China brons gleitlager fabrikant
Contacteer ons

Contact Persoon : Tiffany

Telefoonnummer : +86 18258386757

WhatsApp : +8618258386757

Free call

Metrische Kokerring, Roestvrij staal 316 Ring van de de Voeringsdia van /Ptfe de Glassfiber Geweven, DIN 1494/ISO 3547, Chemische en Farmaceutische Industrie, Medische Techniek, Voedselindustrie, Montage

December 29, 2018

china laatste nieuws over Metrische Kokerring, Roestvrij staal 316 Ring van de de Voeringsdia van /Ptfe de Glassfiber Geweven, DIN 1494/ISO 3547, Chemische en Farmaceutische Industrie, Medische Techniek, Voedselindustrie, Montage

Roestvrij staal 316 Ptfe kwam Kevlar-van de de Diaring van de Stoffen ptfe de Glassfiber Geweven Voering Oplossingen van de de Leveranciersvervaardiging bijeen 

VIIPLUS het glijden het dragen & online het ringen van ring van de de voeringsdia van PTFE glassfiber de Geweven, Bronsringen/Kokerring/Brons/Ringen/Gegoten Bronsringen/de Fabrikant van de Bronsring/Van een flens voorzien Bronsringen/Kokerlagers/de Wasmachines van de Bronsduw/het Glijden het Dragen/Zelfsmerende Bronsringen/Matrijzencomponenten/Polymeerlagers/zelf-Gesmeerde Lagers, die aan orde van China worden gemaakt is de leveranciersringen om een roestvrij staalsubstraat aan te bieden en is onder de bovenkant uitvoerend samengesteld bearings.SST-Metaalroestvrij staal 316 OF 314 en incapsulated de PTFE Bijeengekomen Kevlar-Stof in Phenolic Hars die in China, Onderzoek (Glassfiber-de Ring van de voeringsdia) wordt gemaakt

De vezel van TEX PTFE van de staalbasis vlechtte zelfsmerende ring, corrosie-Vrij en onderhoud-vrij materiaal toe te schrijven aan roestvrij staal en PTFE. Opmerkelijke het glijden en slijtageprestaties.
Wij slaan en vervaardigen Zelfsmerende Dragende Oplossingen voor de Pomp en van het van de Klepolie & Gas Industrieën op.

De speciale afmetingen en de keizergrootte zijn op verzoek beschikbaar

 Het glijden het dragen

RINGSmaterialen

Steunmateriaal: Roestvrij staal

Middenlaag: Gesinterd brons

Het glijden laag: PTFE/Glassfiber de Geweven Ring van de Voeringsdia

DE DETAILS VAN DE RINGStolerantie

Huisvesting ØH7

Ring binnen-Ø na mountingH9

Schacht tolerancef7 of h8

Van het de vezelmetaal van VIIPLUS ptfe is het de basis zelfsmerende lager een zelfsmerend samengesteld dragend materiaal dat van low-carbon staalplaat van uitstekende kwaliteit, bronsplaat of roestvrij staalplaat als matrijs, met de geweven stof van ptfevezel als laag van de wrijvingoppervlakte wordt gemaakt. Twee worden gerold in het glijden het dragen door middel van een stevige band van structurele kleefstof. om de sterkte plakkend tussen ptfevezel en metaalblad te waarborgen, wordt de geweven stof gemaakt van speciale ptfegloeidraad en aramid gloeidraad. Het lager heeft de kenmerken van hoge lagercapaciteit, goede slijtageweerstand, geschikte temperatuur, brede waaier van middelgrote, eenvoudige structuur, compacte grootte en goede stabiliteit.

Polytetrafluoroethylene (ptfe) is een soort zelfsmerend materiaal met uitstekende prestaties. Maar de slijtageweerstand is slecht wegens de lage sterkte. Momenteel, worden het grootste deel van de vezels of andere vullers gebruikt om de slijtageweerstand te verbeteren, is het effect zeer beperkt. En polytetrafluoroethylene de vezel heeft treksterkte 15 keer hoger dan de zuivere polytetrafluoroethylene hars, om het gebrek aan dit aspect, slijtageweerstand goed te maken zeer beter, tegelijkertijd, de vezel vermijdt ook het voorkomen van koude stroomfenomeen van polytetrafluoroethylene hars is. Polytetrafluoroethylene zijn de de basis zelfsmerende lagers van het vezelmetaal verdeeld in staalbasis, koperbasis en roestvrij staalbasis drie.


Polytetrafluoroethylene (PTFE) is het zelfsmerende samengestelde materiaal van de vezelstof een nieuw soort stevig zelfsmerend materiaal, PTFE-behoudt de vezelstof de lage wrijvingcoëfficiënt tegelijkertijd van PTFE-materiaal, en heeft een hoge mechanische sterkte. Daarom als smeringslaag tussen de binnen en buitenringen van gezamenlijk lager, wordt het wijd gebruikt op ruimtevaart, automobiele, grote machines en andere gebieden. In dit document, PTFE-werden de vezel en Kevlar-de vezel gebruikt als grondstoffen om PTFE-vezelstof door wevende machine te weven. Na de oppervlaktebehandeling van de oplossing van het natriumnaftaleen complexate, werd het zelfsmerende samengestelde materiaal van PTFE-vezelstof voorbereid door fenol-epoxy kleefstof en te plakken genezend behandeling van 45#-staal. De van de wrijvingcoëfficiënt en slijtage hoeveelheid PTFE-vezel en het effect van oppervlaktebehandeling op de wrijvingeigenschappen van werden samenstellingen gemeten door wrijving en slijtage het testen machine. De wrijvingoppervlakte werd gekenmerkt door elektronenmicroscopie af te tasten en het wrijvingmechanisme werd geanalyseerd. De interlining materialen van geweven stof en gebeëindigde stof worden vergeleken en geanalyseerd. De resultaten tonen aan dat de oppervlaktebehandeling met de complexe oplossing van het natriumnaftaleen van het F-element van de oppervlakte van PTFE-vezelstof kan ontdoen, zijn sterkte plakkend verbeteren met metaal, maar ook verminder de slijtageweerstand in zekere mate van PTFE-vezelstof. En korter de oppervlaktebehandelingstijd is, zal kleiner de vermindering van slijtageweerstand zijn. Bovendien heeft de oppervlaktebehandeling van de complexe oplossing van het natriumnaftaleen weinig effect op aramidvezel en Kevlar-vezel. Na oppervlaktebehandeling voor 5min, veroorzaakte de wrijvingoppervlakte van de steekproef meer puin en schurende slijtage. Hoger de inhoud van PTFE-vezel in de zelf-geweven stof, beter de anti-wear prestaties van de stof. Voor de stof met 30%-vezelgehalte, is hoger de wrijvingsnelheid, is hoger de wrijvingcoëfficiënt. In tegendeel, voor stoffen met het vezelgehalte van 80% PTFE, hoger de wrijvingsnelheid, lager de wrijvingcoëfficiënt.

RINGSonderhoud

De roestvrij staalring is onderhoud-vrij dragend materiaal met een PTFE-het glijden laag, daarom is de smering niet noodzakelijk maar mogelijk.
Typische Kenmerken 

  • Onderhoud-vrije de zelfsmering, kan op de voorwaarde van volledige niet-smering werken;

  • Geschikt om te roteren, te vergelden, en intermitterende motie en andere vorm van motie te slingeren;

  • Hoog laadvermogen, maximum statische lading tot 210MPa;

  • Lage wrijvingcoëfficiënt, oliesmering aan 0,02;

  • Gebruikend een brede temperatuurwaaier, kan binnen zijn - 200 ℃ ~ + 250 ℃ temperatuurwaaier;

  • De sterke weerstand van de effectlading, geen „kruipend“ fenomeen, vlotte verrichting;

  • Hoge slijtageweerstand, goede corrosieweerstand, geen koude stroomfenomeen;

  • Goede dimensionale stabiliteit (geen uitbreiding in niet-magnetisch water), niet geleidend;

  • Het lager is dunne muurstructuur, lichtgewicht, klein volume, geschikt voor compact ontwerp;

WAAIER VAN TOEPASSING

De chemische en farmaceutische industrie, medische techniek, de voedselindustrie, montage

KRIJG IN AANRAKING

Wij moeten altijd hier you.VIIPLU-KOKERlagers helpen zijn een eerste leverancier van high-precision, miniatuur, en brons grafietlagers, ptfe pom lagers, ringen, en de daarmee verband houdende dragende diensten.

CONTACT DE V.S.             

DE OPLOSSINGEN VAN TECHNIEKlagers

 

     +86-0573-84499350  tiffany@viiplus.com www.bronzegleitlager.com 

 

Neem contact op met ons

Ga Uw Bericht in