over ons

JIAXING VIIPLUS INTERNATIONAL TRADING CO.,LTD
JIAXING VIIPLUS INTERNATIONAL TRADING CO.,LTD
JIAXING VIIPLUS INTERNATIONAL TRADING CO.,LTD
JIAXING VIIPLUS INTERNATIONAL TRADING CO.,LTD
1 2 3 4

JIAXING VIIPLUS INTERNATIONAL TRADING CO.,LTD

 • Internationale precisie Industriële Glijdende Lagers VIIPLUS: Leverancier voor Duidelijke Lagers en Fabrikant van Gegoten Bronsringen.

 • VIIPLUS internationale aanbiedingen een onvergelijkelijke waaier van zelfsmerende lagers en de gegoten delen van bronsringen voor alle oplossingen over alle industrieën

 • WIJ VERVAARDIGEN STRUIKEN•VOORRAAD • De GLIJDENDE LAGERS ONTWERPEN het Duidelijk Dragend Techniek Raadplegen en Ontwerp

 • Koker Ring & het Glijden Dragende Selecteursgids Duidelijke Lagers, Zelfsmerend Ringen & Metaalpolymeer die Kleine Voetafdruk ringen. Grote resultaten.

Krijgen brons gleitlager & Polymeer Duidelijke Lagers Nu!

Klik hier om een offerte aan te vragen

Grote Markt

 • Noord-Amerika
 • West-Europa
 • Midden-Oosten
 • Wereldwijd

Type Business

 • Fabrikant
 • Exporteur

Andere details

 • Merken : VIIPLUS DE RINGEN VAN DE BRONSkoker, ZELFSMEREND LAGER
 • Aantal werknemers : >100
 • Jaarlijkse omzet : 2 Million USD-2.5 Million
 • Opgericht Jaar : 2016
 • Export pct : 70% - 80%

MEDIA EN DUIDELIJKE LAGERS & BRONZESLEEVE-RINGEN DIE ROLLING

FABRIKANT VAN ZELFSMERENDE RING EN GEGOTEN BRONSlagers IN DE STANDAARDgrootte VAN KOKERstruiken.
VIIPLUS DE ZELFSMERENDE LAGERS HEEFT DE BELANGRIJKE BINNENLANDSE PRODUCENT VAN ZELFSMEREND LAGER & GEGOTEN DE LEGERINGSproducten VAN DE KOPERring IN CHINA.VIIPLUS IN DE PRODUCTIE VAN KWALITEIT-BEWERKTE DE LAGERS VAN HET AFGIETSELSbrons SLDING EN VAN METAALringen PRODUCTEN UITGEBLONKEN. TERWIJL, WIJ EEN REPUTATIE VOOR DE EISEN VAN DE VERGADERINGSklant TEN AANZIEN VAN BETROUWBAARHEID, BESCHIKBAARHEID EN WAARDE HEBBEN VERDIEND.

HET LOODVRIJE KOKERringen STANDAARD-OPGESLAGEN STAAL BRONST RINGEN

VIIPLUS de grootte en de duimgroottering van het leveranciers standaardproduct in onze installatie van China. Elk de kokerring van de voorraadgrootte & lagersproduct in ons pakhuis zijn beschikbaar voor directe verzending. Wij controleren constant onze standaard-opgeslagen inventarisopties en productieprocessen om ervoor te zorgen dat wij de leverancier van keus voor onze klanten blijven. Zou u van de gegevens over het Gewicht van het Ringsproduct en de Goedkope prijs houden? U kunt met ons online contacteren.

HOOGST PROFESSIONEEL TEAM VOOR GRAFIET GESTOPTE BRONSringen & LAGERS

Zelfsmerende Lager & van het Ringenproduct categorieën, specifiek productdienstenaanbod, de legeringsspecificaties van de bronsring, tolerantie en speciale toepassingen. Contacteer ons.

 

Standaard-opgeslagen Bronslegeringen: C86300c93200 C95400 GRAFIETringen

LOODVRIJE KOKERringen
VIIPLUS biedt een brede waaier van de loodvrije ringen van het vervangingsbrons & Zelfsmerende Lagers aan. Binnen onze loodvrije vervangingsstruiken, wordt het lood vervangen door andere elementen, maar de producten bieden nog uitzonderlijke gladheid, strakheid, slijtage, sterkte, hardheid en bewerkbaarheid aan.

INDUSTRIE

LAGERS EN COMPONMENTS

ONZE HOOFDproducten: GEGOTEN BRONS MET GRAFIETstop, METAAL ZELFSMERENDE LAGERS, RING, RINGEN, DUIDELIJK LAGER, PLASTIC LAGERS, HRUST-LAGER.

WAT DE V.S. VERSCHILLEND MAAKT

VIIPLUS IS EEN TECHNIEKbedrijf die ZELFSMEREND LAGERS TECHNISCH MATERIAAL VERSTREKKEN EN DE GEBOUWDE OPLOSSINGEN IN DIVERSE SECTOREN ZOALS WATER, AFVALWATER, INDUSTRIEEL EN OLIE & GAS FIELDS.VIIPLUS LEVERT KWALITEITSproducten DIE MET DE EMINENTE DIENST WORDEN GECOMBINEERD. WIJ ZIJN GEËNGAGEERD AAN HET NIEUWE KRACHT GEVEN VAN ONZE BINNENLANDS EN INTERNATIONAAL VENNOOTSCHAP-MET EEN HARTSTOCHT VOOR KWALITEIT EN HET HERSTELLEN VAN KLANT DEDICATION.VIIPLUS BIEDT ZELFSMERENDE LAGERS AAN. VIND ZELFSMERENDE DRAGENDE OPLOSSINGEN VOOR VOOR AL GLOBALE INDUSTRIE; KLEPPENindustrie; ROESTVRIJ STAALlagers.

WAAROM PARTNER MET DE V.S.?

ZELFSMERENDE & ONDERHOUD-VRIJE GLIJDENDE LAGERS

POMPEN ZELFSMERENDE LAGERS - DE RINGEN VAN HET KLEPPENstaal - VERSNELLINGSBAKKENstruiken - HET METAALring VAN DE VLOEIBARE MACHTSaandrijving

BRACHT ANDERE VAN DE RINGSproducten VAN VIIPLUS OILLESS GLIJDENDE ZELFSMERENDE DE LAGERS PROFESSIONELE LEVERANCIER MET ELKAAR IN VERBAND

 

 

 

 

 

 

 

 

 
Contactgegevens