China brons gleitlager fabrikant
Contacteer ons

Contact Persoon : Tiffany

Telefoonnummer : +86 18258386757

WhatsApp : +8618258386757

Free call
lopende band
  • Gegoten Bronslagers
  • bronsring het smeren
  • Zelfsmerende bronslagers
  • bimetaallagers
  • hydraumatic ringslagers

Uw Eerste Bushing Bearings Company

Als professionele zelfsmerende leverancier van bronsringen, hebben wij onze eigen van de ringsontwerp & verzending afdeling, zodat hebben wij groot voordeel over prijs en levertijd.

 

Productie

VIIPLUS heeft de recentste generatie in productiemiddelen (draaibanken, machinaal bewerkende centra, molens enz.) naast het modernste verificatie en controlemateriaal. Ook hebben wij strikte controle op de productverschijning.

 

Fabrikant van Zelfsmerende Bronslagers

 

Wij bieden snel keerpunt zelfs voor grote volumeorden aan. een fabrikant van bronsringen en zelfsmerende lagers volgens de tekening van de klant. Wij vervaardigen Bronslagers, Messingsring Met grote trekspanning, de Ring van het Aluminiumbrons, Gestopte Grafietlagers.

JIAXING VIIPLUS INTERNATIONAL TRADING CO.,LTD

 

Productiecapaciteit

 

HET STANDAARD CENTRIFUGAALafgietsel VAN DE VOORRAADgrootte

 

Krijg Beste Incoterms voor Uw het Invoeren Zelfsmerende Lagers van China

 

De controle adviseert Beste Incoterms voor Uw Zaken

Kiezen van juiste Incoterms is zeer belangrijk wanneer het invoeren van zelfsmerende bronsringen van China.

„Wat hun het best Geadviseerde Incoterms voor Klanten“ is

Controleer ons het Door:sturen afdelings deskundig antwoord en de uiteinden over hoe te om beste incoterms voor uw zaken te kiezen, genieten van lerend…

 

 

 

Krijg een vrij Citaat!

 

Wij adviseren:


Word altijd citaten van leveranciers met FOB, en me maak niet over incoterms ongerust tot u eigenlijk een orde voor uw seld-smeert lagersdelen plaatst. Zodra het tijd is om de orde te plaatsen, is hier wat u zou moeten doen…

FOB = Uw gaan-aan incoterm. De leverancier betaalt voor en behandelt omhoog het product tot de gespecificeerde haven, waar uw vrachtvervoerder dan overneemt. Uw leverancier kan goederen en duidelijke lokale douane goedkoper & plaatselijk vervoeren sneller dan u kunt (zo FOB, gebruiken EXW)

CIF = Uw gaan-aan incoterm voor hoog-vertrouwensleveranciers. De leverancier betaalt omhoog voor alles tot het aan mijn lokale haven heeft geleverd, waar mijn vrachtvervoerder overneemt. U kunt een lokaal bedrijf inhuren om het product te krijgen & het af te zetten op uw gewenst adres goedkoper & sneller dan een buitenlandse leverancier kon (zo CIF, gebruiken DDP).

Begin altijd FOB met, en schakel slechts over op CIF met een leverancier u werkelijk en orde van vaak op vertrouwt.

Er is geen waarborg u niet massaal met CIF wordt overbelast, zodat is het belangrijk u vertrouwt op uw leverancier (en vergelijk van tijd tot tijd citaten).

OEM / ODM

Productie

VIIPLUS heeft de recentste generatie in productiemiddelen (draaibanken, machinaal bewerkende centra, molens enz.) naast het modernste verificatie en controlemateriaal. Ook hebben wij strikte controle op de productverschijning.

De de Lagersdienst van het douanebrons

Naar maat gemaakte oplossingen en speciale die ontwerpen op uw individuele vereisten worden gebaseerd

VIIPLUS heeft de recentste generatie in productiemiddelen (draaibanken, machinaal bewerkende centra, molens enz.) naast het modernste verificatie en controlemateriaal.
OEM Glijdende Brons Dragende Leveranciers: De douaneringen, worden vandaag Uw Douanecitaat! Snelle Ontwerp & Productie van Douaneringen van VIIPLUS. Metrisch, Duim & Standaardgrootte.

Wij vervaardigen de volledige waaier in bronsringen en zelfsmerende bronslagers.

R & D

VIIPLUS kan de oplossing van het zelfsmerende die ontwerp verstrekken van bronsringen op klantenvereiste wordt gebaseerd.

 

De deskundigheid, de Ervaring en de innovatieve glijdende lagers technolog, onze R&D-capaciteiten voldoen aan de eis van de klant. De hoge niveaus van het techniekmateriaal laten toe om u van de perfecte resultaten te voorzien.

 

Fabrikant van zelfsmerende lagers & brons oilless delen


VIIPLUS is een fabrikant van zelf-bronsringen en messingslagers met grote trekspanning wat over de cursus van zijn geschiedenis verschillende productietechnologieën zoals verticaal afgietsel, horizontaal afgietsel en centrifugaalafgietsel heeft opgenomen.

Het verstrekken van ontwerpvrijheid voor efficiëntere tribological oppervlakteoplossingen.

 

  • Compacter ontwerp
  • Minder complexe systeemassemblage
  • Verminderd gewicht
  • Verhoogde oppervlakteduurzaamheid
 
Neem contact op met ons

Ga Uw Bericht in