China brons gleitlager fabrikant
Contacteer ons

Contact Persoon : Tiffany

Telefoonnummer : +86 18258386757

WhatsApp : +8618258386757

Free call

Brons Gleitlager & het Glijden Dragende Selectie

March 18, 2020

china laatste nieuws over Brons Gleitlager & het Glijden Dragende Selectie

Brons Gleitlager & de Glijdende Dragende Leverancier van Selectie Glijdende Lagers | Word vandaag Uw Ringsdelen! De Fabrikant van het Gleitlagerbuchsenbrons

 

 

 

 

 

 

Technische ondersteuning

VIIPLUS het brons gleitlager bedrijf heeft soorten Brons Gleitlager & Glijdend Dragend materiaal volgens de voorwaarde van het verschilwerk ontwikkeld. De gebruiker kan het materiaal selecteren de materiële basis bij het dragen van werkomgeving, lading, snelheid, de weerstand van de slijtageweerstand requst, bewegende methode, enz.

 

Brons Gleitlager & Glijdende Dragende Lading

Cylidrncalstruiken, flensstruiken

P= F
 
d×L (N/mm ²)

F=Load (n)

d=Shaft (mm)

L=Bronze Gleitlager & het Glijden Dragende Lengte (mm)

Duwwasmachine

P= 4F
 
π (D ² - D ²)(N/mm ²)

F=Load (n)

d=Shaft (mm)

L=Bronze Gleitlager & het Glijden Dragende Lengte (mm)

Aangezien de factor van ontruiming, struiken afkant, laadt de oliegroef enz., eigenlijk (p) is hoger dan theorie van berekening (P)

Brons Gleitlager & het Glijden Dragende Selectie

Roterende motie

V= π×d×n
 
1000×60 (m/s)

d=Shaft (mm)

n=Rpm

Oscillerende motie

V= π×d×C×θ
 
1000×360×60 (m/s)

d=Shaft (mm)

C=frequency

θ=Oscillating hoek

Roterende motie

V= 2s×c
 
60(N/mm ²)

s=Stoke afstand (m)

c=frequency

PV=P×V (N/mm ² ×m/s)

VIIPLUS brons gleitlager companyhave ontwikkelde soorten Brons Gleitlager & Glijdend Dragend materiaal volgens de voorwaarde van het verschilwerk. De gebruiker kan het materiaal selecteren de materiële basis bij het dragen van werkomgeving, lading, snelheid, de weerstand van de slijtageweerstand requst, bewegende methode, enz.

Installatievoorzorgsmaatregelen

 • 1. Bevestigende methodes voor recht Brons Gleitlager & het Glijden het Dragen

  De diameter van de pressing-binnen as is 0.1~0.3 mm kleiner dan de na-bevestigt diameter van het lager. Het is beter om de thermisch behandelde kernas te hebben. Voor het gemakkelijkere bevestigen, kunnen wij een lichte deklaag van olie toevoegen op de struik steun. Zorg om het lager in de huisvesting niet ervoor te bevestigen door zijn eindoppervlakte te hameren. Wanneer de diameter van het lager meer dan 55mm is, moeten de noodzakelijke maatregelen worden getroffen om de naadpositie te kalibreren van het dragen.

 • 2. Bevestigende methodes voor van een flens voorzien Brons Gleitlager & het Glijden het Dragen

  Voor van een flens voorzien lagers, moet de straal bij de overgang van radiaal naar de ascomponent de van een flens voorzien vouwen moet worden in acht genomen. Een voldoende grote afkanting moet op de huisvesting worden verstrekt om van een flens voorzien struik te verhinderen bevuilend op het gebied van de straal. De bevestigende methodes voor de van een flens voorzien lagers zijn gelijkaardig aan dat van rechte lagers. Nochtans, moet de diameter van het convexe deel op de pressing-binnen as voor van een flens voorzien lagers een weinig groter zijn.

 • 3. Bevestigende methodes voor duwwasmachines en glijdende plaat

  Wij adviseren gebruikend één enkele pen of verzonken een hoofdschroef om de duwwasmachine te bevestigen. Voor de glijdende plaat die wij hebben geadviseerd goedkeurend de methodes om enchasing. Wanneer zal de moeilijke situatie de duwwasmachine of de glijdende plaat, de het glijden laag dikke 0.3~0.5mm zijn.

  Brons Gleitlager & het Glijden Dragende Selectie

Brons de geschikte vereisten van Gleitlager & het Glijden het Dragen en schacht

De prestaties van de zelf gesmeerde lagers worden grotendeels beïnvloed door de oppervlakteruwheid en de hardheid van het materiaal. Hoog - de oppervlakte van de kwaliteitsschacht kan het dragende leven uitbreiden. In tegenstelling tot ruwe, lage hardheid van de oppervlakte, verminder het dragende leven.

 • Een ruwheid van de Asoppervlakte

  1.Under de voorwaarde van vloeibare smering, wordt de oppervlakte van de schacht vereist om de spiegeloppervlakte, ao te maken om de kloof van de oliefilm te dichten, en het te maken dicht bij de vloeibare smeringsstaat, om de prestaties van het lager te verbeteren.

  2.Bearing in droge wrijvingvoorwaarden, zolang de controle van de oppervlakteruwheid van de Ra=0.4-063-waaier.

 • B Schachthardheid

  De oppervlaktehardheid van de schacht is niet minder dan 220HB. In hoge lading en het rollen motievoorwaarde, is het noodzakelijke thermische behandeling van de schacht met de hardheid van HRC50 of hard verchromen, en dan malend, na oppervlaktebehandeling, kan de corrosieweerstand verbeteren, de oppervlaktehardheid verbeteren, de smering verbeteren. Als in het midden van het zeewater aan de corrosievoorwaarden gelijkaardig is, moet de aanpassingsschacht twee tot drie lagen van hard verchromen zijn.

  De oppervlakte van de schacht, scherpe bramen, zal ruwe groeven de dragende het glijden laag beschadigen.

Brons Gleitlager & Glijdende Dragende zetel van aanpassingsqeruirements

 • Gat het afkanten

  • 1.Straight de vereisten van het de zetelgat van het kokerlager: Pas het zetelgat aan die aan de afkanting beantwoorden.

   Gatendiameter

   <30>

   30~80

   80~180

   >180

   De overeenkomstige afkanting

   0.8±0.3×20°±5°

   1.2±0.4×20°±5°

   1.8±0.8×20°±5°

   2.5±1.0×20°±5°

  • 2.The het dragende zetelgat die gelijke, de vereisten van het zetelgat van een flens voorzien verstrekt groot genoeg om de afkanting te verhinderen, van een flens voorziend straal van misvorming.

   Gatendiameter

   <10>

   >10

   De overeenkomstige afkanting

   1.2±0.2×45°±5°

   1.7±0.2×45°±5°

 • Brons Gleitlager & het Glijden de Dragende vereisten van de zeteldiameter

  Het brons Gleitlager & het Glijden het Dragen droegen diameter met tolerantie, H7-tolerantie

  Principes van het rollen dragende selectie
  Wanneer het selecteren van lagers voor om het even welk doel, uiteindelijk wilt u zekere van het bereiken van het vereiste niveau van materiaalprestaties, en robuustheid, aan de laagste mogelijke kosten zijn.

  Er zijn zeer belangrijke factoren u moet overwegen wanneer het samenbrengen van de het dragen specificaties voor een toepassing. Om u te helpen deze zeer belangrijke factoren evalueren, verstrekken wij ons geadviseerd selectieproces, evenals ondersteunende informatie en voorbeelden.

  In deze sectie kunt u vinden:

  algemene dragende kennis, die omvat:
  algemene informatie over rollende lagers die u zou moeten weten
  informatie voor het identificeren van en het bepalen van dragende tolerantie
  raad op hoe te om SKF-lagers te behandelen en hoe te om hen te beheren terwijl in opslag
  dragend selectieproces, dat onze ongecompliceerde gids is, die welomlijnde en genoemde stappen bevatten, om u te helpen uw toepassing analyseren en uw dragende oplossing te bepalen
  dragende selectievoorbeelden, die het dragende selectieproces tonen dat op diverse machines en toepassingsgevallen wordt toegepast
  Contacteer de dienst van de de toepassingstechniek van viipluschina per e-mail als u om het even welke vragen hebt, of vereis om het even welke hulp, wanneer het gebruiken van de dragende richtlijnen of de informatie van het selectieproces hier en in de productsecties.

Neem contact op met ons

Ga Uw Bericht in