China brons gleitlager fabrikant
Contacteer ons

Contact Persoon : Tiffany

Telefoonnummer : +86 18258386757

WhatsApp : +8618258386757

Free call
JIAXING VIIPLUS INTERNATIONAL TRADING CO.,LTD

Wij vervaardigen • Voorraad • Machining

Sterker. Door zelfsmerend lager en bronzen Gleitlager-ontwerp

Glijlagertechnologie met precisie met jarenlange ervaring als familiebedrijf.

  • JIAXING VIIPLUS INTERNATIONAL TRADING CO.,LTD
  • JIAXING VIIPLUS INTERNATIONAL TRADING CO.,LTD
  • JIAXING VIIPLUS INTERNATIONAL TRADING CO.,LTD
  • JIAXING VIIPLUS INTERNATIONAL TRADING CO.,LTD
  • JIAXING VIIPLUS INTERNATIONAL TRADING CO.,LTD
<-Video Images->
Bedrijf Details:
Grote Markt: Noord-Amerika, Zuid-Amerika, West-Europa, Oost-Europa, Midden-Oosten, Wereldwijd
Type Business: Fabrikant, Verdeler/groothandel, Importeur, Exporteur, Verkoper
Merken: Zelfsmerende Bronsringen, Brons Gleitlager Aantal werknemers: >100
Jaarlijkse omzet: 2 Million USD-2.5 Million Opgericht Jaar: 2016
Export pct: 70% - 80%
Fabrieksreis > Kwaliteitscontrole >
Inleiding

 

Viiplus is een professioneel glijdend dragend bedrijf

 

 

met rijp productieproces, uitstekend R&D-team, poogt het bedrijf naar hoogte - kwaliteit, hoogte - kwaliteit, klanten van een goede gebruikservaring te voorzien, zich op het werken met u verheugen.

 

VIIPLUS Company ontwerpt een het groeien portefeuille van zelfsmerende besringsproducten. Met ervaringskennis van het glijden lagerstechnologie. Als u onzeker bent in verband met welke van Zelfsmerende Lagers voor uw ontwerptoepassing meest geschikt is, controleer met onze gids van de rings materiële selectie. Om een volledige het glijden lagersreeks te bekijken, selecteer een ringstype en contacteer ons vandaag om een vrij citaat te krijgen.

 

 

Ons Verhaal

 


Als leverancier van China van zelfsmerende lagers, past het viiplusbedrijf zijn diepe kennis van metallurgie, wrijvingsleer en gegoten systemen toe om de betrouwbaarheid en de efficiency van materiaal, machines en energie wereldwijd te verbeteren.

Tot op heden, het oprichten van VIIPLUS blijft de visie van het maken van de wereldbeweging efficiënter en betrouwbaar bij de kern van onze zaken. Uw Beste Zelfsmerende Lager & Bronsleverancier van Gleitlager in China

 

 

VIIPLUS u de het best Zelfsmerende Lager & Bronsoplossing van Gleitlager zal verstrekken

 

 

Verscheep glijdend bearingsfrom China aan Om het even welke Plaats u wilt, ons en Beginbesparing op het Kopen Zelfsmerende Dragende Uitgavenkosten contacteert

 

 

Waarom Fortuin 500 Bedrijven VIIPLUS kiest

 

Het „ding dat ik de meesten over VIIPLUS is onze ethiek heb gewaardeerd. Het heeft op mijn eigen waardesysteem betrekking, en ik geloof het in de verkoopfunctie vooral belangrijk is. De klanten respecteren werkelijk de integriteit van onze glijdende berings en de kwaliteit van onze gebeëindigde bronsproducten.“

 

De professionele Inklaringsdienst

 

Ons professioneel team zorgt ervoor de zelfsmerende dragende ringsinklaring altijd vlot is. Zij verstrekken een nauwkeurige het glijden lagersproduktenclassificatie, behandelen altijd al administratie, Rekening, Verpakkingslijst, B/L, land van herkomst, zijn bijgewerkt met Chinees douanebeleid, en hebben een goede verhouding met commiezen in China. Controleer onze gleitlagerproducten 

 

 

VIIPLUS geven u zelfsmerend brons ringend goedkope prijzen van China.

 

VIIPLUS is een China-goedgekeurde naamloze vennootschap. Zelfsmerende geleverde lagers, gegoten brons

Lager, grafietbronsring

VIIPLUS is geëngageerd aan de productie en de verkoop van het stempelen en injectie de delen van de vormgids, het automobiel het stempelen mechanisme van de matrijzenhelling, zelfsmerende lagers, van de het ononderbroken afgietselmachine van de staalstaaf het slijtvaste stootkussen, stootkussendekking en een verscheidenheid van zelfsmerende slijtvaste materialen. De afgelopen jaren van ononderbroken inspanningen, de vormgids en de zelfsmeringsindustrie één van VIIPLUS China van de belangrijkste koperreeks leveranciers, meer dan 80% van de producten in het buitenland in de high-end markt is geworden, cultiverend een goede internationale zicht en een reputatie, met vele internationale beroemde ondernemingen vestigde strategisch partnerschap op lange termijn, VIIPLUS-punten tegelijkertijd op de enorme Chinese markt, hoop aan de achtervolging van voortreffelijkheid en één stap voor het ondernemingsidee, verstrekt de veiligheid voor de algemene klanten het tevreden product en de dienst.

 

VIIPLUS is een jong en energiek team, beweegt zich vooruit regelmatig met zijn unieke vitaliteit, met volledige en rijpe mentaliteit klaar om briljant met het enorme aantal klanten in binnen- en buitenland te creëren!

 

Geavanceerde technologie: met zandafgietsel, centrifugaalafgietsel, metaalafgietsel, investeringsafgietsel en andere het gieten processen, volgens klantenvereisten, volgens de het materiaal en het procesvereisten van het het werkstuk om het meest aangewezen het gieten proces, de goede dienst aan klanten te kiezen. Het bedrijf heeft een correct en wetenschappelijk kwaliteitsbeheersysteem; Het heeft een perfect systeem voor kwaliteitscontrole voor component het testen en het mechanische bezit testen. Productieproces: het afgietsel van de zandvorm, het afgietsel van de metaalvorm, centrifugaalafgietsel.

 

Om het even welk Probleem dat u hebt moeten om de zelfsmerende lagers van China verschepen,

 

Wij kunnen helpen! Voer de zelfsmerende lagers, lagers van de Schip de zelfsmerende ring van viiplus in China aan Globaal in

Wij verstrekken zeer concurrerende prijs voor alle zelfsmerende lagers u van VIIPLUS China kocht. U zult hen brandkast en op tijd krijgen. Bovendien, verstrekken wij de lijst van de productverpakking voor alle details, en inklaringsdocumenten.

 

VIIPLUS u de Beste zelfsmerende oplossing van de bronsring van China zal verstrekken

 

VIIPLUS heeft als één van zijn strategische doelstellingen om aan de behoeften van zijn cliënten aan te passen, die een flexibele productie aanbieden om enige eenheden evenals reeksen aan strakke tijdschema's te leveren.

24/7 onlineondersteuning & het Vrije QuoteOur-team zal online 24/7 zijn om u te verstrekken de beste steun. Krijg een vrij citaat voor uw zelfsmerende lagersdelen of vraag om het even welk questions.ompetitive-Tarief

 

 

Uw Beste Zelfsmerende Lagers, het Tarief van Aanbiedingsreasonal

 

VIIPLUS blijft de Lijn op de Zelfsmerende Prijzen van de Bronsring in aanwezigheid van Tariefontwikkelingen houden

 

Fabrikant van Bronsdelen

Hetopgeslagen is Ringen van Grootte, VIIPLUS een fabrikant van bronsringen en de zelfsmerende bronsdelen rangschikken volgens de gewoonte. Zelfsmerende Lager & van het Ringenproduct Categorieën, Specifiek Productdienstenaanbod, de Legeringsspecificaties van de Bronsring, Tolerantie en Speciale Toepassingen. Contact us.Standard-Opgeslagen Bronslegeringen: C86300c93200 C95400 Grafietringen.

 

 

 

Word nu Beter Citaat

 

De glijdende Lagers ervaren het Verschil.

 

Materiaal: De kwaliteit van onze voorraad en dit productiecapaciteitmiddel bieden wij de beste levertijden in de markt aan.China JIAXING VIIPLUS INTERNATIONAL TRADING CO.,LTD Bedrijfsprofiel 0

 

Ononderbroken Afgietselmachines

Centrifugaal Gietende Machines

Automatische het Vormen zich Machine

Automatische het Afkanten Machine

De Maat van de deklaagdikte

3 het Testen van puntenidentiteitskaart

Het Metallographic Testen

Het chemische Elementen Testen

Hardheid het Testen

 

Uw online bron voor bronsringen/zelf-gesmeerde lagers - kokerringen, flenzen, wasmachines.

 
Geschiedenis

Ondernemingsroute

 

 

 

De professionele Fabrikant van China van Precisievorm en Matrijzen componentsEnd-Gebruiker Ring en Onderhoud het Professionele Glijden BearingsWe maken componentry in complexe hulpmiddelen en speciale machines gebruikt. Met de enorme omvang van het waaier standaarddeel en de capaciteit om de ringsdelen van het douanebrons te maken ook, kunnen wij om het even welke speciale grootte of configuratie over het algemeen aanpassen een klant zou kunnen hebben. Wij zijn gekend voor onze uitstekende klantenservice.

 

 

 

 

 

 

 

bronze bearing Company Profiel

 

 

 
 
 

U verkrijgt beter inzicht van zelfsmerende bronsdelen          China JIAXING VIIPLUS INTERNATIONAL TRADING CO.,LTD Bedrijfsprofiel 1

ontwerpen, selectie die, installatie, en milieu ontruiming, plaatsen

factoren die de prestaties van ringslagers beïnvloeden. Origineel

De de Lagersfabrikant van de materiaalring, wordt het Lager
deskundige bij uw company.understand de grondbeginselen van hoe zij werken
en wat u moet doen het maximum duidelijke dragende leven verzekeren.

Bezoek onze zelfsmerende begonnen te worden lagersproducten.

 
 

 

 

Dienst

24/7 Onlineondersteuning

VIIPLUS moet altijd hier uw zaken steunen.

Concurrerende Prijs

Breng de betere zelfsmerende tarieven van de lagersprijs ertoe om uw kosten te drukken. Bovendien, zullen wij de produktenclassificatie van ringslagers, en inklaring verstrekken.

Brandkast & op tijd Levering

Verlaat uw zelfsmerende lagersgoederen en laat VIIPLUS-handvat de rest.

 

Wij verstrekken zeer concurrerende prijzentarieven voor alle goederen van ringslagers u van viiplua van China kocht. U zult hen brandkast en op tijd krijgen.

 

Wij hebben een goede verhouding met vele scheepvaartmaatschappijen en luchtvaartlijnen daarom kunnen wij de beste prijzen en de stabiele ruimte van hen krijgen. Wij zullen online 24/7 zijn om u te steunen.

 

Wij zijn uw betrouwbare partner voor de productie van de duidelijke lagers van uitstekende kwaliteit, droge glijdende lagers en de zelfsmerende ontwerpen van bronsringen. Als traditionele oilless lagersfabrikant verlenen wij high-precision oplossingen en uitvoerige steun voor diverse industriële toepassingen en leveren belangrijke fabrikanten van turbines, versnellingsbakken, compressoren, pompen en turbomachinery.
Viiplus biedt geïntegreerde productie, van de zelf-luricating lagersmaterialen en het afgietsel, aan de definitieve delen van de bronsring aan.

China JIAXING VIIPLUS INTERNATIONAL TRADING CO.,LTD Bedrijfsprofiel 0

Ons Team

Word lid van een team dat een verschil maakt. Wij hebben een grote selectie van duidelijke en van een flens voorzien lagers voor diverse toepassingen. Met voorraadringen maakt de afmetingen in ons pakhuis van China en onze korte levertijden en goede logistiek tot ons een efficiënte en betrouwbare partner.

 

 

Contacteer ons en Beginbesparing op Uw Kosten van Bronsgleitlager

 

 

China JIAXING VIIPLUS INTERNATIONAL TRADING CO.,LTD Bedrijfsprofiel 0

 

 

 

 

 

 

 

 

 

                                                                                               

 

 

                                                                                  Krijg Beter Citaat

 

 

 

 

 
  • David van Canada

  • Valerie van Californië

Neem contact op met ons

Ga Uw Bericht in