekent dat het eenvoudig te onderhouden is en niet vaak moet worden gerepareerd of vervangen.Dit maakt het een kosteneffectieve oplossing voor bedrijven die betrouwbare lagers nodig hebben voor hun activiteiten.
De Solid Bronze Bearing staat ook bekend om zijn hoge schokbestendigheid.Deze eigenschap zorgt ervoor dat het product bestand is tegen slijtage als gevolg van zwaar gebruik, waardoor het een duurzame investering voor uw bedrijf is.
De productieprocedure wordt zorgvuldig gecontroleerd om ervoor te zorgen dat de lagers voldoen aan de hoogste kwaliteitsnormen.Dit zorgt ervoor dat de lagers precies en nauwkeurig zijn, waardoor ze geschikt zijn voor een breed scala aan toepassingen.
Het product is gemaakt van nikkel aluminium massief brons, een hoogwaardig materiaal dat bekend staat om zijn sterkte en duurzaamheid.en het kan hoge niveaus van stress en slijtage weerstaanDe nickel aluminium solide bronzen zorgt ervoor dat de lagers duurzaam en betrouwbaar zijn, waardoor ze een kosteneffectieve investering voor bedrijven zijn.
Tot slot is het Solid Bronze Lager een kwalitatief hoogwaardig product dat is gemaakt van duurzame materialen en ontworpen om te weerstaan aan zwaar gebruik.Het is een uitstekende oplossing voor bedrijven die betrouwbare lagers nodig hebben voor hun activiteiten.De nickel aluminium solide bronzen zorgt ervoor dat de lagers duurzaam en betrouwbaar zijn, waardoor ze een kosteneffectieve investering voor bedrijven zijn.

 

 

 

Kenmerken:

 • Naam van het product: vaste bronzen lager
 • Glijmiddel: olie of vet
 • Afkomst: China
 • Langlevend: Langdurig
 • Materiaal:
  • C86300,SAE430 Lagers van massief brons
  • CuZn25Al6Fe3Mn3
  • CuAl10Ni5Fe5
  • C0Sn5Pb5Zn5
  • CuSn7Zn4Pb7
  • CuSn12 Gegooide bronzen laaglagers
 • Beschikbaarheid: Speciaal ontworpen oliegroeve kan worden gemaakt

Deze hoge sterkte solide brons lager messing mouw bushing is gemaakt met lager CuAl10Ni5Fe5 en is ontworpen om langdurig te zijn.

 

Technische parameters:

Koperen buizen, ook wel koperen lagers of koperen bekleding genoemd, zijn een soort schuiflagers die meestal zijn gemaakt van koperen legeringen die bekend staan om hun uitstekende slijtvastheid,eigenschappen van zelfglijmiddelVersletenheid van koperbussen heeft meestal de volgende kenmerken:

Materiaalvoordeel: slijtagebestendige koperen busjes zijn gemaakt van hoogsterk messing (ZCuZn25Al6), een koperen legering die zink en aluminium bevat.het maken van de buizen superieur in prestaties bij lage snelheden en zware belastingen.

smeermogelijkheden: het interne ontwerp van de koperen bus bevat olie-grooves die de stroom van smeerolie effectief leiden, waardoor zelfsmeermogelijkheid wordt bereikt, wrijving en slijtage worden verminderd,en verlenging van de levensduur.

Duurzaamheid: Door de verhoogde hardheid kan de levensduur van slijtvast koperbuizen onder dezelfde omstandigheden twee keer zo lang zijn als die van gewone bronsbuizen.

Aanpassingsvermogen: slijtvast koperbuizen kunnen zich aanpassen aan verschillende werkomgevingen, waaronder zware lasten en lage snelheden.Het gebruik van de in bijlage I vermelde methode is echter beperkt tot het gebruik van de in bijlage I vermelde methode..

Aanpassingsdiensten: Fabrikanten bieden meestal aanpassingsdiensten aan.met behulp van een mechanische bewerking van oliegroeven en oliegaten aan de binnen- en buitenwanden van de bussen volgens de specifieke eisen van de klant, of verwerking volgens de tekeningen die door de klant worden verstrekt om aan specifieke toepassingsbehoeften te voldoen.

Versletenheidsbestendige koperen busjes zijn een zeer waardevol onderdeel in de industrie vanwege hun uitstekende prestaties en een breed scala aan toepassingen.Als u meer informatie nodig heeft over de technische specificaties, toepassingsgevallen of maatwerk van slijtagebestendige koperbuizen, geef meer specifieke vragen of eisen.

Technische parameter Beschrijving
Temperatuurbereik Tot 300°C
Beschikbaarheid Speciaal ontworpen oliegroeve
Toepassing Hoge lading, lage snelheid
Frictiecoëfficiënt Laag
Glijmiddel Olie of vet
Materiaal Met lood bedekte staalvaste bronzen lagers CuSn5Pb5Zn5 Gegote bronzen buizen, met hoge sterkte gedekte bronzen lagers Messing sleeve buizen, met lood bedekte staalvaste bronzen lagers CuSn5Pb5Zn5 Gegote bronzen buizen, C86300,SAE430 Lagers van massief brons, CuZn25Al6Fe3Mn3, CuAl10Ni5Fe5, CuSn7Zn4Pb7, CuSn12 Tin Cast Bronze Sleeve Bearings
Precisie Hoog
Model JDB
Schokbestendigheid Hoog
Onderhoud vereist Laag
 

Toepassingen:

De solide bronzen lagers zijn perfect voor gebruik in met olie gesmeerde messinglagers, die vaak worden gebruikt in toepassingen zoals motoren, turbines,andere machines die een hoge mate van precisie en betrouwbaarheid vereisenHet lager is ook ideaal voor gebruik in CuSn12 Tin Cast Bronze Sleeve Bearings, die worden gebruikt in toepassingen waar slijtagebestendige bronzen stuwlagers nodig zijn.het Solid Bronze Lageren is geschikt voor gebruik in gunmetal centrifugal solid bronze lagers, die worden gebruikt in toepassingen waar hoogprecisielagers vereist zijn.
Met een hoog temperatuurbereik en een uitstekende hardheid van > HB230, is het Solid Bronze Lager de ideale keuze voor een breed scala aan toepassingen, waaronder zware machines, industriële apparatuur,en andere toepassingen met een hoge precisieDe duurzaamheid en betrouwbaarheid maken het de perfecte keuze voor toepassingen waar schokbestendigheid vereist is.en zijn hoge precisie maakt het de ideale keuze voor gebruik in een breed scala van industriële toepassingen.
Als u op zoek bent naar een kwalitatief hoogwaardig, duurzaam en betrouwbaar lager voor uw volgende project, moet u niet verder kijken dan het Solid Bronze Lager van VIIPLUS.COM.Met zijn zeer nauwkeurige ontwerp, uitstekend temperatuurbereik en schokbestendigheid, is dit lager de perfecte keuze voor een breed scala van toepassingen, waaronder met olie gesmeerde messinglagers,CuSn12 Gegooide bronzen laaglagersAls je een van de beste bronzen lagers in de wereld hebt, bestel dan vandaag nog een bronzen lager en ervaar zelf het verschil.

 

Aanpassing:

Pas uw VIIPLUS.COM China Solid Bronze Lager vandaag nog aan!
Productkenmerken:

 • Merknaam: VIIPLUS.COM
 • Modelnummer: China Solid Bronze Bearing
 • Oorsprong: Gemaakt in China
 • Glijmiddel: olie of vet
 • Hardheid: > HB230
 • Onderhoudsbehoefte: laag
 • Afkomst: China
 • Materiaal: C86300, SAE430 Solid Bronzen Lagers, CuZn25Al6Fe3Mn3, CuAl10Ni5Fe5, CuSn5Pb5Zn5, CuSn7Zn4Pb7, CuSn12 Tin Cast Bronze Sleeve Lagers

Aanpassingsopties:

 • CuPb15Sn8 Solid Bronze Bearing Excentrische Bushing Bottom Shell Bushing Voor Breekmachine
 • Blokken met een oppervlakte van meer dan 10 m2
 • met een gewicht van meer dan 10 kg
 

Ondersteuning en diensten:

Onze Solid Bronze Lagers zijn ontworpen om superieure prestaties te leveren in zware industriële toepassingen.Onze technische ondersteuning team is beschikbaar om te helpen met alle vragen met betrekking tot de installatieWe bieden ook een reeks diensten aan, waaronder maatwerkbewerking en lageranalyse, om optimale prestaties en levensduur van uw lagers te garanderen.Neem contact met ons op voor meer informatie over onze technische ondersteuning en diensten.

 

Materiaal:

 

CuZn25AI5Mn4Fe3

 

Materiële chemische samenstelling
% Cu% Pb% Sn% Zn% Fe% Ni% Al% Mn%
- Min. 60.00 0.00 0.00 22.00 2.00 0.00 5.00 2.50
Max, ik ben er klaar voor. 66.00 0.20 0.20 28.00 4.00 1.00 7.50 5.00

 

Vragen:

V:Wat is de merknaam van het massieve bronzen lager?
A:De merknaam van het massieve bronzen lager is VIIPLUS.COM.
V:Wat is het modelnummer van het massief brons lager?
A:Het modelnummer van het massiefbronslager is China Solid Bronze Bearing.
V:Waar wordt het massieve bronzen lager gemaakt?
A:De massieve bronzen lagers zijn gemaakt in China.
V:Wat zijn de beschikbare maten voor het massief brons lager?
A:De massieve bronzen lagers zijn in verschillende maten verkrijgbaar.
V:Wat is de doorlooptijd voor het massief brons lager?
A:De levertijd voor het massief bronzen lager kan variëren afhankelijk van de bestelde hoeveelheid en grootte.