China brons gleitlager fabrikant
Contacteer ons

Contact Persoon : Tiffany

Telefoonnummer : +86 18258386757

WhatsApp : +8618258386757

Free call

Hydraulische componenten die koker dragen

March 30, 2020

bedrijfscases over Hydraulische componenten die koker dragen

 

De hydraulische systemen zijn geschikt voor hydraulische systemen hoofdzakelijk wegens hun moeilijkheden van de systeemdemontage en onderhoud-vrije vereisten die voor hun systeemkenmerken belangrijk zijn.

 

Hoge verbinding, wrijving bestand dragende koker


 Het is een nieuw die soort materiaal op basis van het Hydraulische die lager van vsb-1p wordt ontworpen met het het werk principe van oliecilinder en schokbreker wordt gecombineerd. Het is slijtage-zichverzet tegen op de voorwaarde van geen olie. Naast de voordelen van vsb-1p, is het product vooral geschikt voor de gelegenheid van het vergelden van frequente grote tendenskracht. Zijn prestaties zijn gelijkaardig aan dat van buitenlandse DP4. Momenteel, vervangt dit product vsb-1p-geleidelijk aan product, dat voor auto, motorfietsschokbreker en diverse hydraulische cilinders en andere gebieden geschikt is.

 

Dragende toepassing

 


  Hydraulische componenten en kleppen: toestelpompen, duikerspompen, vinpompen, kogelkleppen, vleugelkleppen, cilinders, cilinders en andere hydraulische componenten;

 

Chemische eigenschappen
Het oppervlaktepolymeer van Hydraulische dragende koker vsb-2 is bestand tegen chemische corrosie, zodat hangt zijn corrosieweerstand hoofdzakelijk van de staalrug af en

buitenkant electrodeposit. Het koper of de vertinning op staal achteroppervlakte kan atmosferische corrosie effectief verhinderen; Als het werken in corrosief middel, kan de staalrug worden gegalvaniseerd, enz.

 

 

 

 

 

 

De belangrijkste factoren die het dragende kokerleven beïnvloeden
1) de invloed van PV waarde, die een efficiënte te bepalen indicator is

het slijtageleven van chb-1.If-het levensuitbreiding wordt vereist, moet de PV waarde worden verminderd.
2) de invloed van omgevingstemperatuur. Hoger de omgevingstemperatuur,

korter de levensduur van chb-1.3) het effect van dubbele delen
De levensduur van chb-1 lager kan beduidend worden verbeterd wanneer het dubbele deel

keurt legeringsstaal of harde chromium geplateerde schacht, en de oppervlakteruwheid goed

Ra=0.4~0.63 waaier. Naast de standaarddieproducten in de catalogus worden getoond

de niet genormaliseerde producten kunnen op klantenverzoek worden verstrekt of worden bevolen.

 

Werkende kenmerken van hydraulisch lager


 

 

Fase 1 wordt het mengsel van de oppervlaktelaag PTFE overgebracht naar de dubbele oppervlakte om de kuilen in de dubbele oppervlakte te vullen en de overdrachtfilm te vormen.
Fase 2 na het lopen, de wrijving wordt de wrijving tussen PTFE, is de wrijvingcoëfficiënt laag en stabiel, en het slijtagetarief van het materiaal is laag en stabiel
Fase 3 de consumptie van PTFE-smeermiddel in de poriën van de poreuze laag maakt het onmogelijk om genoeg smeermiddel tussen de wrijvinginterfaces te verkrijgen. Met slechte smering tussen wrijvingoppervlakten, snel toe neemt de wrijvingcoëfficiënt, en het slijtagetarief van het materiaal versnelt, tot 70% van het brons wordt blootgesteld, het hydraulische dragende leven is snel dicht aan het eind.


 

 

Neem contact op met ons

Ga Uw Bericht in