China brons gleitlager fabrikant
Contacteer ons

Contact Persoon : Tiffany

Telefoonnummer : +86 18258386757

WhatsApp : +8618258386757

Free call

Glijdende Lagers & de Ringenspecialist van de Douanekoker | De speciale Afmetingen en de Keizergrootte zijn op verzoek Beschikbaar

June 18, 2019

china laatste nieuws over Glijdende Lagers & de Ringenspecialist van de Douanekoker | De speciale Afmetingen en de Keizergrootte zijn op verzoek Beschikbaar

Één van de fabrikant van CHINA en leveranciers van dialagers, duidelijke lagers en rollagers. De logistiek van wereldklasse! Het glijden Dragende Technologie, de Fabrikant van het de Kokerlager van China, Duidelijke Lagers, Ringen, Zelfsmerend Lager, Cilindrische Struiken, Wrijvingsleer, Oppervlaktetechniek.

De grafietringen van het stopbrons is een glijdend die lager met het brons dragend materiaal van C86300 C86200 wordt gemaakt. Zij zijn ideaal gezien geschikt voor toepassingen waar de normale smering moeilijk of onmogelijk is te verstrekken. Beschikbaar in voorraad - koker, van een flens voorzien, duwlagers, wasmachine, en plaatvoorraad.

 

 

De de oliesmering van de Oillesssmering voor olie of brandstof is moeilijk te plaatsen, kan zonder onderhoud of minder onderhoud worden gebruikt, maar ook elimineert het veroorzaakt risico wegens ontoereikende levering.

 

Het ringen: Van de het Metaal hoog-Spanning van Bush van het brons Glijdend Stootkussen Gegoten Brons Stevig van het Messings Dragend Grafiet Gestopt Oiles de Ringslager

Standaard en Configureerbare Industriële Componenten van China. De mechanische componenten, Persmatrijs, Plastic Vormproducten beschikbaar bij CAD van VIIPLUS BUSHING.Free download, korte levertijden, concurrerende prijs, geven online tot opdracht.

 

De toepassing van hoge functionele ringenmaterialen in de voedselindustrie veel van onze hoge functionele materialen voldoet aan de behoeften van de voedselindustrie in termen van prestaties, maar ook aan gebruiksmaterialen die in contact met het menselijke lichaam kunnen zijn en aan de vereisten van fda voldoen en rohs.

 

VOLG DE V.S.

Ring van het weerstandsc86300 Brons & de Slijtageplaat de op hoge temperatuur voorzagen bronsringen van een flens

 

HTTP://WWW.BRONZEGLEITLAGER.COM

 

Neem contact op met ons

Ga Uw Bericht in