• JIAXING VIIPLUS INTERNATIO NAL TRADING CO.,LTD
  David van Canada
  Ons bedrijf voert het brons gleitlager van viiplus China in, zorgt ervoor het viiplus professionele team de inklaring altijd vlot is. Zij verstrekken een nauwkeurige classificatie van de bronsring, behandelen al administratie, hebben wij de zelfsmerende bronsringen ontvangen. Zij kijken goed uitgevoerd en de hoogte - kwaliteit.
 • JIAXING VIIPLUS INTERNATIO NAL TRADING CO.,LTD
  Valerie van Californië
  Wij voeren het brons gleitlager van China aan in onder incoterm FOB- Shanghai, soms door de Lucht. viiplus is een zeer goede brons gleitlager leverancier, zijn zij zeer professioneel en geduldig, nadat wij de nieuwe orde informeren, zullen zij fabrikant gleitlager op tijd bronzen en zullen ons het programma geven, en dan moeten wij enkel de bronsdelen ontvangen
 • JIAXING VIIPLUS INTERNATIO NAL TRADING CO.,LTD
  Daisy van Duitsland
  De beste oppervlakte eindigt voor Kokerlager, strakkere concentriciteit, en de materiële uniformiteit van bronsringen. De goede leverancier van standaardduim en metrische kokerlagers en ringen van China. https://www.bronzelube.com/
 • JIAXING VIIPLUS INTERNATIO NAL TRADING CO.,LTD
  Beverly van Florida
  „De klepringen perfectioneren, dankuwel voor uw superieure klantenservice! Staal-gesteund, PTFE gevoerde gerolde ringen is lage kosten, een product voor algemeen gebruik dat uitstekende slijtagekenmerken bij hoge ladingen en snelheden over een brede temperatuurwaaier verstrekt. Zij worden ontworpen zelfsmerend en onderhoud-vrij om te zijn.
 • JIAXING VIIPLUS INTERNATIO NAL TRADING CO.,LTD
  Michael Russo
  De verpakte bronsringen wordt geproduceerd met diamantvormige smeringsparagrafen op de binnendiameteroppervlakte die smeermiddelreservoirs verstrekken die voor de verlengde dienst toestaan.
Contactpersoon : Tiffany

Grafiet olievrije lager SPW JTW SBW goede chemische weerstand kraag bosjes type voor de bouw

Place of Origin MADE IN CHINA
Merknaam VIIPLUS.COM
Model Number CuZn25Al6Fe3Mn3+Graphite

Contacteer me voor vrije steekproeven en coupons.

whatsapp:0086 18588475571

WeChat: 0086 18588475571

Skype: sales10@aixton.com

Als u om het even welke zorg hebt, verstrekken wij de online-Help van 24 uur.

x
Productdetails
Code SPW, JTW, SBW Sleutelwoorden Grafietlagers zonder olie
Chemische weerstand - Goed. Type Lagers
Bush-Type Straingtring, Kraagstruiken Applciation Bouw
coëfficiënt van wrijving 0.08 naar 0.20 Zelfglijdend - Ja, dat klopt.
Laat een bericht achter
Productomschrijving

Productbeschrijving:

Onze grafietbronslagers zijn gemaakt van hoogwaardige materialen, die hun duurzaamheid en duurzaamheid garanderen.Het is een soort lager dat is ontworpen om zware lasten en hoge snelheid toepassingen te verwerkenHet basismateriaal van onze grafietbronslagers is C86300, SAE430, CuZn25Al5, dat bekend staat om zijn uitzonderlijke sterkte en corrosiebestendigheid.

Onze grafietbronslagers zijn er in twee soorten: rechte bushing en kraag bushes, beide ontworpen voor verschillende industriële toepassingen.De Straight Bushing is perfect voor toepassingen die een lager met een eenvoudig en rechtstreeks ontwerp vereisen, terwijl de Collar Bushes ideaal zijn voor toepassingen die meer complexe en aangepaste ontwerpen vereisen.

Onze grafietbronzen lagers hebben verschillende codes: SPW, JTW, SBW, die worden gebruikt om het specifieke type en de grootte van het lager te identificeren.Dit maakt het voor u gemakkelijker om het juiste lager voor uw industriële toepassing te kiezen.

Een van de unieke kenmerken van ons grafiet-bronzen lager is de grafiet-bronzen smeermiddelen, die ervoor zorgen dat het lager altijd gesmeerd is.zelfs bij hoge snelheid en hoge temperatuur toepassingenHet vermindert ook de wrijving en slijtage van het lager en verlengt daarmee de levensduur en zorgt voor een consistente prestatie.

Wij zijn trots op de kwaliteit van onze producten, en onze grafietbronslagers zijn geen uitzondering.We garanderen dat onze Grafiet Bronzen Lagers uw verwachtingen zullen overtreffen en u de beste prijs voor uw geld bieden..

Over het algemeen, als je op zoek bent naar een betrouwbare en duurzame Messing Mangan Bushing die wordt geleverd met zelf smeermiddelen en Solid Lubricants Graphite Bronze,Onze Grafiet Bronzen Lagering is de perfecte keuze voor uMet zijn uitzonderlijke prestaties en duurzaamheid is ons lager ideaal voor een breed scala aan industriële toepassingen.

Grafiet-olievrije lagers, zoals de SPW-, JTW- en SBW-reeksen, bieden uitstekende chemische weerstand en zijn ideale kraagbuizen voor bouwtoepassingen.Deze lagers zijn ontworpen om zonder smeermiddelen te werken, waardoor de onderhoudsvereisten aanzienlijk worden verminderd en de levensduur van de apparatuur wordt verlengd.Hun goede chemische weerstand zorgt ervoor dat ze bestand zijn tegen harde omgevingen en chemicaliën die vaak op bouwterreinen voorkomen, waardoor ze een betrouwbare keuze zijn voor verschillende bouwtoepassingen.

Graphite Oilless Bearing SPW JTW SBW Good Chemical Resistance Collar Bushes Type for Construction

Kenmerken:

 • Productnaam: Grafietbronzen lager
 • Chemische weerstand: Goed
 • Toepassing: hoge belasting en lage snelheid
 • Corrosiebestendigheid: hoog
 • Vorm: cilindervormig, flens
 • Zelfglijdend: Ja

Dit grafietbronzen lager is een soort aluminiumbronzen lager dat solide smeermiddelen bevat met grafietbronzen.het geschikt maken voor toepassingen met hoge belasting en lage snelheidDe cilindrische en flensvormen zorgen voor veelzijdigheid in het gebruik. Bovendien is het zelf smeerbaar, waardoor de behoefte aan frequent onderhoud wordt verminderd.

Technische parameters:

Productnaam Grafietbronzen lager
Sleutelwoorden Grafietlagers zonder olie
Zelfglijdend - Ja, dat klopt.
Vorm Cylindervormig, flens
OEM-producten - Ja, dat klopt.
Toepassing Bouw
Chemische weerstand - Goed.
Corrosiebestendigheid Hoog
Versletenheid Hoog
Bushtype Rechte struiken, kraagstruiken
Code SPW, JTW, SBW
Gerelateerde producten Aluminium bronzen lager, tin bronzen busgrafiet

Toepassingen:

De Graphite Bronze Bearing is speciaal ontworpen voor bouwdoeleinden. Het is een vaste smeermiddel grafiet bronzen bus die perfect is voor zware toepassingen.De messing mangaanbus zorgt voor een lange levensduurHet is ideaal voor gebruik in bouwmachines, zoals graafmachines, bulldozers en laadmachines.met inbegrip van mijnbouwapparatuur en landbouwmachines.

De grafietbronslagers zijn perfect voor toepassingen waarbij hoge sterkte en duurzaamheid nodig zijn.De zelfglijende eigenschap zorgt ervoor dat het soepel en stil werkt, die essentieel is op bouwplaatsen waar geluidsoverlast een probleem is.het maken van een betrouwbare oplossing voor bouwmachines.

De grafietbronzen lagers zijn ideaal voor gebruik in verschillende situaties. Ze zijn perfect voor gebruik op bouwlocaties waar zware machines worden gebruikt, omdat ze hoge belastingen kunnen weerstaan.Het is ook geschikt voor gebruik in mijnbouwapparatuurDe eigenschappen van het zelfglijmiddel maken het een populaire keuze voor landbouwmachines, omdat het de onderhoudsbehoefte vermindert.De vaste smeermiddelen grafietbrons zorgen ervoor dat het zelfs in ruwe omgevingen kan werken.

Aanpassing:

Op zoek naar een betrouwbare en hoogwaardige Grafiet Bronzen Lagers? VIIPLUS.COM biedt maatwerk product aanpassing diensten voor onze CuZn25Al6Fe3Mn3+Grafiet Tin Bronze Bushing Grafiet.

Onze grafietbronzen lagers zijn gemaakt in China en zijn zelf smeerbaar, wat betekent dat ze minimaal onderhoud vereisen.we kunnen op maat Grafiet Bronzen Lagers maken om aan uw unieke behoeften te voldoen.

Onze Tin Bronze Bushing Graphite heeft een wrijvingscoëfficiënt tussen 0,08 en 0.20Bovendien zorgt de hoge slijtvastheid voor een lange levensduur van uw machines.

Kies VIIPLUS.COM voor uw Grafiet Bronzen Lagers behoeften en ervaring superieure kwaliteit en prestaties voor uw toepassingen.

Ondersteuning en diensten:

Onze Grafiet Bronzen Lagers worden geleverd met uitzonderlijke technische ondersteuning en diensten.We bieden installatie- en onderhoudsgidsen om ervoor te zorgen dat u het meeste uit uw product haaltBovendien bieden wij test- en analysediensten aan om u te helpen de prestaties van uw lagers te bepalen.We bieden ook een reeks reparatie- en renovatie diensten om ervoor te zorgen dat uw lagers altijd in topconditie zijn..

Vragen:

V: Wat is de merknaam van de grafietbronslagers?

A: De merknaam van het grafietbronzen lager is VIIPLUS.COM.

V: Wat is het modelnummer van het grafietbronzen lager?

A: Het modelnummer van het grafietbronzen lager is CuZn25Al6Fe3Mn3+grafiet.

V: Waar wordt het grafietbronzen lager gemaakt?

A: De grafietbronslagers zijn gemaakt in China.

V: Wat zijn de afmetingen van de grafietbronslagers?

A: De afmetingen van het grafietbronzen lager variëren afhankelijk van de bestelde maat.

V: Wat zijn de voordelen van het gebruik van een grafietbronzen lager?

A: Grafietbronzen lagers hebben een hoge draagcapaciteit en uitstekende slijtvastheid.