China brons gleitlager fabrikant
Contacteer ons

Contact Persoon : Tiffany

Telefoonnummer : +86 18258386757

WhatsApp : +8618258386757

Free call

Wij slaan en vervaardigen Duidelijke Lagersoplossingen voor de Hydraulica BushingIndustries op

February 27, 2019

china laatste nieuws over Wij slaan en vervaardigen Duidelijke Lagersoplossingen voor de Hydraulica BushingIndustries op

Wij leveren en produceren glijlageroplossingen voor de hydrauliekbussen

Fabrikanten Hydraulische bussen | Toevoer Hogedrukpomp Tandwielpomp Schoepenpomp Speciale zelfsmerende lagers

Leveranciers van hydraulische bussen en hydraulische bussen

Speciaal olievrij zelfsmerend lager voor schottenpomp

Schoepenpomp, is het contact tussen de rotortankschoep en de pompmantel (statorring), wordt vloeistof ingeademd van de oliezijde naar de oliezijde van de pomp

Plunjerpomp zelfsmerend lager

De plunjerpomp is een belangrijk apparaat van het hydraulische systeem. Het berust op de heen en weer gaande beweging van de plunjer in het cilinderblok, zodat het volume van de verzegelde werkkamer verandert om olieabsorptie en oliedruk te bereiken. De plunjerpomp heeft de voordelen van hoge nominale druk, compacte structuur, hoge efficiëntie en handige stroomregeling. Plunjerpomp wordt veel gebruikt in hoge druk, grote stroom en stroom moet worden aangepast gelegenheden, zoals hydraulische machines, bouwmachines en schepen.

Cilinderbusbussen

Een cilindrisch metalen deel dat de zuiger in een rechte lijn binnen een cilinder heen en weer geleidt. Lucht in de motorcilinder door de expansie van warmte in mechanische energie; Het gas wordt gecomprimeerd door de zuiger in de compressorcilinder om de druk te verhogen.

Hydraulische cilinder Zelfsmerende lagers en bussen

Niveaubeweging wordt gerealiseerd door de samenwerking van olievat, handspike en synchronizer.

Hydraulische cilinder is de hydraulische energie in mechanische energie, voer een lineaire heen en weer gaande beweging (of zwenkbeweging) van de hydraulische actuator uit.

Hoge druk vermoeidheid en slagvaste olieloze lagering
De hogedrukpomp is bedoeld om hogedruk roterende sproeislurry te voorzien van hoogspanningsapparatuur, gebruikt in de bouw, wapening van wegdekversterkingen op de snelweg, kan ook worden gebruikt voor hogedrukwaterstraalgesteunde steenkool, hydraulische ondersteuning in de boorput voor de vloeistof, de verankering met hydraulische expansie metalen ankerstangpomp water onder hoge druk, ondergrondse grote pijpbagger desilterreiniging, etc.

Tandwielpomp speciaal Zelfsmerende lagerserie

Tandwielpomp is afhankelijk van de pompcilinder en meshing gear gevormd door de verandering in werkvolume en beweging om vloeistof of roterende pomp onder druk te transporteren.

Oplossingen voor zelfsmerende lagers

Ontwerpassistentie | Materiaalselectie | Componentgeometrie

NEEM CONTACT OP

Lagers en componenten

+ 86-0573-84499350

www.viiplus.com tiffany@viiplus.com www.bronzegleitlager.com

Neem contact op met ons

Ga Uw Bericht in