China brons gleitlager fabrikant
Contacteer ons

Contact Persoon : Tiffany

Telefoonnummer : +86 18258386757

WhatsApp : 8618258386757

Free call
JIAXING VIIPLUS INTERNATIONAL TRADING CO.,LTD

Wij vervaardigen • Voorraad • Machining

Sterker. Door zelfsmerend lager en bronzen Gleitlager-ontwerp

Glijlagertechnologie met precisie met jarenlange ervaring als familiebedrijf.

  • JIAXING VIIPLUS INTERNATIONAL TRADING CO.,LTD
  • JIAXING VIIPLUS INTERNATIONAL TRADING CO.,LTD
  • JIAXING VIIPLUS INTERNATIONAL TRADING CO.,LTD
  • JIAXING VIIPLUS INTERNATIONAL TRADING CO.,LTD
  • JIAXING VIIPLUS INTERNATIONAL TRADING CO.,LTD
Bedrijf Details:
Grote Markt: Noord-Amerika, Zuid-Amerika, West-Europa, Oost-Europa, Midden-Oosten, Wereldwijd
Type Business: Fabrikant, Verdeler/groothandel, Importeur, Exporteur, Verkoper
Merken: Zelfsmerende Bronsringen, Brons Gleitlager Aantal werknemers: >100
Jaarlijkse omzet: 2 Million USD-2.5 Million Opgericht Jaar: 2016
Export pct: 70% - 80%
Fabrieksreis > Kwaliteitscontrole >
Inleiding

Uw beste zelfsmerende lager- en bronzen gleitlager-leverancier in China

VIIPLUS biedt u de beste zelfsmerende lager- en bronzen gleitlager-oplossing

Verzend de glijlagers vanuit China naar elke gewenste plaats, neem contact met ons op en begin met besparen op het kopen van zelfsmerende lagerkosten

Waarom Fortune 500- bedrijven voor VIIPLUS kiezen

Professionele inklaringsservice

Ons professionele team zorgt ervoor dat de zelfsmerende inklaring van de lagerbus altijd soepel verloopt. Ze bieden een nauwkeurige productclassificatie van glijlagers, verwerken al het papierwerk, de factuur, de paklijst, B / L, het land van herkomst, zijn altijd up-to-date met het Chinese douanebeleid en hebben een goede relatie met de douane in China. Bekijk onze gleitlager-producten

Professionele zelfsmerende lagersexpert

VIIPLUS biedt u zelfsmerende bronzen bussen tegen goedkope prijzen uit China.

VIIPLUS is een door China goedgekeurde vennootschap met beperkte aansprakelijkheid. Zelfsmerende lagers geleverd, gegoten brons

Lager, bus van grafietbrons

VIIPLUS zet zich in voor de productie en verkoop van stans- en spuitgietgeleideronderdelen, stansmechanisme voor het stempelen van auto's, zelfsmerende lagers, slijtvaste pad van stalen billet continu gietmachine, padafdekking en een verscheidenheid aan zelfsmerende slijtvaste materialen . In de afgelopen paar jaar van voortdurende inspanningen, is uitgegroeid tot de VIIPLUS China schimmel gids en zelfsmerende industrie een van de belangrijkste koperset van leveranciers, meer dan 80% van de producten in het buitenland in de high-end markt, het cultiveren van een goede internationale zichtbaarheid en reputatie, met vele internationaal bekende ondernemingen die een langdurig strategisch partnerschap hebben gesloten, wijst VIIPLUS tegelijkertijd op de enorme Chinese markt, hoopt op het nastreven van uitmuntendheid en een stap voor op het ondernemingsidee, biedt de veiligheid voor de algemene klanten de tevreden product en service.

VIIPLUS is een jong en energiek team, gaat gestaag vooruit met zijn unieke vitaliteit, met een volledige en volwassen mentaliteit die klaar staat om briljant te creëren met het enorme aantal klanten in binnen- en buitenland!

Geavanceerde technologie: met zandgieten, centrifugaal gieten, metaalgieten, investeringsgieten en andere gietprocessen, volgens klantvereisten, volgens het werkstukmateriaal en procesvereisten om het meest geschikte gietproces te kiezen, goede service aan klanten. Het bedrijf heeft een gedegen en wetenschappelijk kwaliteitsmanagementsysteem; Het heeft een perfect kwaliteitscontrolesysteem voor het testen van componenten en het testen van mechanische eigenschappen. Productieproces: gieten van zand, gieten van metalen vormen, centrifugaal gieten.

Elk probleem dat u nodig heeft om de zelfsmerende lagers uit China te verzenden, kunnen wij helpen!

Importeer de zelfsmerende lagers, verzend zelfsmerende lagerbussen van viiplus in China naar wereldwijd

We bieden een zeer concurrerende prijs voor alle zelfsmerende lagers die u bij VIIPLUS China heeft gekocht. Je krijgt ze veilig en op tijd. Bovendien bieden we een productpaklijst voor alle details en inklaringsdocumenten.

VIIPLUS biedt u de beste zelfsmerende bronzen busoplossing uit China

VIIPLUS heeft als een van haar strategische doelstellingen om zich aan te passen aan de behoeften van haar klanten, door een flexibele productie aan te bieden om zowel enkele eenheden als series binnen strakke deadlines te leveren.

24/7 online ondersteuning en gratis offerte

Ons team is 24/7 online om u de beste ondersteuning te bieden. Vraag een gratis offerte aan voor uw zelfsmerende lagerdelen of stel uw vragen.

Concurrerend tarief

Uw beste zelfsmerende lagers, bieden een redelijk tarief

VIIPLUS blijft de lijn vasthouden aan zelfsmerende bronzen busprijzen in het licht van tariefontwikkelingen

Fabrikant van bronzen onderdelen

Standaard gevulde busmaat, VIIPLUS is een fabrikant van bronzen bussen en zelfsmerende bronzen onderdelen volgens aangepast formaat. Zelfsmerende lagers en bussen Productcategorieën, specifiek productaanbod, specificaties van bronzen bussen, toleranties en speciale toepassingen. Neem contact met ons op Standaardbronslegeringen: C86300 C93200 C95400 grafietbussen.

Krijg nu een betere offerte

Glijlagers ervaren het verschil.

Uitrusting: Door de kwaliteit van onze voorraad en deze productiecapaciteit bieden wij de beste levertijden op de markt.

Machines voor continu gieten

Centrifugale gietmachines

Automatische vormmachine

Automatische aanschuinmachine

Laagdiktemeter

3 punten Id-testen

Metallografisch testen

Testen van chemische elementen

Hardheidstesten

Uw online bron voor bronzen bussen / zelfsmerende lagers - busbussen, flenzen, ringen.

Zakelijke zaken van VIIPLUS: standaardonderdelen voor auto-matrijzen, stempelmechanisme voor auto-stempelen, stempel- en spuitgietgeleideronderdelen, zelfsmerende lagers, stalen staaf continu gieten machine slijtvaste pad / pad-afdekking en een verscheidenheid aan zelfsmerende slijtvaste materialen

Bedrijfsgeest van VIIPLUS: respect voor het individu, vooruitgang boeken; Eenheid en samenwerking, moed en verantwoordelijkheid; Bekwaam, uitstekend werk; Ga de toekomst tegemoet en streef naar de toekomst

Bedrijfsdoelen van VIIPLUS: de beste producten ontwikkelen, het beste merk creëren; Managementinnovatie, technologie-innovatie, productinnovatie, service-innovatie; Om een ​​eersteklas onderneming met internationaal concurrentievermogen te creëren; Bouw een groene veilige onderneming, creëer de grootste waarde voor de samenleving.

VIIPLUS wil een pionier in de branche creëren, streeft naar het welzijn van alle werknemers en wordt geleid door een harmonieuze ontwikkeling.

Geschiedenis

De professionele Fabrikant van China van van de Precisievorm en Matrijs Componenten

Beëindigen - van het gebruikersring en Onderhoud Professionele Glijdende Lagers

Wij maken componentry in complexe hulpmiddelen en speciale machines gebruikt. Met de enorme omvang van het waaier standaarddeel en de capaciteit om de ringsdelen van het douanebrons te maken ook, kunnen wij om het even welke speciale grootte of configuratie over het algemeen aanpassen een klant zou kunnen hebben. Wij zijn gekend voor onze uitstekende klantenservice.

bronze bearing Company Profiel

 

U verkrijgt beter inzicht van de zelfsmerende ontwerpen van bronsdelen, selectie, installatie, ontruiming, het plaatsen en milieufactoren die de prestaties van ringslagers beïnvloeden. De de Lagersfabrikant van de origineel Materiaalring, wordt de Dragende Deskundige bij Uw Company.Understand de grondbeginselen van hoe zij werken en wat u moet doen het maximum duidelijke dragende leven verzekeren. Bezoek onze zelfsmerende begonnen te worden lagersproducten.
 
 

 

 

Dienst

24/7 Onlineondersteuning

VIIPLUS moet altijd hier uw zaken steunen.

Concurrerende Prijs

Breng de betere zelfsmerende tarieven van de lagersprijs ertoe om uw kosten te drukken. Bovendien, zullen wij de produktenclassificatie van ringslagers, en inklaring verstrekken.

Brandkast & op tijd Levering

Verlaat uw zelfsmerende lagersgoederen en laat VIIPLUS-handvat de rest.
 
Wij verstrekken zeer concurrerende prijzentarieven voor alle goederen van ringslagers u van viiplua van China kocht. U zult hen brandkast en op tijd krijgen.
 
Wij hebben een goede verhouding met vele scheepvaartmaatschappijen en luchtvaartlijnen daarom kunnen wij de beste prijzen en de stabiele ruimte van hen krijgen. Wij zullen online 24/7 zijn om u te steunen.
 

Wij zijn uw betrouwbare partner voor de productie van de duidelijke lagers van uitstekende kwaliteit, droge glijdende lagers en de zelfsmerende ontwerpen van bronsringen. Als traditionele oilless lagersfabrikant verlenen wij high-precision oplossingen en uitvoerige steun voor diverse industriële toepassingen en leveren belangrijke fabrikanten van turbines, versnellingsbakken, compressoren, pompen en turbomachinery.

Viiplus biedt geïntegreerde productie, van de zelf-luricating lagersmaterialen en het afgietsel, aan de definitieve delen van de bronsring aan.

Ons Team

Word lid van een team dat een verschil maakt. Wij hebben een grote selectie van duidelijke en van een flens voorzien lagers voor diverse toepassingen. Met voorraadringen maakt de afmetingen in ons pakhuis van China en onze korte levertijden en goede logistiek tot ons een efficiënte en betrouwbare partner.

Contacteer ons en Beginbesparing op Uw Kosten van Bronsgleitlager

Krijg Beter Citaat

 

  • David van Canada

  • Valerie van Californië

Neem contact op met ons

Ga Uw Bericht in