China brons gleitlager fabrikant
Contacteer ons

Contact Persoon : Tiffany

Telefoonnummer : +86 18258386757

WhatsApp : 8618258386757

Free call

De zelfsmerende Fabrikant van Bronslagers

March 13, 2020

bedrijfscases over De zelfsmerende Fabrikant van Bronslagers
Zelfsmerende bronzen lagers Fabrikant gemaakt in China

Lagervormen verkrijgbaar in standaardafmetingen • Cilindrische bussen • Glijplaten • Flensbussen • Drukringen • Flensring

Na jaren van onderzoek heeft VIIPLUS een aantal uitstekend presterende olievrije lagers, bimetaallagers met hoge belasting, lage temperatuur en hoge temperatuurbestendigheid en een lange levensduur geïntroduceerd.

Gebruikt voor het inleggen van gietbronslagers voor lage slijtage en wrijving, kan ingelegd grafiet worden gebruikt voor temperaturen boven 250 ° C.

Onze dunwandige bus met lage wrijving biedt een breder scala aan belastingen en verbeterde prestaties, en er zijn nog veel meer kwaliteitsproducten te ontdekken.

VIIPLUS doet er alles aan om het milieu te beschermen, vervuiling waar mogelijk te voorkomen en afval te verminderen door recycling. Wij houden ons altijd aan de productie van producten in overeenstemming met milieunormen, zoals de eu-sloopvoertuigen en de richtlijn gevaarlijke stoffen loodvrije glijlagerserie. We hebben ook een reeks milieuvriendelijke lagers ontwikkeld, speciaal voor toepassingen van hernieuwbare energie om rivierverontreiniging door waterkrachtcentrales te voorkomen.

In vergelijking met traditionele lagers hebben onze zelfsmerende onderhoudsvrije lagers minder impact op het milieu. VIIPLUS voldoet aan de strengste prestatie-eisen door middel van economische oplossingen en biedt klanten lagere onderhoudskosten, een hoger laadvermogen, schokbestendig laadvermogen en betere prestaties.

Er zijn veel soorten glijlagers in China, zoals metaalpolymeer, filamentwikkeling, glijlagers van massief polymeer en bus- en drukplaat, metalen en bimetaallagers en componenten. Ons portfolio biedt een betere energie-efficiëntie, minder geluid, lagere montage- en materiaalkosten en grotere prestaties en milieuvoordelen. Klanten kunnen rekenen op onze uitgebreide ondersteuning van ontwerp tot levering om te profiteren van enkele van de kortste doorlooptijden in de branche.

Productaanbod

Overzicht van dragende materialen en producten

Staal + poreus brons Sinter + PTFE + vulstoffen zelfsmerend, onderhoudsarm: zelfsmerend, onderhoudsarm

Brons + poreus brons Sinter + PTFE + vulstoffen: zelfsmerend, corrosiebestendig

Staal + poreus brons Sinter + PTFE + Pb: zelfsmerend

Brons + poreus brons Sinter + PTFE + Pb: zelfsmerend, corrosiebestendig

Staal + poreus brons Sinter + POM met smeerpunten: onderhoudsarm

Onderhoudsvrije werking Hoge belastbaarheid

Uitstekende prestaties onder hoge belastingen en intermitterende bewegingen

Solide smeermiddel met superieure prestaties Lage wrijvingscoëfficiënt

Lage slijtage voor een lange levensduur 、

Kies uw beste transport voor uw zelfsmerende lagers verzending ?

1.Schip de zelfsmerende lagers

Over zee

met een beter verzendtarief uit China

Zeevracht uit China

De betaalbaarheid van de zeevaart en het feit dat u omvangrijke zelfsmerende bronzen lagers van bronslagers kunt verzenden, maakt het een ideale verzendoptie voor importeurs uit China.

Wat u niet via de lucht kunt verzenden, kunt u zeker via de oceaan verzenden.

2.Scheep de zelfsmerende lagers door de lucht

Luchtvracht uit China

3. Huis-aan-huis verzending vanuit China

4. koerier verzending uit china

met proefbestelling of spoedlevering

De belangrijkste luchtvaartmaatschappijen die gespecialiseerd zijn in koeriersdiensten vanuit China zijn onder meer DHL, FedEx en UPS.

Express verzending

Uw zelfsmerende onderdelen van bronzen lagerbussen komen sneller aan via koeriersdienst dan wanneer u voor andere opties had gekozen.

Kies een betrouwbare china zelfsmerende bronzen lagers leverancier voor uw goederen

OVER ONS

VIIPLUS is een door China goedgekeurde vennootschap met beperkte aansprakelijkheid. Zelfsmerende lagers geleverd, gegoten brons

Lager, bus van grafietbrons

VIIPLUS zet zich in voor de productie en verkoop van stans- en spuitgietgeleideronderdelen, stansmechanisme voor auto-stempels, zelfsmerende lagers, slijpvaste pad van stalen staaf voor continue gietmachine, padafdekking en een verscheidenheid aan zelfsmerende slijtvaste materialen . In de afgelopen paar jaar van voortdurende inspanningen, is uitgegroeid tot de VIIPLUS China schimmel gids en zelfsmerende industrie een van de belangrijkste koperset van leveranciers, meer dan 80% van de producten in het buitenland in de high-end markt, het cultiveren van een goede internationale zichtbaarheid en reputatie, met vele internationaal bekende ondernemingen die een langdurig strategisch partnerschap hebben gesloten, wijst VIIPLUS tegelijkertijd op de enorme Chinese markt, hoopt op het nastreven van uitmuntendheid en een stap voor op het ondernemingsidee, biedt het de veiligheid voor de algemene klanten de tevreden product en service.

VIIPLUS is een jong en energiek team, gaat gestaag vooruit met zijn unieke vitaliteit, met een volledige en volwassen mentaliteit die klaar staat om briljant te creëren met het enorme aantal klanten in binnen- en buitenland!

Geavanceerde technologie: met zandgieten, centrifugaal gieten, metaalgieten, investeringsgieten en andere gietprocessen, volgens klantvereisten, volgens het werkstukmateriaal en procesvereisten om het meest geschikte gietproces te kiezen, goede service aan klanten. Het bedrijf heeft een gedegen en wetenschappelijk kwaliteitsmanagementsysteem; Het heeft een perfect kwaliteitscontrolesysteem voor het testen van componenten en het testen van mechanische eigenschappen. Productieproces: gieten van zand, gieten van metalen vormen, centrifugaal gieten.

Neem contact op met ons

Ga Uw Bericht in