Thuis

JIAXING VIIPLUS INTERNATIONAL TRADING CO.,LTD kwaliteitscontrole

Certificaat
China JIAXING VIIPLUS INTERNATIONAL TRADING CO.,LTD certificaten
China JIAXING VIIPLUS INTERNATIONAL TRADING CO.,LTD certificaten
Klantenoverzichten
Ons bedrijf voert het brons gleitlager van viiplus China in, zorgt ervoor het viiplus professionele team de inklaring altijd vlot is. Zij verstrekken een nauwkeurige classificatie van de bronsring, behandelen al administratie, hebben wij de zelfsmerende bronsringen ontvangen. Zij kijken goed uitgevoerd en de hoogte - kwaliteit.

—— David van Canada

Wij voeren het brons gleitlager van China aan in onder incoterm FOB- Shanghai, soms door de Lucht. viiplus is een zeer goede brons gleitlager leverancier, zijn zij zeer professioneel en geduldig, nadat wij de nieuwe orde informeren, zullen zij fabrikant gleitlager op tijd bronzen en zullen ons het programma geven, en dan moeten wij enkel de bronsdelen ontvangen

—— Valerie van Californië

De beste oppervlakte eindigt voor Kokerlager, strakkere concentriciteit, en de materiële uniformiteit van bronsringen. De goede leverancier van standaardduim en metrische kokerlagers en ringen van China.

—— Daisy van Duitsland

„De klepringen perfectioneren, dankuwel voor uw superieure klantenservice! Staal-gesteund, PTFE gevoerde gerolde ringen is lage kosten, een product voor algemeen gebruik dat uitstekende slijtagekenmerken bij hoge ladingen en snelheden over een brede temperatuurwaaier verstrekt. Zij worden ontworpen zelfsmerend en onderhoud-vrij om te zijn.

—— Beverly van Florida

De verpakte bronsringen wordt geproduceerd met diamantvormige smeringsparagrafen op de binnendiameteroppervlakte die smeermiddelreservoirs verstrekken die voor de verlengde dienst toestaan.

—— Michael Russo

Ik ben online Chatten Nu
Profiel QC
CERTIFICATEN

Onze Ringen hebben Vele Certificaten overgegaan.

Zelfsmerende Lagersproductie en Kwaliteitscontrole

QC Profiel
De fabrikanten zijn zeer ervaren voor zelf-lubricaing bronslagers en de bronsringen & de glijdende lagers naar vele landen, vooral in de V.S. reeds uitgevoerd, Europees als Italië, Duitsland, Midden-Oosten zoals de V.A.E, en de Afrikaanse landen van Sonth.

 

Als belangrijke mechanische component, heeft viiplus zich op de brede toepassing van glijdende lagers in de hydraulische industrie, de klepindustrie, bouwmachines, mijnbouw, bouwmachines, graafwerktuig, als deskundigen van een hoge precisie glijdende component geconcentreerd. De introductie van nieuwe technologieën in productie en oppervlaktebehandeling, innovatief ontwikkelingswerk en duidelijke klantenrichtlijn heeft viiplus één van de belangrijke leveranciers van metaal duidelijke lagers en metaalpolymeerlagers in China gemaakt. De huidige waaier van brons gleitlager producten omvat verkoopbare producten in een verscheidenheid van specificaties. De productportefeuille behandelt dragende die shells, ringen en duwringen van staal, brons en messings de stevige metaal of samenstellingen van het staalpolymeer wordt gemaakt. De materialen en de assortimenten omvatten ook staal - polymeer samengestelde duidelijke lagers voor laag - onderhoud en onderhoud-vrije toepassingen. Vandaag, draagt viiplus een groot aantal brons gleitlager lagers van uitstekende kwaliteit tot de moderne industrie bij, die het vlotte runnen van al beweging over alle instellingen verzekeren. Robuuste processen in productie gebruik geavanceerd die het meten en het testen materiaal door hoogst bekwaam personeel in werking wordt gesteld. Deze zijn essentieel voor de hoogte - kwaliteit van de producten van bronsgleitlager, en daarom voor maximumklantentevredenheid. En de regelmatige, gerichte verder opleiding bij alle plaatsen is een factor in stijgende werknemerstevredenheid, waarbij de fundamenten voor bedrijfssucces op lange termijn worden gelegd.

Contacteer ons en Beginbesparing op uw het kopen Kosten van brons gleitlager delen

Krijg Beter Citaat


bronze bushing manufacturer

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Het glijden Dragende Kwaliteit en Voorbeeldige Variaties

Faciliteit en productie


Onze productie wordt ontworpen om uit te voeren zowel gestandaardiseerd en speciaal aanpast glijdende lagers. De ringslagers gaan door diverse die productie en het eindigen stappen, die aan de norm van kwaliteitsborging voldoen volgens de kwaliteitsnorm van ISO wordt getest 9001. Wij ondernemen het machinaal bewerken van het volledige lager volgens tekeningen. Naast onze eigen gieterij, gebruiken wij moderne CNC, het draaien en malenmachines. U bent welkom om een benoeming met ons te doen om uw eigen indruk van onze productiefaciliteit te krijgen.pas glijdende lagers aan

Superieure Kwaliteitslagers, Opgeheven Normen.

 

Het Materiaal zelf-Lubearing om aan Uw Hoge Norm in Kwaliteit en van Traceability.Sliding Dragende Ringenleverancier te voldoen, wordt vandaag Uw Douanecitaat! De standaard-opgeslagen Verzekering van de Lagerskwaliteit Control.Quality, om de eisen van onze klant te vervullen.

 

viiplus biedt een breed assortiment van metaal-polymeer ring, stevige bronslagers evenals ringsblokken en duwplaten, spleet ptfe struiken, pom lagers, metaal seeve struiken en bimetaallagers en assemblage aan. Onze portefeuille van superieure producten biedt beter energierendement, gedrukt lawaai, en lagere assemblage en materiële kosten naast grotere prestaties en milieuvoordelen aan. De klanten kunnen zich op onze uitvoerige steun van ontwerp aan levering baseren, die van de kortste productietijden van een aantal van de industrie profiteert.

 

Speciale Oplossingen

 
Waar er geen standaardoplossing van de brons gleitlager grootte is, worden wij gebruikt.

JIAXING VIIPLUS INTERNATIONAL TRADING CO.,LTD kwaliteitscontrole 2

 

Het ononderbroken afgietsel of de centrifugaal het gieten Kwaliteit de organisatie werken als geheel onder de meest veeleisende die kwaliteitsprocedures, door Kwaliteitsborging worden verklaard, de eisen van onze cliënt te vervullen.

 

De klanten baseren zich over de hele wereld op duidelijke die lagers in China worden gemaakt.

onze duidelijke lagers zijn gebruikt in machines op alle continenten.

Als volledige provider voor duidelijke lagers, bieden wij een adequate oplossing aan elk probleem aan.

Onze snelheid, hoge flexibiliteit en constant hoog - kwaliteitsbrons gleitlager

in elk productieproces.

 

Het creëren van de Eigenschap

 

„Behandel veeleisend klanten oprecht, overweeg bedrijfreputatie en hang van hoogte af - de kwaliteit om het succes“ te winnen is het beheersidee van de fabrikanten. Zij hopen oprecht om zich met iedereen te ontwikkelen en samen te werken, en vestigen verrichtingsrelaties op lange termijn en stabiele definitief met elkaar. Stem in oprecht met de aanwezigheid van de oude en nieuwe klanten.

Geëindigd - producten
VIIPLUS oplossing voor de vervaardiging van gebeëindigde bronsdelen en zelfsmerend die brons op de tekeningen van onze cliënten worden gebaseerd.UITSTEKENDE KWALITEIT

 

 

 

 
 

 

 
 
 
Certificaten
 • China JIAXING VIIPLUS INTERNATIONAL TRADING CO.,LTD certificaten

  Standaard:DIN 1494 / ISO 3547 Standard Sliding Bearing

  Aantal:sliding bearing and bushing technology

  Uitgiftedatum:2013-10-18

  Vervaldatum:2023-10-18

  Scope / Range:VIIPLUC offers an extensive range of sliding bearings to fulfil your needs!

  Uitgegeven door:CHINA China In Fabrication And Stamping Solutions | Bronze Bushings & Plate

 • China JIAXING VIIPLUS INTERNATIONAL TRADING CO.,LTD certificaten

  Standaard:Self-lubricating Bearings Quality Control

  Aantal:VIIPLUS Sliding Bearing Facility

  Uitgiftedatum:2017-07-26

  Vervaldatum:2027-08-26

  Scope / Range:Customized Solutions ,Special Plain Bearings ,Steel Bearings ,Composite Bushings ,Bronze Plain Bearings

  Uitgegeven door:CHINA BRONZE BUSHING SLEEVE, BEARINGS STOCK. C93200 BEARING BRONZE BUSHING, C95400 ALUMINUM BRONZE PLATE,C86300 GRAPHITE BRONZE BUSHING

Contactgegevens
JIAXING VIIPLUS INTERNATIONAL TRADING CO.,LTD

Contactpersoon: Miss. Tiffany

Tel.: +86 18258386757

Fax: 86-573-84499352

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)